View Full Version : Кора под двигателя
Mind_Control
28-09-2006, 11:25
145-ците имат ли такава кора под двигателя??
Не става ясно кое точно те интересува но фабрично трябва да има голяма кора отдолу :)
Да имат - моята и сега има- черна пластмасова кора под двигателя - отворено е само около картера - уж да се охлажда маслото в него - ама така се и удря - взема да сложа една гофрирана (надупчена)ламарина да го пази картерчето и пак да минава въздух. :idea: :!:
Mind_Control
28-09-2006, 20:07
явно мойта кора липсва в такъв случай.. :)
Да имат - моята и сега има- черна пластмасова кора под двигателя - отворено е само около картера - уж да се охлажда маслото в него - ама така се и удря - взема да сложа една гофрирана (надупчена)ламарина да го пази картерчето и пак да минава въздух. :idea: :!:Аз доколкото знам 145-ците оригинално нямат такава кора,Васе твойта е присаждана според мен :idea: :idea: :idea: от Браво например щото те май имат :idea:
Да имат - моята и сега има- черна пластмасова кора под двигателя - отворено е само около картера - уж да се охлажда маслото в него - ама така се и удря - взема да сложа една гофрирана (надупчена)ламарина да го пази картерчето и пак да минава въздух. :idea: :!:Аз доколкото знам 145-ците оригинално нямат такава кора,Васе твойта е присаждана според мен :idea: :idea: :idea: от Браво например щото те май имат :idea:
Сигурно - иначе съвпада много добре- даже там където са извивките - обхващат тампоните на двигателя и други елементи - съвпадат естествено. На картера е отворено - ама то за охлаждане.
Но според мен найстина може да е от Браво - защото не вярвам на толкова много други 145-ци да няма кора- доста от тях и по-нови от моята. :!:
Ами моята има(ше)... но след няколко срещи с бабуни и прочие сьвсем увисна и се наложи да я уволния... Не варвам да е от Браво или друга кола, щото пасва прекалено добре, включително под бронята има некви крепежни отвори.
Оригинално 145 няма кора който не вярва да си отвори Епера и да провери :wink:
Аз заставам твърдо 3 пъти зад меннието, че нямат кора на картера...
Има със сигурност голяма кора отдолу под мотора . Сигурен съм защото имам оригинална книжка с моята 145-ца и там е показано.
верния отговор е този:
http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/ePer/145.Under.Engine.Cover.gif
ималО е, но е махната там по описаните в жълтия балон причини
За да не пускам нова тема....някой има ли идея от къде мога да взема 3D модел на кората под двигателя за 145?
Имам в предвид в електронен вариант - чертеж или модел генериран в някакъв софтуер...