Log in

View Full Version : смеХХ или как плаче бивш колега

santo_traficante
30-09-2006, 15:18
http://audibg.com/NEW/index.php?showtop ... ntry170984 (http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=15304&pid=170984&mode=threaded&show=&st=&#entry170984)
може повечето и да го знаят но поне се повеселих :D хората си немат работа :wink: абе верно било сменяш колата и сменяш сектата :D :D
на тва му викам дето е там детска работа от страна на "бившия" колега :D само вкарва някви бесни интриги :D :D

valjo
30-09-2006, 16:29
мдаа.... нищо му няма, нека си прави там интрижките, а ние си гледаме нашите си работи и така:)

те и оттам ше го разкарат скоро, интересно тогава къде ще иде да сее "експертиза" хаха

MainaCore
30-09-2006, 18:19
колегата е ясен ама и тия от форума на ауди са наприказвали куп глупости, ама направо има някакви уникални тъпотии

ShoxXx
30-09-2006, 18:40
А бе и в Германия и в Белия дом дори да отидеш...щом си тръгнал от село, селянин си оставаш...

georgievst
30-09-2006, 19:09
Ако сте забелязали, продавам си алфата. Но смятам да мина на 1.8 или 2.0 TS, а може би на JTD. Тези приказки, колко била лоша алфата мен ме устройват, защото това ще държи цените ниски. Учудваме само за каква ръжда говори, при положение, че колата има 8 год. гаранция против ръжда, при моя модел, а доколкото разбрах неговия е 166 т.е още по-нов.
И сега нещо друго. Минавам покраи едно от новите аудита - тези големите и какво да видя - явно е залял предната решетка с някаква по-агресивна течност и под лъскавата част се подава гадна жълта пластмаса. Е, това кола за над 80000 лв. ли е?

Red Devil
30-09-2006, 19:39
Май не разбрахте че това момче(казвам момче защото съм сигорен че няма непълнолетие) няма какво друго да прави освен да сее простотий по форуми,мисля че беше смешно да му четем постовете против алфа с аргументи тип "фен на БиКенеф-ите(0000-ауди)" и други смехории.А колкото до коментара с Алфа-та и ръждата,виждал съм яко стари и неподържани алфи без следа от корозия.И ще ме извиняват ауди феновете,но колкото и да са хубави(въпреки пластмаси и тем подобни лайна) това са автомобилите които наистина имат бързи коли но се чупят повече от която и да е друга марка от същия клас та и даже с най скъпи части.Най много се смях като постна снимка на баща си или на някой др в темата с снимките :lol:

...щом си тръгнал от село, селянин си оставаш...
ти знаеш най добре :twisted:

Galeano
30-09-2006, 20:13
От къде тая омраза към алфите в този пич, сигурно никога е нямал такава,и тайно иска да има обаче ако си купи ще бъде отлъчен усмян и прокуден от селското си обкръжение за което "тва италанското е боклук виж на Мерцедес годината не съ гледа" :)

DiStefano
30-09-2006, 20:55
От къде тая умраза към алфите в този пич, сигурно никога е нямал такава,и тайно иска да има обаче ако си купи ще бъде отлъчен усмян и прокуден от селското си обкръжение за което "тва италанското е боклук виж на Мерцедес годината не съ гледа" :)

не знам но сигурно омразата е по-скоро към тукашния колектив и сега избива към автомобила ... ся комплексите са си комплекси ... нанекъде избиват ... ма кво мое да е виновна една кола ...

Лаковото покритие , пластмасите, колата почна да ръждясва на 3 тата година ... е те тфа направо преби коня с манарата ... :lol:

75 2.0 turbo
30-09-2006, 22:43
лелееее умрях от смях баах и сектантите то бива ма туи тяхното е .........се бях виждал ма като ауди форума :shock: тука само по голфажии мое чуеш лоша дума :lol: а за онея и бмв не е кола хахаххахаха :wink:

Galeano
30-09-2006, 23:31
Леле, имало по големи фанатици и от мен.Прочетохте ли някой от мненията по долу, тези сигурно са изгонили жените си и спят с аудито............а това че се мразили с bmw не го знаех :lol:

pitbull
30-09-2006, 23:44
много са наперени тея с аудитата ,имах спор с такъв индивид, друга кола непризнават камоли италиянска каквото и да му говориш по убава от неговата нема

Mury
30-09-2006, 23:47
лелееее умрях от смях баах и сектантите то бива ма туи тяхното е .........се бях виждал ма като ауди форума :shock: тука само по голфажии мое чуеш лоша дума :lol: а за онея и бмв не е кола хахаххахаха :wink:Супер смешковци бацо :shock: :shock: :shock: чак па толко :idea:

Galeano
30-09-2006, 23:52
Ха-ха-ха вижте какво изрових за нащо момче,какво мисли за новите си приятели от ауди форума .... ще паднете :shock: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7019
Някой от мненията са изтрити ,но най важното си е там. :rotfl:

Gorgizario
30-09-2006, 23:54
То тази тема е по скоро за FUN :lol: Ина4е по въпроса, тия глупости дето ги пишат са пове4е от сектанство, то бива бива... Аз Алфа дето пу6и не см видял още (говоря за 156,147,166,ГТ, а за 159 да не говорим, тя има онова нещо дето Пасаторите и 4аиниците го нямат-филтър за твърди 4астици). Ако щете ми вярвайте(не съм закоравял сектант, даже нямам кола в момента :oops: ) но съм виждал нов Пасатор да пу6и и то като Форд Транзит и Голф 5 също. Аудито е като трактор още като ново, а това което ме заби в земята беше, 4е била на 3 месеца и и се напукало таблото :!: 4е то баща ми имаше Волга и се напука след 15тата година :roll:

MainaCore
01-10-2006, 02:59
ами незнам хората със по-скъпи коли си мислят, че притежават най-доброто и там цените и гъзаарията определят нещата... колегата глаеано разцепи с тая тема - евала!!! ама просто хората от на ауди форума наръсиха много бисери - така, че забавлявайте се ;)

blagun
01-10-2006, 09:41
Май не разбрахте че това момче(казвам момче защото съм сигорен че няма непълнолетие) няма какво друго да прави освен да сее простотий по форуми.....
Абе лошото е, че не е някакъв малък пикльо, а е бая по-голям, така като го гледам, но на акъл е като 12 годишно момиченце :twisted:
Ето го :twisted:
http://images10.snimka.bg/001223212-big.jpg

sharky
01-10-2006, 09:49
Дамм, то малко безсмислено да пишеме повече там, пък и ще им е разнообразно там с "другаря", дето твърди че ние сме комунисти :) Те такова чудо не са виждали. И се остава да каже че не той, а модератор е писал всичките му постове в този форум хахаха
:laser:

zlia
02-10-2006, 14:48
Ами може и модератор да е,след като моментално изтриха една моя тема с малко истини по въпроса за А-4 и ГТА, с която исках да събудя този немски "мъртвец" от лошият му сън. А по въпроса за възрастта, той едва ли е по-стар от мене и това е най-малкото оправдание за тъпи писания във форума. Като не му харесва Алфата, да си кара Уидито със здраве без повече да дразни нашите фенове ,а да изказва мнения във форуми на любимия си КЕНЕФ.

BatVas
02-10-2006, 14:57
Ами може и модератор да е,след като моментално изтриха една моя тема с малко истини по въпроса за А-4 и ГТА, с която исках да събудя този немски "мъртвец" от лошият му сън. А по въпроса за възрастта, той едва ли е по-стар от мене и това е най-малкото оправдание за тъпи писания във форума. Като не му харесва Алфата, да си кара Уидито със здраве без повече да дразни нашите фенове ,а да изказва мнения във форуми на любимия си КЕНЕФ.

Това ли е: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7900

Не е трито(преместено е след като М-джет си замина) :wink:

A3
02-10-2006, 17:13
Леле, имало по големи фанатици и от мен.Прочетохте ли някой от мненията по долу, тези сигурно са изгонили жените си и спят с аудито.... :lol:
Абе не сте съвсем прави. Във всеки форум има най-различни елементи.
Да не би при вас всички да са академици?
Ама този вашия човек наистина май ви се е нервирал нещо.

sharky
02-10-2006, 17:18
Сега вече, не само нашия, ми и ауди форума се занимава с него :) :bravo:

Naso
02-10-2006, 17:19
Кой кой !??! Аз им сипах лекинко, ама стана много дълго и ме разсейвааа тука на работа, та мое да е станало с повторения :wink:

sharky
02-10-2006, 17:48
Стига сипва бе насе, че тия младежи с коли по за 1500 лв. се презъзбудиха нещо.

Naso
02-10-2006, 17:52
Ма те не виждат добрия тон. Заядат се и си мислат, че са велики. Аз им го казах бе. Оти един со нова кола не каже, че му е евтино ? Оти ем евтино ем убаво нема. Все пак зависи как дефинираш убаво.

A3
02-10-2006, 17:54
Стига сипва бе насе, че тия младежи с коли по за 1500 лв. се презъзбудиха нещо.
Има и с по-скъпи

Naso
02-10-2006, 17:56
Те тия с по-скъпите знаят за какво говорим :wink:

sharky
02-10-2006, 18:01
Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости. казахме ви че интращом/м.джет е интригант, така ли стана? има ли интрижка? имааа. се ми е тая че некой дет не го и познавам даже мисли че алфата била скапана. хаха. нека си мисли квото иска. аз и ауди имам, и то не лошо, 2002, секви екстички си има, и си ги карам и двете и ме боли...
вие ще си късане нервите с агент боцко :)

A3
02-10-2006, 18:03
Naso, прав си бате, навсякъде е така. И аз като кажа на някой дето си е харесал 1,8Т ама иска да му слага метан че е садист или че не е хетеросексуален той не ми верва :D

Naso
02-10-2006, 18:04
Ма кви нерви ? На нова работа сам при Вальо и още не ме карат нишо да праим и си хлебим и се хилим. Надявам се здравомислещите люде там нема се засегнат 8)

търтей
02-10-2006, 18:05
не ме карат нишо да праим

дан ми гепиш никот ей :P

A3
02-10-2006, 18:06
А между другото на вашите срещи приемате ли аудист който харесва
/поне на външен вид много/ Алфа?

sharky
02-10-2006, 18:08
не ние тука сме затворено общество и имаме члески внос по 45 000 лв. (на година) за да не идва секи :!:

santo_traficante
02-10-2006, 18:09
гледам много добре се забавлявате :spiteful: :spiteful: агент "боцко" реве там като саранска мечка и разправя колко му било готино авудито и вървежно :tooth: а гледам там децата са подпалили нещо :D :D :D ама много подскачат нещо :D :D

Naso
02-10-2006, 18:09
Секой е добре дошел бате :lol: Е виж какъв сейфти кар си иаме :) 1337 (за тия дето не знаааат Хахорски ово е Леет) Ма той си е наше момче алфистче и кака Зара го е цунала :lol:

A3
02-10-2006, 18:12
.... имаме члески внос по 45 000 лв. (на година) за да не идва секи :!:
Не бе аз имам предвид за по бира, а не да изкупя автопарка :lol:

Naso
02-10-2006, 18:13
За автопарка ше ти трее разрешение... от арменския поп и други видни особи. Само с пари не стааа, къ я мислиш ти таа работа ?

Naso
02-10-2006, 18:14
Мдааам там стана "добре дошли в хлебарница Неделя" :lol:

bass
02-10-2006, 18:15
Ей, диванета, тука покрай вируса и насо съм зел да кълна неистово (вместо да си псувам културно) и да ползУвам македонскиОт език от лиготия, ма ше земат да го обявят за официален и вий ще сте виновни, маскари :tooth: :tooth: :tooth:

sharky
02-10-2006, 18:18
и ше требе и некой други ритуали да направиш ма не е за писане

Naso
02-10-2006, 18:20
Ма я ги фрълих у смут у технио форум. Са гадаат от койо село съм.

santo_traficante
02-10-2006, 18:21
Ей, диванета, тука покрай вируса и насо съм зел да кълна неистово (вместо да си псувам културно) и да ползУвам македонскиОт език от лиготия, ма ше земат да го обявят за официален и вий ще сте виновни, маскари :tooth: :tooth: :tooth:тц вируса е наща гордост в тва отношение :spiteful: :spiteful:
п.с.къде си бе вирус :P я се изкажи :D :P

A3
02-10-2006, 18:23
Абе вие майтап си правите ама при нас темата стана 6 стр. :shock:

santo_traficante
02-10-2006, 18:25
Абе вие майтап си правите ама при нас темата стана 6 стр. :shock:тя и при нас може да стане толкова ама ние сме разумни :spiteful: :spiteful:

Naso
02-10-2006, 18:29
Абе вие майтап си правите ама при нас темата стана 6 стр. :shock:

Чудим се само, онез двамката дали фащат майтапта или яко копат ? Дано не е второто, че жал ми става !

ShoxXx
02-10-2006, 19:20
Секой е добре дошел бате :lol: Е виж какъв сейфти кар си иаме :) 1337 (за тия дето не знаааат Хахорски ово е Леет) Ма той си е наше момче алфистче и кака Зара го е цунала :lol:
Не е 1337, а 1880...десети ставаш и печелиш RC...
Ама ти мойто момче верно много офтопик почна да оставяш след себе си!

Naso
02-10-2006, 23:10
1880 е като следствие на 1337. Ръсим офтопик я оти иам много. Са па земете вие ме баннете. Аудивците не го сториа, дека си ги овиках на место, па вие го направете :hehe: :static: :th_up:

Борил
03-10-2006, 01:24
Чудим се само, онез двамката дали фащат майтапта или яко копат ? Дано не е второто, че жал ми става !

Е че сме Аудисти не ни прави автоматично толкова прости, нали? :lol: :lol: Мисля, че още там се изяснихме. :cheers:

Борил
03-10-2006, 01:39
Сори, че ги пускам един под друг ама сега го прочетох.

Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости.

Тука не си напълно прав, ама как да е.

Един наш уважаван колега го беше казал много правилно: за кво да и плащам скъпи ремонти, като ще ми върши същата работа, а въпросния има доста парички, все пак не караш коли за по 100 хиляди евро за да се изказваш така. Мен колата ми върши основните функций за, които е предназначена една кола, при теб не знам каква е функцията на автомобила.

П.П карал съм и по-нови и по скъпи коли от мойта, че и от твойте, не са били мои, но съм карал само за инфо. :wink:

ShoxXx
03-10-2006, 02:03
Аз мисля, че никой не трябва никога да плюе, защото няма смисъл два форума да се карат и да се създава изкуствена омраза между двете марки...
Нека си бъдем полезни един на друг!

Борил
03-10-2006, 02:37
Нека си бъдем полезни един на друг! :cheers:

Абе, ако дойдеме да се запознаеме наживо нали нема ни пребиете с камъне и дърве, особено с Naso ми е мерак тоя човек издържа на 3 страници неистов спам :clap2: :lol: това си е за уважение. :biggrin:

valjo
03-10-2006, 08:07
Нека си бъдем полезни един на друг! :cheers:

Абе, ако дойдеме да се запознаеме наживо нали нема ни пребиете с камъне и дърве, особено с Naso ми е мерак тоя човек издържа на 3 страници неистов спам :clap2: :lol: това си е за уважение. :biggrin:
е той си е сто и триес кила, баце, къ мислиш ти ... носи много ;)
и после алфата не била здрава, аз се чудим как още не са се изпрошнали седалките, и не се е усукало магарето ....:rotfl:

sharky
03-10-2006, 09:32
Сори, че ги пускам един под друг ама сега го прочетох.

Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости.

Тука не си напълно прав, ама как да е.

Един наш уважаван колега го беше казал много правилно: за кво да и плащам скъпи ремонти, като ще ми върши същата работа, а въпросния има доста парички, все пак не караш коли за по 100 хиляди евро за да се изказваш така. Мен колата ми върши основните функций за, които е предназначена една кола, при теб не знам каква е функцията на автомобила.

П.П карал съм и по-нови и по скъпи коли от мойта, че и от твойте, не са били мои, но съм карал само за инфо. :wink:
Да пич, всички сме карали яко коли за по 100к., ама ми беше друга мисълта, ако сте се засегнали нещо извинявайте, обаче :). ха, няма как да кажеш че 156 например е по гадна и смотана от 80 щото просто годината на производство най малкото си казва думата, нали?
За кво си ползвам колите си е моя работа, нали?
Тия безсмислени спорове май нма смисъл да ги водиме. Вчера малко ми кипна, да, извинявайте отново :)

Naso
03-10-2006, 09:41
Е че сме Аудисти не ни прави автоматично толкова прости, нали? :lol: :lol: Мисля, че още там се изяснихме. :cheers:

Не бе бате, това го пусках още на обед ! Нема страшно !

Борил
03-10-2006, 09:49
Тия безсмислени спорове май нма смисъл да ги водиме. Вчера малко ми кипна, да, извинявайте отново :)

Както каза колегата "по-добре да си бъдеме полезни един на друг" :cheers:

Не бе бате, това го пусках още на обед ! Нема страшно !

Оки спамер :Tease:

П.П Тва за по бира важи, ще избереме маршрут без павирани участъци :roll2: :cheers:

Naso
03-10-2006, 09:54
Ама то никой не е тръгнал да се кара. Ама цел ден висим без работа и то си избива на некъде. Ей така и не ме банирахте като ората... СРАМОТА ! :dark2: :shoot: :jason2:

santo_traficante
03-10-2006, 09:57
гледам плеснахте с ръце и се прегърнахте :P :P :spiteful: :spiteful:

valjo
03-10-2006, 09:59
Ама то никой не е тръгнал да се кара. Ама цел ден висим без работа и то си избива на некъде. Ей така и не ме банирахте като ората... СРАМОТА ! :dark2: :shoot: :jason2:
ама аз е ся ше слезна долу и ше ти намера работа!
да пренесеш едни камъни от единия край на паркинга до другия
и после обратно ....
амаха ... не стига че му плащат за седене цел ден по форумите, ми и мрънка :P

Naso
03-10-2006, 10:01
Нема баце, я сега бюра мъкнем и шкафчЕта. Сичко е 6. После кат ги пренесем, ше погнем хонда форумта. Само с японки не са ни смешале.

virusalfa
03-10-2006, 13:16
гледам плеснахте с ръце и се прегърнахте :P :P :spiteful: :spiteful:Как е тръгнало,може и да се вземат :roll: :lol:

Naso
03-10-2006, 14:13
гледам плеснахте с ръце и се прегърнахте :P :P :spiteful: :spiteful:Как е тръгнало,може и да се вземат :roll: :lol:

Да те не цаним за кум ! Да видиш ква кума ше ти изберем :lol:

A3
03-10-2006, 14:28
Абе аз не те познавам но ако си толкова голям колкото те описва valjo ще си паснете по габарити :D

Naso
03-10-2006, 15:04
Е то ако си 40 кила напикан, бири двуцифрена бройка нема как да земеш!

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 15:24
Нема ядове бе брат,аз още у нащо форум те питах дали не се засягаш,ама ти излезна пич.Та само не разбрах защо така изведнъж изчезна :?:

Naso
04-10-2006, 15:29
Не съм бе, ама се заиграх тука с компоти и... па нали и фест се готви и трее пречим :lol:

pr_00f
04-10-2006, 15:30
Браво колега, доста си си поиграл с подписа :)
Ако ти представлява интерес може да видиш оригиналното мнение относно омърсявването тук.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 12&start=0 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7512&start=0)

Яко чесане на езиците се заформя а :lol:

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 15:32

Ние с Борилчо не сме дошли да си чешаме езиците :wink:
Искаме да научим малко повече за ваще аутомобили

valjo
04-10-2006, 15:37
е раздела с ремонтите;)
там е само за хард кор фенове;)

BatVas
04-10-2006, 15:40
[quote="pr_00f":ontiqbvj]

Ние с Борилчо не сме дошли да си чешаме езиците :wink:
Искаме да научим малко повече за ваще аутомобили[/quote:ontiqbvj]

И правилно - само ако познаваш даден автомобил може да имаш мнение за него.
Аз затова никога не критикувам - преди да съм се убедил и не вярвам на баш майстори и разбирачи в кавички. :wink:

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 15:44
Аз затова никога не критикувам

Ние двамата критикувахме в нашия форум,но само в кръга на шегата,всяка една кола има и предимства и недостатъци,аз съм избрал мойта кола да е Ауди,вие сте си избрали Алфа,няма лошо,стига да сме доволни от автомобилите си,а ако не сме....... ше намериме вярната марка

BatVas
04-10-2006, 15:55

Ние двамата критикувахме в нашия форум,но само в кръга на шегата,всяка една кола има и предимства и недостатъци,аз съм избрал мойта кола да е Ауди,вие сте си избрали Алфа,няма лошо,стига да сме доволни от автомобилите си,а ако не сме....... ше намериме вярната марка

Така е!!!
То все пак си има и обичайните закачки - да си правим весело - то и ние се майтапим с нашта марка - хем сме си сектанти, а и сме свикнали да си ни плючт - така , че лаф да става. Ама ние си знаем нашето и не може да ме разубедят каквито и да било подхвърляния.

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 16:10

Така е!!!
То все пак си има и обичайните закачки - да си правим весело - то и ние се майтапим с нашта марка - хем сме си сектанти, а и сме свикнали да си ни плючт - така , че лаф да става. Ама ние си знаем нашето и не може да ме разубедят каквито и да било подхвърляния.

Правилно,ако разгледате форума на ауди ше забележите че и ние правим същото с наште коли :) нищо че и ние сме сектанти

Борил
04-10-2006, 16:19
"]
Правилно,ако разгледате форума на ауди ше забележите че и ние правим същото с наште коли :) нищо че и ние сме сектанти

Мноо ясно, отделно има и много греди ударени с някой модели Ауди тва също е факт, абе не е ли петак на болкука и тва е, ако ще Мауди да е(да са *ба у сектано). :lol: :lol:

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 16:21
(да са *ба у сектано). :lol: :lol:

Боклук долен та и мене ме запали покрай тоя петак и са се чудим как да се обзаведа с такъв :lol: :twisted:

Kuku
04-10-2006, 16:23
AuDi, кой е тоя "иЛалИАнеца" от подписа ти :?: :!: :lol:

pr_00f
04-10-2006, 16:24
Абе да е жив и здрав колегата mjet при вас е intrakom. Виж как заради един човек се омесват едно хубаво форумите, създават се нови клубове за унищожяване на продукцията на загорка/каменица/ариана и каквото там се сетите още.

Много ми е интересно вие колко време ще го изтърпите :tooth:
Живи и здрави, и ако някой от Ауди форума е пропуснал - нека се позабавлява:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7019

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 16:29
AuDi, кой е тоя "иЛалИАнеца" от подписа ти :?: :!: :lol:

Хихихи трябваше да е Италянеца

търтей
04-10-2006, 16:32
пише се италианец

Kuku
04-10-2006, 16:35
пише се италианецТи па Че кАЕш кЪ се пише иЛалЯХнеС :grandpa:
:hehe:

pr_00f
04-10-2006, 16:36
Aлооо бря Танасе де са губиш, таман е паднал сгоден случай да натрупаш малко мнения на аванта, давай по барзо че сега ще дофтаса модераторо и ще има катанец за убавата тема. Я са виж кви хубави мнения си напраскал във форума на Ауди, а тука никакав те няма

Kuku
04-10-2006, 16:44
pr_00f, ти ли се осмеляваш да призоваваш всемогъщия МултиДЖи :roll: :P

Борил
04-10-2006, 16:46
. Я са виж кви хубави мнения си напраскал във форума на Ауди, а тука никакав те няма

Страх го е да не се изпусне, че е латентен фен на Авуди, че после бан отлъчване и отлюспване го чека... :Tease: :hehehm:

Борил
04-10-2006, 16:50
пише се италианец

Това е мръсна дума никога не можеш да я чуеш от истински Аудист. :lol:

Шегувам се ся да не ме накацате. :boxing: :boxed: :blush:

pr_00f
04-10-2006, 16:50
Абре мани и аз съм едно тъпо парче дето нииде го няма в циФилизования свят. Нали знаеш че ние тука в България се бръснем на ръба на къщата а по напредналите на мотика. /куку ти от кои си ?/
Ама тъй е то тъп ще си умра. Можеше да му направя някоя четка/комплимент, та току виж се навил да ми продаде неговата 156ца, дето всеки ден като минава на паркинга му иде да си върне закуската на човечеца. Хем тънкана щях да я взема, ама изтървах. Сега сте си карам скапания дарак и така.

търтей
04-10-2006, 16:56
пише се италианецТи па Че кАЕш кЪ се пише иЛалЯХнеС :grandpa:
:hehe:

ский ся баце

аз лично го пишем талЯнецЪ

ма аудистете требе да са по-грАмотни от прос алфис :lol: :lol: :lol: 8) :drums:

Naso
04-10-2006, 17:05
Aлооо бря Танасе де са губиш, таман е паднал сгоден случай да натрупаш малко мнения на аванта, давай по барзо че сега ще дофтаса модераторо и ще има катанец за убавата тема. Я са виж кви хубави мнения си напраскал във форума на Ауди, а тука никакав те няма

Модератора профилактика виждал ли е ?

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 17:08
ма аудистете требе да са по-грАмотни от прос алфис :lol: :lol: :lol: 8) :drums:

хихи а тука ако знаиш колко си са заблудил просто не е истина :lol: :spiteful:

Kuku
04-10-2006, 17:10
ПрууФ, аз мое и да ям доматите со се кольето, ама поне ги белим преди туй :wink:

търтей
04-10-2006, 17:10
аа ся стоплих тва идва от лаладжия :drums:

AuDi_RuLzz
04-10-2006, 17:12
ПрууФ, аз мое и да ям доматите со се кольето, ама поне ги белим преди туй :wink:

:lol: така губиш част от иначе така ценните витамини :twisted: :D

Kuku
04-10-2006, 17:13
:lol: така губиш част от иначе така ценните витамини :twisted: :DЕ, у колецо витаминци нема ли :roll:

Naso
04-10-2006, 17:13

:lol: така губиш част от иначе така ценните витамини :twisted: :D

Баба му цел живот доматите с витамините е яла :tequilla:

gigi
05-10-2006, 01:04
Леле май цял ден си нямате работа. Ми ако не беше всемогъщио Мджет ко щяхте да правите а :roll:

Iltcho
05-10-2006, 09:46
:lol: Така не се бях хилил от години :hehehm: Евала батки, супер сте :wow: Аз посещавам и пиша и в двата форума. Не крия, че съм фен и на Алфа и на Ауди. До сега обаче негативно отношение не съм видял от никого. А колите си ги пише в подписа :D Това за бирата е мноо идейно, само трябва да видим кога ще е, за да мога да довтасам и аз :hehehm:

Борил
05-10-2006, 12:46
Това за бирата е мноо идейно, само трябва да видим кога ще е, за да мога да довтасам и аз :hehehm:

Ела с двете, Алфата на буксир и си ти. :lol: :lol:

pr_00f
05-10-2006, 13:20
E хайде сега риторични въпроси. То си е ясно, че не е в движение. :lol:

slav40
05-10-2006, 13:35
Аз малко късно се включвам.Трябват ми още около 3 месеца,за да ми се оправят ръцете напълно,иначе с удовоствие бих му наврял на тоя дебил ремус в гъза.Бах ти злобното говедо интригант.Няма ли кой да paste-не някои от неговите изказвания в ауди форума та да го баннат и от там.Тва нищожество не заслужава да влиза въобще в Българска страница камоли да му се дава правото да осира всичко по пътя си по форумите :evil: :evil: :evil: :bad_evil: :censored: :bad_evil: :censored:
Малко се поизложих като дадох път на емоциите ,но тва не се издържа :evil:

pr_00f
05-10-2006, 13:53
Споко баце не се хаби напразно. Я кажи как си ти , оздравяваш ли ?

slav40
05-10-2006, 14:06
Ще се оправя.Млако ме шубе от физиотерапията и рехабилитацията,че ебати болката.Свалиха ми гипса и днес ми бяха първите процедури.Лявата ръка е ок,дясната ми е малко обездвижена в китката че съм срезал сичко що е имало там.Според лекарите след 3-4 месеца ще съм забравил за случая :wink: :lol:
Благодаря ,че попита. :wink:

sharky
05-10-2006, 14:38
@ slav4o - бързо оздравяване брат и да слушаш лекарите, чуш ко ти казвам :)

@ Борил - пич мнооо готини тия табели деа, ма да беше сложил от некоя, дет върви барем, че тия 2.3 само арчат :) едно 4.2 по-яко, а? ко ше каеш

Борил
05-10-2006, 14:44
@ Борил - пич мнооо готини тия табели деа, ма да беше сложил от некоя, дет върви барем, че тия 2.3 само арчат :) едно 4.2 по-яко, а? ко ше каеш

Бе то и W12 не е проблем да бодна, ма нека сме реалисти се пак. :lol: :lol: А дали върви не знам, мноо дизелови рацери съм разплакал с тая кола, та не знам. :twisted:

sharky
05-10-2006, 14:47

Бе то и W12 не е проблем да бодна, ма нека сме реалисти се пак. :lol: :lol: А дали върви не знам, мноо дизелови рацери съм разплакал с тая кола, та не знам. :twisted:

а такаа... ма тя не е ли бензинова?

Kuku
05-10-2006, 14:50
а такаа... ма тя не е ли бензинова?Ама бензинките му кЪсат гЪзО и затуй по-убуу :haha: с дизел да се надбегва :hehe:

Борил
05-10-2006, 14:50
Ми не знам Ауди да имат 2,3 дизел. :roll: Друго имах в предвид, както и да е.

sharky
05-10-2006, 14:52
а такаа... ма тя не е ли бензинова?Ама бензинките му кЪсат гЪзО и затуй по-убуу :haha: с дизел да се надбегва :hehe:

стига бе човече пича обеснява са кво се хилиш :) може и така да е.

santo_traficante
а такаа... ма тя не е ли бензинова?Ама бензинките му кЪсат гЪзО и затуй по-убуу :haha: с дизел да се надбегва :hehe: :lol: :lol: :lol: е пак е няква слава :wink:

sharky
Ми не знам Ауди да имат 2,3 дизел. :roll: Друго имах в предвид, както и да е.

добре а колко коня е?

Kuku
05-10-2006, 14:54
Държим да отбележим, че само се шегувКам :P

136к.с. требе да му е колата :!:

търтей
05-10-2006, 14:56
тва е онзи двигател с механичния инж и 5 цилиндъра нали?

Iltcho
05-10-2006, 14:56
Това за бирата е мноо идейно, само трябва да видим кога ще е, за да мога да довтасам и аз :hehehm:

Ела с двете, Алфата на буксир и си ти. :lol: :lol:

Как бе, кат ролкови кънки ли да си ги вържа на краката. Инак Алфата си върви пич. Скоро ще пусна тема с това, какво точно съм направил, и снимки, а що не и клипче какви точно ги върши мръсницата...

E хайде сега риторични въпроси. То си е ясно, че не е в движение.

До понеделник уважаеми колега! До понеделник :twisted: Днес се сдобих с така дългоочаквания ценен документ, с който в понеделник ще подменя старите регистрационни табели :twisted:

Борил
05-10-2006, 14:58
136 нормална 2,3-ка :oops: :whistle:

Борил
05-10-2006, 15:00
Инак Алфата си върви пич.

Знам бре шегувам се, теб си те уважавам добре знаеш. :cheers:

sharky
05-10-2006, 15:04

да ве тва е онзи двигател "diesel killer" дет му викат :!:

pr_00f
05-10-2006, 15:06
E хайде сега риторични въпроси. То си е ясно, че не е в движение.

До понеделник уважаеми колега! До понеделник :twisted: Днес се сдобих с така дългоочаквания ценен документ, с който в понеделник ще подменя старите регистрационни табели :twisted:

Ееее колега, хаиде ще стискаме палци. А относно горното ми мнение, имах предвит общоразпространеното мнение че Алфите се карат максимум 1/8 от времето, през другото време -7/8 са висят по сервизите. Това и малките дечица го знаят. :Tease:

търтей
05-10-2006, 15:08

еми шото нема как да е дори LPG killer :lol: :lol: :lol:

Борил
05-10-2006, 15:09

E, ако и за тва не ставаше немаше да е хептен кола да га е.. :hehehm: :hehehm:

sharky
05-10-2006, 15:10

E, ако и за тва не ставаше немаше да е хептен кола да га е.. :hehehm: :hehehm:

споко пич, винаги може да е по-лошо! може да е алфа :lol:

Iltcho
05-10-2006, 15:11
[quote="pr_00f":30f035tx]E хайде сега риторични въпроси. То си е ясно, че не е в движение.

Ееее колега, хаиде ще стискаме палци. А относно горното ми мнение, имах предвит общоразпространеното мнение че Алфите се карат максимум 1/8 от времето, през другото време -7/8 са висят по сервизите. Това и малките дечица го знаят. :Tease:[/quote:30f035tx]

С моята е точно такова положението в момента. Обаче не защото разбираш ли е трошлива. Ако е потдържана както трябва, сега нямаше да е на тоя хал. Ако не бяха връзвани горивните маркучи с ТЕЛ, вместо скоби, ако и беше сменена навреме дистрибуторната капачка а не да се връзва отдолу гума за да не пръска вода, ако не е БИЛА КАРАНА С КОНДЕНЗАТ 2/3 И 1/3 БЕНЗИН както днес разбрах, нямаше да е толкова зле. Именно заради разсипията на този, от който я купих сега колата е с толкова ремонти. Идеше ми днес като разбрах какво я е правил да го намеря и да го очистя! БАСИ :evil:

Борил
05-10-2006, 15:12

Аз си го помислих, ти го написа. :lol: :lol:

pr_00f
05-10-2006, 15:13
На мен ми е ясно че реставрираш колата почти от нулата.
Така че успех.

А това не го разбрах"не е БИЛА КАРАНА С КОНДЕНЗАТ 2/3 И 1/3 БЕНЗИН "
Какво е кондензат. Прости моето невежество.

sharky
05-10-2006, 15:16

Аз си го помислих, ти го написа. :lol: :lol:

па мноо ясно, аз мойта кат я подкарам и даже некви аудита 2.3 ме задминават. представяш ли си? срам :oops: а както установихме, те само дизели късали :)

Борил
05-10-2006, 15:20
Мен, ако ме питаш направо у Надин, тоя "кош" е тотално непотребен. :naughty:

sharky
05-10-2006, 15:22
Мен, ако ме питаш направо у Надин, тоя "кош" е тотално непотребен. :naughty:

абе да ти луд ли си? нали те вози...

Борил
05-10-2006, 15:33
абе да ти луд ли си? нали те вози...

Е да ама и да те подминават постоянно някви "бавни" 2,3-ки, не си е работа, разкарвай я докато е време, че как каза вашия колега после и като ръждяса и за старо железо нема ти я вземат. :hehehm: :hehehm:

Пак да си кажа всичко е в кръга на майтапа.

sharky
05-10-2006, 15:39
не ве пич, чакай малко. ти не ме разба нещо. мислех че имаш предвид твойта да караш на скраб и ти викам мани недей.
начи мойта си е в екстра състояние, е верно неще да пали нещо ама тва е друга тема. пък и е целата пластмасова, нема кво да и взема. и не си мислете че частите за новите аудита са скъпи, предния ми капак струва колкото два такива коша кат твоя :)

и нали знаеш - всичко е в кръга на шегата :lol:

Iltcho
05-10-2006, 15:46
Прости моето невежество.

Използва се в промишленоста за разпалване и така нататък, също и при някои пещи. Иначе казано нискокалорично гориво около 72-75 октана. Използва се като смес за каране на друтактови двигатели, защото е по.мазно от бензина, гори бавно и така нататък. (поне моите знания стигат до тук. Ако друг знае какво е това - да пише по-подробно)

pr_00f
05-10-2006, 15:47
10х . Не го бях чувал това.

Борил
05-10-2006, 16:00
и не си мислете че частите за новите аудита са скъпи, предния ми капак струва колкото два такива коша кат твоя :)

Е то така е книжката не е само да я купиш, после и предния капак страда от задкормилния механизъм. :spiteful: :hehehm:

sharky
05-10-2006, 16:45
книжката е едно от малкото неща дето не съм си купувал, а си я изкарах от 2-рия път щот ма скъсаха на листовките :) но може би ти имаш някви преживявания, я сподели?

търтей
05-10-2006, 16:49
шарки а ти що не си внимавал на листовките?
мММ!?
затва ли после си зе и алди? :P

sharky
05-10-2006, 16:53
мММ!?
да, чух че били ефтини за поддръжка па и вървели мноо. е, не можах да си намеря 2.3 D ама кво да се прави :no:

търтей
05-10-2006, 16:57
мММ!?
да, чух че били ефтини за поддръжка па и вървели мноо. е, не можах да си намеря 2.3 D ама кво да се прави :no:

тфуу
има една оферта обаче
имам 21412 - аре да направим една дръпка? :P

sharky
05-10-2006, 16:58
нал ти каам че неще да пали. иначе немаш грижи сичко бегам.

sharky
05-10-2006, 16:59
какво е 21412 :?: да не изложа марката де, затва питам

търтей
05-10-2006, 17:07
какво е 21412 :?: да не изложа марката де, затва питам

космчиич 8)

да справка виж тук
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3567

1360 замина ма 21412 седи и рулира :)

sharky
05-10-2006, 17:10
мале батко ти москали са си е**бали мамата :D съседа до нас имаше два такива, сутрин кат ги припали един такъв тътен издаваха се едно прекъсвач на W12 :shock:

търтей
05-10-2006, 17:13
та шъ праим ли дръпката?

:plane:

sharky
05-10-2006, 17:14
еми незнам, шубе си ме е деа. я питай колегата с 2.3-то, той по може да се навие :)

търтей
05-10-2006, 17:16
еми незнам, шубе си ме е деа. я питай колегата с 2.3-то, той по може да се навие :)
е твойто нал е 2.5 по-има шанс :P
обещавам да не мия 21412ката - да има по-голямо въздушно съпротивление и да имате повече шанс
срeщу ино шише кептън морган спайсед може за карам и на ръчна :plane:

sharky
05-10-2006, 17:23
обещавам да не мия 21412ката - да има по-голямо въздушно съпротивление и да имате повече шанс

като го гледам тва нещо, требе да си нема такъв инжИнер да успееш да направиш по-големо въздушно съпротивление

търтей
05-10-2006, 17:36

като го гледам тва нещо, требе да си нема такъв инжИнер да успееш да направиш по-големо въздушно съпротивление

е тя е доста крадена та не е зле в това отношение колата
но нещо нема данни у нета Сх колко е - явно руснаците са над тези неща

ма и кво да им пука като до преди промените 10 литра 96 октана бензин = 1,10 рубли

за дизела да кажа ли данни да се ядосате? ;)

10 литра = 0,36 рубли
:shock: :shock: :shock:

Борил
05-10-2006, 18:43
но може би ти имаш някви преживявания, я сподели?

Е аз, ако я бях купувал нямаше да съм в неведение относно цените на предните ми ламарини... :spiteful: Виж за задните мога на всичките да ти кажа цените, пълно е с "купувачи" по улиците. :angry: :chair:

sharky
05-10-2006, 19:32
но може би ти имаш някви преживявания, я сподели?

Е аз, ако я бях купувал нямаше да съм в неведение относно цените на предните ми ламарини... :spiteful: Виж за задните мога на всичките да ти кажа цените, пълно е с "купувачи" по улиците. :angry: :chair:

може може дано не ти се случва де

pr_00f
05-10-2006, 21:30
В тази тема много мощно се чувства отсъствието на многоуважавания от нас колега Вирусалфа. Де си бе бате да метнеш една-две клетви.

gigi
06-10-2006, 12:49
Днес останах очуден как тия хАлдита понавървяват едно 2.8 куатро ми се поопъна до към 40 а после успях да му дръпна само 2 коли. Трябва де е било поне 180кс таз лимузина че да е толкоз вървежна :roll: :roll:

Борил
06-10-2006, 13:26
Трябва де е било поне 180кс таз лимузина че да е толкоз вървежна :

176 или 192 зависи на какво си попаднал, 2,8-цата по принцип не е много за стартове, силен е на висока скорост.

santo_traficante
06-10-2006, 13:32
Трябва де е било поне 180кс таз лимузина че да е толкоз вървежна :

176 или 192 зависи на какво си попаднал, 2,8-цата по принцип не е много за стартове, силен е на висока скорост.е са оправдания :spiteful: :spiteful:

sharky
06-10-2006, 13:35
? към Борил - пич какво ускорение има твойта от 0-100?

Борил
06-10-2006, 13:50
С полираните комини и малко интервенций на 8,5сек падна, ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората. :angry: :guillotine:

sharky
06-10-2006, 13:51
ъъъ имах предвид по принцип колко е (сток)

Борил
06-10-2006, 13:56
О не знам, ще те излъжа 9,2сек мисля, че и даваха по каталог, ма те тия данни за 0-100 са винаги занижени за да нямало "разочаровани клиенти" бях чел някъде тая глупост, колко е истина не знам. :unsure: :unsure:

sharky
06-10-2006, 14:05
ми незнам аз па за пръв път го чувам тва

gigi
06-10-2006, 14:45
, ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората. :angry: :guillotine:
Я че те нали не се скапвали :shock: :shock: тъй четох аз

santo_traficante
06-10-2006, 14:55
, ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората. :angry: :guillotine:
Я че те нали не се скапвали :shock: :shock: тъй четох азне бе част от конете са на паша :spiteful: :spiteful:

sharky
06-10-2006, 15:43
[quote="Борил":20w6zicx], ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората. :angry: :guillotine:
Я че те нали не се скапвали :shock: :shock: тъй четох азне бе част от конете са на паша :spiteful: :spiteful:[/quote:20w6zicx]

чччшш ти с дизела да мълчиш че наш ко ща напраи :?: :idea: :!:

santo_traficante
06-10-2006, 15:47
[quote="Борил":vqaqrffe], ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората. :angry: :guillotine:
Я че те нали не се скапвали :shock: :shock: тъй четох азне бе част от конете са на паша :spiteful: :spiteful:

чччшш ти с дизела да мълчиш че наш ко ща напраи :?: :idea: :!:[/quote:vqaqrffe]оо ама и аз не се натискам тя мойта е 90кс...жив мъртвец щот е на годинки вече :wink:а пък и единия цилиндър го шунтирах да са само 4 за да не харчи толкоз :spiteful: :spiteful:

Борил
06-10-2006, 16:58
не бе част от конете са на паша:

Там са си проверено е... :flirt: :flirt:

А напролет ги чекат нови попълнения :naughty: :naughty: :drive:

sharky
07-10-2006, 13:15
А напролет ги чекат нови попълнения :naughty: :naughty: :drive:

абе пи я не се занимавай с тия глуписти, вместо тва земи си една алфа и си ти :wink:

Борил
07-10-2006, 14:34
Твойта, ако ми я подариш може и да направя този компромис със себе си, да карам Алфа. :hehehm: :hehehm:

Шегата настрана по едно време се бях навил да си купувам една 75-ца, ма собственика нещо почна да извива ръца с цената и го отсвирих. А сега като се позачетох за кво приключение е идело реч добре, че не я взех.

sharky
07-10-2006, 17:16
ма пич немаш гриши - даваш 10 000 и я зимаш, е те тва ако не е подарък :idea: пък и най-после ще можеш и ти кола да покараш, не кошник. обмисли, аз не бързам :wink:

Борил
07-10-2006, 17:51
Не пич, Алфа определено не е моята кола, а да се качвам от стар "кошник" в по-нов такъв, мисля че няма смисъл. Плюс това еволюцията на моята е много по-евтина, а пък Алфата само за подръжка ще ми ги лапа тези пари. :smile:

slav40
10-10-2006, 11:15
Не пич, Алфа определено не е моята кола, а да се качвам от стар "кошник" в по-нов такъв, мисля че няма смисъл. Плюс това еволюцията на моята е много по-евтина, а пък Алфата само за подръжка ще ми ги лапа тези пари. :smile:
Карах до преди година А6 1.9 тди 90к.с. 95 година.Поддръжката на тая кола беше в пъти повече от колата ми в момента ,извода е следния : поддръжката на колата ти излиза скъпо,когато си попаднал на прецакан автомобил а не на МАРКА.Така че за скъпотии по пддръжката недей да говориш ,като не си изпробвал. :wink:

ALFA155Ts
10-10-2006, 12:19
Факт. От Бургас до София и обратно ходих с една шкодичка фабия-RS 900 км. навих за 1 ден се едно че седях в леген. :cussing: :dyrvo_v_kenefa: Вечерта си сядам в алфата дет е 14 годишен дранголник ся спор няма лопа цялата ама какво да ви кажа се едно седнах в С-клас широко удобно управлява се много по добре педалите плитки абе .............. ко да ви обяснявам вие знаете как е !

sharky
10-10-2006, 12:45
Факт. От Бургас до София и обратно ходих с една шкодичка фабия-RS 900 км. навих за 1 ден се едно че седях в леген. :cussing: :dyrvo_v_kenefa: Вечерта си сядам в алфата дет е 14 годишен дранголник ся спор няма лопа цялата ама какво да ви кажа се едно седнах в С-клас широко удобно управлява се много по добре педалите плитки абе .............. ко да ви обяснявам вие знаете как е !

е то тва па фабията е анти кола

Kuku
10-10-2006, 13:02
Еее, ама RS-ката е с 16-ки и по-твърдо окачване, май :wink:

търтей
10-10-2006, 13:05
манете ги тези шкодилаци бее
нема ли навитаци за дръпка с космича? :lol:

Max
10-10-2006, 13:10
манете ги тези шкодилаци бее
нема ли навитаци за дръпка с космича? :lol:

Аре бе! Дай го тука тоя космич да му накинем шошоните! :D :lol:

търтей
10-10-2006, 13:14
ше накинеш дедовия си ти :shock: :lol:

Kuku
10-10-2006, 13:17
ше накинеш дедовия си ти :shock: :lol:Леко да не му скинеш амуто :lol: :lol: :lol:

virusalfa
10-10-2006, 13:20
ше накинеш дедовия си ти :shock: :lol:Леко да не му скинеш амуто :lol: :lol: :lol:Ке му скине куро! За катанец е таа тема,ама го нема баш-мародеро...ъъъъ....модераторо,де :roll:

търтей
10-10-2006, 13:20
ше накинеш дедовия си ти :shock: :lol:Леко да не му скинеш амуто :lol: :lol: :lol:
амуто? шо шо :shock:

Kuku
10-10-2006, 13:23
[quote="търтей":3ka0ez10]ше накинеш дедовия си ти :shock: :lol:Леко да не му скинеш амуто :lol: :lol: :lol:
амуто? шо шо :shock:[/quote:3ka0ez10]хамут / произнася се "амут" / - използва се за впрягане на животни :lol:

търтей
10-10-2006, 13:24
[quote="търтей":2wlj8fub]ше накинеш дедовия си ти :shock: :lol:Леко да не му скинеш амуто :lol: :lol: :lol:
амуто? шо шо :shock:хамут / произнася се "амут" / - използва се за впрягане на животни :lol:[/quote:2wlj8fub]

а не бе
космуча е с турбо повер - на етанол върви баш като индикар :lol: :lol: :lol:

Kuku
10-10-2006, 13:27
космуча е с турбо повер - на етанол върви баш като индикар :lol: :lol: :lol:Тъй де - че скине амуто :lol:

търтей
10-10-2006, 13:28
космуча е с турбо повер - на етанол върви баш като индикар :lol: :lol: :lol:Тъй де - че скине амуто :lol:

космичо да не е трошена фиатка вее
ангеренажо е как следует на верига 8) :lol: :lol:

Kuku
10-10-2006, 13:30
[quote="търтей":3b2ns6jt]космуча е с турбо повер - на етанол върви баш като индикар :lol: :lol: :lol:Тъй де - че скине амуто :lol:

ангеренажо е как следует на верига 8) :lol: :lol:[/quote:3b2ns6jt]Абе, яз ти викам, че мноУ ти вЪРи МоскИча, ти ми пееш, колко бил УбаФ :lol:

Roberta
10-10-2006, 13:38
Тук стана манджа с грозде ............ алфи, аудита, сега и москалове ..... мани, мани :shock: :shock: :shock:

sharky
10-10-2006, 13:45
забраи шкодите май :?:

търтей
10-10-2006, 13:46
[quote="търтей":37fn8mdx]космуча е с турбо повер - на етанол върви баш като индикар :lol: :lol: :lol:Тъй де - че скине амуто :lol:

ангеренажо е как следует на верига 8) :lol: :lol:Абе, яз ти викам, че мноУ ти вЪРи МоскИча, ти ми пееш, колко бил УбаФ :lol:[/quote:37fn8mdx]

анжък де
ние не спорим ми взаимно се убеждаваме коя е най-добрата кола:))
моско r0x :lol: :lol: :lol:

Roberta
10-10-2006, 14:02
забраи шкодите май :?:
уууу, даааа, извинявам се за пропуска :oops:

ALFA155Ts
10-10-2006, 16:06
ми точно тоя шкодак РС е с чист голфоф ТДИ 1.9 96киловата 131коня с 6 скорости окачването е голфово сичко е голфово и аудиево ко щете сеатово немски каски :mf_Flush: аааааааааааааа :sick1: не ми се говори за тея немски каски кои си ги харесва да си ги кара и толкоз :lol:

bushiDO
10-10-2006, 16:37
ми точно тоя шкодак РС е с чист голфоф ТДИ 1.9 96киловата 131коня с 6 скорости окачването е голфово сичко е голфово и аудиево ко щете сеатово немски каски :mf_Flush: аааааааааааааа :sick1: не ми се говори за тея немски каски кои си ги харесва да си ги кара и толкоз :lol:
по принцип си прав, с изключение на това, че фабиата не е на базата на голф, а на поло!

Kuku
10-10-2006, 16:41
Тамън и аз това щех да се обадим, а и RS-ката ни е толкова лоша, колкото я изкарвате, според мен :roll:

75 2.0 turbo
10-10-2006, 19:48
аре да приключим с тая загубена тема :idea: кое кенеф и кое не си работа на собствениците :!: