View Full Version : това истина ли е?
колеги, като си напиша ZAR93000004067236 по eper ми излиза, че номера на двигателя ми е само девятки (9999999 - или там колко са не видях точно) тва значи ли , че това е последния произведен двигател от този клас- евентуално и колата е последната произведена от този модел. някаде четох в форума, че на колега колата му е с 0000001 номер на двигателя, даите мнения. ако моята е последната хахахахаха има антична стойност
Не ми се верва бате коя година ти е колата :wink: :wink: :wink:
Не ми се верва бате коя година ти е колата :wink: :wink: :wink:
1996г.03. някаде четах, че от тая дата започва модела с новите табла. та сега като се замисля, маи наистина е последната, иначе с кой номер двигател е следващата, незнам сигурно има някво решение ама ,а де?
:idea: Виж си в талона или митническата декларация там ги сверяват с тоя на двигателя и можеш да си сигурен.
:idea: Виж си в талона или митническата декларация там ги сверяват с тоя на двигателя и можеш да си сигурен. аз я регистрирах без номер на двигателя, щото никаде не го пишеше по документите. ама не това ми е въпроса,а дали този номер означава че това е последния двигател, аналогично последната кола от тази серия.просто се замислих такъв и е на до каде я докарах от мислене хахахаха :lol: