View Full Version : Спортен уикенд на Междене през септември?
RoMeO_156_GTA
09-09-2011, 11:09
С Краси предлагаме да направим едно драг мероприятие на Междене и да се закрие подобаващо летния сезон :go: Мястото е безопастно , не се пишат фишове :busted_cop: Вход 2лв на кола .
Като дати предлагам 17-ти (събота) или 18-ти (неделя) - няма Формула :) Може и тази неделя примерно или друга дата .
Дайте да направим обаче едно преброяване , за да не се окаже напразно разкарването :paddle:
- Борис (WarsteineR) - за къде без него на подобно мероприятие :laughing1:
- Краси
- Румен
другите да се добавят :)
Е на италфеста няма ли да има драг. С 3-4 коли да биете път чак до Междене ми се струва неразумно.
Е на италфеста няма ли да има драг. С 3-4 коли да биете път чак до Междене ми се струва неразумно.
20 мин. не са проблем :) А и тъкмо повод да си се видим на познатото място.
На Италфест 2011 ще има възможност всеки да се пуска на драг колкото иска, при това ще има на разположение професионална измерителна техника :)
RoMeO_156_GTA
09-09-2011, 12:53
На Италфест 2011 ще има възможност всеки да се пуска на драг колкото иска, при това ще има на разположение професионална измерителна техника :)
Трябва малко предварителни тренировки пред познати хора , че да не се излагаме на Италфеста пред непознати :go::drive: А и има почти месец разлика ;) На Италфеста пак :)
на мене ми идва далеко пак но може и да измисля нещо но не обещавам...
rumanqska
09-09-2011, 22:34
С Краси предлагаме да направим едно драг мероприятие на Междене и да се закрие подобаващо летния сезон :go: Мястото е безопастно , не се пишат фишове :busted_cop: Вход 2лв на кола .
Като дати предлагам 17-ти (събота) или 18-ти (неделя) - няма Формула :) Може и тази неделя примерно или друга дата .
Дайте да направим обаче едно преброяване , за да не се окаже напразно разкарването :paddle:
- Борис (WarsteineR) - за къде без него на подобно мероприятие :laughing1:
- Краси
- Румен
другите да се добавят :)
:drive:Нали трябва да си сверим часовниците:calc:.Все още очаквам оферти и промоции от:comphits:.Там е мястото за ровене и премерване:strong:!
Имаш ми номера. Знаеш как да ме откриеш. Обади се. Тук не е мястото така с недомлъвки да си говорим :)
Oхоо,я двамата на линията.Аз ще дойда да почопля семки........просто щото нямам конкуренция де:hehe::hehe:
sabev_1977
11-09-2011, 20:03
Събота 17.09.2011г. е работен ден:grin:. Ще има доста възпрепятствани хора!!!!!
RoMeO_156_GTA
15-09-2011, 21:06
Неделя 18.09.2011г. от 13:30 часа в заведение Камбаната ще се проведе извънредна среща . Ако се съберат по-малко от 10 човека и 5-6 коли , ходенето до Междене отпада . Хайде да покажем региона , че сме сериозни и можем да се съберем :biggrin1: Колегите от другите региони като Габрово , Ловеч и т.н. са добре дошли .
sabev_1977 , идвай да защитиш честта на Ланчиите :evil:
Айде бе там сме. Наско да гласи ГТ-то. Налял съм течност за чистачки. Да е готви за разгром :devil:
RoMeO_156_GTA
18-09-2011, 13:42
Часът е 13:43 , а няма никой???
А бе ко приказваш,несериозна ралта:phone:
WarsteineR
18-09-2011, 19:53
Аз отпаднах за днес, понеже правим къщата на село и имаше доста работа. Довечера сигурно ще отскоча до петрол. А Междене може да си направим следващата седмица :jason2:
RoMeO_156_GTA
19-09-2011, 11:08
Който не дойде може само да съжелява :shoot: Гонките се превърнаха в пикник :picnic: И едно оранжево Ярис стана жертва , за да бъде завъртяно на чевермето :naughty::crazy:
Ъ,чи мъ подсети,я извади туй Пунто да го премеря с Ярето :crazy::go:
RoMeO_156_GTA
19-09-2011, 19:59
И на мен ми е интересна разликата от 30 понита на еднакви на килца градски бръмбара :hehehm::gruebel: