View Full Version : Честит Рожден Ден на V@K@T@
Jivko7777
13-09-2011, 11:15
Честит рожден ден, приятелю!
Пожелавам здраве, щастие, късмет, абе всичко най-най от мене :) и да те слуша Алфата, а ако не те слуша замени я с 2,0тс :super:
Ранобудниче
13-09-2011, 11:26
Расте младежта :)
Честито, Вака :)
Бъди здрав, доволен, усмихнат и подреждай всичко около себе си по начин, който да те прави щастлив :)
:birth1:
Жив и здрав....и много корав за напред!
За твое здраве...:drunk:
Благодаря ви за пожеланията колеги :bowdown:
Честит рожден ден, приятелю!
Пожелавам здраве, щастие, късмет, абе всичко най-най от мене :) и да те слуша Алфата, а ако не те слуша замени я с 2,0тс :super:
Хахаха както ти писах и в сураттефтер.цом ти си , като врачка . От днес започва проекта на моята 145-ца от 1.4 към 2.0 :bg: но повече за това в др. тема , която ще започна съвсем скоро :) :) :)
честито господин полицай.Дано проекта ти да е успешен и да ти дойде като подарьк За рожденния ден,Дано обаче не е За следващия.
хахахха мерси Гиньо жив и здрав батка ... дано като се прибереш да успеем да направим една хижа ... липсват ми пържолите с табелка "специално за V@K@T@" :))))))
Jivko7777
13-09-2011, 20:57
Хахаха както ти писах и в сураттефтер.цом ти си , като врачка . От днес започва проекта на моята 145-ца от 1.4 към 2.0 :bg: но повече за това в др. тема , която ще започна съвсем скоро :) :) :)
Хахаха незнам написах го просто ей така и взех че познах :) :) :)
честит да ти е и от мен ;). Весел празник!!, и бъди здрав момче !;)
Честит рожден ден,жив и здрав,иии успех с проекта!:th_up:
:)
Aми значи към другите пожелания мога съвсем спокойно да добавя и успех с проекта.
п.с И да го ръчкаш майстора да я довърши до феста, а не да ходи по гонки разни.
:D :D :D хахахахаха Проф така като говориш имам чувството , че вече знаеш кой е майстора хаха ... до феста колата ще е готова и силно се надявам да успея и да я разработя :) ... Благодаря на всички за пожеланията бъдете живи и здрави :)
Честит рожден ден,жив и здрав и успех с проекта