Log in

View Full Version : Проблем с климатроник

trop4i
28-08-2011, 19:46
Къде е филтъра на купето и още нещо -на дисплея ми изписва че има някакъв проблем с климатроника-на какво може да се дължи.

Tasho
28-08-2011, 20:27
Точно отпред по средата - до предното стъкло.Маха се онова по издаденото капаче и под него е филтъра на една касета,която се издърпва - може и тя да е хваната с болтове както капачето.
А на дисплея какво ти изписва "Air conditioner is faulthi,please contact to your workshop deaer"?

trop4i
28-08-2011, 20:45
Точно това ми излисва-благодаря за отговора

Linkestis
28-08-2011, 22:27
Добре дошъл колега,търсачката е малко по-нагоре в дясно.

Tasho
28-08-2011, 23:56
За сефте ми ги изписа миналата година.Пробвах на едно две места - Динекспрес и още едно сервизче,но се оказаха пълни профани.Един мой приятел дето се занимава с климатици ми реши проблема - първо със състен въздух продухахме радиоторите и после с Меглиото и не много силна струя водя ги измихме.Изпада яко мръсотията и некво жълтеникаво нещо.Досега нямам проблеми вече 2 година и климата не съм го пипал от как имам колата и докато работи не мисля да чопля каквото и да било по него.Пробвай с измиването после ако не стане търси другаде проблема.Успех!

nightroller
29-08-2011, 00:22
Точно отпред по средата - до предното стъкло.Маха се онова по издаденото капаче и под него е филтъра на една касета,която се издърпва - може и тя да е хваната с болтове както капачето.
А на дисплея какво ти изписва "Air conditioner is faulthi,please contact to your workshop deaer"?

мисля че тва са клапите за разпределение на циркулацията на въздуха имат навика да се чупят :(

lordliness
29-08-2011, 17:11
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25084