View Full Version : Твърд педал на спирачката
Значи проблема ми е следния,когато запаля колата индикатора за двигателя не изгасва и педала на спирачките е твърд като камък.При форсиране на двигателя индикатора изгасва и педала омеква,но в момента в който отпусна газта всичко се повтаря.Смених маслото защото ми казаха че може да е от това оправи се за около седмица и после пак се появи проблема.Някакви идеи????
Значи проблема ми е следния,когато запаля колата индикатора за двигателя не изгасва и педала на спирачките е твърд като камък.При форсиране на двигателя индикатора изгасва и педала омеква,но в момента в който отпусна газта всичко се повтаря.Смених маслото защото ми казаха че може да е от това оправи се за около седмица и после пак се появи проблема.Някакви идеи????
индикатор за двигателя...??? иначе може да е серво-апарат или мъркуча от смукателите до сервото,на него има и един клапан,добре е и той да се провери.Все пак кой мотор е това?
почни първо от клапана на сервото. после маркучи, самото серво, вакум помпата...
Дизелите не са ли с вакум помпа?
събота сутрин, работен ден... и на мен ми се дреме.
писали сме я горе ;)
Е,щом е дизелче си е с вакум помпа :) и е много вероятно да е от нея,щом оборотите имат значение.
Колега беше прав,вакум помпа и разпределителен вал :( някой ако знае от каде мога да ги намеря по на далавера да пише!
в раздела за части. може да търсиш и от ланча делта 2 тд - тя е със същия двигател и някакъв фиат имаше.