View Full Version : "Манекенката" си отиде- (добре, че на мен и малкия ни няма нищо)
haljscho
12-09-2011, 22:01
:ranting::flamingdevil::bad_evil:
thecleaner
12-09-2011, 22:02
Еххххххххх дееба, неприятна работа. Добре поне че здравословно сте ок.
Моите искрени съболезнования!
Важното е че вие сте живи и здрави.
badmadafaka
12-09-2011, 22:16
УжасТ... Съжалявам за случката, но важното е да няма пострадали...
Какво става напоследък с тия алфи бе хора..? :(
Каква точно е била катастрофата - челно ли нещо.? :-|
mirchozo
12-09-2011, 22:29
Неприятно, но ламарини се правят, пари се печелят. Майната и на колата...
pininfarina
12-09-2011, 22:43
Много кофти :-(
Жалко за добрата машинка, но по важното е че вие сте добре.
lordliness
12-09-2011, 22:43
Някъде в Пловдив ли пострада колата?
Е, да гадно е, но ламарини се купуват. Важното е, че си е изпълнила дълга и сте живи и здррави. С пожелания да не се повтаря и да си намериш по-хубава!
haljscho
12-09-2011, 23:14
Някъде в Пловдив ли пострада колата?
Да на Коматевския възел посока гарата, кръстовището с Никола Вапцаров.
Мииииии, ИдИн чичкооооо, който завиваше на ляво, ни ма видя, че идвам и направо изскочи пред мен.......
Ако внимаваше щеше да ме види, той си продължи с възможно най-бавната скорост и въобще не разбра какво стана докато не се праснах в него и не го завъртя......
Имаше момент в който можеше да спре и аз да го заобиколя...... не гледаше......... имаше и такъв в който можеше да подаде газ и може би да се изтегли по-бързо........ Просто човека си гледаше напред и колата му се движеше от инерцията по нанадолнището.....
СЪДБА........
Щом сме живи и здрави.......
Айрбеците си гръмнаха доволно.
BillyBoy`
12-09-2011, 23:26
Това днеска ли се случи.E баси хуинята.Като си помисля че вчера бяхме на Божура.Добре че сте здрави.Тъжна работа:(.
важното е ,че сте добре вие !!!!!!!!!!
digitalundgrd
13-09-2011, 00:06
Бахти, наистина какво става този месец :( И всичко това заради разни завеяни и некадърни драйвери, които шарат по нашите родни пътища :(
Както ти казаха колегите важното е, че вие сте ОК, пък с ламарините - каквото, такова...
PEPI-2ALFA
13-09-2011, 01:48
СЪДБА........
Щом сме живи и здрави.......
Това е важно.
Ранобудниче
13-09-2011, 07:01
Най-важното е, че сте живи и здрави!!!
Много гадно пич,бързо възстановяване и на двама ви със Светльо.:sad:
Jivko7777
13-09-2011, 11:27
Еййй само лоши новини напоследък...
Айде пожелавам Ви бързо да се оправяте и Вие и Алфите!
INTEGRALE
13-09-2011, 14:27
Ужас колега, а на Калояново си говорихме за спойлери и джанти:sad:
Важното е, че сте живи и здрави.
Съболезнования и на колегата с чудесната 147 :sad:
haljscho
13-09-2011, 21:34
Ужас колега, а на Калояново си говорихме за спойлери и джанти:sad:
Важното е, че сте живи и здрави.
Съболезнования и на колегата с чудесната 147 :sad:
Хааааа, пак ша си говорим.........
Тя тая болест е неизлечима.......:kicking::knock:
Жалко за най-гледаната алфа в Пловдив, хубаво че само с уплах сте се разминал с малкия, ще е на късмет, следва 159ка.:knock:
dimitar_vd62
13-09-2011, 22:53
Дано се оправи момичето.Преди 4 години преживях много тежка операция на главата.Работата беше или-или.От тогава материалното вече е без значение.Всичко се оправя, само части за хора няма.
INTEGRALE
14-09-2011, 17:07
Хааааа, пак ша си говорим.........
Тя тая болест е неизлечима.......:kicking::knock:
Аз не съм се и съмнявал. Всяко зло за добро;-)
случката през деня ли стана, а беше ли на фарове?
haljscho
14-09-2011, 18:31
В час пик.....
Искам да направя един апел към всички колеги които имат малки дечица и към всички бъдещи родители.
Вързвайте дечицата си на детските седалки или ако вече са по-поотраснали да си слагат задължително коланите!
Големият ми син е на почти 7г. и сме го научили още като се качи да си слага колана......
Ако не беше с колан не знам къде точно щеше да е из колата.......
Това го казвам защото имаме много приятели и познати които ми викат (ми то не ще да стои вързано)........
Ми то все пак няма как да знае кое е правилно и добро за него.......
..., а беше ли на фарове????
lordliness
14-09-2011, 19:18
Колана си е колан,повечето не го харесват,и се правят на мъже ,като не го ползват,и аз съм научил семейството ми, че ако нямат колани няма да потегля,познавам и няколко ,човека които са се сблъсквали с челното стъкло,дори от задната седалка,за щастие оцелели.
Ами лоша рабона, но и аз отправям един апел-не се възползвайте на всяка цена от предимството си и с едно наум.Кел файда кой е виновен, като се праснете, да не говорим за по тежки последствия.
Пожелания за бързо оправяне и липса на подобни инциденти в бъдеще
haljscho
14-09-2011, 22:17
???
НЕ не съм си включвал фаровете.....
Ами лоша рабона, но и аз отправям един апел-не се възползвайте на всяка цена от предимството си и с едно наум.Кел файда кой е виновен, като се праснете, да не говорим за по тежки последствия.
Пожелания за бързо оправяне и липса на подобни инциденти в бъдеще
Имах голямо желание да му дам предимство, НО за съжаление не се получи.......
За съжаление човека не искаше да ми го отнеме...... Той въобще не ме видя.......
nikolaaaay
14-09-2011, 22:23
Включвайте си фаровете. Помагат в подобни ситуации да ви забележат, особено ако колата ви не е ярко червена.
lordliness
14-09-2011, 22:27
На мен скоро ми се случи да не видя кола,добре че беше из кварталните улички и се кара бавно,на Т-образно кръстовище, обърнах се на дясно нямаше нищо и тръгнах и като завих жена ми вика защо отне предимството на човека,погледнах в огледалото имаше кола ,която беше спряла вероятно за да не ме удари...не знам как става бях сигурен че няма нищо на улицата?!Нистина според статистиките колите които са жълти или червени участват в по малко произшествия.
НЕ не съм си включвал фаровете.....
Имах голямо желание да му дам предимство, НО за съжаление не се получи.......
За съжаление човека не искаше да ми го отнеме...... Той въобще не ме видя.......
Е случва се, не се коси щом е така, това да бъде най лошото и за последно
badmadafaka
14-09-2011, 22:54
Нистина според статистиките колите които са жълти или червени участват в по малко произшествия.
Според мен тая статистика лъже, особено за жълтите :disgust:
На мен скоро ми се случи да не видя кола,добре че беше из кварталните улички и се кара бавно,на Т-образно кръстовище, обърнах се на дясно нямаше нищо и тръгнах и като завих жена ми вика защо отне предимството на човека,погледнах в огледалото имаше кола ,която беше спряла вероятно за да не ме удари...не знам как става бях сигурен че няма нищо на улицата?!Нистина според статистиките колите които са жълти или червени участват в по малко произшествия.
С колата никога не ми се е случвало ,но с бус-а редовно и то точно както ти го описваш. След няколко такива случки разбрах ,че виновникът е колонката между челното и страничното стъкло. От Волво даже са измислили и решение на този проблем - прозрачни колонки :)
http://www.autointell.com/european_companies/volvo_cars/volvo-scc/02_Volvo_SCC-640.jpg
http://www.autointell.com/european_companies/volvo_cars/volvo-scc/volvo-scc-01.htm
dimitar_vd62
15-09-2011, 01:39
Според мен тая статистика лъже, особено за жълтите :disgust:
Ми Ладата ми е жълта,веднъж я натресох в един контейнер за боклук, няма врата в която някой да не е паркирал,последно дъщеря ми я паркира в левия заден калник на Алфата,за щастие само обели боята на веждата и охлузи задната броня.И то след като смених всички тенекии с нови и я боядисах /с валяк:grin:/
По-важно от това, че вие сте добре, няма! Колата винаги се прави, ако трябва ще смениш всичко между двата номера и пак ще е тип топ.
Включвайте си фаровете. Помагат в подобни ситуации да ви забележат, особено ако колата ви не е ярко червена.
Пак зависи какви заплеси се изпречат на пътя , аз непрекъснато карам на фарове след като ме глобиха, че съм влезнал в тунел без да ги включа защото индикатора за габаритите и късите е само един . И пак излиза по някой в добра видимост посредата на платното и те гледа умно :wallbash:
Колега съжалявам за колата . Важното е , че няма жертви и сте добре . Другото си е проблем на застрахователите .
dimitar_vd62
15-09-2011, 23:10
Днес един комшия си дигна Мерцедеса на трупчета щото го хванали с 2,5 алкохол снощи.Днес пита за връзки в КАТ.На такъв с колко фара да му светиш.
Аууу жалко за колата.
Не ми било писано да те бия на драг с нея.
Но по-важното е, че всички са добре.
п.с Относно горният пост
Такъв бих го светнал с нещо тежко по киферицата.
Баси и наглостта, не стига че кара пиян като гъз ами и връзки търси да се отърве.
dimitar_vd62
16-09-2011, 20:59
Няма връзки.Споко.Той тоз е голямо леке.Даже не поздравява щото "хора които не карали Мерцедеси били под нивото му".Друго си е да караш 9 годишен М.
Трябва глобата за пияни шофьори да е % от пазарната цена на автомобила , който управляват. Като над 1.5 промила да е 50 или повече процента.
И за да няма измъкване с рушвети - полицаят който залови такъв нарушител да взима и той законно процент от процентите .
;) Да видим тогава дали ще карат пияни. ;-)
И като кара ладичка за 200 лева кел файда ?
Затвор му е майката или обществено полезен труд за поне 6 месеца.
dimitar_vd62
17-09-2011, 02:58
Ето една малка извадка от списъка на новите глоби в Гърция:
* МПС без рег. номера: до 5300 ?
* Минаване на червен светофар: 700?
* Не спиране на знак STOP: 700?
* Преминаване на двойната непрекъсната линия: 700?
* Незаконно паркиране на националните пътища: 700 ?
* Водач без колан: 350?
* Пътници без колан: 350? всеки един от тях. Ако водачът е с колан, плаща 80 ?,
защото не е накарал пътниците си да спазят закона.
* Мотоциклетист без каска: 350?
* Спътник на мотоциклетист без каска: 350?. Ако мотоциклетистът носи каска, плаща
80?, защото не е накарал спътника си да спази закона.
* МПС без технически преглед: 400?
* Водач, говорещ на джиесем: 100?. Разрешава се да говориш само ползвайки блутут.
* Водач наслаждаващ се на симпатичния си спътник: 200? (напр. свир. на волана)
* За шофиране с алкохол над 0,6 промила глобата е 1200 евро. Ако промилите надхвърлят 1,1, глобата става 2000 евро. Също такава е сумата и ако те хванат с антирадар. И в двата случая нарушителят подлежи на съд по бързата процедура и минимум шест месеца затвор без право на обжалване.
« 17 юли 2010, 21:28 от Александър Овчаров »
:busted_cop::please:
lordliness
20-09-2011, 20:08
И като кара ладичка за 200 лева кел файда ?
Затвор му е майката или обществено полезен труд за поне 6 месеца.Даа, точно така,пияниците ще си накупят трошки по 200 лв само за запои :) и ще могат да блъскат и мачкат с тях на воля.
dimitar_vd62
20-09-2011, 21:34
Не е за тука ама...
Един пиян пълзи към колата си и протяга ръка към дръжката на вратата. Минава полицай, изглежда го строго и казва:
- Ти накъде бе? Пиян с кола?
А пияния отговаря:
- Брато, тъй кат ме глеаш моа ли се прибера пеша?
haljscho
20-09-2011, 22:20
Вчера направиха 2-ра фото сесия на Манекенката, след 15дни ще видим какъв ще е резултата..........
Благодаря ви колеги за подкрепата.......:notworthy:
Нека някой да сложи КЛЮЧ на темата, след като има някаква развръска ще пиша.....:-P
Ранобудниче
21-09-2011, 13:29
Ок.
Драсни ми ЛС, когато искаш да я отворя.
haljscho
02-10-2011, 21:47
Ето с какво се сдобихме днес.......:Yeeeehaaa:
Furious 155
02-10-2011, 22:05
Хехе - браво, много бързо и пак същия цвят! С кой мотор е?
Или като я гледам така без номера, ще се прехвърля мотора от предната?
haljscho
02-10-2011, 22:44
Хехе - браво, много бързо и пак същия цвят! С кой мотор е?
Или като я гледам така без номера, ще се прехвърля мотора от предната?
Същата кат старата, тя се води 115кс.
Най интересното е, че и на колкометража и на диагностика излиза 120 000км.
Което все още не ми се вярва де........:?
Макар, че изглежда запазена отвътре.............
Jivko7777
02-10-2011, 22:50
Честита да ти е :) Ми със старата какво стана?
Васил Петров
02-10-2011, 23:43
Еееее честита да ти е.Още повече да те радва от старата. :holiday: :Yeeeehaaa:
Linkestis
03-10-2011, 20:38
Тц тц..пак ли ще ме прескачаш все едно съм спрял?
Честито и безаварийни км. с тази :)
андон.маслев
03-10-2011, 20:41
Честито и от мене.И качи още снимки де.
Ramsezsh
03-10-2011, 22:40
Честито и много безаварийни километри.
haljscho
04-10-2011, 01:33
Благодаря колеги за топлите думи.
Ще кача и снимки, нека първо да е обслужим и т.н.
Тц тц..пак ли ще ме прескачаш все едно съм спрял?
Честито и безаварийни км. с тази :)
Еееее тя тази за сега е доста по-слаба. :blush:
Пък и ти си обещал сериозен реванш........
badmadafaka
04-10-2011, 08:55
Честито и от мен и по-безаварийно с тази :handshake:
Честито и да нямаш ядове тоя път :)
Честито, колега! Бързо и точно, отново си на колела, и то с любимата марка. :)
Честита да ти е :) Ми със старата какво стана?
Старата ще му е перфектен донор и склад за читави оригинални части, мен ако питаш. ;)
Честито и с здраве да си я караш...:cheers:
п.п. много бързаш можеше с малко търпение и фейслифт да подкараш:))
haljscho
04-10-2011, 18:08
Честито и от мен и по-безаварийно с тази :handshake:
Май трябваше по една "тундричка" да си вземем, мааааа......:super:
Честито и с здраве да си я караш...:cheers:
п.п. много бързаш можеше с малко търпение и фейслифт да подкараш:))
Тая изпадна на добра цена, пък и без кола си е мъка, все пак имам две малки деца и т.н.