Log in

View Full Version : КоЙ КоЛеГа УчСтВа В X FAKTOR и си тръна гол ? Да си признава бързо !

PSAVOV
16-09-2011, 11:33
http://vbox7.com/play:db1542fd47
В 5:34-35 секунда се вижда как колегата се качва в лачена 156 - ца ако е от форума браво и да си казва бързо :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

Jivko7777
16-09-2011, 13:17
Хахаха вярно бе :-) Ами Милко и Митко се казват ама друго не е ясно :)

code
16-09-2011, 14:06
Какво е това заглавие бе нашия? :boxed:

PSAVOV
16-09-2011, 15:11
Какво е това заглавие бе нашия? :boxed:
Хаха ами незнаех как точно да го формулирам, както и за кой раздел е . С сложих където най-не пречи и го озаглавих както дойде :picnic:

Бобби
16-09-2011, 15:34
Аз така и не видях да се качват........имаше там на клипа две коли...едната 156...но дали в нея се качиха или в джипката така и не видях...може да са хванали гората:)))
п.п. тия от журито им липсва нещо....май са изтрещяли за мъжка плът;-)

code
17-09-2011, 09:18
Тия двамата едно време участваха в един чалга-клип, после завъртяха една две техни песни по някаква кабеларка.

raiders
17-09-2011, 09:31
Дам тези близнаци участваха в няква чалга, после се опитаха да пеят под имете "близнаците", но явно не става. Иначе единият е качил доста маса и корем

Stoyan Georgiev
17-09-2011, 11:31
тоя корем се качва неминуемо с масата - най-малкото от количеството храна, което се налага да поемаш...

както и от напъването в залата и т.н.

т.е. това не е дебелашко шкембе :)

иначе заглавието на темата "ПРЪСВА"! :D

Доко
18-09-2011, 10:24
тоя корем се качва неминуемо с масата - най-малкото от количеството храна, което се налага да поемаш...

както и от напъването в залата и т.н.

т.е. това не е дебелашко шкембе :)

:D

Грешиш Тяна, това отпред е яко мастно депо, тоест на корема си има поне три-четири пръста сланина, затова му стои напред, не е пълен с храна стомах. Тоя може само да си мечтае за плочки. ;-)

Stoyan Georgiev
18-09-2011, 15:15
Грешиш Тяна, това отпред е яко мастно депо, тоест на корема си има поне три-четири пръста сланина, затова му стои напред, не е пълен с храна стомах. Тоя може само да си мечтае за плочки. ;-)

на конкретния може и да е така, не мога да преценя по видео с лошо качество :)

иначе мисля че знаеш как в основен период и най-изчистените имат разширен стомах и от напъването в залата корема им стои изсипан напред

Доко
18-09-2011, 18:44
на конкретния може и да е така, не мога да преценя по видео с лошо качество :)

иначе мисля че знаеш как в основен период и най-изчистените имат разширен стомах и от напъването в залата корема им стои изсипан напред

Не е от напъването, когато си напъваш корема, респективно - правиш коремни преси се стяга коремната стена и корема не ти стои като надут дори и да е пълен, точно обратно, стои напред поради липса на коремни мускули. А при други е така защото искат за един месец да качат мускулна маса особенно на-пролет преди сезона, почват да тренират, помагат си с добавки, идва им апетит и почват по-обилно хранене в кратък период, но се хранят неправилно с неподходящи храни, липса на режим..., и вместо да трупат мускулна маса, правят мастни депа. Та и тоя Фен е същия. ;-)

code
18-09-2011, 21:08
Ами така е, културистите ядат двойно и това се прави като ядеш 6-8 пъти на ден, а не както правят някои да ударят вечер лактите на масата и дай, дай, дай. .. до откат. :sick:

BiTurbo
18-09-2011, 21:21
Това с издутия корем си е заболяване, има си и медицински термин, но го забравих. Колкото до този близнак всичко си е чиста хубава пухкава мазнинка, нищо общо с медицинска диагноза.

Stoyan Georgiev
19-09-2011, 14:23
Не е от напъването, когато си напъваш корема, респективно - правиш коремни преси се стяга коремната стена и корема не ти стои като надут дори и да е пълен, точно обратно, стои напред поради липса на коремни мускули. А при други е така защото искат за един месец да качат мускулна маса особенно на-пролет преди сезона, почват да тренират, помагат си с добавки, идва им апетит и почват по-обилно хранене в кратък период, но се хранят неправилно с неподходящи храни, липса на режим..., и вместо да трупат мускулна маса, правят мастни депа. Та и тоя Фен е същия. ;-)

коремните мускули нямат нищо общо с разширяването на стомаха, което се получава при усилени тренировки и тежък хранителен режим

виж клипове и интервюта на големите културисти и ще ме разбереш какво ти казвам

плоска преса и огромна мускулатура се постига невероятно трудно без да си в много тежък режим и се поддържа за месец два - МАКС

Ами така е, културистите ядат двойно и това се прави като ядеш 6-8 пъти на ден, а не както правят някои да ударят вечер лактите на масата и дай, дай, дай. .. до откат. :sick:

6-8 пъти на ден не е кой знае колко много

един приятел като е в основен период яде на час и половина , дори тогава ти се издуват стомаха и корема

вижте големите имена в боди-билдинга как изглеждат 4-5 месеца преди състезание и тогава пак ми говорете за големите кореми

това, че има хора, които са дребни и сухи като цяло и просто генетично им е заложено да пазят свита преса е съвсем отделен въпрос - нали всички познаваме такива , които колкото и боклуци и гадории да ядат пак пазят прибран корем и имат плочки - без спорт ;)

конкретния човек от клипа ако искате го наречете мазен, ако това ви доставя някакво удовлетворение ;)

Stoyan Georgiev
19-09-2011, 15:53
както и да е де, това са празни работи :)

BillyBoy`
20-09-2011, 23:56
Конкретните момченца от клипа са нереалезирани фолк певчета това е мисля няма какво повече да коментираме.

Jivko7777
21-09-2011, 00:12
Конкретните момченца от клипа са нереалезирани фолк певчета това е мисля няма какво повече да коментираме.

Мдаа и нямат нищо общо с Алфа клуба :)

Alexandrov70
21-09-2011, 00:12

Като гледам колко време и внимание им се отдели тука , направо се плаша.Да не се окажат реализирани... ...във форума на Алфа Ромео)))

BillyBoy`
21-09-2011, 14:35
Като гледам колко време и внимание им се отдели тука , направо се плаша.Да не се окажат реализирани... ...във форума на Алфа Ромео)))Еми за това трябва някои модератор мисля,тои знае какво да направи.

Ранобудниче
21-09-2011, 14:39
Аз пък мисля, че сте големи хора и можете сами да се модерирате :)

Никой модератор не може да ви диктува за какво да ви бъде интересно да си говорите.
Темата не обижда никого. Когато спре да ви вълнува, сама ще си потъне.

Sunny
21-09-2011, 14:40
Мъдро :yes:

scrape
21-09-2011, 14:50
не ги познавам лично но са възпитаници на 30 СОУ Братя Миладинови

Stoyan Georgiev
21-09-2011, 15:34
в темата говорихме за нещо съвсем различно от тях :)

тея къде са ходили да се излагат не ме вълнуват честно казано

като не ви е интересно - е не четете бе ?!

ако трябваше на всичко що не ми харесва и ми е скучно или смятам, че е неуместно да коментирам - всичкото време на света няма да ми стигне ;)