View Full Version : Як гърмеж!?!?!
Колеги,който може да помага.Значи днес си паля колата,тя пали на бензин и след като загрей си подавам газ и тя автоматично минава на газ.Така,минах на газ и почна да се чува едно леко тракане под капака,аз подадох леко газ и се чу едно голямо бууум и илезе някъв дим от дясната страна на капака и угасна.гледах под капака ама нищо,запали на ново и всичко беше ок,карах 2 часа без да забележа няква промяна.
Трябва ли да ходя на сервиз или....
Благодаря ви предварително за инфото,което ще дадете.
видя ли дали не ти е изгърмяла кутията на въздушния филтър или някой въздуховод?
ами така намясто огледах всичко и нищо не открих, и след като сега няма проблеми...ами незнам!сега пак ще проверя по обстойно
Газ-ките нали имаха некви "кихалки" - да не би просто да си е свършил работата тоя клапан и да минеш метър...? :roll:
Ммммм да колега, много си прав,свършил си е работата!Нищо сериозно не е! :lol: :lol: :lol: :lol:
plamen petrov
08-10-2006, 17:45
При мен се получава съшият проблем,когато съм на газ и мина през насъбрала се вода,,локва" по голямя и ми гърми.Като гръмне се къса пластмасовата тръба преди кутията и само я лепя.Тъпанарите не са ми сложили клапи за да не гърми при монтажа на уредбата.
ми ти можеш да отидеш и да си сложиш допълнително
едва ли е скъпо
за гърменето не е лошо да си погледнеш свещи и кабели, а ако са наред да ти я регулират на газомер