Log in

View Full Version : Пътят Бистрица, Железница - Боровец

fred
21-09-2011, 11:13
Та понеже прочетох таз важна новина, ББ открил горецитирания път, не можах да схвана - целият път ли е ремонтиран или само 27 км от него и дали ако не е ремонтиран целия-евентуално неремонтираната част е добра, без дупки?:pizza:

-Bobby-
21-09-2011, 12:32
Бистрица-Железница, та чак до Поповяне, горе-долу - целия.

Бобби
21-09-2011, 12:45
А бе те го правят от сумати време.....до Бистрица беше леш това лято....целият нарязан и работниците се подпират на лопати...от Бистрица до Ковачевци го правят поне три години....
На ББ му даваха там да рита топка и той,им е някакси задължен:)))

Mind_Control
21-09-2011, 13:45
Пътя и преди да го оправят беше не лош за българските стандарти, така че сега предполагам е идеален :)

brazen
21-09-2011, 17:04
Щом го е открил, значи скритите препядствия, би трябвало вече да ги няма - я някоя Газка, зад завоя, някой Багер...
последно им бяха останали мантинелите, мисля че вече са ОК, както знаците и маркировката. имаше 1-2 моста които трябвеше да бъдат покрити с асфалт, но би трябвало и те вече да са ОК.
Това са ми впечатленията от преди 2 седмици.
Новият асфалт свършва преди село Ковачевци. Пътя в самото село е малко кофти, но се търпи. Внимавайте за липсващи капаци на шахтите! Там редовно ги крадат.
От Поповяне нататък положиха нов асфалт преди около 5 години, но все още е читав. След Белчин, посока Самоков -нямам впечатления.

А бе те го правят от сумати време.....до Бистрица беше леш това лято....целият нарязан и работниците се подпират на лопати...от Бистрица до Ковачевци го правят поне три години....
На ББ му даваха там да рита топка и той,им е някакси задължен:)))

Съгласен съм, Колега!

Като цяло мога да кажа: Най-накрая!! Новият път е идеален - като стъкло.
Откакто карам кола това му е първият цялостен ремонт. Единствено трябва да се внимава за чакъл от банкета на пътното платно, обикновено има на няколко завоя преди Ярема.

Един съвет: Не подценявайте въпросния път при зимни условия!

bager
21-09-2011, 17:29
Ползвам този път от години, пътувайки за Сандански с тръгване от Младост. Преди два месеца ми беше последното минаване от там и се радвам че вече е готов.
А включването към самото Бистришко шосе след околовръстното, идвайки от Младост как е? Не съм минавал тия дни откакто е отворен възела. Нормална ли е ситуацията, или има накакви уловки?

fred
21-09-2011, 22:19
Е благодаря на всички, може и да го пробвам-ако ходя ще пиша

twisterbgr
30-06-2017, 16:45
Колеги, някой наскоро да е пътувал по горепосочената дестинация, за да сподели за актуалното състояние на пътя?

Sm0k
03-07-2017, 15:32
Колеги, някой наскоро да е пътувал по горепосочената дестинация, за да сподели за актуалното състояние на пътя?

Преди една седмица ходих до Ковачевци от там, добре е пътя. Иначе целия съм го минавал последно преди няколко години беше добре.