Log in

View Full Version : Средно гърне

blagun
26-09-2006, 15:11
Колеги, някой сменял ли е средно гърне на алфата си скоро - къде и цената ме вълнува доста?, че мойто е изгнило цялото и трябва да го сменям :roll:

145QVision
26-09-2006, 15:29
60 лв....незнам колко е хубаво обаче :roll:
М/у Дървеница и Студ. град.....където се пресичат Климент Охридски и Андрей Ляпчев....

MONI
26-09-2006, 15:45
Кое същност е средното ...това преди последното или някое друго. Щото мойто предпоследното е позагнило ама аз се чудех дали не мое да се замени с нещо по интересно...примерно тръба :roll:

valjo
26-09-2006, 15:48
Кое същност е средното ...това преди последното или някое друго. Щото мойто предпоследното е позагнило ама аз се чудех дали не мое да се замени с нещо по интересно...примерно тръба :roll:

ако е тва, трапецовидното ... и аз го смених с тръба и няма промяна в звука...

BatVas
26-09-2006, 15:51

И при мен така :wink:

Lucky
26-09-2006, 15:54
Значи на мен ми се бяха скапали средното гърне т.с. отзад ако броиш второто,и тръбите от катализатора до последното гърне бяха леш що така незнам :shock:
Значи правих ги при Драго тръбите бяха 70лв а гърнето мисля 50 лв абе нещо такова ми излезе.
А не сложих оргинал или нещо подобно а резонаторно гърне :D

MONI
26-09-2006, 16:01

Значи скоро и при мен ше е така 8)

Naso
26-09-2006, 16:07
При мене има :roll:

blagun
26-09-2006, 17:07

Да де, ама аз съм махнал катализатора и съм сложил тръба, и като махна средното гърне ще остана само с едно - последното :roll: И сигурно вечер като се прибирам ще ме посрещат комшиите :D

blagun
26-09-2006, 17:08
Ко има при теб?

valjo
26-09-2006, 17:42
Ко има при теб?

промяна в звука :P:P:P

като е само с едно избушено гърне, опа 2....

Mury
26-09-2006, 23:20
И аз мисля да ги изхвърля средното и трба па задното ше го сменя с ново :lol: :lol: :lol: а и тръбата на мястото на катализатора требе се смени :wink: :wink: Драго да му мисли

gigi
27-09-2006, 00:08
И при мене :?

blagun
27-09-2006, 10:01
И аз мисля да ги изхвърля средното и трба па задното ше го сменя с ново :lol: :lol: :lol: а и тръбата на мястото на катализатора требе се смени :wink: :wink: Драго да му мисли
Защо ще сменяш тръбата? Изгнила ли е? Питам те,че като ходих вчера на майстор и той ми каза, че тази тръба, която е на мястото на катализатора е тясна и трябва да я сменя :roll:

Mury
27-09-2006, 11:09
Поръждясала е и ме дразни а Драго ще ми сложи хубава :wink: :wink:

BatVas
27-09-2006, 11:32

На ме н уж ми сложи нераждавейка миналата година - пък сега я гледам ръждясала яко (тая дето замести трапецовидното гърне) :shock:

Bobo
28-09-2006, 12:45

На ме н уж ми сложи нераждавейка миналата година - пък сега я гледам ръждясала яко (тая дето замести трапецовидното гърне) :shock:

Аз пък си мисля че никога не си бил с неръждавейка :wink: Нещо си се заблудил :lol:

BatVas
28-09-2006, 15:58

Аз пък си мисля че никога не си бил с неръждавейка :wink: Нещо си се заблудил :lol:

Абе както и да е, - нали не е пробита - макар че е тръгнала- като се избочи Драго ще слага друга и това е :wink:

plamen petrov
08-10-2006, 17:56
И аз съм на ред за смяна на средното гърне.Искам да попитам ако на негово място сложа тръба ще се промени ли звука много,защото нямям ктализатор и задното гърне ми е от "спортните".На мен,че ще реве не ми пречи но нали има и хора който се възмущават от тътена на боксера.

akula
22-02-2007, 16:30
Извинявам се че разбутвам тема от преди сто години :lol: :lol: :lol:

Ама да можете да ме упътите къде е "офиса" на Драго и някакъв начин за свръзка :roll: :roll: :roll:

Lucky
23-02-2007, 08:34
Заповядай: 0886650413 Драго

akula
23-02-2007, 08:54
Мерси

vladu
27-02-2007, 11:57
по темата ...
махнах на мойта катализатора барабар с средното гърне ...
ни пърди ни върви повече. Но пък със сигурност няма да си е.е ма..та кат предната ....