View Full Version : Ред сълзи, ред с.....и (Евала на админите)
thecleaner
23-08-2011, 23:13
Искам да похваля админ екипа за опитите най-накрая да заключи БЕЗМИСЛЕНИЯ чат раздел.
Предполагам че е имало и намеса на други нива и сега наблюдаваме тенденцията една група от няколко човека, да реват за щяло и нещяло и да се превръщат в мрънкачи, както те определяха всеки "некачествен" потребител (според тях). Има ли досетливи хора да се досетят кои са :) или да пускам линкове от теми? Та уважаеми "богоизбрани" каквото повикало, такова се обадило. Нека стане дискусия сега или да се заключи темата, и си понеса последствията.
Васил Петров
23-08-2011, 23:25
Аз обикновенния потребител чета и се смея.
Сега кой е ревльото?
Какво лошо има да се сменят няколко модератора дори и оставките да си подават.
Няма да има занапред форум ли-да,да.
Подкрепям изцяло реорганизацията на форума!!!
Сега чакаме ред да се делнат и темите за НЕЗАКОННИТЕ драгове по улиците .
Проблем ли имате с оставките на модератори .
Със стари курви нов бардак не се прави .
Ramsezsh
23-08-2011, 23:40
Сега чакаме ред да се делта и темите за НЕЗАКОННИТЕ драгове по улиците .
.
Подкрепям!
А дръвца ще се събират ли или сами да си носим? /по Ян Гус, като Гус е идва от руското, вместо Х викат Г/нещо като Гимлер, вместо Химлер примерно или като Гари вместо Хари. Гари Купър си е Гари в оригинал да не се бърка :balloon:
fred
Мисля си ,че Златният век на форума беше 2005-2009 година .
Имаше хора които помага всеотдайно , модераторите бяха на ниво и не се обсъждаше работата им и нямаше ревльовци за криво разбрана демокрация .
Няма ги вече всеотдайните хора - ама не модераторите ги изгониха .
thecleaner
23-08-2011, 23:48
Сега чакаме ред да се делнат и темите за НЕЗАКОННИТЕ драгове по улиците .
Проблем ли имате с оставките на модератори .
Със стари курви нов бардак не се прави .
Бря взе ми думите от устата да бардака :)
Туи наиш ко му викат, да търсим под вола теле да търсим.
КАРБ не подкрепя незконния драг, а форума не е КАРБ има малко разлика не мислиш ли? И законния ДРАГ къде може да се провежда поне веднъж седмично би ли отговорил?
fred
Имаше хора които помага всеотдайно , модераторите бяха на ниво и не се обсъждаше работата им и нямаше ревльовци за криво разбрана демокрация .
Времената се менят и трябва да се съобразяваме с това, после идва перестройката. Мускетарите и те са били един за всички, всички за..... ма само в романите на Дюма .
ако е имало изобщо някога "златен" век, то той предстои... по принцип
де факто от 2003та до 2005та беше тоя период, но всеки според каквото е видял и си спомня....
fred
По мои наблюдения е май така
---------- Post added at 02:52 ---------- Previous post was at 02:52 ----------
ако е имало изобщо някога "златен" век, то той предстои... по принцип
де факто от 2003та до 2005та беше тоя период, но всеки според каквото е видял и си спомня....
Това че предстои е май най сигурно :)
vankata_ll
23-08-2011, 23:54
И законния ДРАГ къде може да се провежда поне веднъж седмично би ли отговорил?
Оправдание ли си търсиш?
Ramsezsh
24-08-2011, 00:00
И законния ДРАГ къде може да се провежда поне веднъж седмично би ли отговорил?
Серес например. При това законно.
thecleaner
24-08-2011, 00:02
Оправдание ли си търсиш?
Аз пред никои не се оправдавам за нищо, възрастен човек съм и сам си вземам решенията.
Ходя на Монца но веднъж месечно, Серес не ме кефи за драг.
Законно и незаконно има кои да определя, има си органи на реда. Прекаления светец и на богу не е ДРАГ.
Васил Петров
24-08-2011, 00:02
Много се отклонихте от темата.
thecleaner
За форума и КАРБ май не си прочел както и каквото трябва .
Нямам нищо против да се гонкате .Но не и по улиците .
Шапка свалян на Нено & Co. за труда и организирането на Драг дей мероприятията .
Направих всичко възможно да няма тема за драг във Варна по един или друг начин бяха прекратени поне във форума > не без любезното съдействие на модераторите на раздела за Тунинг & "Рацинг"
Значи може ;)
И докато мога да пиша във форума ще съм твърдо против организирането на такива Незаконни гонки по улиците .
Има си писти и редовни мероприятия - който му стиска отива и се доказва .
Улиците са достатъчно бойно поле през деня та да не може човек да кара спокойно да си кара и вечерта без да се оглежда кога някой джигит който ще му прелети на светло червен светофар за някаква си мимолетна слава .
Аз пред никои не се оправдавам за нищо, възрастен човек съм и сам си вземам решенията.
Тогава се и дръж като такъв .
Ramsezsh
24-08-2011, 00:05
Много се отклонихте от темата.
Защо? Като се поставят въпроси етично и логично е да се отговори нали.
Васил Петров
24-08-2011, 00:06
Всеки сам решава какво да прави.До колкото до събиранията по улиците аз имам друго мнение.
Всеки сам решава какво да прави.До колкото до събиранията по улиците аз имам друго мнение.
Сподели го моля те . Не ни дръж в невидение .
thecleaner
24-08-2011, 00:11
thecleaner
За форума и КАРБ май не си прочел както и каквото трябва .
Нямам нищо против да се гонкате .Но не и по улиците .
Шапка свалян на Нено & Co. за труда и организирането на Драг дей мероприятията .
Направих всичко възможно да няма тема за драг във Варна по един или друг начин бяха прекратени поне във форума > не без любезното съдействие на модераторите на раздела за Тунинг & "Рацинг"
Значи може ;)
И докато мога да пиша във форума ще съм твърдо против организирането на такива Незаконни гонки по улиците .
Има си писти и редовни мероприятия - който му стиска отива и се доказва .
Улиците са достатъчно бойно поле през деня та да не може човек да кара спокойно да си кара и вечерта без да се оглежда кога някой джигит който ще му прелети на светло червен светофар за някаква си мимолетна слава .
Тогава се и дръж като такъв .
Колега Модератор, темата е за Чат раздела и за рИването, вашето мение е чиста проба СПАМ. Бях достатъчно любезен да ви отоворя но вие задълбавате по съвсем, съвсем друг казус.
П.С. Нено организира ТРАК, не заблуждавайте останалите потребители.
Колега редови Потребител .
Под позелениния ми nickname пише - модератор в оставка .
Ако не си схванал ще го кажа в прав текст макар ,че съм сигурен ,че вече Ви е споделено на ухо че съм си подал оставката като такъв .
Вследствие на което съм уведомил длъжностните лица на форума за намеренията си .
Тъй като изисква време те да го обсъдят и да приемат все още не ми е сменен цвета на ника - което ще се случи когато му дойде времето т.е. в близките няколко дни .
Чат раздел няма вече за съжаление .
Раздела е Общи приказки - абе СПАМ отвсякъде си е .
...
...
Ейй бързо се докопвате до информация обаче .
Да ви направим модератори поне .
П.С. Нено организира ТРАК, не заблуждавайте останалите потребители.
Извинявам се моя грешка ;)
what's the difference .
Васил Петров
24-08-2011, 00:29
Ейй бързо се докопвате до информация обаче .
Да ви направим модератори поне .
Ми гледам с наслада в 155 раздела-Алекс си е подал оставката даже сега забелязвам че така ти пише и под ника.
Alfa User
24-08-2011, 00:54
До колкото до събиранията по улиците аз имам друго мнение.
Законно и незаконно има кои да определя, има си органи на реда. Прекаления светец и на богу не е ДРАГ.
И тая тема започвате да о*ирате както обикновено ...
Аз ще ви кажа защо сме против уличните незаконни гонки. Тази вечер бяхме свидетели на оцеляване като по чудо на няколко човека в три коли - именно поради криворазбраната свободия на пишман-рацер. Ако колата беше помляла именно тия три коли, а не се беше разминала с тях на сантиметри - кой щеше да обяснява на близките на тези хорица кое е законно и кое не - ВИЕ ЛИ ???
Тоя МАЛОУМНИК с кирливото си БМВ не заслужава друго освен масов побой пред публика, и демонстративно запалване на таралясника му. Към него ли се стремите и вие ???
И това че някой си е подал оставката, не е ваша работа изобщо - нали ще ни наследите ???
И това че някой си е подал оставката, не е ваша работа изобщо - нали ще ни наследите ???
Справка :
Важната тема на valjo в мод раздела
точка 1
ред 1
Имате връзки - прочетете си я ;)
Васил Петров
24-08-2011, 01:10
И тая тема започвате да о*ирате както обикновено ...
Аз ще ви кажа защо сме против уличните незаконни гонки. Тази вечер бяхме свидетели на оцеляване като по чудо на няколко човека в три коли - именно поради криворазбраната свободия на пишман-рацер. Ако колата беше помляла именно тия три коли, а не се беше разминала с тях на сантиметри - кой щеше да обяснява на близките на тези хорица кое е законно и кое не - ВИЕ ЛИ ???
Тоя МАЛОУМНИК с кирливото си БМВ не заслужава друго освен масов побой пред публика, и демонстративно запалване на таралясника му. Към него ли се стремите и вие ???
По същата твоя логика...........
Гледам е модерно да се купуват дискове втора употреба в "цветущо" здраве.И както се кара колата (ти например) натискаш спирачки да премине пешеходец стъпил на платното и ти се чупи диска.....какво става сам се сети.
---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:09 ----------
Справка :
точка 1
ред 1
Няма как да видя-кажи ми ти.
;)
Няма право на такива действия
:hump:
Alfa User
24-08-2011, 02:46
По същата твоя логика...........
Гледам е модерно да се купуват дискове втора употреба в "цветущо" здраве.И както се кара колата (ти например) натискаш спирачки да премине пешеходец стъпил на платното и ти се чупи диска.....какво става сам се сети.
Няма как да видя-кажи ми ти.
Не си ти човека, дето преценява как си поддържам колата - моите майстори ще ти покажат нагледно ако искаш !
По същата логика, "мунинг"-рацерски дискове, макар и нови, имат абсолютно същото, да не кажа и по-лошо, поведение. Ще спорим ли по въпроса "истински и оригинални части втора употреба с/у нови рацерски ментета" ???
Както виждаш, има за какво да се спори винаги, когато става дума за поддръжка на стари коли. Сам си прецени дали има смисъл от такива заяждания, или ще бъдем едно задружно семейство ???
Еба*и спама настана и в тая тема ...
digitalundgrd
24-08-2011, 03:41
Няма да има занапред форум ли - да,да.
Подкрепям изцяло реорганизацията на форума!!!
Няма незаменими хора ;) С или без тях форум ще има - дали ще бъде по-добре или не, времето ще покаже.
lordliness
24-08-2011, 08:09
Понеже говорите и за гонки по улиците-това е пълно безумие.Преди време си карам между Пловдив и Пазарджик с 90 -100 км.часът е един през нощта ,няма движение ,слушам си музика,говоря си с жена ми,кучето си лежи отзад,с две думи комфортно ми е и изведнъж някаква кола ме изпревари с бясна скорост застана пред мен и наби спирачки като ме принуди да нямаля за да не го ударя.И кара пред мен с 60 тръгнах да го изпреваря като се изравнихме и той настъпи и така няколко пъти.Аз не искам да се съзтезавам с никой,нямам болни амбиции нито, че колата е най-най нито пък аз. Великите шофьори умират всеки ден по пътищата.За съжаление взимат и други със себе си.
badmadafaka
24-08-2011, 09:16
Ето още едно разделение - "рацери" срещу "внимателни"... :hvala:
Колко станаха вече..? София срещу прованса, 155 срещу всички други модели, дизели срещу бензини, нови части срещу употребявани, сервиза на някой си срещу сервиза на някой си друг, балъци дето дават по няколко хилки за поддръжка срещу такива дето и гориво им се свиди да сипят, и т.н. и т.н....
И по друг повод го казвах - мен все повече ме е срам, че някои коли носят същата емблема като на моята (разбирайте го както искате)... :disgust:
А и се чудя дали темата щеше да се отклони към малоумниците които се "състезават" по претъпкани булеварди с изгнилите си кошници ако примерно Ne0 беше пуснал темата (понеже него го похвалиха някои а пък темата в началната си идея е такава, че май и той примерно би могъл да я пусне с оглед на скорошното "развитие" на форума)..?
Ранобудниче
24-08-2011, 09:36
Нямам намерение да участвам в тази дискусия, накъдето и да се развихри.
Само едно нещо искам да уточня: ЧАТ се превърна в помийна яма, след като беше умишлено з*с*ан.
Преди това беше безобидно място за отдих, непречещ никому с нещо.
nightroller
24-08-2011, 10:09
Справка :
точка 1
ред 1
аз па немам никакви връзки - кво праиме :):)
Нямам намерение да участвам в тази дискусия, накъдето и да се развихри.
Само едно нещо искам да уточня: ЧАТ се превърна в помийна яма, след като беше умишлено з*с*ан.
Преди това беше безобидно място за отдих, непречещ никому с нещо.
Като гледам и "Общи приказки" ще го следва с помията.
И от мен едно евала за закриването на Чат раздела :)
И от мен едно браво за закрития чат раздел.
А на феновете на стрийт рейсинга, така ме сърбят пръстите да им напиша 5 неща, и то без остър тон и обиди, което обаче така да ги бодне, че макс 15 мин след мен да изкара темата, преди да я заключат... тоя път обаче, ще преглътна и ще замълча.
За чат раздела - беше крайно време според мен (официално си посипах главата с пепел, че предложих създаването на такъв раздел преди време).
За рацинга - АЗ не ходя по гонки, но някакси ми се струва във форума на спортна марка да има и такава тема. По-свойствена ми е от тема за плетки и бродерия примерно.
Aбе то и БМВ са спортна марка, ама я да ми покаже някой къде им е раздела за рацинг в техния форум.
Aбе то и БМВ са спортна марка, ама я да ми покаже някой къде им е раздела за рацинг в техния форум.
БМВ-истите са друга бира като цяло. Рацинг раздел ба ли го що им е, ма събират по 7 000 човека на писта Калояново (там е мястото за яко даване на газ и фиеста)
А иначе и сред тяхното стадо си има мърша.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=17&t=189234
:go:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=17&t=189234
:go:
тва сичкото е супер, и ще се помисли над него, но тук ли му е мястото?
който иска да коментира тия неща, има други раздели
Е да де ама аз нали съм спамер :)
А и темата гледам натам беше тръгнала.
Спирам.
digitalundgrd
24-08-2011, 13:37
Наистина темата се отклони и малко отиде цялата работа на приказката : " я не искам на мене да ми е добре, я искам на Вуте да му е зле...".
Ранобудниче
24-08-2011, 13:40
... цялата работа на приказката : " я не искам на мене да ми е добре, я искам на Вуте да му е зле...".
Много е точно това.
Много е точно това.
Подкрепям на 100%!
Тази тема е пропита от интриги и злоба! Защо в нашата държавица дребна трябва всичко да е завист, интриги и злоба?
Много важно че нещо се било променило ми гледайте напред!
Стига сте се дразнели и сте се заяждали!
И аз съм бил администратор и форума е стоял в стаята до мен където беше и създаден, НО НИКОГА не съм правил мръсно или да съм говорил простотии за хората които поеха форума след това, винаги съм им пожелавал успехи и много здраве, нека и сега да е така!
Alfa User
24-08-2011, 14:35
Стига сте се дразнели и сте се заяждали!
И аз съм бил администратор и форума е стоял в стаята до мен където беше и създаден, НО НИКОГА не съм правил мръсно или да съм говорил простотии за хората които поеха форума след това, винаги съм им пожелавал успехи и много здраве, нека и сега да е така!
Дано повече хора те "чуят" и осмислят посланието ...