View Full Version : Alfa 147 GTA vs Audi 1.8T
156 m-jet
26-09-2006, 01:11
:offtopic:
Бобо , ти с тея времена дето ги даваш, при всички случаи е Засрамваш тая :wink:
Карал съм такава, добре върви, но бих каЗал, че мойто Турбо не е по бавно, не сме се Засичали, но ако е по бърЗа ще е с малко...
А иначе е доста интересна кола
Успех с продажбата :!:
75 2.0 turbo
26-09-2006, 01:16
Карал съм такава, добре върви, но бих каЗал, че мойто Турбо не е по бавно, не сме се Засичали, но ако е по бърЗа ще е с малко...
аве ти пак откачи! кое твое турбо ще се мери с 250 коня GTA а? ауди 1,8 турбо или алфа с кюмюр а :?: с която и да си тая интерсна алфа ще те отвеее както си му е ред :idea:
На мене ми минаваха разни мисли за тази кола, да си я взема и да я закарам до Англия и да се върна с 400кончета под капака за още 15 000лв. без пътя до там. Само, че не става да е селеспеид :roll:
Ще се радвам колата да попадне в истински Алфист. Познавам я от първия й ден в БГрия.
156 m-jet
26-09-2006, 01:30
[quote="156 m-jet":1d2mwb15]:offtopic:
аве ти пак откачи! кое твое турбо ще се мери с 250 коня GTA а? ауди 1,8 турбо или алфа с кюмюр а :?: с която и да си тая интерсна алфа ще те отвеее както си му е ред :idea:[/quote:1d2mwb15]
Колега , като не си карал такова Ауди не се иЗкаЗвай неподготвен...
Виж , ако има в София такова дето да са вложени 1000 евро в него, ама не някое с копиран недокопиран иЗмислен чип За 500 лева, пробвай го......и да те вида после За какво ГТА ще говориш
Аудито е 250кила по леко и е 200коня, можеш сам да сметнеш
E с качествен чип от ДигиталТунинг....Аудито става 215коня и е само с 1 секунда по-бавно от Алфата на 0-100км/ч. А разликата между 6секунда и 7секунда кола е...доста...
156 m-jet
26-09-2006, 01:50
АЗ каЗах, че Алфата е по бърЗа но не с много. На километър от място Алфата дава 26,8 сек., а такова Ауди 27,1 това е според Авто Мотор унд Спорт там има такива Тестове и от там ги Знам тея неща. А като я карах вобще не мога да вида раЗлика
Тестовете мога и да ги постна , ако искате
и кога се събуди или още сънуваш? :lol: Фюрерски истории... :roll:
АЗ каЗах, че Алфата е по бърЗа но не с много. На километър от място Алфата дава 26,8 сек., а такова Ауди 27,1 това е според Авто Мотор унд Спорт там има такива Тестове и от там ги Знам тея неща. А като я карах вобще не мога да вида раЗлика
Тестовете мога и да ги постна , ако искате
до 156 m-jet
Мисля, че тестовете са важни, но много зависи и от шофьора, когато се върне в БГ, собственика е съгласен да ги тествате, например София-Самоков...
Баце ти пак нещо си се нагълтал. 196 коньова НароднаКола формат А3 (това малко принтери го побират) и 3.2 ? Ти ше кажеш, че твойто бие 3.2ФСИ ? Не се излагай ! Да кажеш, че твойта е с малко по-бърза (дип че не е много малко) от мойта ок, ама от тая. Или ти немое караш или немците незнаят как да се грижат за колите си и са успели да я издухат за кратко време.
156 m-jet
26-09-2006, 12:42
3.2 ФСИ и определено по бърЗа от ГТА
Да ти кажа и аЗ много много ги раЗбирах, ама олекнах с 50 евро и видях как един лакотоварен камион МЛ 55 АМГ направи За смях БМВ 540 2000 год. и то с ръчни скорости.......Така,че преди да си карал такава кола е по добре да не иЗраЗяваш мнение което се гради на чуто от някъде
Мдаа мойта барака я оставете ние със собственика на ГТА-то сме се разбрали кой по-бърз :lol: :lol: :lol: Ама тука некво Ауди имало я го докарай да го разцепим с една Астра 2.0 16В атмосверна и да видиш ти тогава Ауто мотор унд дрискен :twisted:
3.2 ФСИ и определено по бърЗа от ГТА
Да ти кажа и аЗ много много ги раЗбирах, ама олекнах с 50 евро и видях как един лакотоварен камион МЛ 55 АМГ направи За смях БМВ 540 2000 год. и то с ръчни скорости.......Така,че преди да си карал такава кола е по добре да не иЗраЗяваш мнение което се гради на чуто от някъдеЯяяя погледни тестовете на ГТА-то и Голфа Р32 и после говори :screwy: :screwy:
156 m-jet
26-09-2006, 13:58
Голфа 4 не е ФСИ
Мотора в Ауди е малко по друг, става въпрос За Голф 5 и Ауди А3 / 2
Ама се тая де.........
Проблема пак си остава, че 147 или 156 ГТА са в сравнение с Голф , вобще да не споменаваме Аудито, много по ефтини и почти НЕПРОДАВАЕМИ, в момента има по 14000 а и по малко евро колкото искаш ГТА и събират прахоляка по автокъщите, и това са коли 2003 год. За сравнение За тея пари дори не можеш да си помислиш За Ауди А3 1.6 /актуалния модел / и то със стария 102 к.с. мотор.
Та както многократно съм писал, Алфата е хубава кола само дето никой не я иска, или ако , то трябва да е продадеш супер ефтино та да се иЗлъже някой.
Сега сам я сърбам тая попара :?
1 Алфата бие от всякъде, ако ще и два чипа да сложиш на немския кашон, но като се замисля...
Ма чакай малко бееее...к'ви чипове кви щуротий...тури и на Алфата чип тогава, па нищо, че е атмосферка.
Та както многократно съм писал, Алфата е хубава кола само дето никой не я иска, или ако , то трябва да е продадеш супер ефтино та да се иЗлъже някой.
Сега сам я сърбам тая попара :?
И к'во прайш в тоя форум тогава бе Фифи?
Продавай и заминавай. Заеби ги Алфите!
Голфа 4 не е ФСИ
Мотора в Ауди е малко по друг, става въпрос За Голф 5 и Ауди А3 / 2
Ама се тая де.........
Проблема пак си остава, че 147 или 156 ГТА са в сравнение с Голф , вобще да не споменаваме Аудито, много по ефтини и почти НЕПРОДАВАЕМИ, в момента има по 14000 а и по малко евро колкото искаш ГТА и събират прахоляка по автокъщите, и това са коли 2003 год. За сравнение За тея пари дори не можеш да си помислиш За Ауди А3 1.6 /актуалния модел / и то със стария 102 к.с. мотор.
Сега сам я сърбам тая попара :?Я оди се снимай некъде с тея тоалетни Ауди бре единствената конкуренция на 147 ГТА мое да е новото А3 С3 :idea: :idea: :idea: 260 коня 4x4 тия по 1.8 турбо :go: :go: Плюс това за преден път се сравняват турбо коли с атмосферни :screwy: :screwy:
156 m-jet
26-09-2006, 14:43
Е, айде сега, чак и до новото S3 :shock: почнахме да сравняваме Алфата, то бива сектанство, ама .......... :D
Мисълта ми беше в началото, че като ги караш двете коли, раЗлика не можеш да усетиш коя върви повече. Сега,че Алфата по часовник е с 0,8 секунда или по малко там бърЗа или че на 400 метра е с половин секунда пак по бърЗа , в ежедневието не се усещат ама вобще
Но пък между 80 и 120 например не съм много сигурен коя е по добра.
Виж кво Боцко,
1. Никой не говори в ежедневието как го усещташ - отпред или отзад.
2. Защо ти трябваше да цвръкаш мерудия и у тая манджа. (риторичен въпрос).
3. Вече май съвсем ни писна да слушаме къде кво събира прах.
В обобщение - оди се пери.
Баце Маджет сравневаш 4 литрово бмв с 6 литров мерцедес ? То е същото като да кажа, че мойта ше откине 3 литрово ГТВ или Ауди ако щеш ? Глупаво ! За ГТА да ми кажеш, че е по-евтина от пластмасово Ауди 1.6 ? Баце ти или ни лъжеш, че си автоджамбазин или имаш нужда от студен душ ? За това и в Ауди форумта ше ти се смеят. Да ФСИ е по-нов мотор, подобен е на ДжейТС, но чак пък много по-бърз. Ти нешо много почна да ги плюеш тия алфи ? Да не би тая 166ца да ти бърка яко в здравето ? Ше я продадеш бе споко ! Дай ми я на цена 3000 евро с редовни документи и платени такси в България и ти я зимам на мига.
156 m-jet
26-09-2006, 16:43
Насе, Забрави да споменеш, да ти оставя и 1000еуро в жабката да полееш покупката :P
Майтап, майтап ма не се продават мамка им и коли :evil:
Е бате ти си моя джамбазин :) Ела ги изпием деба и 1000 еуро :)
MainaCore
26-09-2006, 18:23
ето един елементарен тест, при който аудито е 2.0Т - 200 коня
http://www.zeperfs.com/duel1035-1248.htm
156 m-jet
26-09-2006, 18:35
Ами, да на 400 метра Алфата е 0,6 секунди по добра
Нали и аЗ това каЗвам, по добра е но с малко, можеш само на часовник да го хванеш :wink:
Ами, да на 400 метра Алфата е 0,6 секунди по добра
Нали и аЗ това каЗвам, по добра е но с малко, можеш само на часовник да го хванеш :wink:
Субективно като каташ може и да не усетиш - ама знаеш ли каква голяма разлика са 0,6 сек на практика и колко голямо е растоянието между двете коли при достигане на 402-рия метър.
Щото има хора дето хвърлят много пари за да свалят времето си с 0.6 сек. на 400 метра. Подо много р- разбирам много не споменатите от теб 1000 евро - а да речем умножено по 5-10 пъти за тия 0,6 сек.
После - сравняваш турбо с атмосферен и говориш за пипано ауди - ами че то пипано ГТА е 400 коня - като говорим за доработки. Макар да е по-лесно да дигнеш малко мощността на сток турбо кола отколкото на атмосферна. Просто сравняваш несравними неща.
Нещо не разбрах - как така Ауди А3 било по скъпо от ГТА - странно защо тогава мога да си позволя да си купя А3 1.Т - а не мога да си позволя 156 ГТА на старо :? :? :? :? :? :?
75 2.0 turbo
26-09-2006, 19:29
аре целия форум се зяанимаваме с някъв издухан джамбазин нема нужда караи си аудито :idea: то е наи хубавата кола на земята поне доде ти имаш такова ще е така после някои друг кош ще е тъ бест :!: аре въри духни супичката да истива :wink:
п.с. и понеже съм модератор на раздела ще заключа темата че е заприличала на ........м-джета на всичките му теми :evil: