View Full Version : Изпотяват ли ви се халогените при дъжд?
ALFA CORSE
29-09-2006, 11:28
На два пъти вече забелязвам, че при дъжд единият халоген се изпотява, дори колата и да не е в движение... а са на колата от около година и досега не е ставало. Та това някакъв често срещан проблем ли е при 155-ците или рядко дават такъв дефект?
WhitePower
29-09-2006, 11:48
Ми нямам този проблем
явно на тебе капачката от отзад не ти затваря добре
Може да я няма гумичката отзад или отпред да пропуска по малко покрай стъклото :idea: мойте и двата се потят ма са спукани и двата :wink: :wink:
arieca155
03-10-2006, 10:51
виж капа4ката ,ако не вади стаклото и мажи силиконец.аз го играх това скоро.
PEPI-2ALFA
05-10-2006, 09:53
Mury,не знам твойта как е ,но на мойта и 2-та съм ги чупил по 1 път, познат стъклар ми лепи по1 дебело стъкло за 0 :lol: лв. и всичко си е ОК .Нито се потят нито нищо.А иначе застрахователите плащат добре :wink:
Mury,не знам твойта как е ,но на мойта и 2-та съм ги чупил по 1 път, познат стъклар ми лепи по1 дебело стъкло за 0 :lol: лв. и всичко си е ОК .Нито се потят нито нищо.А иначе застрахователите плащат добре :wink:Ми и мойте са с обикновенни стъкла но се спукаха и двете даже едното на първия ден :wink: :wink: а какви са тези по-дебели стъкла питай го тоя твоя човек и да ги накарам джамджийте и на мен да сложат таквиз :wink: :wink:
PEPI-2ALFA
06-10-2006, 22:45
MURY ,не знам какви точно са ,но са по-дебели за да стане плътно пластмасовата рамка отгоре (при мен има такава) :wink:
На мен лично - ДА, а не са чупени никога, даже и крушка не съм сменял
ALFA CORSE
07-10-2006, 10:45
На мен лично - ДА, а не са чупени никога, даже и крушка не съм сменял
И аз откакто ги сложих не ги бях бутал и тва започна да става изведнъж... Вероятно пропуска край стъклото ще пробвам със силикон и ще пиша има ли ефект :)