Log in

View Full Version : Двоен СМС ?

AlfaFen145
16-08-2011, 21:20
Има ли някакъв начин ,да направя така,че когато човек получава смс,да го получавам и аз без той да разбира?
Като пренасочване ,но да го получаваме и двамата.
Нещо доста сериозно мога да открия и ми се иска да се набутам в личното пространство на един човек.Не е полезно за здравето и нервите ,но ми зависят много неща от това.
Имам пряк контакт,с апарата на лицето Х ,ако не става по този начин с СМС-те ,дали има начин да се запаметяват някъде без да се виждат(да не са в Inbox или Sent)?
Мерси !

soldier81
16-08-2011, 21:32
Не мислиш ли че личното пространство на човек е негово лично?
Това е престъпление и не вярвам някого да ти даде съвет точно тук.

tanatos
16-08-2011, 21:36
Има начин, зависи от телефона.Но над мен колегата ти каза ситуацията. Обърни се към частен дедектив :)

AlfaFen145
16-08-2011, 21:58
Става въпрос за нещо лично..не ми трябват детективи,просто искам да се убеда в нещо ,което съм почти сигурен от доста време...както и да е ,малко емоционално написах темата ,ако наистина няма как някои да сподели ,махайте я !

lordliness
16-08-2011, 21:59
Преди време май по БТВ имаше филм как частни детективи хакват телефони и имат достъп до всичко,могат да подслушват и без да говориш по телефона,достатъчно е да е до теб,затова когато хората водят важни разговори си вадят батериите на телефоните.

Sunny
16-08-2011, 22:01
Някой май има съмнения в партньора/партньорката си .
Ако е така - Не се занимавай с глупости .Само ще се нервиш повече .
Разбира се може и да греша .

Drag0
16-08-2011, 22:05
Преди като бях с 2 телефона и ме мързеше да нося единия с мен включвах една подобна програмка, собствено производство: ако някой звъни на 2рия телефон- ми праща на телефона който нося - кой ми е звънял ; ако е смс- ми го препраща.
Та отговора е за всеки телефон с операционна система може да се направи от който разбира .. а може и да има вече направени.

AlfaFen145
16-08-2011, 22:12
Някой май има съмнения в партньора/партньорката си .
Ако е така - Не се занимавай с глупости .Само ще се нервиш повече .
Разбира се може и да греша .

Минал съм го тоя период,с гаджето да я следя и тва и онова.Патих вече ,стига ми толкова..Става въпрос,за малко по-важни неща... Както и да е ...

Sunny
16-08-2011, 22:20
Казах ,че може и да греша .
Всички сме минали по тоя път .

Както Drag0 е казал може и да се препрати коато телефона е с ОС без да пита дали/или .

AlfaFen145
16-08-2011, 22:26
Казах ,че може и да греша .
Всички сме минали по тоя път .

Както Drag0 е казал може и да се препрати коато телефона е с ОС без да пита дали/или .

Моя е ,но другия не е ...

Sunny
16-08-2011, 22:27
Моя е ,но другия не е ...

Въпроса е този който го получи и трябва да го препрати да е с ОС - за Симбиан не мога да кажа но за Андроид има със сигурност .
Естествено остава в "Изпратени" към кого и какво е пратено .

AlfaFen145
16-08-2011, 22:36
Въпроса е този който го получи и трябва да го препрати да е с ОС - за Симбиан не мога да кажа но за Андроид има със сигурност .

Моя е Виваз (ериксон) ,другия е 2700( нокиа )

Drag0
16-08-2011, 23:45
2700 e S40 операционна система , приема само java приложения, с няколко думи няма да стане.
P.S. Моето точно на symbian работеше, S60 v3 , S60 v5

Mirela
16-08-2011, 23:48
Понякога играеш на сляпо , защо трябва да навлизаш в личното пространство на който и да е било?
Освен ако не е заговор за убийството ти.

_power_
17-08-2011, 01:23
Има много по-прост и лесен вариант!
Случая е следния един мой добър приятел ...ходи по чуждо доста и приятелката му работи във виваком...съответно му беше извадила пълна разпечатка на всеки смс и телефонен разговор.... преглътна гонякак си мацето де...
Въпроса е друг трябва ти контакт и то силен в съответния мобилен оператор! Доста по лесно от програми и т.н.

AlfaFen145
17-08-2011, 11:31
Случая е следния един мой добър приятел ...ходи по чуждо доста и приятелката му работи във виваком...съответно му беше извадила пълна разпечатка на всеки смс и телефонен разговор.... преглътна гонякак си мацето де...
Въпроса е друг трябва ти контакт и то силен в съответния мобилен оператор! Доста по лесно от програми и т.н.

Хахах,не мисля ,че имам толкова силен човек там някъде..Имам едно момче ,което е от доста време в Глобул ,но просто съмнявам се ,че ще може да помогне..
Те вече и на МВР ,дават със специални заповеди и молби...
Както и да е ,ще играя на АЛЛ ИН ...

_power_
18-08-2011, 10:02
Хахах,не мисля ,че имам толкова силен човек там някъде..Имам едно момче ,което е от доста време в Глобул ,но просто съмнявам се ,че ще може да помогне..
Те вече и на МВР ,дават със специални заповеди и молби...
Както и да е ,ще играя на АЛЛ ИН ...
Най странното е е не е трудно! õвека трябва да ти има доверие, и да се има в предвид, е пред съд няма стойност тъйкато извадката е придобита незаконно (без заповед от съдия) :metal:

ves_v8
18-08-2011, 16:01
Ми че тя на мене ми идва всеки месец от виваком за дом.тел и мобилния подробната разпечатка в плика със сметката бе колега, а не работя там.

Съдържанието на смс-те и разговорите неможеш да го получиш по никакъв начин от оператора, защото то не стига до него

Коки
18-08-2011, 16:23
Има ли някакъв начин ,да направя така,че когато човек получава смс,да го получавам и аз без той да разбира?

Има. Но е гадно.

soldier81
18-08-2011, 16:29
Съдържанието на смс-те и разговорите неможеш да го получиш по никакъв начин от оператора, защото то не стига до него

Това се получава от друго място,ама по друга линия и със съдебна заповед.
Иначе може да се дублират смс-ите(къв ще да е телефона),но е престъпление.

pikli4ka
18-08-2011, 16:29

хахаха не знам кой ще си рита трудовата книжка за едната услуга :screwy:

Mind_Control
18-08-2011, 16:50

Всеки, които е истински приятел и бъде помолен от истински негов приятел и то без да го разпитва как и защо...

_power_
18-08-2011, 22:19
кой ще направи експертиза от кой офис е принт-аут-а:shocking:

Stefan Caromov
21-08-2011, 16:50
С каАко си със симбиан С60В3 има програма ,но трябва да си в близост до другия телефон ,щото програмата работи с блутут

detelazurno
21-08-2011, 21:09
.......
Имам пряк контакт,с апарата на лицето Х .......

При наличието на това условие нещо не схващам идеята на темата :?

Ichkin
22-08-2011, 14:07
Ми ... сложно или не ... явно лицето Х си трие смс-ите ...

AlfaFen145
22-08-2011, 17:33
Ми ... сложно или не ... явно лицето Х си трие смс-ите ...

..... :)

Стига спамихте ,квото такова (:
КлюЧ ?