View Full Version : чукане от двигателя - ТС
ilkodimitrov
22-07-2011, 12:55
на показания клип се 4ува едно тропане струва ли ви се нормално колеги
http://www.youtube.com/watch?v=cWRLfbD7h6A клипа не е мой но имам същия проблем :yawn:
единственото което на мен ми се набива са много шумните дюзи ама нека и по-опитните колеги се изкажат,а и колега това е туинспарк-по-принцип работата и шума на боксера и този мотор хич да не е доста се поразличават,най-добре според мен ще е да направиш клип на твоята!
ilkodimitrov
22-07-2011, 13:13
ем при мене е 146 1.6 тс нали и звукът е абсолутно или подобен на тоя да не е не6то запушенко или вариатор
На мен тоя умрял ТС на клипа ми се струва, че му чукат повдигачите на клапаните. Ако въобще от клип може да се постави диагноза.
ilkodimitrov
22-07-2011, 13:18
На мен тоя умрял ТС на клипа ми се струва, че му чукат повдигачите на клапаните. Ако въобще от клип може да се постави диагноза.а
е ти колега направо ми го каза да го хвърлям на боклука моята алфа така ли да разбирам :bangin:
Пич какви са тия заглавия ?? зз ...
Моля те, прочети правилата на форума и не пускай тема за всяко нещо, което ти се е сторило любопитно. Три реда по-надолу си пуснал същата тема! Имай малко търпение и проверявай дали не е писано нещо по въпроса, преди да пускаш нова тема!
от тия клипове нищо не се разбира. може от повдигачи да е, може вариатор, дюзи , гарнитура на изпускателния колектор и какво ли още не.
bat_borko_
22-07-2011, 18:22
и аз сам за повдигачите
Не е нормално това чукане. Само от клип обаче няма как да се диагностицира какъв точно е проблема.
Ако и твоята чука така, те съветвам да я закараш на майстор. И то такъв, който е виждал ТС ;)
sasho6541
25-09-2011, 11:40
здравеите колеги значи моита алфа е 145 98г 1.6 тс скъсах ангренажен ремак ремонтирах главата зглобихя и се получи съштото тропане и почна да пуши а преди ремонта двигателя не се чуваше
Нещо си объркал при сглобяването колега - сега я откарай на майстор дето знае за какво става въпрос