View Full Version : Реквием на един доскоро нормален юзър
nightroller
31-07-2011, 00:23
Айде пичове, време е :)
за тези, които ме познават - знаят кой съм и какво правя.
за тези, които не ме познават - дреме ми на ташака за какво ме мислите - дали съм луд, кривоглед, дебел, инфантилен, куц, тъп, с голяма пишка, с малка пишка, дебил, грозен, с тъп фиат и т.н. - дреме ми!
По въпросите, които съм взел отношение и работя си комуникирам с Боян (Баунсър) и дотам - не искам никой да ми пише лични, нелични, в скайпа, във фейсбука или където намери - ако някой иска да сподели нещо с мен - моля го най-искрено да си го завре или ако няма какво да завре - да си представи как си го завира.
Ако някога видите нещо като блузка с емблемата на КАРБ и/или нещо като сцена или друга тъпотия по Италфеста мое да си спомните за онзи луд, кривоглед, дебел, инфантилен, куц, тъп, с голяма пишка, с малка пишка, дебил, грозен, с тъп фиат и т.н.
И да знаете че каквото е направил го е направил за кеф а не за да си доказва колко е луд, кривоглед, дебел, инфантилен, куц, тъп, с голяма пишка, с малка пишка, дебил, грозен, с тъп фиат и т.н.
Айде със здраве и моля ако някой ме види да пиша тука да пише на първия попаднал му модератор да ме банне иначе почвам да псувам цялото модераторско войснтво с едничката цел да имам перманентен бан - завинаги и вовеки - със здраве !!!
Ранобудниче
31-07-2011, 00:27
Ще те набия.
Честно.
Linkestis
31-07-2011, 00:39
Ще те набия.
Честно.
Остави човека...просто му писна
Ранобудниче
31-07-2011, 00:44
Знам.
Ама ме е яд, че дава хляб в устите на разни дребнодушковци.
Знам.
Ама ме е яд, че дава хляб в устите на разни дребнодушковци.
Значи е Господ!:choice:
Абе хора толкова ли ви е скучен живота та се занимавате с такива глупости, или сте на 14 години?
Абе хора толкова ли ви е скучен живота та се занимавате с такива глупости, или сте на 14 години?
С кои "глупости"?
Alexandrov70
31-07-2011, 01:19
Найтролер, вземи се успокой малко , утрото е по-мъдро от вечерта!
Човека е взел решение и така се прави мъжката.
А не както постъпиха с Еньо!!!!
абе май като малки не са ви пускали да си играете в пясъчника че сега си наваксвате.
!!! точно !!!
Mind_Control
31-07-2011, 11:32
Незнам, за какво става въпрос, обаче такива крайни решения се взимат сутрин, а не вечер, щото вечер мисленето на човек се изродява.
Драги колега, пишките се мерят цял живот-не че има смисъл, ама всички тичаме по нагоре стълбата, по която ни води надолу през живота ни, почти всички де /умните не тичат/.
В реалния живот най-често, мини пишките са най големи - пак според тия с малките пишки.
Колкто по-малко ти пука от мненените на разни Мунчовци толкова по-добре /не че е лесно, ама това е живота/.Всъщност Мунчо от "Под игото" има най голяма пишка в добрия смисъл /да ползваме тоя символ/, но Киряк Стефчов го превъзхожда в обществото.Въпросът е ти искаш ли да бъдеш част от това общество, което признава Стефчовия?
Никой не иска да бъде от него, ама е най лесно да си такъв.Мунчо да бъдеш е много по трудно.
С други думи-я се стегни :) Има нужда от такива като теб, не за месец-бъди такъв за дълго време.
Я гледай довечра "Непростимо" с Кл. Истууд от 22 ч по БТВ екшън тая неделя, това имам предвид, да не влизам във формата на есе....филма е супер, и да си го гледал и да не си - пак го погледни!!!
Най трудно е, да се обърнеш и да кажеш-това е моят път, пожелавам го на всеки, ако съумеем да устикаме...
Сега пък какво стана?! :shocking:
old alfist
01-08-2011, 22:28
Айде пичове, време е :)
за тези, които ме познават - знаят кой съм и какво правя.
за тези, които не ме познават - дреме ми на ташака за какво ме мислите - дали съм луд, кривоглед, дебел, инфантилен, куц, тъп, с голяма пишка, с малка пишка, дебил, грозен, с тъп фиат и т.н. - дреме ми!
По въпросите, които съм взел отношение и работя си комуникирам с Боян (Баунсър) и дотам - не искам никой да ми пише лични, нелични, в скайпа, във фейсбука или където намери - ако някой иска да сподели нещо с мен - моля го най-искрено да си го завре или ако няма какво да завре - да си представи как си го завира.
Ако някога видите нещо като блузка с емблемата на КАРБ и/или нещо като сцена или друга тъпотия по Италфеста мое да си спомните за онзи луд, кривоглед, дебел, инфантилен, куц, тъп, с голяма пишка, с малка пишка, дебил, грозен, с тъп фиат и т.н.
И да знаете че каквото е направил го е направил за кеф а не за да си доказва колко е луд, кривоглед, дебел, инфантилен, куц, тъп, с голяма пишка, с малка пишка, дебил, грозен, с тъп фиат и т.н.
Айде със здраве и моля ако някой ме види да пиша тука да пише на първия попаднал му модератор да ме банне иначе почвам да псувам цялото модераторско войснтво с едничката цел да имам перманентен бан - завинаги и вовеки - със здраве !!!
Като те чета, като главно действащо лице изпъква един мъжки полов орган представен с наименованието му в женски род - може би за да има по-голяма разбираемост.
thecleaner
01-08-2011, 22:48
Да допълня и с Neo
Темата тръгна към канала.
И без това няма голям смисъл от коментари в нея...
Катанец.