View Full Version : Някой с пряк достъп до 166 автоматик ?
Здравейте,
Някой с достъп до 166 2.5/3.0 автоматик ? Става дума за колите до преди фейслифта. Мисля, че автоматика там е 4 скоростен ?
Благодаря
Jivko7777
23-07-2011, 14:46
Да 4 - скоростен е и преди и след фейстифта и 2.5 и на 3.0, само на 2,4JTDm e с 5 скорости!
Да знам, ама да има някой опит с тия скорости. Трошливи ли са и изобщо стават ли за каране или са като селеспийд-а първа версия.
карах 166 3.0 автоматик и много ми хареса.... и не са като seelspeeda два начина на работа имат нормален и спортен много бърза реакция поне на мен това ми нарпави впечетление, защото карах една S-class 320CDI с обратен волен и на спортния режим малко беше тромаво превключването на скоростите реално погледнато от един час каране ми достави удоволствие......., но аз сам за автоматик след преди 2000 година, защото познавам механик който прави автоматичните и е доста солено скоростна кутия която е 1999 ремонта и е най- много 500-1000 лв, но 2000 година ремонта и е от 2000-8000 лв поради огромната електроника в нея.
Като истински алфист и както е написано в подипса - вземахме се :drunk: за добро или лошо и сега трее се водим по майсторчета :bangin:
Честито,мотора 3.0 или 2,5 е.
а да ти е честита втората 166ца ;)))
заб. 3.0 е :)
мАторя е 3.0 и имаме цели 4 скорости, макар и да не знам кога и на колко оборота се сменят. Връви и потраква....
Или форума се опитва да се направи на редактор или требва да си купя фотоапарат :)
Linkestis
25-07-2011, 20:58
'Тя много арна бре Танасе" :)
Пази си парите за колата мани тия фотоапарати :)
Мнооого наслада да ти носи :)
Арна е, я :)
Пари за колата ше си требват, последните и собственици не са я "чувАли" много..... ма ше се оправим :)
trustworthy
25-07-2011, 22:08
Тооо и за бензин ще иска по някой лев тая, ама поне в англия е евтин не 18-20/100 разход не те бърка :bangin:
Тооо и за бензин ще иска по някой лев тая, ама поне в англия е евтин не 18-20/100 разход не те бърка :bangin:само !?? :drunk:
nightroller
25-07-2011, 23:40
Като истински алфист и както е написано в подипса - вземахме се :drunk: за добро или лошо и сега трее се водим по майсторчета :bangin:
Насо бре :):) на острова има все добри Алфи и повечето са такива ;) и майстори има и то все добри - честито и от мене - да те слуша тая совалка :):):)
danchev63
26-07-2011, 09:31
Че я гледаме ли бре Танасе или че я крадниме. Май за нея си заслужава и да те тепе булчето :-)
Колега със много кеф и наслада да си я караш. Дълги и безпроблемни километри.
Тука на острова се оказа, че няма чак толкова много избор на таквиз "моми". Или сме във фаза, в която току що балъмите сме ги изкупили и след 6 месеца ше се продава пак или тукашния "Надин" е заработил некое килце железо. Преди 6 месеца ги имаше повече. Сега 3.2 примерно не се продава. И като гледам, какво е налично..... май съм случил на камиончЕ.
nightroller
26-07-2011, 14:20
Тука на острова се оказа, че няма чак толкова много избор на таквиз "моми". Или сме във фаза, в която току що балъмите сме ги изкупили и след 6 месеца ше се продава пак или тукашния "Надин" е заработил некое килце железо. Преди 6 месеца ги имаше повече. Сега 3.2 примерно не се продава. И като гледам, какво е налично..... май съм случил на камиончЕ.
оня дърт бастард Кларксън беше казал, че много се търсели тези Алфи на Острова ама на старо - проблема бил, че никой не си купувал нови ;)
В Русе се подвизава една такава алфа, мисля че е 3.0 с автоматична скоростна кутия. Собственика и преди влизаше във форума, сега не съм го засичал. Доколкото знам алфата сега е със счупени скорости.
Брао, бре, Танасе! Частитутка! Булка не ти намерИхме, ама камиончЕ си намерил и без нас!
Доколкото знам алфата сега е със счупени скорости.
Ха тъй,добре го успокои:shutup::stumm:
Чеституу Танаскоо,задавй смело,да гори да гори,колко да гори,не вярвам да качи над 30:pp::pp:
Страшна е,много исках баш такава,ама ей сега ще мога да врътна един кравай/и бензин ще си капна:razz:/
Тя тая кола може да го разори Насо, ако се прибере с нея от острова :)
Ама какво ви е наплашил тоя разход толкова ? Ето ви 2 примерчета. Първото е на полуградско от вкъщи до офиса. Второто не се чете но поне се вижда, че разхода е в рамките на единиците и по-скоро около 9.6 - 9.8. Това с малко задръстване и счупен термостат :)
old alfist
28-07-2011, 22:51
За съжаление все по-трудно става подържането на високотехнологични автомобили в световен мащаб, а у нас това си е едно шоу.
Моите колеги се шегуват, че колата ми се оправи в сервиз за телевизори, защото другите гледат като индианци електрониката.
Много арна бре танасе :cheers: Са да почерпиш още чакам да разбера дали си я взел след 20 минути :hehe:
Нема се пуашиш ше арчи още по малко - а ако се озори с кутията веднага и монтажираме по нов модел или ръчка ;)
Са остава да свикнеш пак да се возиш у десно като преди :gayfight:
Арна, арна! Със здраве да се возиш!:bravo: