Log in

View Full Version : Въпросче за user accounts

Stefan Caromov
22-09-2011, 07:13
Имам един въпрос , значи пускам user accounts на компютъра си ,на когато логна повече от 10 едновременно ,ми изчезват скриин настройките и до там. Има ли някакъв начин да се оправи това ,искам да логна около 25 усера едновременно

me4o4ko
22-09-2011, 09:22
С каква операционна система си и каква дистрибуция,понеже при XP(няма значение дали е HOME или PRO) например има ограничение от 9+1 сесии.

Stefan Caromov
22-09-2011, 10:19
С каква операционна система си и каква дистрибуция,понеже при XP(няма значение дали е HOME или PRO) например има ограничение от 9+1 сесии.

XP SP3 точно това ограничение искам да махна ,ако е от него и е включено. Трябват ми 25 логнати акаунта

me4o4ko
22-09-2011, 10:40
XP SP3 точно това ограничение искам да махна ,ако е от него и е включено. Трябват ми 25 логнати акаунта

Качвам ти един patch,който качва ограничението на 50 конекции.Само си преименувай файла в архива на .exe .Ползвал съм го многократно.:cheers:
Успех!

Stefan Caromov
22-09-2011, 11:17
Много тенк ю . Сега ще тествам и ще пиша дали е сработил...
Не стана .На 15 и ми се разбазика екрана ,настройки ,цветове и си ..........
а ето и какво ми излиза

me4o4ko
22-09-2011, 12:24
Много тенк ю . Сега ще тествам и ще пиша дали е сработил...
Не стана .На 15 и ми се разбазика екрана ,настройки ,цветове и си ..........
а ето и какво ми излиза

На 99% съм сигурен,че заради SP3 не сработва пача...освен да го махнеш...:unsure:
Можеш да потърсиш в регистрите къде е ключа за ограничените конекции и да го промениш ръчно.
Нямам Xp,иначе бих те насочил къде е..

Stefan Caromov
22-09-2011, 12:46
На 99% съм сигурен,че заради SP3 не сработва пача...освен да го махнеш...:unsure:
Можеш да потърсиш в регистрите къде е ключа за ограничените конекции и да го промениш ръчно.
Нямам Xp,иначе бих те насочил къде е..

Не знам въобще къде да го търся ключа. Сега чета нещо в нета .Свалих друг пач ,стигнах до 19 акаунта и на 20 не ми дава суич юзер ,иска парола някаква ,която не е на моя администраторски акаунт. Дава ми само да лог-офф на акаунта. Ако някой каже къде да го намеря тоя ключ и да го махна....
П.П. Хъм това да не е ,щото съм с рутер ? Или няма значение...
Как така стигам до 19 и двайстия юзер не разрешава кънекция ?

morfius
22-09-2011, 16:48
Много е просто, брои ги... и има указател колко да пуска.
Инак като как ще вземат 3 - 5 к в зелено за терминален сървър?
20 потребителя на Хр ... с колко РАМ е тая машинка бре?
Имам някакви бегли спомени, че за 2003 минимума беше 100 МБ на потребител.. а ядрото е почти същото.

Stefan Caromov
22-09-2011, 16:55
Много е просто, брои ги... и има указател колко да пуска.
Инак като как ще вземат 3 - 5 к в зелено за терминален сървър?
20 потребителя на Хр ... с колко РАМ е тая машинка бре?
Имам някакви бегли спомени, че за 2003 минимума беше 100 МБ на потребител.. а ядрото е почти същото.

ми 3 гигабайта Нормална е. Интересното е ,че вече не ми прави проблем с цветовете . Обаче на 20-тия юзър ми излиза някаква парола ,която аз не съм слагал и мога само да лог офф на въпросния акаунт.

morfius
22-09-2011, 16:56
Шотче на екрана?

Stefan Caromov
22-09-2011, 17:06
Шотче на екрана?

В смисъл ?
да ти направя шот на 19 кънекции ли ?

morfius
22-09-2011, 17:37
На опита да отвориш 20 та ... на кой акаунт точно паролата иска и какво пише.

Stefan Caromov
22-09-2011, 18:15
На опита да отвориш 20 та ... на кой акаунт точно паролата иска и какво пише.

На 20-тия акаунт се отваря прозорчето суич офф и лог офф но ми изписва ,че само админ акаунта може да отклучи акаунта .При опити да вкарам каквото и да било ми дава грешна парола,когато оставя мястото празно мога само да лог офф на акаунта

morfius
22-09-2011, 21:24
А тоя 20 ти акаунт същия ли е като другите, има ли разлика в реда по които ги логваш?

haiti
22-09-2011, 23:49
Ето за това го харесвам линукса. Ползвай убунту и нямаш грижи. :)

Stefan Caromov
23-09-2011, 14:28
А тоя 20 ти акаунт същия ли е като другите, има ли разлика в реда по които ги логваш?

Същия е ,направил си бях 25 лимитед акаунта и един администраторски. Стигав всеки път до 19 и на 20-тия тесла. Някой ми каза виртуална машина да направя, ама това ми е мътно .Не знам как се прави

morfius
23-09-2011, 15:25
Пробвай в друг ред, виж ги тия акаунти да не са се заключили по някаква причина.

Stefan Caromov
23-09-2011, 17:16
Опитвах всякак.Дори администраторския акаунт ,се опитвам да пусна като 20-ти и тогава и настройките ми се разбазикаха пак.Видеото започва да НЕ зарежда драйвърите

morfius
23-09-2011, 17:49
Я като отвориш 19 отвори таск менажер а и виж колко ти е зает процесора и колко памет свободна имаш.

Stefan Caromov
24-09-2011, 07:49
Ето принт ,при който съм логнат с 8 ника в една онлайн игра от 8 акаунта. При опит да се логна от девети акаунт в играта ми бягат всички настройки на видеото ,освен това и ми иска пак парола за отключване на акаунта. Като гледам компа не е натоварен и на половина .... не знам кво става

morfius
24-09-2011, 11:49
Аз май съм разбрал погрешно постановката... мислех, че правиш 20 RDP сесии, а не, че логваш много акаунти в игра от една локална сесия.
Като опре до игри там вече е мазало, зависи как и колко тая игра ползва видеото... като нищо може да презорваш картата или 9 зареждания на драйвера и + директХ да объркват уиндоуса нещо.

Stefan Caromov
24-09-2011, 13:14
Аз май съм разбрал погрешно постановката... мислех, че правиш 20 RDP сесии, а не, че логваш много акаунти в игра от една локална сесия.
Като опре до игри там вече е мазало, зависи как и колко тая игра ползва видеото... като нищо може да презорваш картата или 9 зареждания на драйвера и + директХ да объркват уиндоуса нещо.

Май май си абсолютно прав за драйвера и уиндоуса. А се опитвам да логна от всеки user account на компа, по един ник онлайн в играта . Целта ми е да заключа един канал за да не може да влезе друг в него,а затова е нужно да има 25 ID-та в канала

morfius
25-09-2011, 11:08
А какво общо имат акаунтите на играта с тези на Уиндоус, за какво ти са различни ОС акаунти?

Stefan Caromov
25-09-2011, 14:59
А какво общо имат акаунтите на играта с тези на Уиндоус, за какво ти са различни ОС акаунти?

Защото от един акаунт мога да логна в играта един ник.
Не мога да логна повече от един .

Stefan Caromov
25-09-2011, 18:19
Сега пък ново двайсет .. когато се кънектна от втори юзер ,първия се дискънектва от нета ...wtf ? Някакви идеи по настройките какво да гледам .. ползвам рутер и атерос като програма

Я едно въпросче......ако инсталирам още един уиндоус във виртуална машина ... ще могат ли двата уина да работят едновременно ? и примерно с алт и таб да си ги сменям ,или както там се сменят ?

Ramsezsh
27-09-2011, 13:39
Я едно въпросче......ако инсталирам още един уиндоус във виртуална машина ... ще могат ли двата уина да работят едновременно ? и примерно с алт и таб да си ги сменям ,или както там се сменят ?

Можеш разбира се.