View Full Version : малко информация да ми разясните за тая 146? (mobile.bg)
ilkodimitrov
01-08-2011, 10:17
някои ...
http://www.mobile.bg/11305964962100878
За тази ставаше въпрос явно човека се е объкал,защото по-рано днес беше дал линк,даже 2 :lupe:
Снимките са доста некачествени за да може някой да ти даде мнение.... Единствено се вижда че броните са пребоядисвани:spoko:
ilkodimitrov
01-08-2011, 16:12
никои ли не се познава с тоя 4овек или да муе някой комшия
На фейслифта на 145/146 броните са в цвета на купето фабрично, не е задължително да са пребоядисвани ;)
На фейслифта на 145/146 броните са в цвета на купето фабрично, не е задължително да са пребоядисвани ;)
Броните наистина са в цвета на купето...но лайсните на броните не са! :gayfight:
Броните наистина са в цвета на купето...но лайсните на броните не са! :gayfight:
И к'во от т'ва ???
Мога да ти покажа кола пребоядисвана 9 пъти за една година чатично, брони врати и т.н. без да е имала удар, само за дребни драскотини за които повечето не обръщате внимание и си карате с тях. ;-)
ilkodimitrov
02-08-2011, 10:42
ама не ми казахте някои познава ли се с 4овека 4е се 4уда да я гледам или не ако имате няква информация за колата моля пишете и дори на ЛС:phone:
И к'во от т'ва ???
Мога да ти покажа кола пребоядисвана 9 пъти за една година чатично, брони врати и т.н. без да е имала удар, само за дребни драскотини за които повечето не обръщате внимание и си карате с тях. ;-)
Нищо от Т'ва..просто съм констатирал това което виждам:handshake:
И специално при това пребоядисване не е обърнато внимание да се запази оригиналния вид.:flamingdevil:
Нищо от Т'ва..просто съм констатирал това което виждам:handshake:
И специално при това пребоядисване не е обърнато внимание да се запази оригиналния вид.:flamingdevil:
:handshake: Е, все пак е 2999лв. ;-)