View Full Version : Стюарди Италфест 2011
Драги фенове, както и предишни години, така и тази ще имаме нужда от помощ под формата на жива сила или т. нар. стюарди. Необходими качества на кандидатите - желание:yes:
Помощта за която сте ни нужни се изразява в следното:
-посрещане на посетителите
-раздаване на рекламни материали, номера, бланки и т.н.
-разпределение и подреждане на посетителите, участниците в конкурсите, състезанията и т.н.
-следене за реда на територията на паркинга, районите определени за конкурсите, майсторското шофиране, драг състезанието
- и ще няколко неща, за които в момента не се сещам.
Желателно е стюардите да са на пистата към 0800 часа.
Ще оценим отзивчивостта на всеки проявил желание да съдейства за нормалното и безпроблемно протичане на Италфест 2011!
Нека желаещите се запишат тук в темата!
Поздрави!
Ивайло
Копирал съм текста във ФИАТ Форум България (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=928171#928171). Ако има желаещи, които нямат регистрация в този форум, а само във ФФБ, могат да се свързват с мен на ЛС, а аз своевременно ще ги записвам тук в тази тема.
soldier81
19-09-2011, 21:03
Глас в пустиня...........
Никой ли не иска да помогне?
:sex:
От наша страна има две дами, желаещи да бъдат стюардеси.
* Виолета Харалампиева;
* София Модева.
Мога да ги похваля като сериозни моми, а половината от тях са членове на СФФБ. Другата половина е съпруга на наш член.
Засега толкова.
До колко часа ще трябва да се помага и се надявам да ми отговорите на въпроса от другата тема:
"А по време на мероприятието, ще има ли възможност да се излиза с колата след като бъде наредена в колоната на пистата, че има голяма вероятност да ми се обадят и да трябва да бягам по някое време, или ще трябва да я оставя отстрани на пистата някъде да не я вкарвам."
Бих останал целия ден да помагам, но има голяма вероятност да ми звъннат от работа и да трябва да бягам към Нова Загора.
Колега, никой няма да те ограничи да влизаш и да излизаш от мястото, когато си искаш.
soldier81
20-09-2011, 21:50
До колко часа ще трябва да се помага и се надявам да ми отговорите на въпроса от другата тема:
"А по време на мероприятието, ще има ли възможност да се излиза с колата след като бъде наредена в колоната на пистата, че има голяма вероятност да ми се обадят и да трябва да бягам по някое време, или ще трябва да я оставя отстрани на пистата някъде да не я вкарвам."
Бих останал целия ден да помагам, но има голяма вероятност да ми звъннат от работа и да трябва да бягам към Нова Загора.
Автомобилите се подреждат така,че да може да излизат по всяко време за участие в конкурсите,тъй че няма проблем някой да те затвори.
Учудваш ли се? Всички са силни на клавиатурата :)
Не, но мислих, че пак поне ще има десетина души желаещи.
Може да няма и пет души, които искат да помогнат, но ще има поне 55 след това, които ще критикуват и ще се оплакват!
Може да няма и пет души, които искат да помогнат, но ще има поне 55 след това, които ще критикуват и ще се оплакват!
... и поне още толкова, дето да дават акъл !
Е поне се вижда колко хора са силни само на думи. А всъщност нямаме идея за безплатни стюарди|:)))
Е поне се вижда колко хора са силни само на думи. А всъщност нямаме идея за безплатни стюарди|:)))
Ти сега почна да ги подкупваш ли :D:D:D
soldier81
28-09-2011, 14:51
До тук с двете колежки от Фиат форума има 5 човечета.
А като съдя по миналия фест,трябват поне още толкова.
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
Ама Цецо,с това трябваше да започнете,сега сигурно ще трябва да се провежда кастинг.:prescription:
Никога стюардите не са били безплатни. Миналата година също имаше бонус.
Поне сме на ясно с положението на ентусиазма.
Бройте още двама човека от фиат(имената се пазят в тайна)
Аз съм готов да се включа да помогна. Сега уговарям началника да ме пусне в събота да почивам, а да отида неделя и се надявам до ден два да ми даде окончателен отговор и тогава ще кажа на 100% дали съм свободен за стюард.
Тази година няма да пътувам сам и затова няма да имам възможност да дойда в 8:00 на пистата но бих съдействал ако мога да полезен с нещо
А за стимулите миналата година май не съм разбрал
Мене и жената можете да ни броите.
Определено няма да мога да съм на пистата в 8:00, защото ще пътувам в събота сутринта, но щом дойда - ще се обадя да ми назначите задача с която да помогна в организацията!
Още не съм резервирал поради лични прични,но принципно мисля още петък да съм на линия (макар че не знам с какво ще дойда) но ако съм там бройте и мен.
Сега минах от там на връщане от Пловдив. Все още нямаше никой. Само две коли, но японки.
Аз тръгвам след малко.
Че се видим рано сутринта на пистата. Мисля към 7 най-късно да съм на линия.
Аз тръгвам след малко.
Че се видим рано сутринта на пистата. Мисля към 7 най-късно да съм на линия.
Да не си легнеш рано, ей!
Идвам и аз...към 21 и 30 - 22.00 трябва да съм пристигнал ако всичко е наред, дай Боже!
Направо ми поръчвай една студена бира...
Ha niakoi vche piem.
(sori ot telefon e)
Утре се освободих да почивам, да идвам ли на помощ сутринта към 8.00 часа на летището?
soldier81
07-10-2011, 21:58
Ще си добре дошъл.:th_up: