View Full Version : Кадафи кара фиат
http://www.profit.bg/news.php?id=82873
.......
Наречен Capri, този уникален модел на Fiat 500 кабриолет няма нито една врата, но за компенсация предлага редица екстри: дърво и кожа по желание, 17-инчови алуминиеви джанти - и което е най-необичайното - кремав интериор със зелена тапицерия, пясъчен цвят на капака, каросерия в зелено и златно.
......
И още нещо- колата е електромобил. Радиаторите отпред и отзад, малко полезни в Триполи, се заменят от литиеви батерии.Резервоарът за гориво отстъпва на гигантска помпа.
Надминавайки европейските марки, автомобилът достига максимална скорост от 160 км / ч, батериите издържат 260 км без зареждане, а времето за това е не повече от десет минути.
.....
Цената на този колата е около 200 000 евро.
.......
badmadafaka
29-08-2011, 10:17
Ми ценител е, кво... :laughing1:
Е тука има още снимки на макината:
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/buntovnici-osvobodiha-fiat-a-na-kadafi.html
old alfist
29-08-2011, 14:35
Не съм изненадан много - Кадафито е толкова свързан с италианската икономика, че навярно падането му ще и се отрази по някакъв начин.
Тоя се къпе в петрол, пък си е взел електромобил :-D
Взел е чушки, просто са му го подарили по време на някакви преговори..такива нищо не плащат, само крадат и трупат
А като написах това, прочетох и самият линк, ето какво пише накрая:
"Италианската компания просто го моли в замяна за снимка на Полковника зад волана на Capri. Не получава нищо."
Ramsezsh
30-08-2011, 13:34
Най-вероятно е "подарък", но това няма значение - колата радва определено.
Не съм изненадан много - Кадафито е толкова свързан с италианската икономика, че навярно падането му ще и се отрази по някакъв начин.
Е то само това и остава...тя е на ръба в момента, какво остава като направят една крачка напред:info:
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
Тоя се къпе в петрол, пък си е взел електромобил :-D
Така е.....това означава да си една крачка преди другите!
old alfist
30-08-2011, 15:13
Е то само това и остава...тя е на ръба в момента, какво остава като направят една крачка напред:info:</p>Успешният бизнес работи винаги на ръба, а те могат да направят единствено крачка назад
Успешният бизнес работи винаги на ръба, а те могат да направят единствено крачка назад
Образно казано....надявам се да е така, за да не си търсим части за алфите на битпазр като за трабант и някой други модели:))
Най-вероятно е "подарък", но това няма значение - колата радва определено.
Няма спор, много е добра колата.Репликата ми беше, че някой бе писал, че Кадафито бил ценител-тоя цени само собственото си обожствяване.
badmadafaka
30-08-2011, 21:38
Абе сериозно почвам да си мисля, че всички в тоя форум са абсолютни буквояди без грам чувство за хумор, ирония и т.н. :upsidedwnsmiley:
DiStefano
30-08-2011, 21:58
"Хафинитетът" на харабските тас кебапи към Мерцедес е световноизвестен. Този Фиат 500 сигурно го ползва само за да се придвижва когато играе голф, щото по голф-игрищата всичките колички са електро :biggrin:
Раздела за разпускане е АНТРАКТ или АНТРАКС май беше. Там са темите с чувство за хумор.Нивото на форума се вдига, моля съобразявай се !!!!! :D:D:D
Абе сериозно почвам да си мисля, че всички в тоя форум са абсолютни буквояди без грам чувство за хумор, ирония и т.н. :upsidedwnsmiley:
В общи приказки се гледа сериозно на темата :flirt:
Йорданка Христова кара алфа 156 вагон 1011. По телевизията се видя да стои паркирана в двора на къщата и :clap:
Йорданка Христова кара алфа 156 вагон 1011. По телевизията се видя да стои паркирана в двора на къщата и :clap:
Е ти откри топлата вода... Тя даже е член на клуба - и то от години:clap:
Е ти откри топлата вода... Тя даже е член на клуба - и то от години:clap:
Ее, незнаех.. Като видях това останах силно впечатлен... Все пак благодаря за информацията.;-)