View Full Version : Кой няма да присъства на Италфест 2011
WhitePower
28-08-2011, 23:00
Кой няма да присъства на Италфест 2011
викам тука да се преброим поне да са наясно организаторите
Аз няма да идвам - причина - липса на сотатъчно финанси на дахраня бегачката до там , а камо ли да и се случи нещо на пистата и да се чудя как да дам 250 лева за пътна помощ обратно да си я прибера
Аз - смени се датата в последния момент и всичките ми планове отидоха в кофата.
И аз няма да идвам - прекалено е далече. Бих дошъл ако е на Калояново.
nightroller
28-08-2011, 23:50
Аз няма да ходя - чакам един нов мой човек да е появи баш някъде там около датата. ;)
Аз призовавам да се ходи, защото това са истинските неща и истинските фенове. Другото го може и дете на 5 години... да кисне у форуми....
Jivko7777
29-08-2011, 01:21
Аз призовавам да се ходи, защото това са истинските неща и истинските фенове. Другото го може и дете на 5 години... да кисне у форуми....
:clap: така е!
Ще се ходи и тая година няма как 8)
coca-cola
29-08-2011, 10:58
Абсолютно правилно:clap:
Аз мислех да не ходя, защото първоначалната дата съвпадаше с рождения ми ден но щом е сменена на 8 - там съм :dance:
Furious 155
29-08-2011, 11:39
И аз призовавам да се ходи!!!
И винаги ми е неприятно да видя теми и коментари от този род - далече ми е и ми е скъпо да отида...
Kamen666
29-08-2011, 12:15
И аз няма да идвам - прекалено е далече. Бих дошъл ако е на Калояново.
Е ако искаш накъде около вашия блок да направим феста ?
Дори няма да е нужно да си палиш колата,ще паркираме около нея...
Защо винаги гражданите на София започват с реването когато феста е на повече от 100км от Сф ?
Ние какво да кажем,за толкова години тук,не съм чул и видял някой от черноморието да се оплаче колко пари му трябвали за път и т.н.....
Истинските фенове си проличават на феста ! Както е писано по горе ;)
Без лошо чуства ,ама не се сдържах вече.....всяка година една и съща...
Темата също ми е леко безмислена..
Темата също ми е леко безмислена..
И аз съм на същото мнение. :respect: Който има желание, ще намери начин да дойде.
nightroller
29-08-2011, 12:39
Колеги, стига пяхте старата песен :)
Нено е прав че това едно от истинските прояви на фенщина и е похвално че всички, които писахте след него сте за!
Но темата засега не е придобила хейтърски вид така че не я тласкайте натам, моля :)
Най голям брой фенове! ето ти отговора!
Като модератор да се заяждаш на личностна основа...не е красиво. Да не говорим, че колегата е написъл за Калояново.
+ темата е кой няма да ходи, а не кой ще ходи и кой какво виждане има по въпроса.
Аз няма да ходя зает съм.
assassin's
29-08-2011, 12:50
Аз няма да присъствам поне за сега,извън страната съм но ако си дойда преди тази дата там съм на 100%!
Всяка година едно и също се коментира вие пак си настоявате за Калояново - ми тая писта съвсем не е подходяща за Италфест!
Напълно безсмислена тема.
Който иска и има възможност - ще дойде където и да е феста. Който не иска - няма да дойде, всеки ще си намери оправдание.
Аз също искам, но няма да мога, моето оправдание съм го намерил цели 9 месеца преди феста (и точно за 8-ми е планирано :) ). И нямам намерение да орева орталъка, че клубът не се е съобразил с мен, щото разбираш ли съм някакъв спецЯлен :)
Всъщност всяка година има подобни теми и се дъвче едно и също.
Едната година ще е далече на хората от Варна, другата на хората от София и прочие.
Угодия няма. Това е.
Феста е веднъж в годината.
Който може - идва. Няма какво повече да се коментира.
Аз няма да ходя, причината е ясна, просто две години под ред беше извън пределите на София и тази година е още по-далече. Въпреки това нямам и желание.
Дано има интересни неща като миналата година.
Е ако искаш накъде около вашия блок да направим феста ?
Дори няма да е нужно да си палиш колата,ще паркираме около нея...
Защо винаги гражданите на София започват с реването когато феста е на повече от 100км от Сф ?
Ние какво да кажем,за толкова години тук,не съм чул и видял някой от черноморието да се оплаче колко пари му трябвали за път и т.н.....
Истинските фенове си проличават на феста ! Както е писано по горе ;)
Без лошо чуства ,ама не се сдържах вече.....всяка година една и съща...
Темата също ми е леко безмислена.. Темата пита нещо, и аз отговарям на това питане от моята гледна точка. Нито ангажирам някой с моето мнение, нито агитирам да се провежда другаде. Не знам защо "се изходи" така?
badmadafaka
29-08-2011, 13:57
Едно ще кажа на хейтърите на софиянци и тези, дето изкарват хората от голЕмото село най-претенциозни и сръдливи и т.н.: Правите ли си простата сметка, че в София сигурно има толкова хора (респективно с алфи), колкото в останалата част на страната взети заедно..?
Това че 3-4-5-20 човека от София постоянно плюят, че им е далече и са вечно недоволни, далеч не е представителна извадка, че да плюете в обратна посока...
Сещате ли се, че за разлика от всички други градове където алфистите се организират като "Групата от едикъдеси" и п опринцип като вземат решение да не посетят някакво мероприятие го правят цялата група, в голЕмото село изобщо няма "Групата от София", да не говорим някой да се съобразява с друг за такива неща...?
Който не иска да отиде или не му се харчат пари все ще си намери причина да се оправдае пред себе си, пък на другите писачи във форума не мисля, че трябва да се оправдава... Вие си знаете най-добре, човека е отворил тема да се каже кои със сигурност няма да са там, че да се улесни ако е възможно организацията (аз лично не виждам как точно ще стане това, но да приемем, че става)... :upsidedwnsmiley:
ФЕРАРИСТ
29-08-2011, 14:57
Не ми върви нещо с тия фестове, от 1 до 8 включително сме в Турция, и за жалост и аз ще го пропусна......