PDA

View Full Version : Възможно ли е ICS да има 2 кода?

eviko
01-08-2011, 20:10
Привет, нов съм Алфист!
Възможно ли е ICS да има 2 кода?Казаха ми, че за това радио ще са необходими 2 кода .. код SIEMENS, да се вписва на първо място, следван от кода на BECKER.
Код на SIEMENS бил достъпен само от главния дилър на Алфа-Radio Decoding Service.
Ако има компетентни по този въпрос помагайте, Благодаря предварително!

danchev63
01-08-2011, 20:56
Общо кодовете са три 1. ICS; 2.Имобилайзар и 3. Навигация.
Всеки код е на картонче и следва като я купуваш продавача да ти ги даде. Ако ги нямаш, имаше тема във форума за хора които кракват и са от София. Разрови темите и прочети. Така технически погледнато на ИЦСто вкарваш 2 кода - единия е за да работи машинарията - радио;климатик - а втория е за навигацията. Ако нямаш такава не ти трябва код.

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Добре дошъл и честито много безаварийни. Но все пак дай някакви данни от къде си и кой модел е автомобила. Успех

eviko
01-08-2011, 21:26
Благодаря за бързия отговор и за пожеланията!
От Пловдив съм,автомобила ми е АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD-2000.Когато а купувах не знаех, че трябва да имам картончета, като свърши акумулатора и всичко спря.Обадих се на момчетата от които я купих, но те не знаят кодовете.И от тук нататък на къде?

eviko
01-08-2011, 22:59
А в Пловдив има ли хора които могат да ми помогнат?

danchev63
02-08-2011, 09:22
А в Пловдив има ли хора които могат да ми помогнат?

Предполагам че има. Провери темата за преброяване на собственици на 166. В нея избери колега от Пловдив и му се обади. Ако е оставил телефон, ако не пиши му на лична и смятам, че ще ти отговори.

По темата, мисля че като няма кодове само с разкодиране става.

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Да добавя ето колегата Lordliness е от пловдив. Обърни се към него.

eviko
02-08-2011, 09:52
Предполагам че има. Провери темата за преброяване на собственици на 166. В нея избери колега от Пловдив и му се обади. Ако е оставил телефон, ако не пиши му на лична и смятам, че ще ти отговори.

По темата, мисля че като няма кодове само с разкодиране става.

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Да добавя ето колегата Lordliness е от пловдив. Обърни се към него.
Благодаря!