PDA

View Full Version : номер на двигател boxer

tonov
21-09-2006, 10:01
Първо да се похваля, тия дни се сдобих с една красавица - 145 1,6 боксер. Страхотна кола е, неам думи! Та сега как си му е реда треа да я регистрирам. Къде му е номера на двигателя на тва чудо? Аз ли съм кьорав та не вида или са го набутали на некое криво место? :evil: От толкова надничане успях да намера само щампата 87 за кубатурата.

Lucky
21-09-2006, 10:05
Ауууууууу колега трудна мисия аз го търсих един път но,не успях да го намеря :evil: някъде на м....................си виж в документите :roll: :idea:

ПП А честито за колата то в Мездра такива май няма или май само една :roll:

tonov
21-09-2006, 10:10
Бе май верно е на майка си у баба си... Само да не треа да разглобя половината мотор та да се види. В документите пише "корозирал", явно така им е било по-лесно, ма тука в КАТ тоя номер май нема да мине. А иначе у наше село (Мездра) вече има една 145-МОЙТА :lol:

trustworthy
21-09-2006, 10:20
Kолега, аз съм със същия номер на двигателя - не се чете. Така е била купена и внесена колата в България преди година и така си я пререгистрирах в нашия КАТ. Вярно, че като я пререгистрирах, един умник се гъзи в отчаяно търсене на номер, нека се слави проститията на всички такива служители, но в крайна сметка поразгледа турбината и констатира корозия, т.е. че номерът не се чете.
Простата логика сочи, че с течението на времето номерът няма как да стане по-четлив от само себе си, по-скоро обратното :)
На тях им е ясно, че твоята кола няма да е е първата регистрирана без номер на двигателя. :wink:

vamfan
21-09-2006, 13:08
аз мойта я регистрирах без номер на двигателя, иначе номера на двигателя е под трабите дето пише боксер, отдясно на двигателя. (поне там се пули ония от кат да го гледа)

Mury
21-09-2006, 13:10
Аз никога не съм знаел къде е този номер ма в талона си имам номер начи са го намерили пущиняците в КАТ :wink: :wink: :wink:

MONI
21-09-2006, 13:11
Аз никога не съм знаел къде е този номер ма в талона си имам номер начи са го намерили пущиняците в КАТ :wink: :wink: :wink:

То мое и на митническата да са го видели...

Mury
21-09-2006, 13:12
Мдааа ма кво ми дреме нали е регистрирана :wink: :wink: :wink:

boian
21-09-2006, 18:54
На моя боксер номера е до стартера, малко трудно се открива. И аз като я регистрирах в КАТ не можаха да го намерят, че се обаждах на автосалона да ми кажат къде е

tonov
22-09-2006, 11:31
Мерси колеги, днес ше се пробвам да го открия :roll:

75 2.0 turbo
22-09-2006, 12:45
добре ве пич на тебе тряяя ли ти тоя номер пусти :?: на които му тряяя си го намери спокоино :lol: на мен ми търсиха номера на шасито на 75-цата поне един час :idea: :D :D :D

tonov
22-09-2006, 13:02
добре ве пич на тебе тряяя ли ти тоя номер пусти :?: на които му тряяя си го намери спокоино :lol: на мен ми търсиха номера на шасито на 75-цата поне един час :idea: :D :D :D
Ми кво да ти кажа, хич не ми дреме за номера, само че сега са назначили нов ГОЛЕМ началник и като немало номер иска да се пренабива :shock: а хич не ми се ще разни самозвани "мастери" да ми пипат по колата. Ма в крайна сметка ше им тегла една и да я пишат как щат или да си го търсат :twisted:

75 2.0 turbo
22-09-2006, 13:07
което е и наи доброто решение да праят кото щът само да ти даат талона :wink: