View Full Version : Гори къща на "цар" Киро в Катуница
Alfa User
24-09-2011, 21:39
Не знам дали следите новините, но от вчера в съседното на Пловдив село Катуница ескалира напрежението между българи и роми. Причината - микробус със хора на Киро премаза брутално 19-годишно момче на улицата, докато разхождал кучето си. Враждата между хората в селото и ромската (ъххх как гнусно звучи...) фамилия не е от скоро, но този инцидент е вече твърде брутален.
Два линка набързо с повече подробности :
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4145691
и
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4146591
Сега в 22.00ч ще има извънредна емисия на БНТ по темата.
dimitar_vd62
24-09-2011, 21:55
Аз ще се въздържа от коментар щото мода ще ме занули отвсякъде.Някой да има БТР в задния двор?:jason2:
Alfa User
24-09-2011, 22:03
Ще звънна да питам дали имаме готов Ми-24 за действие по наземни цели ... че с тая държавна политика най-добрите ни вертолети са принудително на земята :cussing:
Highvoltage
24-09-2011, 22:06
Не знам какво да коментирам :(
А не може ли държавата и ЕС да окажат помощ на социално слабото и нуждаещо се ромско население като удовлетвори нуждите им и подари по няколко калашника на двата враждуващи лагера? Те сами ще съумеят да се справят ...:starwars::bad_evil::jason2::devil:
Mind_Control
24-09-2011, 22:33
И цар Киро сега го пазят над 200 полицаи. От къде на къде тоя мангал ще го пазят 200 полицаи?
За огромно мое съжаление, запалените къщи са били напуснати от обитателите си.....
Имаше някакви предвиждания че след години ромите ще станат много повече от Българите . Но не бяха взели предвид фактора , че в един момент като станат много ще започнат да се крадат ромите едни други и ще се избият. Т.е. бройката им от един момент нататък няма да се увеличава...
pla_y_men
24-09-2011, 22:38
В интерес на по-бърза и справедлива развръзка, дарявам туба нафта...:devil:
soldier81
24-09-2011, 22:38
И цар Киро сега го пазят над 200 полицаи. От къде на къде тоя мангал ще го пазят 200 полицаи?
Я пак?
Днес цял ден(и още съм)там и не видях един полицай да пази някой мангал,по-скоро се правят че не виждат Българите как нарушават обществения ред.
И ако се поставите на мястото на полицията Вие какво бихте направили?Сигурно ще раздавате запалки А?
.......
И ако се поставите на мястото на полицията Вие какво бихте направили?Сигурно ще раздавате запалки А?
И 5л туби с бензин....:yes:
Alfa User
24-09-2011, 23:07
На редовите полицаи предполагам им е писнало на шапката да пазят мангали и престъпници - затуй вероятно не виждате някакво особено противодействие срещу бунта. На тяхно място вие не бихте ли постъпили така ???
Ако се подиграват с труда ви, ако ви карат да си затваряте очите за всички големи престъпления - ще застанете ли с палката срещу съседа си, който е бесен от същите тия неща и иска да направи нещо по въпроса ???
Интересно ми е какво ще се случи утре ... вдругиден ... следващата седмица ... защото типичната БГ пословица "всяко чудо за три дни" вероятно ще влезе в сила и сега.
BillyBoy`
24-09-2011, 23:19
Интересно никои не каза нищо дори и по новините за имението на ``цар киро`` което е покраи реката.Освен подпалените къщи във селото това е другия му имот.
http://football.sportal.bg/news.php?news=326669
:clapping::clapping: :respect: :respect:
Тук чашата преля вече... докага, ще търпим произволите на "тъмнокожите".... ? Дае.а и циганету дае.а. Крайно време е да си отворим очите! не 150 човека, а милион трябва да сме, да видят тия..тогава.
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ (http://kliuki.bg/%D0%B4%D0%BE-%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B1/) получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци (http://kliuki.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%85%D 0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83/) е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал „братята си по съдба“ да гласуват за Бойко Борисов (http://kliuki.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80/). Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ (http://kliuki.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BB/), както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че циганският неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.
http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/
Иначе изобщо не трябва да се политизира случая, както съветва Боко Тиквата
Трябва да ги понакажат циганите факт.
Но интересно е какво ще стане сега на изборите.
Управляващите трябва да изберат народа пред който са се заклели да му служат или циганите който уж ще им помогнат да се спечелят изборите.
Ако накажат циганите е много по-вероятно да вдигнат хората да гласуват за тях.
Всяко друго действие ще ги прецака - само циганите не вярвам да ги изберат....
А сега според мен просто мислят как да се измъкнат от ситуацията.
Stoyan Georgiev
24-09-2011, 23:35
ох... някой друг мисли ли да почне да обяснява защо и как това е толкова погрешно ...?
право, закони, и т.н. lex in mani bus и тем подобни неща, които в модерния свят не вървят...
моля ви...
не може всеки да почне да раздава правосъдие, не е това начина в една цивилизована (за съжаление май по-малко от колкото си мисля) държава
thecleaner
24-09-2011, 23:44
Евала на агитката ;) Минали са и ги сгазили. :jason2:
Докато ни избиват и пречат за всичко на нас и на държавата ни, докато ние си плащаме данъците и сметките да ги храним с "помощите" им, докато си намираме колите и къщите отарашени за мен това е начина. Браво Браво Браво във всеки град така трябва да се случи!!!
BillyBoy`
24-09-2011, 23:49
А какъв?Tрябваше главорезите на тоя цигански бос да продължават да правят каквото си искат?Да загради половината улица и никои да не може да минава от там,дори имаше и караулки за пазачите това нещо не е от вчера а от сумати години.На хората им писва във един момент чашата прелива итн....
Проблем с циганите има и то не от вчера. Докато институциите не си признаят публично и не започнат да действат целенасочено към тях(цигански престъпления), проблемите само ще се увеличават.
За всичките изминали години след '89- та циганите научиха само едно- че са роми, а не цигани и че целият свят им е длъжен! Всъщност ние ги научихме, ние - белите хора в тая държава, българите! Ние сме като стопанина, който с кеф и безхаберие си отглежда кучета в двора, но в един прекрасен ден намира детето си разръфано от тях!
И се започват въпросите, ама как, ама защо...? Отговорите не са трудни! Какво да правим с кучетата обаче?
...
Ramsezsh
25-09-2011, 00:26
В крайна сметка очевидно на хората в Катуница чашата на търпението преля. Когато държавата не предприема никакви действия за решаването на проблема се случват такива бунтове. Това според мен трябва да покаже, че Бай Мангау най-накрая трябва да се научи, че освен права има и малко задължения, да се научи, че не безнаказан за всичко.
На първо място, Бог да прости жертвите, от какъвто и етнос да са те.
Но това е тежката цена, която плащаме след 20 години затваряне на очи, използването на гражданите от един етнос за непочтени политически цели, "политическа коректност", криворазбрана защита на права и т.н.
Ramsezsh
25-09-2011, 00:38
На първо място, Бог да прости жертвите, от какъвто и етнос да са те.
Но това е тежката цена, която плащаме след 20 години затваряне на очи, използването на гражданите от един етнос за непочтени политически цели, "политическа коректност", криворазбрана защита на права и т.н.
Именно. И е крайно време да се прекрати това затваряне на очи.
Alfa User
25-09-2011, 00:46
В интервю за БНТ с лидера на агитката на ФК "Ботев" гнусните журналя се опитаха отново да осъдят правото на справедливост на българския гражданин. Всички въпроси клоняха към обвинението "ама защо сега вашите хора така трошат, палят и създават размирици" ... Е, ако някой може да ми опише разумно на какво прилича това ... Излиза, че едно малцинство може да има само права в тази "държава", а нормалното население - само задължения и ограничения ...
Човека се опита да намекне, че проблема не е във футболните фенове в този случай, но кой ли го чу... Въпросът беше "А това ли е правилната реакция в случая на вашите фенове?"
Отоговорът - "Не, това не е правилна реакция, но за да се стигне до тук, значи има нещо тотално неправилно в тази държава" - при което журналята си оплетоха езиците в бързане на размият темата ...
Как после да не се радваш на тази загрижена за благополучието ти държавица ?!?
За какво говорим изобщо?????
Тонове фалшив алкохол,проституция, джебчийство, контрабанда,укриване на доходи, лихварство, наркотици и покупкопродажба на гласове,хулиганство, незаконно строителство рекет и заплахи
Това са част дейностите на циганина киро 22- години безаконие .....
Този път който лигави циганите губи изборите в Пловдив и околия това е положението господа политици !
"Не, това не е правилна реакция, но за да се стигне до тук, значи има нещо тотално неправилно в тази държава"
По-правилно няма как да се каже ...
БТВ отново представиха нещата подсилено изопачени но този път едва ли някой ще им се върже .
ох... някой друг мисли ли да почне да обяснява защо и как това е толкова погрешно ...?
право, закони, и т.н. lex in mani bus и тем подобни неща, които в модерния свят не вървят...
моля ви...
не може всеки да почне да раздава правосъдие, не е това начина в една цивилизована (за съжаление май по-малко от колкото си мисля) държава
Модерен свят и цигани?
Цивилизован държава и цигани?
Къде ги видя бре?
Дали в модерния свят и цивилизованите страни има толкова либерална политика към циганите?
За циганите само юмуручно право-lex in manibus(manibus се пише слято а не mani bus).
soldier81
25-09-2011, 07:07
На редовите полицаи предполагам им е писнало на шапката да пазят мангали и престъпници - затуй вероятно не виждате някакво особено противодействие срещу бунта. На тяхно място вие не бихте ли постъпили така .
Именно.
Е не е новина това, че у нас държавност няма-тоест всичко е на автопилот.Това особено се засили след идването на царя, патом тройна коалиция и прочее, сега продължава с пълна сила.
Лично аз смятам, че в случаи, като този, както и в в плевенското село Мечка, но и на много други места има подобни - трябва да има силно противопоставяне на местното население /за съжаление често пъти то е малобройно и на пенсионна връзраст/, както и намеса на държавата.Ма държавата не се меси...
В конкретния случай и предвид гореизложеното :devil:
решение отново няма да има-защото у нас всичко се маже и покрива.За да не се ядосат примерно циганите,(ако се ядосат-ще се търси виновен, па и избори идат), някой да изгърми, за да може да се оправдаят други над него.Па тая причина, тези някои, които трябда да действат, да поемат отогворност нищо не правят и чакат ден да мине, друг да дойде.Защото и да искат да действат никой няма да ги защити, подкрепи и помогне.
firedragon
25-09-2011, 11:26
Това,което се случи там е следствие на дивата циганизация на държавата и липсата на какъвто и да било контрол над "тъмните субекти" в гетата и не само. Тъжното в случея е ,че едно момче беше брутално убито,защото ония грозни ман**ли са решили да си играят на големи мафиоти. Не искам да съм лош пророк или нещо от сорта,но нещата са много изтървани и ако продължават така след години може да се стигне до много по-големи сблъсъци или дори гражданска война (да не дава Бог).
Тука явно доста хора бъркат нацизма с национализма. Какво ви става бе хора, никой ли не осъзнава, че проблема с циганите изобщо не е в циганите - това ще продължава докато шибаната ни държавица се сеща за тях само по време на избори и при избухването на подобни конфликти.
С какво се различава поведението на въпросния "цар" с поведението на останалите местни бабаити, чиито брой е зависим от големината на населеното място, в което живеете. Или може би разните там "Очи", "Руснаци", "Дамбовци", "Роковци" и много, много други, живи и вече мъртви, които тормозеха и продължават да тормозят малко и голямо са си "много Арни, щото са си наши" ("нецигани")?!
По какво се различават циганските босове от НЕциганските - тези изстъпления нямат нищо общо с циганския проблем. Особено по време на криза като сегашната, когато в гетата настъпи тотална безработица и истински глад - какво прави държавата - раздава социални помощи, какво правят социалните служби - НИЩО, защо циганите масово са необразовани - щото няма с какво да изпратят децата си на училище - мислите ли, че не искат да имат престижна и добре платена работа - да ама са неграмотни.
И до къде се стигна - специалните части стоят и гледат как тълпата разбива и пали имущество на Български граждани (колкото и неприятно да звучи за някои) - били прилагали специална тактика, а любимият ни вътрешен министър и непогрешимия богоравен министър-председател си откриват предизборната кампания с концерт с присъщото им гадно и цинично високомерие.
Към колегата Митака - наистина ли би заклал човек, или това е инерцията от тълпата?! Ако да може би ще си намериш място ама в една друга част на света - там даже и доста парички ще получиш за тази си дарба. "Бих заклал човек" - осъзнаваш ли изобщо какво означават тези три думи събрани в изречение
И към Алфа Юзър - смяташ ли, че думите ти са в съответствие с издигнатата на пиедестал от теб житейска философия или както там я приемаш "Алфист"
firedragon
25-09-2011, 13:38
Никъде не съм писал за колене,биене или каквото и да било друго криминално действие. Много съм далеч от подобни мисли и не смятам,че това е начина за решаване на проблема. Съгласен съм,че държавата е виновна за всичко ставащо,защото ония властимащи тиквеници бъркат понятията свобода и свободия. Моето мнене беше,че това което се случи в Катуница и от двете страни на станета е безкрайно страшно и последиците могат да бъдат много сериозни.
....По какво се различават циганските босове от НЕциганските - тези изстъпления нямат нищо общо с циганския проблем. Особено по време на криза като сегашната, когато в гетата настъпи тотална безработица и истински глад - какво прави държавата - раздава социални помощи, какво правят социалните служби - НИЩО, защо циганите масово са необразовани - щото няма с какво да изпратят децата си на училище - мислите ли, че не искат да имат престижна и добре платена работа - да ама са неграмотни....
Колега, тук въобще не си прав. Гледам, си по-възрастен от мен, но и аз съм учил в комунизма малко. Та имам и спомени малко оттогава. Тогава образованието (както и други неща) беше напълно безплатно. Та тогава си спомням, че имаше доста мангалчета в 1-ви клас. До 4-ти например почти никой от тях не беше стигнал. Не беше проблема във финансите. Факт е, че повечето от мангалчетата разполагаха с повече стотинки в джоба от много българчета. Ма просто ги МЪРЗЕШЕ да учат. А отношението на учителите беше същото, каквото е било и към нас. Това е истината за тях - циганите са си просто мързеливи. И са разбрали, че е по-лесно да откраднеш един хляб, отколкото да работиш за него.
Просто циганите ги възприемам като дефект в цивилизацията и толкова. Даваш им условия, но те ги отхвърлят. Просто са си диваци, които не подлежат на упитомяване.
Малкото от тях, които са се интегрирали в нормалното общество дори не общуват със себеподобни и всячески ги отбягват. Това са ми наблюденията през годините.
Донякъде това е вярно, ама цигани е имало доста преди да има комунизъм у нас и ще ги има много след това.Йовков, дето го писах в една тема преди малко е писал и за цигани-ама все хубави неща.
Въобще циганин, значи весел човек, който се радва на живота и не мисли много много, като нас за вековните тегоби и какво ли не.
Но тъй, като при социализма всичко се изроди, така и соц, циганина излезе като чудовище от тоя процес-човек без морал и задръжки, способен да уби друг човек, най често беззащитен българин за 50 стотинки.В днешното безвремие това е плода на соца.
Подобни думи може да се напишат и за разни спортисти и прочее българи, които правят същото и нямат никакви морални и законови задръжки.Където има ред, най слабите и недоразвити съставки на обществото са /като горните/ най послушни на нормите му и обратно, като няма ред-наблюдаваме това у нас.
Бре мама му уж сме република, а си имаме "цар", при това циганин ! Него го пазят полиция и жандармерия, чиито заплати се плащат от бюджета, т.е. от данъците, които плащам аз ! Ама мен пък никой не ме пита дали съм съгласен с това ! И от какво го пазят ? Ами от мнението на българите по циганския въпрос. Не че българите някой ги пита или се интересува от мнението им ! Г-н Цветанов - министъра на вътрешните работи е на предизборен концерт в Бургас. А пък премиера... той си реже поредната лентичка на някакъв трето класен път в Добруджа !
Е все пак да ги разберем управляващите - наближават избори ! Те са по-важни от някакъв си инцидент някъде си...
И не забравяйте да отидете да гласувате... пак за тея дето ги е еня за вас и вашето мнение... и проблемите на народа !
Alfa User
25-09-2011, 15:01
Абсолютно подкрепям мнението на Боби. Виждал съм поведението на циганите в училище и по онова време, а чрез жената до мене имам отлична представа и за положението в училище сега.
Който иска да учи - учи. Но както каза и Боби - много по-лесно е да си откраднеш нещо наготово, отколкото да го изработиш. А като сметнем, че и политиката на "държавата" спрямо мангалите е тотално положителна, за какво повече да говорим ?!?
Колега kiko73, защо намесваш самоопределянето ми като алфист със негодуванието ми спрямо една толкова погрешна система ? Нима алфистите са хора, които бидейки ограбвани, са готови да свалят и ризата от гърба си, само и само горките мангалчета да са добре ???
Аз имам и едно друго самосъзнание - това на БЪЛГАРИН. И когато едно малцинство живее като вампир на гърба ми и на гърба на колеги и приятели, няма как да го толерирам. Ти като си толкова хуманистичен, защо не пробваш като един мангал да не плащаш данъци, ток, вода и парно - па да те видим докъде ще изкараш ...
Иначе за малцината ученолюбиви и работливи цигани съм напълно съгласен - има ги, виждам ги, и се уважаваме с тях. И е 100% истина, че се стремят всячески да се дистанцират от масата.
И още нещо - ситуация като тази в Катуница трябва да се случва навсякъде, където има такъв произвол. Съгласен съм, че не трябва да делим мафиозите на българи и цигани, защото и в двата случая е на лице организирана престъпност. Другото, което адски ме дразни сега е, че известни хора и политически организации се втурнаха масово да насаждат етническо напрежение - никой няма полза от това, и няма държава, която да е оцеляла след разпалването на война на такава основа. Тук точно е ролята на държавата да внесе ред и справедливост - въпросът е как това да стане сега, след като всичко е така изпуснато вече. Но е време и самите хора да се събудят и да си търсят правата и да се защитават.
митака-пловдив
25-09-2011, 15:06
ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ МНЕНИЕТО????!!
МИШКИ БЪЛГАРСКИ!!!!!!
МИШКИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!!!
НАЙ-ВЕЧЕ ЦИГАНИНА КОЙТО МИ ИЗТРИ ПОСТА!!!!!
СРАМ ЗА ВАС "БЪЛГАРИ" КОИТО ГОВОРИТЕ КАТО ЛИГЛЬОВЦИ!!!
ИЗТРИЙТЕ ПЕСНИТЕ И СТИХОТВОРЕНИЯТА НА ВАЗОВ И БОТЕВ,ЗА ВАС ТЕ ЯВНО СА УЛТРАСИ И ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ!!!
СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!!
КАТО НЯМА ЗАКОНИ,ТАКА СЕ ДЕЙСТВА!!!
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ Е ЦИГАНИН,АРМЕНЕЦ ИЛИ ТУРЧИН!!!!ИМА ЛИ НЕПРАВДА И НЯМА ЛИ ЗАКОН ТОВА Е НАЧИНА НА РЕАКЦИЯ ОТ НАРОДА!!!
Боят настана, тупкат сърца ни,
ето ги близо наште душмани.
Кураж дружина, вярна сговорна,
ний не сме вече рая покорна!
Нека пред света да се покажем,
нека му гордо братя докажем,
че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове!
Дружно братя българи, в боя да вървим!
Дружно, братя българи, враг да победим!
О, майко моя, Родино мила, ний не сме вече рая покорна!
nightroller
25-09-2011, 17:47
МИШКИ БЪЛГАРСКИ!!!!!!
ИЗТРИЙТЕ ПЕСНИТЕ И СТИХОТВОРЕНИЯТА НА ВАЗОВ И БОТЕВ,ЗА ВАС ТЕ ЯВНО СА УЛТРАСИ И ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ!!!
СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!!
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ Е ЦИГАНИН,АРМЕНЕЦ ИЛИ ТУРЧИН!!!!ИМА ЛИ НЕПРАВДА И НЯМА ЛИ ЗАКОН ТОВА Е НАЧИНА НА РЕАКЦИЯ ОТ НАРОДА!!!
Господин Митака, моля, въздържайте се от обиди изречени "на висок"*глас в този форум :) причината, поаради която ви беше изтрито мнението е следната:
Правила на форума -
1.9 Да не създава теми с призиви против действащото в страната законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, лично или обществено опасни действия, съдържащи реклама, линкове към нелегален софтуер и/или кодове за същият, порнография или сцени на насилие. Теми с такъв замисъл ще бъдат отстранявани от форума.
Поздрави и Хубав ден - Боян "Найтроллер"
Stoyan Georgiev
25-09-2011, 17:59
не ви е срам!
псевдо патриоти елементарни, цитирате Ботев и Левски, петните паметта им !
футболните запалянковци, които ходят да се бият са измет !
цяла Европа ни се смее!
бих ги и Ви напсувал, ама ще ме накажат за пореден път !
самосъзнание на псевдо биткаджии и герои!!!!
боже мой, къде живея?!
някой ако има нещо да ми казва конкретно на лично, тук няма да ви чета елементарните падения!
nightroller
25-09-2011, 18:03
Моля ви хора, все пак това е автомобилен форум а не телевизия "Скат"
Stoyan Georgiev
25-09-2011, 18:10
Стоян, нямам нищо против твоето мнение само моля, редактирай последното изречение.
Все пак това е автомобилен форум а не телевизия "Скат"
готов си
Satanism
25-09-2011, 18:13
футболните запалянковци, които ходят да се бият, са измет, ама в случая само те поеха каквато и да била инициатива, била тя и да ходят, да се сбият...всички други си седят "дома", докато гнусните мангали ни се катерят по главите...
таксиджиите напълниха площада пред парламента за нула време!!!Снощи трябваше да има протести!!
nightroller
25-09-2011, 18:22
футболните запалянковци, които ходят да се бият, са измет, ама в случая само те поеха каквато и да била инициатива, била тя и да ходят, да се сбият...всички други си седят "дома", докато гнусните мангали ни се катерят по главите...
таксиджиите напълниха площада пред парламента за нула време!!!Снощи трябваше да има протести!!
В БГ ултрасите са бивши скинари ;) това изчерпва изцяло всичко :):)
В Англия футболните хулигани се бият регулярно и никой няма нищо против тъй като срещите за бой са уредени, предизвикани и предизвестени - най-важното бият се само помежду си ;) ...
Satanism
25-09-2011, 18:24
В БГ ултрасите са бивши скинари ;) това изчерпва изцяло всичко :):)
В Англия футболните хулигани се бият регулярно и никой няма нищо против тъй като срещите за бой са уредени, предизвикани и предизвестени - най-важното бият се само помежду си ;) ...
И от време на време правят някой общодържавен бунт, за разнообразие, нали? :)
thecleaner
25-09-2011, 18:25
Момци я се поставете на мястото на жителите на Катуница. Дали ще ви хареса някои дебел и мазен с пари мургав съгражданин да ви е господар. Отивате пускате жалба и какво става........ газят ви. В случая дори заслужават саморазправа всички Рашкови. За да тръгне селото да възстава имате ли представа как се живее там?
Правова държава сме били дрън дрън...
Таксиджиите излязоха, щото са подстрекавани и контролирани, но че трябва да има протести съм съгласен.
А другото е малко смешно и нелепо-представяте си Левски, който мята бутилки с газ примерно по дувара на цар киро, доста елементарно е, даже е жалка картинка.
Но се присетих за Мартин Лутър Кинг, който се е борил в много трудна обстановка, в крайна сметка е победил.Без никакво насилие, това е най интересното.Биенето и крякането са признак на слабост и умствено неразвитие.
Отделно самият М.Л Кинг си е бил човек обикновен - обичал парите, ходил по жени, използвал славата си/правел е неща, в които има повече поводи за срам, отколкото за друг/...но пък се е борил смело за това в което е вярвал.
А че сме заспало племе-спор няма.В днешно време имаме много пътища, доста по леки от тези на Левски или Мартин Кинг да променяме държавата си, ама почти нищо не правим.
DiStefano
25-09-2011, 18:27
Хах .. тук в Пазарджик навремето нали е вторият или третият с най-много джипсита в България имаше "тайна" операция на баретите. Беше голем кеф за всеки българин, който живее в града. За съжаление по улиците всеки ден виждам не едно българско момиче с циганин. Даже в детските и яслите дето ходят моите деца има мулатчета. Махалите са две .. даже се водят квартали, та в по-малката е "отсято" ВИП частта от малцинството и кола под 10 бона няма. А са доста. И по цял ден бръмчат .. интересно кво ли работят. Ма то не им е и нужно, щото социалните и ние бачкаме за тях. За кражбите не ми се говори, щото тука нема да стигне форума ако почна.
Специален поздрав от дует "Ритон"
„Циганин как страда, щом остане сам…“.
Satanism
25-09-2011, 18:33
Между другото, с оглед на ставащото в Пловдив, работата става доста по-сериозна...
Абсолютно подкрепям мнението на Боби. Виждал съм поведението на циганите в училище и по онова време, а чрез жената до мене имам отлична представа и за положението в училище сега.
Който иска да учи - учи. Но както каза и Боби - много по-лесно е да си откраднеш нещо наготово, отколкото да го изработиш. А като сметнем, че и политиката на "държавата" спрямо мангалите е тотално положителна, за какво повече да говорим ?!?
Колега kiko73, защо намесваш самоопределянето ми като алфист със негодуванието ми спрямо една толкова погрешна система ? Нима алфистите са хора, които бидейки ограбвани, са готови да свалят и ризата от гърба си, само и само горките мангалчета да са добре ???
Аз имам и едно друго самосъзнание - това на БЪЛГАРИН. И когато едно малцинство живее като вампир на гърба ми и на гърба на колеги и приятели, няма как да го толерирам. Ти като си толкова хуманистичен, защо не пробваш като един мангал да не плащаш данъци, ток, вода и парно - па да те видим докъде ще изкараш ...
Иначе за малцината ученолюбиви и работливи цигани съм напълно съгласен - има ги, виждам ги, и се уважаваме с тях. И е 100% истина, че се стремят всячески да се дистанцират от масата.
И още нещо - ситуация като тази в Катуница трябва да се случва навсякъде, където има такъв произвол. Съгласен съм, че не трябва да делим мафиозите на българи и цигани, защото и в двата случая е на лице организирана престъпност. Другото, което адски ме дразни сега е, че известни хора и политически организации се втурнаха масово да насаждат етническо напрежение - никой няма полза от това, и няма държава, която да е оцеляла след разпалването на война на такава основа. Тук точно е ролята на държавата да внесе ред и справедливост - въпросът е как това да стане сега, след като всичко е така изпуснато вече. Но е време и самите хора да се събудят и да си търсят правата и да се защитават.
"Ситуацията" трябва да се случва, но в посока на държавните органи и служби, които е трябвало да вземат необходимите мерки за да предотвратят случките. Думите ми се потвърждават и от днешните отзиви (доста закъснели както обикновено): Б.Б. каза, че полицията е "изпуснала" ситуацията; Главния прокурор бил назначил проверка на средствата, с които "царят" е придобил имотите и скъпите лимузини - Е, къде беше ш...ния проф. Кушлев през всичките тези години на блажено съществуване върху мазната си заплата?! Защо Бойко не коментира членството на "царя" в партията си?! Защо не прекъсна предизборната отпуска на доверения си гъзолизец да се справи с "положението" и то да не излиза от контрол?!
Сега вече има напрежение в Пловдив, утре "сините ултраси" сигурно ще си намерят "напрежение" във Факултето, вдругиден ще пламне Сливен и... какво следва - ще ги избием ли, ще ги изселим... в Белене лагера ли ще отворим?
Току що гледах по бтв репортаж от с. Катуница.Това , което казваха хората е направо потресаващо.Тия които защитават мангалите нека си го пуснат и да гледат.
Евала на футболните фенове.
dimitar_vd62
25-09-2011, 19:40
Репортажа ми върна надеждата че все някой ден на народа ще му писне.Много ми е интересно как съответните органи ще обяснят откъде царчето има разрешително от общинската полиция.
Stoyan Georgiev
25-09-2011, 19:47
Вижте какво..
живеем в 21-ви век.
Не искам футболни мамалиги да ходят да се бият с циганите!
Искам държавата и бюрокрацията да ги мачка.
Да ги кара да работят, да им взима децата като ги държат на мизеря, да ги вкарва в затворите като съгрешат.
Да е безкомпромисна.
НЕ ДА СЕ СЪБИРАТ ТЪЛПИ ОТ БЕЗКОНТРОЛНИ МАЙМУНИ И ДА МИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ПАТРИОТИ!
Искам държавния апарат да смаже "цар" Киро и подопечените му, и всички подобни знайни и незнайни.
Защото не сме животни.
Повтаряйте си го.
Вижте какво..
живеем в 21-ви век.
Да ги кара да работят, да им взима децата като ги държат на мизеря, да ги вкарва в затворите като съгрешат.
Да е безкомпромисна.
НЕ ДА СЕ СЪБИРАТ ТЪЛПИ ОТ БЕЗКОНТРОЛНИ МАЙМУНИ И ДА МИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ПАТРИОТИ!
Искам държавния апарат да смаже "цар" Киро и подопечените му, и всички подобни знайни и незнайни.
Защото не сме животни.
Повтаряйте си го.
Органите на реда, политици, и т.н. и т.н. няма да започнат да защитават народа, ако народа не го поиска. В случая футболните запалянковци, рокери или други показват народната воля.
А ти например как би помогнал на местните хора в Катуница, щом този вариант в момента е грешен. Как тия хора да почувстват, че не те са малцинството в България.
Ако няма протести (то няма истински в България въобще) няма кой да обслужва интересите на хората в тая държава.
Не случайно протестирайки в Гърция се виждат плакати с подигравателни лозунги а ла "тихо да не събудим българите". Ако няма протести, значи всичко си е наред. И всичко ще си върви постарому.
В нормалните цивилизовани държави правата си народа е извоювал именно по този начин. Може и да е грубо, но историята е показала, че за съжаление това е начина.
митака-пловдив
25-09-2011, 20:14
ЩРАУС!!! Знаеш ли какво е щраус?Едно такова дето си навира гагата в пясъка щом му стане страшно!
Ае сега ти ми кажи,кои сте животните?!
Ти си тотално адски,страхотно заблуден.НЯМА държава бе момко,няма!Къде я видя??!!Кажи ми къде я видя?Пред вас ли?Щото аз и пред нас не я виждам!
Само бой по тая сволоч!
Като чета тук какви мисли вадите от тъмни дупки.Се сещам за филма "Капитан Петко войвода".Хората които седяха пред къщата му и гледаха как го застреляха като куче!
Ей това сте вие,пиявиците на гърба на обществото!
dimitar_vd62
25-09-2011, 20:15
Както казва един мой познат/не приятел/ - "мен ме интересува като се прибера жената да е направила салатата и да си налея ракията.Какво става навънка за мене е сеир."
За това сме на тоя хал, затова и политиците не работят в името на народа, а за свое облагодетелстване.Чудя се как може да са толкова нагли че когато ги интервюират да седят с гръб към портрета на Левски.
По принцип си прав Стояне, ама както казва колегата, трябва сами да си го извоюваме.
Alfa User
25-09-2011, 20:24
Столипиново и Аджисан махала са обградени от полиция и въоръжена жандармерия. В двете махали има "инциденти" - в Столипиново е запален клуб на ДПС, а в другата махала (където полицията е затворила и охранява киро...) има размирици.
Никой не е казал, че това е начина да се справяме с нещата. Но кажете ми - какво друго остава, след като полиция, държава и тем подобни подлизурковци не вземат никакви мерки за предотвратяване на подобни ситуации ???
Защо 100 полицаи, въоръжени до зъби, охраняват тоя мазен и гнусен мангал ??? Охраняват го знаете ли от какво ??? От гнева на българи и цигани едновременно !!!
Нужно ли е да се делим все още на "правозащитни поплювковци" на "псевдонационалисти", след като всички заедно ни правят на малоумни маймуни ??? И трябва ли всъщност да продължаваме да търпим ???
До преди малко бях пред входа, и цигани и българи едновременно се питат "какво става" и "кому е нужно това" - това говори ли ви нещо ???
Или това, че Цветанчо е на предизборен концерт, а Мухобойко реже ленти на третокласни пътища на другия край на България ???
Само искам да попитам Стоянчо, Кико и останалите защитаващи тяхната позиция :
Къде и кои са осъдените за следните деяния?
http://www.dnes.bg/sofia/2011/07/15/romi-oposkaha-tir-s-praskovi-pred-pogleda-na-policiiata.124074,22
http://frognews.bg/news_15349/Romi_ubiha_17-godishen_za_2_kila_orehi/
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=369350
http://eltimir.ucoz.ru/news/romi_ubikha_chovek_v_sofija_na_4_juli_2010/2010-07-07-1080
http://www.bnews.bg/article-12358
Уважаеми съфорумци, държавност и функционираща правозащитна система в т.нар. Република България няма!
Преди да се правите на най-големите хуманисти, помислете малко какво и колко са изтърпели хорицата в с. Катуница след като чак сега им е кипнало.
Сългасен съм само с едно, че в нормална държава не е това начина, но в случая държава няма!
Ранобудниче
25-09-2011, 21:33
МИШКИ БЪЛГАРСКИ!!!!!!
СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!!
Аз изтрих поста ти.
И ще го направя отново, ако пак прочета нещо, което да е свързано толкова натуралистично с (макар и евентуално) лишаване от живот на друг (независимо от неговия етнос - цитирам теб самия в съкратен вариант).
Нямам нещо против крайните мнения и ако искаш да оцелеят, просто си спести крайностите, от сорта на тази, заради която постът ти беше изтрит.
Ramsezsh
25-09-2011, 21:57
Вижте какво..
живеем в 21-ви век.
Да е безкомпромисна.
Защото не сме животни.
Повтаряйте си го.
Ами точно тука е проблема. Държавния апарат не прави нищо. Циганите са по-равни от останалите. Не си плащат сметките, и се смятат за недосегаеми. Дано случилото се през последните няколко дни покаже на властимащите, че така нещата не могат да продължават. В този смисъл безконтролните маймуни може да се окажат доста по-полезни от слузестите политици, на които не им се занимава с циганския проблем защото са лесен за подкупване електорат и по време на избори за всички боклуци политици те са просто безценни.
Столипиново и Аджисан махала са обградени от полиция и въоръжена жандармерия.
Че и в София на изходите на факултето има едни групички от 10-15 полицаи. Преди малко видях такива на житница и по бул. Линкълн в Овча купел.
митака-пловдив
25-09-2011, 22:04
Аз изтрих поста ти.
И ще го направя отново, ако пак прочета нещо, което да е свързано толкова натуралистично с (макар и евентуално) лишаване от живот на друг (независимо от неговия етнос - цитирам теб самия в съкратен вариант).
Нямам нещо против крайните мнения и ако искаш да оцелеят, просто си спести крайностите, от сорта на тази, заради която постът ти беше изтрит.
Би ли изтрила и смърта на младежа?Моля те!
Stoyan Georgiev
25-09-2011, 22:14
Само искам да попитам Стоянчо, Кико и останалите защитаващи тяхната позиция :
Къде и кои са осъдените за следните деяния?
http://www.dnes.bg/sofia/2011/07/15/romi-oposkaha-tir-s-praskovi-pred-pogleda-na-policiiata.124074,22
http://frognews.bg/news_15349/Romi_ubiha_17-godishen_za_2_kila_orehi/
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=369350
http://eltimir.ucoz.ru/news/romi_ubikha_chovek_v_sofija_na_4_juli_2010/2010-07-07-1080
http://www.bnews.bg/article-12358
Уважаеми съфорумци, държавност и функционираща правозащитна система в т.нар. Република България няма!
Преди да се правите на най-големите хуманисти, помислете малко какво и колко са изтърпели хорицата в с. Катуница след като чак сега им е кипнало.
Сългасен съм само с едно, че в нормална държава не е това начина, но в случая държава няма!
подпомагаш ми само аргументите.
за бездействието на държавата не са виновни циганите
еиииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!
това няма нищо общо тук !!!!!!!!
Ramsezsh
25-09-2011, 22:19
Т.е. случилото се е полезно за да се прекрати това.
не батееееееее!!!!!!!!
държавниците са виновни си мисля !, че те дават властта приятелю !!!!!!
не батееееееее!!!!!!!!
държавниците са виновни си мисля !, че те дават властта приятелю !!!!!!
Властта я даваме ние, народа в крайна сметка а това че не си упражняваме правото и контрола върху нея е резултата от всичко това.На запад, както често казваме, министър може да си отиде за една дреболия, у нас това не става-никой не реагира.И то не за дреболии.
Затова често цитирам една поговорка- прост народ, слаба държава.Те това сме ние в този етап от развитието на Бългрария.
Аз не защитавам циганите, но както казва Стоян проблемът не е в тях всъщност.
Като чета тука, почвам наистина да се гордея , че съм бил милиционер и то по Обществен ред, както и , че съм един от най-дейните участници във " Възродителния " процес.
Като изключим идиотщините, винаги съм твърдял, че имаше будителски ефект.
Колкото за Катуница- ами това е резултата от бездействието на полицията и безхаберието на държавата.
Даже хората са много мирни!
Сина ми ако беше премазан там, до сега да не беше останало и семето на цар кИРО.
Не приканвам към насилие!
Просто, когато е нарушен гражданския договор, аз съм готов да се защитя!
На мене не ми е нужно да има " Военно" в училището.
Сам съм обучил от малък сина ми, както мене ме е обучавал дядо ми!
Аз съм човек, мамка му и никой не може да ме унижава!
Живея в БЪЛГАРИЯ:bg:, а не в цигания!
nightroller
25-09-2011, 22:41
Преди избори стават чудеса.
Ramsezsh
25-09-2011, 22:42
Преди избори стават чудеса.
В случая едва ли.
По-скоро ще се замажат нещата.
nightroller
25-09-2011, 22:45
В случая едва ли.
ако ще си замажат трябва да е бързо ;) ама то някой знае ли - знае ли се :) затва не взимам отношение :)
В БГ нищо не е истинско особено преди избори.
Alfa User
25-09-2011, 22:46
Драги хуманисти ... или за каквито там се имате ... не знам как я мислите тая работа, но за да се вдигне на бунт иначе така заспалия ни народ, дали причината не е сериозна, а ?
Ако мислите че имате какво да ми кажете - елате ми на гости - живея на границата между Столипиново и Пловдив.
От следобяд насам сме обградени от полиция и въоръжени жандармеристи. Автобусите на градския транспорт са принудени да обръщат още в началото на квартала.
Елате и вижте как мангалите се разхождат с лопати, брадви и сопи ... па тогава пледирайте за права и равноправие ...
Ramsezsh
25-09-2011, 22:47
В БГ нищо не е истинско особено преди избори.
Абсолютно вярно.
Затова казвам, че току виж протестите на хората и насилието се окажат полезни.
dimitar_vd62
25-09-2011, 22:47
Трябваше да го довършим...
Има и истински неща, преди избори, ама не дойде в сряда!
Да видиш как си къркахме бира и смучехме цигарки с една разкошна мацка...
Те това е истинско, брат!
останалото са брътвежи....
nightroller
25-09-2011, 22:50
Драги хуманисти ... или за каквито там се имате ... не знам как я мислите тая работа, но за да се вдигне на бунт иначе така заспалия ни народ, дали причината не е сериозна, а ?
Ако мислите че имате какво да ми кажете - елате ми на гости - живея на границата между Столипиново и Пловдив.
От следобяд насам сме обградени от полиция и въоръжени жандармеристи. Автобусите на градския транспорт са принудени да обръщат още в началото на квартала.
Елате и вижте как мангалите се разхождат с лопати, брадви и сопи ... па тогава пледирайте за права и равноправие ...
кво се направи па ти сега - че то там винаги е така - бил съм знам! а ако мислиш, че автобусите обръщат заради размирици, бъркаш - правят го заради боклуците щото нема как да влезнат навътре в квартала :)
В случая едва ли.
И аз това мисля, както винаги, а ще има и осъден някой мангал, най вероятно не тоя, който е извършил това-ще сложат някой от свитата на мангала Киро, срещу някоя хилядарка примерно да лежи 10-15 години
nightroller
25-09-2011, 22:50
Има и истински неща, преди избори, ама не дойде в сряда!
Да видиш как си къркахме бира и смучехме цигарки с една разкошна мацка...
Те това е истинско, брат!
останалото са брътвежи....
е ти откак отказа пйенето мина на мацки ... пфу :) хаймана :):)
Alfa User
25-09-2011, 22:51
кво се направи па ти сега - че то там винаги е така - бил съм знам! а ако мислиш, че автобусите обръщат заради размирици, бъркаш - правят го заради боклуците щото нема как да влезнат навътре в квартала :)
Извади си главата от там, дето си я заврял, щото говориш абсолютни глупости !
Не знам кога си бил наоколо, но трябва да се засрамиш от това, което току-що написа !!!
До преди 4 часа бях на улицата, за да видя какво става - не говоря празни приказки ...
Лично аз не плеадирам за равноправие в смисъла- прилагане на закона.Циганията прави това, което и се позволява.При българите, щото не сме цигани има по голяма дисциплина и възпитание, ясно е това.
Бунта трябва да е срещу властта най вече-да прилага ежедневно, това, което е въведено с закон.Да си гледа работата.
Пределно ми е ясно, обаче, че това не може да стане, ако няма реформи и прочее-тоест дълго ще си бъхтим по кривата пътека.Защото, както писах в началото, ако си вършиш работа ставаш неудобен.Затова всеки чака и се ослушва, да не е луд да си губи хляба.Ей това е парадокса-който нищо не прави, който имитира дейност и прехвърля от пусто в празно у нас се издига.Ако прави работи реално по ред причини изгърмява (настъпил по мазола някой, отрязъл протежето на еди кой и така до безкрай).Това е във всички държавни сфери, вярвай ми (и в не малко частни).И проблемът пак подчертавам е от главата на рибата..
Ранобудниче
25-09-2011, 22:54
Не мога, за съжаление.
Но знам, че едно последващо убийство също няма да заличи тази смърт. Най-много да отключи вратата към ада на още много такива от всички страни на барикадата.
Един непрестанен порой от отмъщения и вендети.
Същото е като с войната между пешеходци и шофьори и изобщо, т.нар. "война по пътищата".
Не е луд, който яде баницата.. Ако малцинствената част (имам леки съмнения относно нейната малцинственост) се държи брутално и безогледно, то е защото може. Разделяй и владей - това е действителността, за съжаление. Насъскването един срещу друг е всъщност добър начин да се отклони вниманието. Така гневът се разсейва в посока, различна от вярната.
Представяш ли си какво ще се случи, ако всички етноси се обединят за решаването на общия проблем? Ужас, просто. Затова никак не е зле чат-пат да се подхранва етническата ненавист.. за отклоняване на вниманието.
И добре им се получава.
На даряващите баница.
Властта я даваме ние, народа в крайна сметка а това че не си упражняваме правото и контрола върху нея е резултата от всичко това.На запад, както често казваме, министър може да си отиде за една дреболия, у нас това не става-никой не реагира.И то не за дреболии.
Затова често цитирам една поговорка- прост народ, слаба държава.Те това сме ние в този етап от развитието на Бългрария.
Аз не защитавам циганите, но както казва Стоян проблемът не е в тях всъщност.
с моите думи точно това исках да кажа !!!!
ние си го правим !!
и е крайнно време да го спрем !:-)
пък и мразя мангалите !!!!!!!!
nightroller
25-09-2011, 22:55
Извади си главата от там, дето си я заврял, щото говориш абсолютни глупости !
Не знам кога си бил наоколо, но трябва да се засрамиш от това, което току-що написа !!!
може ли без прехвърляне на негативизма върху колеги :) аз съм си съвсем нормален бял човек българин :)
Обаче не разбрах за какво да се засрамя, мен аз на тая парадигма със срама не съм фен :) срама е характерен морален регулатор за малките населени места - аз със срам не мога да бъда коригиран - пробвай друго :) най-вече ми обясни какво мислиш, така че да те разбера :)
Alfa User
25-09-2011, 23:03
Надявам се тия кадри да ти помогнат да се осмислиш :
- на първата снимка съвсем очевидно автобус обръща на съвсем неестествено място, и то преди спирката ...
- на втория кадър се виждат полицаите, а с червено съм оградил въоръжените жандармеристи (е, поне един от тях) - не посмях да се доближа повече от съображения за собственото си спокойствие.
Други тъпи въпроси ще има ли ?
Не приемам подобни "засечки" от хора, презадоволени от живота, и несблъскали се с циганската реалност - пък каквото щете ми говорете !
nightroller
25-09-2011, 23:06
Надявам се тия кадри да ти помогнат да се осмислиш :
- на първата снимка съвсем очевидно автобус обръща на съвсем неестествено място, и то преди спирката ...
- на втория кадър се виждат полицаите, а с червено съм оградил въоръжените жандармеристи (е, поне един от тях) - не посмях да се доближа повече от съображения за собственото си спокойствие.
Други тъпи въпроси ще има ли ?
Не приемам подобни "засечки" от хора, презадоволени от живота, и несблъскали се с циганската реалност - пък каквото щете ми говорете !
Тези снимки за мен са абсолютно нормални - виждал съм ги из югозападен Лондон няколко пъти :) не знам какво те тревожи в тях :)
та да поясня - югозападен Лондон или Саут Кенсингтън е известно място с концентрацията на най-много милионери в цяла Европа ... и т.н.
Alfa User
25-09-2011, 23:08
Добре - значи съвсем спокойно можеш да дойдеш тук и да пренощуваш в "махалата" :yes:
Ранобудниче
25-09-2011, 23:12
Бояне, Алекс..
Вие двамата.. спрете да се дъвчете.
Бъдете заедно.
Ще сте по-ефективни.
с моите думи точно това исках да кажа !!!!
ние си го правим !!
и е крайнно време да го спрем !:-)
пък и мразя мангалите !!!!!!!!
Съгласен съм напълно, а иначе и аз не ги обичам :)
nightroller
25-09-2011, 23:15
Добре - значи съвсем спокойно можеш да дойдеш тук и да пренощуваш в "махалата" :yes:
бил съм там и мога да преценя настроенията.
Всичко това за мен са манипулации, на които се връзваме всички малко или много - НО, това не е повод да се делим на националисти и други подобни групи.
Познавам скинарското движение София от малък - познавам "Слънцето" (ако някой още го помни) познавам начина на мислене - хора, моя апел е към следване на законовия ред!
Дали сме агресивни или недоволни от нещо - всеки повод и следствие от него използвани за реакции извън закона са неморални и незаконни!
не се оставяйте използвайки национализма и реакциите ви да ви манипулират. точка.
митака-пловдив
25-09-2011, 23:22
Ти неразбираш ли че има хора с които неможеш да излезеш на глава?!
Въобще защо се хабиш да спориш?
Нещата които пишеш стигат до ушите на тези на които трябва,за другата част,не хаби сили.Ако не ми вярваш,започни диалог със стена на някоя от стаите ти и ще разбереш мисълта ми.
За мен и теб,случващото се е важно,за други не е,а когато за тях нещо стане важно,ние ще се правим на слепи и глухи.И лично аз ще давам дебилски мнение и отговори на "техните" въпроси и вълнения.
Между другото преди малко се прибрах,града е настръхнал от много особено напрежение,страшно много хора седят пред блоковете,паркове и градинки и всеки очаква нещо да се случи.И това нещо се надявам да се случи.Между другото прибрах се да ям,преоблека и следващото ми излизане ще е пеша с нещо желязно в ръка и нещо остро на кръста.
Дерзайте колеги "щрауси" :starwars:
Alexandrov70
25-09-2011, 23:25
какво коментирате от удобните си жилища. идете там и се опитайте да вразумите едните или другите. няма да стане , дошло е време за разчистване на сметки, а сме в България и БЪЛГАРИ .циганите не са част от тая нация и нямат право да я тормозят , еле па на Българска територия
Или някой от вас се притесняват , че ако няма цигани ,няма да има и циганки по околовръстното и магистралите?
dimitar_vd62
25-09-2011, 23:27
Маалата ми е под носа, и мога да кажа че имам поглед над нещата.Ако българин удари шамар на циганин, ще се събере цялата махала за отрицателно време.Ако мангал удари шамар на българин никой няма да го защити.Те са единни, а ние не.Карат луксозни коли, имат къщи по на два ката, ама никой не пита откъде имат пари.А миналата година на жена ми изпратиха писмо че ако не се издължи на хазната, ще пратят съдия изпълнител.Задължението беше 5стотинки!Точно така не съм се объркал и правилно сте прочели - 5 стотинки.Жалко че не пазя известието да ви го сканирам.Някой да знае някоя държава да е интегрирала циганите успешно.Депортирането обратно в родните им земи не се брои.Ако продължаваме да се караме и да се държим като в баснята за орела, рака и щуката, не византийско, не турско, ами и под циганско робство ще паднем.
Ранобудниче
25-09-2011, 23:30
...Ако продължаваме да се караме и да се държим като в баснята за орела, рака и щуката, не византийско, не турско, ами и под циганско робство ще паднем.
С едно изречение - право в 10-ката.
nightroller
25-09-2011, 23:33
какво коментирате от удобните си жилища. идете там и се опитайте да вразумите едните или другите. няма да стане , дошло е време за разчистване на сметки, а сме в България и БЪЛГАРИ .циганите не са част от тая нация и нямат право да я тормозят , еле па на Българска територия
Циганите са дошли в България следвайки армията на Баязид, когато са настъпвали към Търново циганите са оплячкосали де що има под стените ;) а това са ограбени занаятчии, търговци и всякакви облсужващи крепостта хора.. оттогава досега този етнос е част от България за добро или лошо ...
този етнос го има навсякъде из Европа, малко или много интегрирани.
Тук в БГ това е национален въпрос и знаете ли защо - защото вътрешната регулация в обществото на циганите е геноцид! Имайте го предвид.
Не съм за своеволията на циганите - аз съм за единно общество без нарочно насилие върху етнически групи иначе така започнато утре ще биете евреите, китайците, арабите, гърците и т.н. - помислете.
Alexandrov70
25-09-2011, 23:34
Това нечистоплътно и крадливо племе няма място в България.Егати извратената държава.
nightroller
25-09-2011, 23:37
Това нечистоплътно и крадливо племе няма място в България.Егати извратената държава.
хубаво бе мен тогава иди да живееш в Англия :) там има - чернокожи, индийци, араби, киайци и толкова много етноси, че англичанин ако видиш си късметлия :)
хора, ксенофобията допреди 15 години я нямаше в нашата страна - сега кво стана ... нямам думи
Alexandrov70
25-09-2011, 23:38
Циганите са дошли в България следвайки армията на Баязид, когато са настъпвали към Търново циганите са оплячкосали де що има под стените ;) а това са ограбени занаятчии, търговци и всякакви облсужващи крепостта хора.. оттогава досега този етнос е част от България за добро или лошо ...
този етнос го има навсякъде из Европа, малко или много интегрирани.
Тук в БГ това е национален въпрос и знаете ли защо - защото вътрешната регулация в обществото на циганите е геноцид! Имайте го предвид.
Не съм за своеволията на циганите - аз съм за единно общество без нарочно насилие върху етнически групи иначе така започнато утре ще биете евреите, китайците, арабите, гърците и т.н. - помислете.
Абе остави прогнозите ,а кажи каква е оправията.Без да ми говориш за държава и полиция-няма ги.Да почакаме да не остане българин неограбен , българка неизнасилена?И тогава какво... ...да идем да им се надупим и ние?Ай ...... ...... циганска.
Колеги,с чисто приятелски намерения пиша този пост...голяма част от форума нямат представа какво представлява циганина!
Живея в Златица(повечето от вас сигурно сега го чуват),родният град на Цветелин Кънчев,в който живее и до днес!Знаете ли какво е нагъл циганин?Нагли са всичките в градчето ни.Правят каквото си искат,както си искат и неможеш да му кажеш "гъг"понеже,манго отива посинен при дон Цеци и жална ти майка.Едва ли знаете колко майки са плакали по синовете си?Жалби,съдилища и нищо на лице.В Златица работата е някакъв ад,защото не една фамилия да казва това и онова,а всеки един циганин,почти както в с.Катуница.Не знаете какво преживяват хората там,нито сте го преживяли за да давате некомпетентни мнения относно дали тези запалянковци са идиоти,диваци и че не трябва да се стига до това първобитие.И това е на доста места из страната ни!Та мисълта ми беше,щом циганина види малко свободия,гледай какво следва.И с всяка година става все по-зле...Отворете си очите бе хора!
nightroller
25-09-2011, 23:42
Абе остави прогнозите ,а кажи каква е оправията.Без да ми говориш за държава и полиция-няма ги.Да почакаме да не остане българин неограбен , българка неизнасилена?И тогава какво... ...да идем да им се надупим и ние?Ай ...... ...... циганска.
казвам ти - и го казах - вътрешната регулация в обществото на циганите е геноцид, какво повече да кажа - интеграцията (тази толкова мръсна дума) е невъзможна следвайте законите за да бъдете на страната на закона - в такъв свят живеем просто ...
Alexandrov70
25-09-2011, 23:42
хубаво бе мен тогава иди да живееш в Англия :) там има - чернокожи, индийци, араби, киайци и толкова много етноси, че англичанин ако видиш си късметлия :)
хора, ксенофобията допреди 15 години я нямаше в нашата страна - сега кво стана ... нямам думи
И всички тези етноси се препитават от кражби и криминални деяния?Едва ли една англия ще го допусне.
А като се твърди че държавата -това сме ние и като е ясно че е нужна твърда ръка , не е ли логично това да е нашата ръка?
кой да чакаме ?михаля?
Alfa User
25-09-2011, 23:47
Аз имам само още едно ... наречете го расистко ... въпросче.
Колко от вас са способни да намерят сили и смелост да излязат на улицата, както призовава Митко - и както е направил ?
Или наистина чакате да оберат, изнасилят или - не дай Боже - убият ваш познат или роднина ??? И ще имате ли смелост тогава, или пак ще се затворите зад двете врати на апартамента с аргументите за правова държава ?!?
Приказките отдалеч за братство и равенство всички страдали знаят до какво водят...
Ако нямате какво да кажете или направите - замълчете! Най-малкото не дразнете хората, на които им пука за другите около тях и за реда и справедливостта в тая вече изгубена държава !
dimitar_vd62
25-09-2011, 23:47
Така е защото преди години, работих в един хотел на Златните и си нямаш на идея какво природно бедствие са евреите и арабите.Те са надменни и въобще не ни смятат за хора.Не случайно шефа още първата година извика туроператорите и прекрати договорите с тях.Бях там пет години и въпросните повече не стъпиха в хотела.Ние сме българи и като такива трябва да държим на себе си, който иска да живее или да пребивава в България трябва да спазва законите и моралните норми.Ако не, да отива там откъдето е дошъл.
Ramsezsh
25-09-2011, 23:49
Тука вече почнахме глупости да говорим.
Дали имат или нямат масто в България - не сме в средновековието все пак.
Въпроса е обаче, че наистина трябва да се вземат мерки този етнос да бъде усмирен по някакъв начин. Лошото, пак казвам, е че мазниците ни, наречени политици нямат изгода да са в конфликт с Бай Мангау. Просто са избиратели (за съжаление). В цялата тая ситуация, отново ще кажа, че се надявам да има и малко нещо положително - да се замислят лумпените власт имащи, че начина по който се действа не правилния и е опасен за цялото ни общество.
nightroller
25-09-2011, 23:51
И всички тези етноси се препитават от кражби и криминални деяния?Едва ли една англия ще го допусне.
А като се твърди че държавата -това сме ние и като е ясно че е нужна твърда ръка , не е ли логично това да е нашата ръка?
кой да чакаме ?михаля?
нямаш представа какво е в Англия - полицейски автомобили с решетки на страничните и бронирани предни стъкла , които ги е страх да патрулират в пакистанските гета, пакистанци, които ограбват тийнеджъри, които са се напили в кръчма, обири из престижни квартали и т.н.
Ако мислите, че нашето малко общество тука се сблъсква с тези проблеми от 20 години помислете за другите общества - ние сме етнически оазис и малко проблеми с единственото етническо общество ако ви подтиква към революция - тежко ни и горко ...
Alexandrov70
25-09-2011, 23:55
не сме в средновековието все пак.... само наличието на електричество и канализация(не навсякъде) ни отличава от средновековието
опс и интернет !стига утопии - това е неконтролируемо племе , няма нищо общо с българите.нито като физически черти , нито като манталитет.Да почакаме да ни издавят в черно море или какво....
dimitar_vd62
26-09-2011, 00:00
Ааа, те няма да се замислят, ние трябва да им го напомним.Обаче не разбираме че като избиратели се явяваме техни работодатели.Демек, трябва да им напомним че сме ги избрали за да работят за интереса на народа.Защото държавата не е само една територия която може да грабиш.В тая територия има и население.
---------- Post added 26.09.11 г. at 00:00 ---------- Previous post was 25.09.11 г. at 23:55 ----------
Аз имам само още едно ... наречете го расистко ... въпросче.
Колко от вас са способни да намерят сили и смелост да излязат на улицата, както призовава Митко - и както е направил ?
Или наистина чакате да оберат, изнасилят или - не дай Боже - убият ваш познат или роднина ??? И ще имате ли смелост тогава, или пак ще се затворите зад двете врати на апартамента с аргументите за правова държава ?!?
Приказките отдалеч за братство и равенство всички страдали знаят до какво водят...
Ако нямате какво да кажете или направите - замълчете! Най-малкото не дразнете хората, на които им пука за другите около тях и за реда и справедливостта в тая вече изгубена държава !
Много искаш, аз ще попитам нещо по лесно, колко от нас стават на крака ако чуят химна.Ще си призная че и аз не го правя.
Ramsezsh
26-09-2011, 00:01
Ааа, те няма да се замислят, ние трябва да им го напомним.Обаче не разбираме че като избиратели се явяваме техни работодатели.Демек, трябва да им напомним че сме ги избрали за да работят за интереса на народа.Защото държавата не е само една територия която може да грабиш.В тая територия има и население.
Много точно казано.
Затова се надявам от тоя бунт да им светне една червена лампичка. И да почне да се работи повъпроса, защото нещата наистина току виж излазят от контрол.
не сме в средновековието все пак.... само наличието на електричество и канализация(не навсякъде) ни отличава от средновековието
опс и интернет !стига утопии - това е неконтролируемо племе , няма нищо общо с българите.нито като физически черти , нито като манталитет.Да почакаме да ни издавят в черно море или какво....
Утопии или празни лозунги?
Какво по-точно предлагаш? Че никъде не видях да казваш нещо конкретно!
BillyBoy`
26-09-2011, 00:03
Стига сте ги защитавали тия мангали.За каква интеграция говорите за какви пет лева.Нито желаят да се интегрират нито желаят да работят,не си пращат децата на училище пращат ги да крадат не ходят на работа ходят да просят,не плащат данъци плащаме ги им ние. Някои намесиха футболните фенове неправилно и ги нарекоха със разни епитети.Еми тези момчета излезоха от домовете си изразиха гражданската си позиция а тия дето ги наричат че били еди какви си,си стояха на уютно във апартаментчетата.Така че сопа за мангалите и да се научат че така не бива.Cъщо така не мисля че социализма ги е направил такива някои по нагоре беше споменал нещо такова.По онова време баи Тошо ги караше да бачкат доста циганчета ходеха и на училище някои по упоритите получиха и образование,сега не ги карат на нищо защото ако вземе държавата да ги притиска ще вземе да се говори за дискриминация.Е не става така когато чашата прелее се случва това което се случи във съседното на моето село.Господата управляващи да си вземат поуката и да тикнат мангала зад решетките иначе ще се повтори случая със сестри Белнеиски.Всичко ще се потули и зад решетките ще бъде не този които трябва.
Alexandrov70
26-09-2011, 00:07
Имам съвсем конкретно за казване , но тук има правила - в най-добрия случай ще ми изтрият поста...
---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:04 ----------
Стига сте ги защитавали тия мангали.За каква интеграция говорите за какви пет лева.Нито желаят да се интегрират нито желаят да работят,не си пращат децата на училище пращат ги да крадат не ходят на работа ходят да просят,не плащат данъци плащаме ги им ние. Някои намесиха футболните фенове неправилно и ги нарекоха със разни епитети.Еми тези момчета излезоха от домовете си изразиха гражданската си позиция а тия дето ги наричат че били еди какви си,си стояха на уютно във апартаментчетата.Така че сопа за мангалите и да се научат че така не бива.Cъщо така не мисля че социализма ги е направил такива някои по нагоре беше споменал нещо такова.По онова време баи Тошо ги караше да бачкат доста циганчета ходеха и на училище някои по упоритите получиха и образование,сега не ги карат на нищо защото ако вземе държавата да ги притиска ще вземе да се говори за дискриминация.Е не става така когато чашата прелее се случва това което се случи във съседното на моето село.Господата управляващи да си вземат поуката и да тикнат мангала зад решетките иначе ще се повтори случая със сестри Белнеиски.Всичко ще се потули и зад решетките ще бъде не този които трябва.
много точно на място
26-09-2011, 00:08
нямаш представа какво е в Англия - полицейски автомобили с решетки на страничните и бронирани предни стъкла , които ги е страх да патрулират в пакистанските гета, пакистанци, които ограбват тийнеджъри, които са се напили в кръчма, обири из престижни квартали и т.н.
Ако мислите, че нашето малко общество тука се сблъсква с тези проблеми от 20 години помислете за другите общества - ние сме етнически оазис и малко проблеми с единственото етническо общество ако ви подтиква към революция - тежко ни и горко ...
Май съдиш прекалено много за Англия по Лондон...Лондон не е Англия...аз, с изключение на местни, бели, англисйки отрепки-чафове, с другите не съм имал никакви проблеми където и да било из Англия...
dimitar_vd62
26-09-2011, 00:16
Покрай тая случка освободихме напрежение и страсти, но да не забравяме че има и други населени места където хората са тероризирани.И не от цигани.Те са само едната страна.Просто нямаме закони и мисля че страстите трябва да имат друга насоченост.
Ramsezsh
26-09-2011, 00:18
сега не ги карат на нищо защото ако вземе държавата да ги притиска ще вземе да се говори за дискриминация.Е не става така когато чашата прелее се случва това което се случи във съседното на моето село.Господата управляващи да си вземат поуката и да тикнат мангала зад решетките иначе ще се повтори случая със сестри Белнеиски.Всичко ще се потули и зад решетките ще бъде не този които трябва.
Ето това е проблема.
Трябва да се принудят по-тъмно зелените да спазват законите за да бъдат част от обществото. Точно тая принуда обаче, не е много популярна сред политиците ни. Принудата означава силови и непопулярни мерки. Затова не се харесват на политиците - ще има избори все пак.
Другото, Аlexandrov70 са празни приказки.
Alexandrov70
26-09-2011, 00:20
Покрай тая случка освободихме напрежение и страсти, но да не забравяме че има и други населени места където хората са тероризирани.И не от цигани.Те са само едната страна.Просто нямаме закони и мисля че страстите трябва да имат друга насоченост.
Да се надяваме ,че виждайки непоколебимостта на народа и НЕциганите ще се стреснат(тебе думам дъще, сещай се снахо).Най-добре и властта да се стресне и да се вземе в ръце.Но това може да стане само ако престанем с компромисите.
Никаква прошка - това е моята позиция!
п.п.Рамзес , според теб аз за какви методи хленча?да им се молим?
Брей тези 22 години ,,демокрация" чисто са ни е изпила мозъка.
Навъдиха се какви ли не екземпляри,хуманисти,антирасисти и прочие модерни индивиди,завряли главите си У ,,умни" писания баш както се изрази един колега като Щрауси,индивиди които не мислят и не виждат по-далеко от носа си,и всичко що се каже от Европата и Америката приемат за чиста монета,човешки права и тинтири минтири.
Ми хамеиканците като толкова държат на човешките права,защо държат малкия остатък от местното население У резервати?
Дали по Европата са толкоз толерантни към циганите?
Хайде малко да се позамислите уважаеми хуманисти,защитници на ,,малцинствата" в конкретния случай циганите или както е модерно напоследък да се казва РОМИ,кои са по-големи расисти ние бългаите или те ромите.
Циганите имат специална дума за „нециганин”-подобна на турската гяури и еврейската гои!
Тази дума е „гаджо” или „гадже”. Тя е обидна и означава „дивак; некултурен човек”. Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”. Проектът Rombase на университета Karl-Franz в Грац, Австрия, пише следното:
„Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение.” Те имат поговорка като: „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Нециганин, който говори цигански език и спазва циганските традиции, който е приет в общността и смята себе си за „ром”, бива възприеман като „ром” в по-малка степен от един асимилиран циганин, който не говори цигански.
Да бъдеш „ром” се счита за право по рождение, а да бъдеш „гаджо” може да бъде научено. Предимно негативният образ на нециганите е много ясно изразен, особено в литературата и в устните предания на циганите. Те гледат на нециганите с недоверие, присмех и презрение.” По-горният цитат е взет от изследване, проведено с подкрепата на Европейската общност в рамките на програма „Sokrates” и със съдействието на австрийската академия на науките. От него става ясно, че циганите са „изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи”.
Никой у нас не говори за това. Никой не казва, че циганите сами се изолират и гледат на останалите народи с „недоверие, присмех и презрение”. Защо тогава останалите презрени народи трябва да плащат за благоденствието на циганите-расисти? Българите нямат дума за „небългарин”.
Българите нямат проблеми да живеят с представители на други народи, включително с цигани, стига те да живеят като нормални хора. От друга страна, циганите доброволно се отделят в гета, в които почти не допускат представители на други етноси, освен циганския. Кой е расистът в случая?
Циганите имат специална дума за „Българин”
В циганския език съществува думата „дас”. В миналото тя е означавала „роб”, а в настоящето циганите в България наричат Българите със същата тази дума. Според проекта „Ромско езикознание и ромски език“ на Манчестърския университет, „циганите наричат другите народи с думата „гадже“ или „гаджо” и в частност славяните - с „дас“, от оригинална индийска дума за „роб“ - игра на думи, вдъхновена от подобността на гръцките думи ‘склавос’ (роб) и ‘славос’ (славянин)”.
Така наречените „Български цигани” (цигани, чийто майчин език е Българският) се наричат от циганоезичните цигани „даскане рома”, а турците ги наричат „гяур ченгенеси” (източник: „Ромското всекидневие в България”, 2006, Алексей Пампоров, стр. 62). Сиреч „дас” в превод на турски е „гяур”. За жалост на Български тази дума не може да се преведе, понеже няма Българска дума за „небългарин”. Накратко казано - ние Българите за циганите сме не само диваци, но и роби.
Циганската сегрегация
Според различните програми за „ромска интеграция”, циганите живеели сегрегирано – в гета – и трябвало да бъдат „десегрегирани”. Никой не задава въпроса „А кой ги е сегрегирал”? Истината е, че циганите сами искат да живеят в гета. По времето на комунизма се раздаваха апартаменти на цигани в блокове с Българско мнозинство, с цел десегрегация. Но самите цигани доброволно продаваха тези апартаменти и купуваха апартаменти на Българи, живеещи в цигански квартали.
Небезизвестният квартал Столипиново в Пловдив възниква по подобен начин – цигани се заселват, купуват апартаменти от Българи, други построяват незаконни къщи и постепенно създават едно огромно гето. Циганската сегрегация всъщност се дължи на гореспоменатите цигански традиции, според които те трябва да отбягват контакти с нецигани. Всички Българи, представители на НПО-та и други, които твърдят, че циганите били жертви на дискриминация, също се страхуват да минат сами през някоя непозната циганска махала.
Значи те също спомагат за сегрегацията. Тези хора казват, че са за „интеграция”, но същевременно одобряват изучаването на цигански език в училище и „запазване на ромските традиции”. Ако искат да се борят против сегрегацията, трябва да се борят срещу циганските традиции и циганския език, защото те са расистки по своя характер. Самото начинание „интеграция чрез запазване на традициите и езика” е безумно.
Думата „интеграция” произлиза от латинската дума „integer”, която значи „цял”. Който иска интеграция, трябва да работи в насока малцинствените култури да се приобщават към културата на Българската нация, която трябва да бъде цяла и единна, а не както в момента да подхранват расистки настроения в малцинствата.
Stoyan Georgiev
26-09-2011, 00:34
не бе, не одобрявам нищо от начина на живот на циганите, неприятни са ми също толкова колкото и на всеки друг
просто казвам, че за да не сме маймуни трябва да направим така, че държавата да им смаже всякакви надежди да живеят извън закона
иначе сме зверове
кажете, че не съм прав
Ramsezsh
26-09-2011, 00:34
п.п.Рамзес , според теб аз за какви методи хленча?да им се молим?
Говориш за неща, които не могат да станат! Което са си празни приказки, или казано по модерно му спам! Например:
За съжаление това крадливо и мръсно племе съществуват не само у нас, а из целия свят.
За методи незнам - никъде не ги споменаваш.
Аз съм за силови методи, и то от държавата.
Затова съм на мнение, че бунта е полезен (за пореден път го споменавам, но никой не чете повече от 2 поста нагоре). Крайно време е да се вземат мерки срещу беззаконието. За да се направи нещо обаче то не става със спам.
Alfa User
26-09-2011, 00:35
Чудесни цитати, колега kaio156, и съвсем верни - особено ако имаш смелостта да си отвориш очите!
Интересно ми е от тук нататък какво ще се изпише по темата ...
Ramsezsh
26-09-2011, 00:37
не бе, не одобрявам нищо от начина на живот на циганите, неприятни са ми също толкова колкото и на всеки друг
просто казвам, че за да не сме маймуни трябва да направим така, че държавата да им смаже всякакви надежди да живеят извън закона
иначе сме зверове
кажете, че не съм прав
Стояне, защото държавата не прави нищо се случва това, което става в Катуница
Stoyan Georgiev
26-09-2011, 00:40
Стояне, защото държавата не прави нищо се случва това, което става в Катуница
изтървано куче като охапе дете, кой биеш - кучето или стопанина ?
thecleaner
26-09-2011, 00:41
куче като охапе дете, кой биеш - кучето или стопанина ?
Застрелваш кучето и после се разправяш със стопанина.
Ramsezsh
26-09-2011, 00:42
Ами първо кучето, а после и стопанина!
Мен едно нещо ме притеснява колеги, а ако някой има интерес от станалото и ставащото?
Alexandrov70
26-09-2011, 00:46
Мен едно нещо ме притеснява колеги, а ако някой има интерес от станалото и ставащото?
Съмняваш ли се?
Криво разбрана демокрация си е цялата история .
Саморазправата и извеждането на анархически подходи не е начинът да се реши не само етнически проблем като този .
Първо кучето. И то много бой. После и стопанина, то е ясно. Ма кучето по-лесно ще се научи от един мангал какво да НЕ прави.
Съмняваш ли се?
Хич даже, просто се чудя срещу онзи който стои зад това какъв трябва да е гнева.
Ами утре в 7:30 Болен ще яхне вълната - представям си какъв фурор ще направи - колко жалко
Болния може да яхне вълната, но не и да я предизвика.
А аз си мисля по-скоро за нещо от рода на изказването на Доган с което мотивира гласуването за ГЕРБ, но изпуснато от контрол или доведено до крайност.
Това ще е страшно...
thecleaner
26-09-2011, 00:59
Хич даже, просто се чудя срещу онзи който стои зад това какъв трябва да е гнева.
Като отявлен привърженик на CS а отговора е headshot.
Тука колеги става въпрос за поръчково убийство. Извършителят е хванат, а поръчителят му е в шише да не стане така че да го докажат. Най-интересното е че и малките деца знаят че е той.
Болния може да яхне вълната, но не и да я предизвика.
А аз си мисля по-скоро за нещо от рода на изказването на Доган с което мотивира гласуването за ГЕРБ, но изпуснато от контрол или доведено до крайност.
Това ще е страшно...
Отнякъде измежду многото новини ми влезе в ушите, че на "царя" тържествено му били връчили членска карта или както там се нарича на ГЕРБ. Що ли никой "обществено ангажиран" журналист не зададе въпроса има ли такова нещо, ма сигурно ги е страх от справедливия гняв на Богоравния
BillyBoy`
26-09-2011, 01:03
Като отявлен привърженик на CS а отговора е headshot.
Тука колеги става въпрос за поръчково убийство. Извършителят е хванат, а поръчителят му е в шише да не стане така че да го докажат. Най-интересното е че и малките деца знаят че е той.Това го говорят и жителите на село Катуница а поръчителя се знае кои е.Сега е наред правосъдната система у нас.
иначе сме зверове
кажете, че не съм прав
Прав си,но ако имаше държава.
Съществуващата от много години насам държава провежда антибългарска политика,един морален,духовен,икономически,етнически......ГЕНОЦИ Д спрямо българите.
За да направим така, че държавата да им смаже всякакви надежди да живеят извън закона,трябва да се покаже на държавата,че държавата това сме ние,а не господата министри,народни представители и т.н.т.,до покажем открито на държавата,че не сме съгласни с циганизацията на България и че след като ромското ,,малцинство" се води поданици на Република България трябва да има същите права но и задължения както всеки един български гражданин.
За жалост това не става с чешене на пръстите тук във форума,нито по мирен път.
Видяхме до какво ни доведе мирният преход през 1989 година,стига сме се залъгвали с нежни ,,революции'' и всякакъв вид избори.
Не става хем вълка да е сит,хем агнето да е цяло.
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:10 ----------
Криво разбрана демокрация си е цялата история .
Саморазправата и извеждането на анархически подходи не е начинът да се реши не само етнически проблем като този .
А кой е начина?
Не е този начина по който,не онзи начина защото...........
Кой е начина,да се пише сите мангали?
Ми то не е нужно бре,след някоя година ние ще сме малцинство.
Е те това ли е начина?????
ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ,ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ГОСПОДИН СИМЕОН ДЯНКОВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:
Искам да бъда признат за циганин, за да се ползвам от следните права:
-Да не плащам ток.
-Да не плащам вода.
-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да ми дават общински жилища.
-Да не плащам наем на жилищата.
-Да строя където си поискам.
-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздя кон по улици и булеварди.
-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
-Да прецаквам българите.
-Да си правя каквото си искам.
-Да нямам никакви задължения.
-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
- Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
-Да не ме интересува нищо в тая държава.
-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
-Искам в България да останат само цигани.
-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
-Искам всичко да се разруши и да се срине.
-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.
-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.
-Ебал съм ви скапаната, напикана и насрана държава.
Безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, професия-безработен,
феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, Това е геноцид и апартейд над българите-
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
(загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
Аз не съм съгласен с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!
И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!
http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/ Това достатъчно ясно говори какво се случва в държавата ни,просто този циганин е човека,който ще осигури много голяма част от гласовете за изборите на Бате Бойко,а и част от финансирането на кампанията му.Така,че какво очаквате от него,освен да прати полицията,на която до сега е плащал да го пази,отново да го пази.Защото управляващите имат много повече полза от простите и евтини като гласове цигани,от колкото от това да се борят за гласовете на трезвомислещите хора.Погледнете само-циганина с пропуск от полицията...,говорил заповедничаски и на малки имена на шефове от полицията и прокуратурата.И КАКВО ОЧАКВАТЕ,ЧЕ СТЕ СЕ ПРОМЕНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,С ТАКАВА ПРОДАЖНА ИЗМЕТ ДА НИ УПРАВЛЯВА И "ОХРАНЯВА".НАЧИНА Е БИЛ ВИНАГИ ЕДИН-КАТО ВИЖДА НАРОДА,ЧЕ НЯМА НАКАЗАНИЯ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ВЗЕМА ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ И СТАВА СТРАШНО!!!
По е въпроса ние за какво може да се преборим и дали да им дадем да ни манипулират...
Сега е момента бойко да направи нещо за нас българите има си и повод.
Ако не го направи си вкарва големия таралеж в гащите!
plamen petkov
26-09-2011, 08:51
Ако българите не направим нещо политиците няма да го направят -много добре се вижда че без циганите политиците няма да влязат в парламента те са им нужни за това ги пазят .КОЙТО ЗАЩИТАВА ТЕЗИ ЧЕРНИ ТВАРИ ДА СЕ МАХА ОТ БЪЛГАРИЯ !
detelazurno
26-09-2011, 09:57
Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка - вместо човешка душа! Ходи по тая земя, за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност.
Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните.
Добре бе, как живееш с толкова изгаряща омраза в теб?
По е въпроса ние за какво може да се преборим и дали да им дадем да ни манипулират...
Сега е момента бойко да направи нещо за нас българите има си и повод.
Ако не го направи си вкарва големия таралеж в гащите!
Дреме му на Бойко и на всеки един Бойко за българите.
Манипулацията сами си я позволяваме,гласуваме за всеки един лумпен и чакаме някой да оправи България.
Оставихме се 20 години ДПС и мангалите да решават съдбата на България.
На думи вси сме силни,българи и патриоти,в реалността сме ПЪЛНИ ИДИОТИ.
Избори и кандидати,пълна порнография......
Гледам и не мога да повярвам,пример един от силните кандидати за кмет на Благоевград(нищо лично спрямо човека),млад,образован и прочие,ама.......
Ама Он,кандидат кметО,У фейсбУкО,въпреки че в страницата му там е паднала цензура,пише на български с ЛАТИНИЦА.
Та с политици от този сорт е напълно нормално,да се изучава турски,цигански..........,но не и български език,защото те са образовани но неграмотни,може да са нови на политическата сцена,но вървят по един добре познат и изпитан път.
Според една от точките в неговата програма в Благоевград ще бъдат изградени два жилищни блока със сто апартамента за социално слаби,жив и здрав да е,дано да спечели изборите и да построи тези два блока,та да видя какъв цвят ще са социално слабите.
Не знам защо но отсега знам какви ще са.
detelazurno
26-09-2011, 10:28
Добре бе, как живееш с толкова изгаряща омраза в теб?
Аз ли? Защото ако това се отнася за мен държа да подчертая, че не см изпълнен с омраза. Това, че ги ненавиждам, не значи, че съм изпълнен с омраза. Не бих направил нищо без причина. Не настъпвам, докато не ме настъпят, но това в никакъв случай не означава, че чакам първо да ме смачкат.
Аз питам - кога т.нар. правозащитни организации, които втълпиха на циганите чувство за безнаказаност, ще поемат своята отговорност?
"Бойко Борисов отхвърли и слуховете, че полицията е покровителствала фамилията Рашкови. В отговор на въпроса дали има политически чадър над фамилията Рашкови премиерът каза, че ако има такъв, той ще "блесне" при образуваната проверка от прокуратурата. "-тоя до кога ще ни лъже най-нагло в очите,а в същотот време какво беше онова листче в Мерцеса на дъртия циганин,което е издадено от полицията???
От интервюто на Кирил Рашков пред Елица Кандева(24 часа) от 25.09:"Аз се обърнах към ГЕРБ и сега много ги е яд." -има ли смисъл да се коментира.
Хора разберете,че не циганите са виновни,а хората,които им позволяват да се държат така с нас!!!Ще ви дам пример-хората на село не се оплакват вече в полицията срещу всекидневните кражби на циганите,по простата причина,че полицията в Павликени е една от най-корумпираните и некадърни в Бг.На обаждане в полицията,че цигани са откраднали оградата на паметника в село и в момента отиват да я предават на вторични и отговора на полицая по телеона да е:"В момента сме много заети и не можем да се занимаваме с това".А циганките джебчийки,които хората хващат в момент на бъркане в нечия чанта на импровизирания битак,който се прави на метри от полицията и като ги заведът и предадът на полицията и след 2 часа циганката е на свобода и се хвали,че е пила едно кафе в полицията и са я пуснали,щото тарторите им знаели на кого да плащат.
ТАКА,ЧЕ ХОРА НЕ ВИНОВЕН ТОЗИ,КОЙТО Е ИЗЯЛ ЗЕЛНИКА,А ТОЗИ,КОЙТО МУ ГО ДАВА!!! И докато правозащитните и правораздаващи органи са подкупени от такива хора и ги толерират,няма да видим нищо хубаво от това и напрежението на все повече места ще ескалира,докато не стане страшно.
А ето аз на какво попаднах и за съжаление е много вярно:
Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани – такива хора нямат място в Европейският съюз.“
Не знам дали го е казал Саркози,но по-точно и ясно от това няма на къде и докато не се осъзнаем и отървем от тези политици,които така ни манипулират и третират като овце,няма да се промени нищо!!!Всичко това,което се случва е следствие на дългогодишни действия и бездействия на определен кръг от хора,който ние доброволно търпим и избираме да ни управляват като овце.ХОРА РАЗБЕРЕТЕ,НЯМА БЕЗКРЪВНА РЕВОЛЮЦИЯ!!!
Ramsezsh
26-09-2011, 11:35
Аз питам - кога т.нар. правозащитни организации, които втълпиха на циганите чувство за безнаказаност, ще поемат своята отговорност?
Аз веднага ще ти отговоря - никога!
Аз веднага ще ти отговоря - никога!
А аз ще добавя,че тези безбройни вече организации вземат по една торба пари за "интеграция" на малцинствата и ги интегрират в различни джипове и лимузини,а за циганите един среден пръст и да отиват да крадят и тормозят българите.Защото човек като е изтормозен,гладен и смазан,не пита кой и как го управлява,а си мисли как само да оцелее и утре.А като дойдат избори се радва на първия дал му 20лв и 2 кебабчета.
Ramsezsh
26-09-2011, 12:00
А аз ще добавя,че тези безбройни вече организации вземат по една торба пари за "интеграция" на малцинствата и ги интегрират в различни джипове и лимузини,а за циганите един среден пръст и да отиват да крадят и тормозят българите.Защото човек като е изтормозен,гладен и смазан,не пита кой и как го управлява,а си мисли как само да оцелее и утре.А като дойдат избори се радва на първия дал му 20лв и 2 кебабчета.
Тая интеграция е една утопия. Тя не съществува. За да интегрираш някого - той трябвада го желае. А при циганите това не е така. Те не желаят образование, не желаят работа. За да могат да бъдат интегрирани трябва да се предприемат един куп силови и непопулярни мерки. Такива обаче не са желани от политиците ни по две причини - от една страна бай Мангау е евтин гласуващ електорат по време на избори, а от друга - натиска на същите тия правозащитни организации. Така се получава един омагьосан кръг. А наистина за да се "интегрират" и да заприличат на хора им трябва образование и промяна на мисленето, а за да се случи това трябва да играе голямата тояга - като се почне от спирането на каквито и да е помощи.
plamen petkov
26-09-2011, 12:22
Циганите Бойко и Първанов са против изгарянето на цигански къщи .но нищо не казаха дали са против избиването на българи !?
Тая интеграция е една утопия. Тя не съществува. За да интегрираш някого - той трябвада го желае. А при циганите това не е така. Те не желаят образование, не желаят работа. За да могат да бъдат интегрирани трябва да се предприемат един куп силови и непопулярни мерки. Такива обаче не са желани от политиците ни по две причини - от една страна бай Мангау е евтин гласуващ електорат по време на избори, а от друга - натиска на същите тия правозащитни организации. Така се получава един омагьосан кръг. А наистина за да се "интегрират" и да заприличат на хора им трябва образование и промяна на мисленето, а за да се случи това трябва да играе голямата тояга - като се почне от спирането на каквито и да е помощи.
Така е колега,напълно си прав,но в случая ставаше дума за един циганин мутра,тормозел една камара народ,а не етническа омраза.А в България има две неща който тормозят народа-циганите и мутрите и когато като в случая е комбинация от двете и става човек страшилище за околните.А реално истинския тормоз на народа идва само и единствено от безгрижните ни политици,които предпочитат това да продължава така,защото прост и беден народ се управлява лесно.
Хора изгледайте репортажа на Нова ТВ за циганина Киро и сами ще разберете,че става дума за един безочлив мафиот,а не обикновен циганин: http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/25/21233/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8-%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D 1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B0%D1%80-%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%BE/
"Цар Киро призна тогава, че плаща на всички – на полицаи, журналисти и дори депутати. Официално нито една партия не признава да покровителства ромския клан."
http://skat.bg/news.php?action=7&newsID=14480
Кой е Кирил Рашков ? Гледах негово изявление. На въпроса - откъде имате тези къщи и коли, отговаря с "а Вие откъде имате къщи и коли ?" ... циганина си е циганин - прост. Да не мислите че е станал това което е, защото е умен,начетен и работен човек. Цар Киро е физиономия, съществува, защото някой го позволява и му е удобно да го има. Поради тази причина и медиите се излагат така. На протеста имаше скандирания "БТВ къде сте ? "
http://skat.bg/news.php?action=7&newsID=14477
Защитаващите циганите рано или късно ще попаднат в капана на собствената си глупост и тогава ще осъзнаят,че между циганите те не ще намерят свои защитници
Нека всеки колега да си каже дали не е бил някога тормозен от циганин и дали никога не се страхувал от цигани.И нека си кажат колко хора си мислят и са сигурни,че полицията ще ги защити,а не на против-да защитава циганите,който им дават тлъсти подкупи.
Очакват се провокации и от двете страни от подставени лица -опичайте си акъла и се пазете от простотии не влизайте в ролята на башибозуци
Ето какво прочетох в Дир.бг, в тема, "Роми спряха да ходят на работа от страх" http://dnes.dir.bg/news/romi-strah-bezreditzi-catunitza-9561545?nt=4
"Повече от час продължи днес срещата между президента Георги Първанов и ромски лидери в „Столипиново”. Пред присъстващите той призова всички партии да използват за кампаниите си девиза „Да запазим етническия мир в България”.
Президент преговаря с някакви си "лидери"(какви са тия, кой ги е избрл и прочее, че той и мангала Киро е ромски лидер!)-пълно признание, че държавата няма власт, даже и главнокомандуващия, отива да преговаря с ромски някакви си там лидери.Все едно чета как примерно през 1885 Великия бял баща се срещна с индианските вождове за да изпушат лулата на мира и да обсъдят ловните полета на племето сиукси.
Нашият бял баща призовал да се спазва етническия мир....Това добре-ма защо не призова органите да си свършат работата?
Ето против това трябва да борим-за държавност и прилагане на закона, а не разговори с мешарето и разни неграмотни лидери!Би трябвало тия лидери, да отидат на крака при президента и да искат среща и да стоят с наведена глава, а не обратното, а той да ги призове-цигани, спазвайте законите в България, българи също-има и българи, които са по големи цигани от тоя Киро!
За жалост промяна в тая насока май единствено с гражданска война може да стане... а тя тропа на вратата...
Пловдив в този момент е пълен с жандармерия, над 2 хиляди е към момента броя на протестиращите на площад Съединение въпреки забраната на общината за протестен митинг. Аз работя точно зад площада и още от 17 часа започнаха да идват бусове пълни с жандармеристи в пълна екипировка тип "робокоп".
Вчера ми направи впечатление, че по националната телевизия съобщиха , че управляващите ни са в контакт с мешерето. Иначе казано циганския съд.
По конституция, съда в България е един!
Има съд на Р България, а не мешере.
Горното означава, че политиците ни са се осрали, както , полицията и съдебната система.
Горното означава, че управляващите ни признават мешерето като законен орган, след като трябва да го преследват!
За тия неща във военно време бесят, а в мирно разстрелват!
Ако някой не се самосезира, много скоро ще имаме не гражданска, а селска война!
lordliness
26-09-2011, 20:21
В момента в Пловдив има масови безредици и чувам сирени.Сутринта видях да влиза голяма колона от полицейски коли в града- може би 15
Alfa User
26-09-2011, 20:42
Сирени се чуват постоянно и тук, преди Столипиново.
Най-лошото обаче е това, че когато редовия български гражданин реши да си потърси правата и да се защити от беззаконие и изродщина, бива третиран като хулиган, изверг и подпалвач ... Защо гнусните мангали не биват третирани така, след като постоянно четем и гледаме как са обрали еди-какво-си, как са изнасилили еди-кой-си, и как са убили еди-кого-си ??? Защо шибаните медии не кажат каква е причината да се стигне до тук ??? Защо не извадят на показ кирливите ризи на всички псевдо-правителства за последните 20 години, които направиха всичко възможно мангустите да имат всякакви права и никакви задължения, и да се чувстват абсолютно безнаказани за сметка на нас ???
Или само и само да имаме сигурен гласоподавател сме готови да зачеркнем всичко българско и родно ???
Срам и позор ... няма думи, които да могат да оневинят лайняните политици за това, което сториха, и за това, че ни доведоха до тук !
Оня тъп маймун мухобойко днеска се изказал - прокуратурата била разследвала мангал киро от десет дена насам ... е кога успяха бре ?!?!? И ако са започнали наистина да го разследват толкова време преди да започне всичко това - не е ли именно това нагласена изродска система за манипулация и потъпкване на обикновените хора в тая страна ???
Ай сега да видим хуманисти и човекозащитници какво ще кажат - защото аз имам какво да им кажа !
Почувствайте смрадта на мангала в ноздрите си, докато ви пребърква джобовете ... усетете гнусната миризма, докато ви обграждат, за да се възползват от вас ... и после ми говорете за интеграция и общочовешки права !
Чудно защо никой от защитниците на циганските права и свободи не смее да влезе в коя да е мангалска махала ... но за сметка на това е пръв герой и борец за равноправие пред медии и в нета ...
Смешници и подлизурковци - това сте вие !!! Бог да ви е на помощ, когато се наложи да разберете колко сте тъпи и слепи !!!
Същото се отнася и за всички които позволяват на педалските правителства да се гаврят с нас - защо мангалите ще имат всякакви права ? Защото са изгодни гласоподаватели, ето защо... Ако законите се прилагат равно към всички, такова ли щеше да е положението сега ???
Протестите срещу мангалите са даже малко неуместни в момента - щото мангалите се възползват от дадените им права от нашите обични управници. Ако се чудите защо го казвам след по-горните редове - ми защото наред с мангалите еднакво виновни са управниците !!!
А дваж по-виновни сме ние, дето сме допуснали да ни направят на маймуни, и сега да носим последствията от всичко !!!
dimitar_vd62
26-09-2011, 20:46
Току що се прибрах от работа и чувам клаксони.Рокерите направили шествие, имам познати сред тях утре смятам да ги посетя и ако има шествие да се присъединя.Май няма безредици, ама като гледам новините, абе на бат Бойко няма ли кой да му каже да спре да ходи по първи копки на пътища бе.Туй ли е най важното в тая държава?Излъгах за безредиците.В махалата пристигат полицаи и тълпа разярени младежи.Явно все още не можем да разберем къде е проблема.Излизам че ситуацията става напечена.
[QUOTE=fred;942685]Ето какво прочетох в Дир.бг, в тема, "Роми спряха да ходят на работа от страх" http://dnes.dir.bg/news/romi-strah-bezreditzi-catunitza-9561545?nt=4
Милите,грешните,направо се просълзих четейки статията:cry::cry::cry:.
Те горките с такова желание ходят на работа,а ние им пречим,и тия грешни циганенца днес не са били на училище,загубите за техните семейства са огромни,дневните им надници и 3 лева на чаве което ходи на училище,дано държавата им ги изплати.
Е тия управляващите и техните подлоги медиите чисто ни взимат за балъци за пореден път.А може би сме?
dimitar_vd62
26-09-2011, 21:04
Лошото е че това е тълпа деца и младежи носещи бири, решили че е настъпила нощта на вси светии.Това не е протест а погром и ако има бити да не се сърдят.Няма нищо общо със шествието на рокерите.Това е само тълпа която търси сеир.Според мен трябва протестите да се насочат към беззаконието, корупцията да се напомни на властта че е време за тотална промяна в управлението на държавата.
митака-пловдив
26-09-2011, 21:04
5 минути преди да излезна от нас за 4-та поредна вечер,глас нямам,ръцете и краката ме болят от ходене и развяване на БЪЛГАРСКОТО знаме,но това сигурно е най-сладката болка на света!!!!!Къде сте вие колеги?Къде сте???Или можеби когато нещата станат по-добре (а те ще станат,защото нагласата на всички е никакво отстъпване на зад),тогава вие ще се тупате в гардите че нещата са се оправили?
Е ако ще се оправят,ще е благодарение на нас (хората от улицата) а не от от вас,криещи се пред компютрите и мрънкане под мустак как нещата не се правели така!
Така се правят и това е начина на народа да му се чуе гласа!!!!
Равноправие да имало...аз не съм животно не съм мръсен не мириша и говоря български без да вмъквам мангалска реч...не искам да съм равноправен с тези боклуци...това значи да се принизя,а аз не се принизявам!!!
Вчера ми направи впечатление, че по националната телевизия съобщиха , че управляващите ни са в контакт с мешерето. Иначе казано циганския съд.
По конституция, съда в България е един!
Има съд на Р България, а не мешере.
Горното означава, че политиците ни са се осрали, както , полицията и съдебната система.
Горното означава, че управляващите ни признават мешерето като законен орган, след като трябва да го преследват!
За тия неща във военно време бесят, а в мирно разстрелват!
Ако някой не се самосезира, много скоро ще имаме не гражданска, а селска война!
То и ДПС-то не бе за признаване ама го признахме,къде е ДПС-то там и Мешерето,все пак нали живеем в демократична държава.
lordliness
26-09-2011, 21:14
На стадиона на ЦСКА пише "не желаем да бъдем чужденци в родината си"-----МОЖЕ БИ Е УМЕСТНО ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТЕ ОТ РАСИСТКИ ИЗЯВЛЕНИЯ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ВИ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ.Между другото по центъра на Пловдив през деня нямаше дори чистачки да не говорим за други РОМИ .За интегрирането смятам ,че различни култури трудно се интегрират.
То и ДПС-то не бе за признаване ама го признахме,къде е ДПС-то там и Мешерето,все пак нали живеем в демократична държава.
С ДПС нещата са малко по-различни. Има място за шикалкавене!
С мешерето няма!
То е като царя да се кандидатира за президент!
С това автоматично се отказва от короната и монархията.
Тука е даже по-гадно, защото президента погазва конституцията, а нали е уж нейн пазител.
lordliness
26-09-2011, 21:17
Намерих това не знам дали е оригинално копирах го от фейсбук:--------------------------------Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани – такива хора нямат място в Европейският съюз
coca-cola
26-09-2011, 21:19
[QUOTE=fred;942685]Ето какво прочетох в Дир.бг, в тема, "Роми спряха да ходят на работа от страх" http://dnes.dir.bg/news/romi-strah-bezreditzi-catunitza-9561545?nt=4
Милите,грешните,направо се просълзих четейки статията:cry::cry::cry:.
Те горките с такова желание ходят на работа,а ние им пречим.
Е тия управляващите и техните подлоги медиите чисто ни взимат за балъци за пореден път.А може би сме?
Бах мааму тия медии си еб......ли майката ми толко кат жалеят за тея гнусни далета си ги земат си ги осиновят мамка им.Бахти болната държава.......сори ама не издържам вече ЦИГАНИН КАТАДЖИЯ И ПОЛИТИК това са те под общ знаменател ЦАРЕ кировци
А днес да чухте идиотите Бойко и Първанов да кажат как ще проверят защо полицията е покровителствала тези маймуни и,че ще има присъди,а само говореха,как е трябвало да се действа по-твърдо срещу българите,дръзнали да се опънат най-накрая на циганите.УПРАВЛЯВАТ НИ ЦИГАНСКИ И МАФИОТСКИ ПОДЛОГИ,ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЯХ.ОНЯ БОКЛУК ПАК ТАЗИ ВЕЧЕР РЯЗА ЛЕНТИЧКИ,А НА ПЪРВАНОВ МИ СТИГАШЕ ЕХИДНАТА ФИЗИОНОМИЯ.
thecleaner
26-09-2011, 21:37
Една вметка колеги, колкото и расистка да звучи. Каза ми го днес един от бюстителите на реда в Бъглария: "Циганин, българин не храни"
Да циганин българин не храни,ама циганин полицай и политик храни и то доста добре,затова се стигна и до тук!
dimitar_vd62
26-09-2011, 21:47
А днес да чухте идиотите Бойко и Първанов да кажат как ще проверят защо полицията е покровителствала тези маймуни и,че ще има присъди,а само говореха,как е трябвало да се действа по-твърдо срещу българите,дръзнали да се опънат най-накрая на циганите.УПРАВЛЯВАТ НИ ЦИГАНСКИ И МАФИОТСКИ ПОДЛОГИ,ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЯХ.ОНЯ БОКЛУК ПАК ТАЗИ ВЕЧЕР РЯЗА ЛЕНТИЧКИ,А НА ПЪРВАНОВ МИ СТИГАШЕ ЕХИДНАТА ФИЗИОНОМИЯ.
Та мен не ме устройва "циганите на сапун" и без това с тоз сапун няма да се къпя.Протеста трябва да се насочи именно към тази част от поста изписана с големи букви.Освен циганите има и братя Галеви и Очите и Трактора и много други.Искам закони които да ми гарантирант правата като човек, българин и данъкоплатец.Ще изляза на улицата когато този протест придобие ясна цел за пълна промяна в законодателството и управлението на държавата.Защото циганите са следствие от досегашното управление и ако ги направим на сапун, на тяхно място ще дойдат други които да живеят на наш гръб.Жалко че две млади мочета умряха за да се отприщи това недоволство, но то трябва да вземе правилна посока.
lordliness
26-09-2011, 21:48
Търпиш,търпиш,търпиш и в един момент чашата прелива.
DiStefano
26-09-2011, 21:49
Да циганин българин не храни,ама циганин полицай и политик храни и то доста добре,затова се стигна и до тук!
Е то се едно ние не храним ченгетата и властта. Ама цингите е време да ги "нахраним" ..
С ДПС нещата са малко по-различни. Има място за шикалкавене!
С мешерето няма!
То е като царя да се кандидатира за президент!
С това автоматично се отказва от короната и монархията.
Тука е даже по-гадно, защото президента погазва конституцията, а нали е уж нейн пазител.
А той президента информиран ли е,че е пазител на Конституцията?
Може би си мисли,че след като съществува особа с титлата ,,Цар" България е Конституционна Монархия и че тази особа би трябвало да пази Конституцията?
С тази титла където носи този мангал дефакто неофициално признаваме една държава вътре в държавата.
Бе ние сме си чиста мУнархия(ти ще я разбереш думата).
dimitar_vd62
26-09-2011, 22:04
Някой слуша ли директното предаване по Канал 3 с интервюто на живо с кмета на Пловдив.Много неудобни въпроси отправи към прокуратурата.Много ще ми е интересно какво ще отгвори тя.
Ние ги храним,но не им даваме тлъсти подкупи да не ни закачат,ние не им подсигуряваме сигурни гласове на изборите,не им даваме пари под масата за да си финансират кампанията и да си живеят като богове.А циганските босове и всички останали мафиоти го правят и то доста яко и затова те се покровителстват до такова ниво,че мафиот като Маджо като дойде в България и цялата полиция да е строена и да го пази докато не си тръгне за майната си,а не просто да го опандизят.Аз изцяло апелирам тези протести да са насочени срещу всички видове власт имащи в България.И гледайте в момента ТВ7,полицайте бият наред мирните хора във Варна.
lordliness
26-09-2011, 22:09
Сега гледам новините един човек каза''Българите със знамена -циганите с брадви''-без коментар
Alfa User
26-09-2011, 22:19
Някой слуша ли директното предаване по Канал 3 с интервюто на живо с кмета на Пловдив.Много неудобни въпроси отправи към прокуратурата.Много ще ми е интересно какво ще отгвори тя.
Добре говореше човека, но за съжаление не той е кмета на Пловдив - това е временно изпълняващия длъжността кмет, докато сегашния участва в новата си кампания за следващ мандат ...
Адски съжалявам, че хора с такова мислене не се допускат във властта, и съответно нищо не могат да направят - реално и легално. За другите начини - мисля, че скоро може и до тях да се стигне ...
А какви прозвуча това-"тези полицаи всеки ден гледат как пред храм-паметника проституират травестити и нищо не им правят,а сега са дошли и ни бият".Това е във Варна.ПАК ПИТАМ КОГО ПАЗИ ТАЗИ ПОЛИЦИЯ???
Сега гледам новините един човек каза''Българите със знамена -циганите с брадви''-без коментар
И докато си веем знамената,
Ще ни резнат те главата...................
Разбира се в самозащита,бранят се хората,вие да не си помислите,че са някакви си главорези.
И докато си веем знамената,
Ще ни резнат те главата...................
Разбира се в самозащита,бранят се хората,вие да не си помислите,че са някакви си главорези.
Мда!
В тая кОломунария!:Lkingsmiley::sex:
Не ги пазели, а? (http://tv7.bg/news/964692.html)
Както каза в интервюто си изпълняващия длъжността кмет на Пловдив-ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗПЕЧАТКАТА НА ТЕЛЕФОНА НА "ЦАР" КИРО ОТ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА И ДА ВИДИМ НА КОИ ПОЛИТИЦИ,ПРОКУРОРИ И ПОЛИЦАИ Е ЗВЪНЯЛ ДА ГО СПАСЯВАТ!!!
BillyBoy`
26-09-2011, 23:28
Много интересен въпрос зададе зам.кмета.Дали ще стане?Едва ли!Ще лъснат много насрани гъзове единия от тях може да се окаже че е Бойковия!!!!....
Stoyan Georgiev
26-09-2011, 23:30
e как ше определим кой е номера на циганина, като сигурно на негово име няма повече от 4 стотинки имущество ;)
e как ше определим кой е номера на циганина, като сигурно на негово име няма повече от 4 стотинки имущество ;)
Много лесно,стига да има желание от полицията да го направи,а и в краен и най-лесен случай просто да го поискат от Бат Бойко,той си го има в личния телефон.
Поредната дискриминация спрямо българи...http://tv7.bg/newsVideoArchive/
Евала на ТВ7,че поне те оставиха да се чуе мнението и гласа на хората,а не като БТВ.Но от този репортаж се видя съвсем ясно кой е врага на народа в България-полицията и тези,които я командват.И си мисля,че тълпите от двата лагера трябва да вземат по едно дърво и да бият де що се види полицай,прокурор съдия и политик,а не да се бият помежду си,защото както българите,така и циганите си патя от тези корумпирани отрепки.Вярно е,че има и свестни и измежду тях,но винаги покрай сухото гори и мокрото.А само като го видях как циганина Киро си е живял охолно със семейството си през последните няколко дни в луксозен хотел в Боровец пазен от полицията и как го прибраха след като го надушиха хората и го подгониха от там...просто ми се повръща от действията на българската полиция и тези които и нареждат да прави това.
Alexandrov70
27-09-2011, 00:44
и сега какво , с това ли се приключи общественото ни недоволство?кучетата си лаят - кервана си върви
Alfa User
27-09-2011, 00:47
...
А само като го видях как циганина Киро си е живял охолно със семейството си през последните няколко дни в луксозен хотел в Боровец пазен от полицията и как го прибраха след като го надушиха хората и го подгониха от там...просто ми се повръща от действията на българската полиция и тези които и нареждат да прави това.
И това е само върха на айсберга ... Иначе и предните ти думи в това изказване са верни - дано всички имат достатъчно здрав разум да го проумеят това!
digitalundgrd
27-09-2011, 02:08
След като стана ясно на всички, че Бойко и Цветанов са си продали дупенцата на циганите аз лично не виждам как един здраво мислещ човек ще гласува за тях на идващите избори!!?!?
А това полицията, където скача да защитава мангалите и бие българите, които са излезли да протестират просто не знам как да го коментирам....
Само ще им пожелая на всички тия смешници наречени "пазители на реда" в най-скоро време някой мангал да се погаври стабилно с някой техен близък - дете , жена, майка, баща. Може би само така ще се усетят каква простотия правят в момента...
Satanism
27-09-2011, 08:18
Ами те нямат голям избор...позволят ли саморазправа, направо отиваме към анархия...
В една нормална държава полицията не би допуснала цигани да бъдат бити...така че от тая страна на уравнението се справят....сега да видим колко ще отидат в затвора от мангалите и т.н...
Ramsezsh
27-09-2011, 08:41
Ами те нямат голям избор...позволят ли саморазправа, направо отиваме към анархия...
В една нормална държава полицията не би допуснала цигани да бъдат бити...така че от тая страна на уравнението се справят....сега да видим колко ще отидат в затвора от мангалите и т.н...
Много си прав тука.
Сега както пазят циганина Киро, трябва да го заключат и да му повдигнат обвинения за поръчителство за убийство.
Ама защо ли си мисля, че ще замажат нещата и виновен ще бъде само мангала, карал буса.
BillyBoy`
27-09-2011, 10:17
Много си прав тука.
Сега както пазят циганина Киро, трябва да го заключат и да му повдигнат обвинения за поръчителство за убийство.
Ама защо ли си мисля, че ще замажат нещата и виновен ще бъде само мангала, карал буса.Колеги по горе казах ще се повтори случая със сестри Белнеиски съжалявям че го казвам.Всичко ще се замаже и във затвора ще лежи не който трябва.
Така наречената ни "държава" има и може да се справи със всяка ситуация както тази, въпраса е дали искат това да стане и най-вече това ще стане ако някой нареди.
И тези мангали който една стотинка не са дали за нищо само искат взимат, крадат и правят каквото си пожелаят и никой нищо не прави!
Законите в тази страна са за всички и всички са равни, кайто не спазва си носи последствията, а на тея с 10 деца дето нямат какво да ядат да се изнасят или си направят операция и да не раждат.
Хора,от както циганите станаха избиратели,а българите гяури в собствената ни държава,какво очакваме да се промени в наша полза?!Много ясно,че ние ще сме роби на "избирателите" и на избраните от тях,така,че колеги замислете се дали ще отидете и ще гласувате на изборите и за кого,защото ние трябва да сме избирателите,а не някакво племе от родово-общинския строй,което гласува за всеки дал 20лв и 2 кебапчета!!!
Аз отдавна ръмжа, че трябва да се гласува!
Гласувай за който щеш!
Ако искаш и за мр. Захарно петле, ама гласувай!
Иначе ей това ни чака, че и по-лошо!
Защото, колегата по- горе, без да иска предложи фашистки методи за справяне с популацията от търтеи, но на тоя етап изглеждащи много разумни!
Ей това е страшното.
Че сме стигнали до тука и търсиме новия Хитлер!
Я някой от Пловдив, Варна и Бургас да каже верни ли са нещата които чета по разни локални сайтове?
Ако да... осъзнавате ли, че проблема прескочи многократно казуса и някак неусетно влязохме в тотална цензура на националните медии?
Давате ли си сметка на къде отиваме всъщност?
Не си давахме сметка 22 години, оставяйки разни плужеци да правят каквото си искат на наш гръб и сега ще сърбаме, каквото сме надробили.
Натам отиваме.
Грозна гледка ще бъде, но дано поне след като отмине, нещата да са по-добре.
Ramsezsh
27-09-2011, 13:10
И аз това казвам.
От този проблем могат да се извлекат максимални ползи за обществото. То обществото показва в момента, че не желае да бъде повече дискриминирано в полза на мургавите елементи. Трябва на това да се сложи край! Дано властимащите са го разбрали. Но надали - идват избори и отново ще почнат да ухажват мургавите.
Mind_Control
27-09-2011, 13:11
Я някой от Пловдив, Варна и Бургас да каже верни ли са нещата които чета по разни локални сайтове?
Ако да... осъзнавате ли, че проблема прескочи многократно казуса и някак неусетно влязохме в тотална цензура на националните медии?
Давате ли си сметка на къде отиваме всъщност?
Аз сутринта гледах, какво е ставало вчера в големите градове. Не мога да разбера как не се е разчуло, щеше да има поне 10 пъти повече хора по улиците.
Как да се разчуе колеги,като имаше почти пълно медийно затъмнение точно с цел да не се разчуе и народа да се вдигне изцяло,все пак в момента нещата нямат никаква разлика от тъй наречената цензура през комунизма.А ето какво са се осмелили да пуснат от Дарик: http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=780790 .По точно казано няма на къде и сега само от нас зависи,дали ще продължим да си пишем и псуваме в интернет или ще се вдигнем и видим да си оправим къщичката,защо никой няма да дойде да ния оправи,а най-много да дойде и да ни "оправи" и той отзад.
Едно 11-14 годишно малолетно дете-цигане, което вместо да учи роди първото си чаве, си осигурява автоматично следните детски и помощи :
- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето
( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ )
- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето
- след 1-та година детските на циганчетата стават 59,15 лв. за всяко + 78 лв. за майката месечно
- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"
- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
- 290 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства
- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )
- Спирам до тук. Общо 20 вида детски помощи получават циганчетата
Освен това циганката потребява няколко-стотин лева на месец ТОК и ВОДА, дето ги плащаме ние
Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.
Освен това не плаща ДАНЪК-СГРАДИ и ТАКСА-СМЕТ
Освен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички цигани.
Не знам на каква стойност
Тоест истинския ефективен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 270 лв БРУТО., дохода е 210 лв.НЕТО,
след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъци
dimitar_vd62
27-09-2011, 14:03
Еми това което беше около нас още снощи го писах - шествие на мотори и малко след тях от към центъра дойде тълпа ученици и младежи от двата пола с по бира в ръка.Скандираха "циганите на сапун", сутринта се видя че има няколко счупени стъкла на магазини и коли които дори не са на цигани.Младежите просто итърсеха поле за изява използвайки събитията.Днес циганките си метат.Искам да попитам ако някой българин беше причината за смъртта на двете деца какво щяхме да скандираме.Защо няма подобно движение в Дупница например.Защо никой не е потърсил сметка на цар Киро дето не си е плащал 10 години данъци.А колко други цар-кировци има дето си живеят в палати.Колко палати на митничари събориха.Гътнаха няколко бараки на обикновенни хорица и случая приключи.Циганите са следствие от безхаберието и нежеланието на държавата да се справи с тях.Трябва да сме пред общините и парламента и да искаме тотална промяна в начина на управление на държавата - без корупция, без привилегии, с работещо правосъдие.С нови, кадърни млади хора, нямащи нищо общо с ДС и бившите комунисти.Със съвсем друг начин на мислене.
Опасенията ми се потвърждават...
Спрете да се занимавате със циганите, не са ни те проблема, а онези които им го позволяват, които вместо да ни пазят, пазят тях и цензурират нас - управниците!!!
Спрете да се занимавате със циганите, не са ни те проблема, а онези които им го позволяват, които вместо да ни пазят, пазят тях и цензурират нас - управниците!!!
Няма полза. Виж, какво тотално медийно затъмнение има. Управниците ни са доволни на това, което имат и ще направят всичко, за да запазят статуквото. Дори и "цар" Киро може да жертват, но ще запазят "своето".
Мамицата им! :censored:
dimitar_vd62
27-09-2011, 14:10
А! Разгеле.
А! Разгеле.
Не разгеле, а довечера мирно и не много тихо на митинга!
Във всеки град ще има.
Само се пазете от лумпени!:director:
Та какво става сега?
Май отново всяко чудо за три дни........
Малко протести в Пловдив,Варна,Бургас.........
Останалата България къде е?Пак ли спи и чака?
Съвсем нормално е протестите да бъдат отразени като хулигански прояви и безредици,защото това не са добре и всеобщо организирани протести.
Къде бе политическия елит на България?
Къде бяха кандидат президенти,кметове,общински съветници и прочие измекяри?За кои от тях ще гласуваме???????????
Къде спа българската интелигенция?
Защо никой не се зае сериозно с добрата организация на протестите?
Всички ние добре знаем отговорите не тези въпроси,избори наближават и никой от тях не иска да изгуби цения ромски електорат!
Никой от тях не дава пет пари за българите и България!
Много грешно е да мислим,че циганите гласуват за две кебапчета и 20 лева.
Циганите гласуват за:
-Да не плащат ток.
-Да не плащат вода.
-Да получават 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да им дават общински жилища.
-Да не плащат наем на жилищата.
-Да строят където си поискат.
-Да се возят безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздят кон по улици и булеварди.
-Да работят- БЕЗРАБОТЕН.
-Да си правят каквото си искат.
-Да нямат никакви задължения.
-Да могат братята им да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята им да крадат и убиват безнаказано.
- Да могат да зъмърсяват всичко наоколо.
-Да заплашват, че ще крадат и ще убиват, ако не ги хранят и поят безплатно.
-Да не си признават децата и да получават големи помощи.
Е това е част от техните скромни искания,които държавата ни винаги изпълнява.
За всичко сами сме си виновни,само седим и си чешем пръстите,чакаме новите избори и разни Бойковци,Догановци,Симеоновци,Костовци да ни оправят,ми те 22 годинки всеки ден ни ОПРАВЯТ.
Виновни сме всички ние,които на всички избори търчим и гласуваме като гламави за новия-новите спасители на България.
Виновни сме всички ние,които не гласуваме.
Виновни сме,че на протестите оставихме по улиците да излязат 12-18 годишни хлапета.
Виновни сме,че само седим и мислим,а докато умните се наумуват лудите се налудуват,и така само 22 години,говоря само за последните години биволско търпение без да се връщам по-назад в историята.
Кога ще дойде този ден,когато цяла България ще излезе по улиците???
Какво чакаме да се случи???
Какво чакаме да се случи???
Например да се уточним срещу какво протестираме, срещу циганите ли, срещу политиците ли, срещу не работещата правораздавателна система ли.
Не се ли усещате, че ви пращат да се правите на националисти, само и само да не се осъзнае, че причинителите са други.
Ранобудниче
27-09-2011, 14:40
Опасявам се, че ще си поредният глас в пустиня.
Жалко за което.
Къде-къде по-лесно (и по енергоутоляващо) е да се съзре следствието, пред това да се прозре причината.
Доста от нас виждат и причината. Но как пък не се намери някой, който да организира правилно нещата?
Това е жалкото в случая.
Гл. прокурор: Арестувайте и наказвайте за омраза-източник
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4153511
кои ли ще са арстуваните - още ли си мслите че българите имат някаква власт в България ?
Stoyan Georgiev
27-09-2011, 14:49
как може да ги мразите бе, вижте тая ква е готяна
http://www.youtube.com/watch?v=dFojgm-PURM&NR=1
Гл. прокурор: Арестувайте и наказвайте за омраза-източник
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4153511
кои ли ще са арстуваните - още ли си мслите че българите имат някаква власт в България ?
Да започне като нареди ареста на хвърлилите в кошчето жалбата срещу рашковци получена преди убийството.
Инак трябва да нареди собствения си арест, защото колкото повече натяга двойните стандарти, толкова повече омраза ще провокира.
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
Знам, че двойното постване не е по правилата, но за да не омешвам нещата... ще си позволя едно изключение.
С колко голям шрифт и какъв цвят да ви го напиша, за да ме разберете - дори убийството вече не е главния проблем тук.
Главното което трябва да ви запали лампичките в главите е в поведението на овластените, което бързо се връща към похвати и привички от едно близко минало, цензура, заплахи, побоища, арести на протестиращи.
Поведение гарнирано с поредното опазване на едри и не толкова едри престъпници които са си уредили отношенията с тях.
Латински неокомунизъм... огледайте се по дяволите!!!
Латински неокомунизъм... огледайте се по дяволите!!!
Виждаме го, мамка му!
Какво да правим - ето това никой не казва!
Точно това е политиката до момента- да се замазват нещата с циганската престъпност и да се преследват опитите на обикновените хора да получат справедливост. С тези си действия главния прокурор и правителството ни казват че ще бъде така като те искат тоест по старо му, а народа да духа супата!
Например да се уточним срещу какво протестираме, срещу циганите ли, срещу политиците ли, срещу не работещата правораздавателна система ли.
Не се ли усещате, че ви пращат да се правите на националисти, само и само да не се осъзнае, че причинителите са други.
Протести срещу абсолютно всичко в гнилата ни държавна система!
То е пределно ясно,че ромското поведение е в следствие на гнилата система.
Прочети малко по-добра написаното от мен,личи си много добре за какви протести говоря и кой обвинявам.
Този главен прокурор дава съвети как да СЕ ИЗВЪРШВАТ РЕПРЕСИИ спрямо надигащите глава от недоволство .
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
Виждаме го, мамка му!
Какво да правим - ето това никой не казва!
Къде са тъй наречените лидери които предлагат смяна на статуквото които искат да наложат равенството на закона за всички ?!? Ами май нямаме такива на всичките ни политици най удобно им е всичко да е както досега!
Има избори но нямаме голям избор всичко е калпаво всичко е менте .
Протести срещу абсолютно всичко в гнилата ни държавна система!
То е пределно ясно,че ромското поведение е в следствие на гнилата система.
Прочети малко по-добра написаното от мен,личи си много добре за какви протести говоря и кой обвинявам.
Това е най-добрия начин да не се стигне до никъде...
Започва се от нещо конкретно.
Протеста трябва да има конкретни искания, конкретен адресат и да ги преследва.
Инак лесно минава един провокатор - "циганите на сапун" ... хайде в махалата да ги бием ... и протеста улетя.
Ramsezsh
27-09-2011, 15:30
Поведение гарнирано с поредното опазване на едри и не толкова едри престъпници които са си уредили отношенията с тях.
Циганите и останалите престъпници са много ценни за политиците в България. Именно затова
всичките ни политици най удобно им е всичко да е както досега!
Както досега - да се пазят големите и малките престъпници, които я срещу рушвети, я срещу гласове на избори да им дават възможност да бъркат в кацата с меда. Това е проблема. Еб@ните ни политици (без значение от цвят) се стремят към кацата с меда. На всички им е през трибуквието за нормалните хора.
Затова главния прокурор дава съвети за репресии срещу протестиращите и протестите.
Отново ще си измият ръцете :
http://dnes.dir.bg/news/plovdiv-bezreditzi-catunitza-simeon-yosifov-9567778?nt=13
Арестувалиса мангасара дето премаза момчето, но все още няма арест на някои от "царското" семейство. Почти съм сигурен, че такъв няма да има. Няма да има и обвинения и по приказките за неплащане на данъци и други престъпления. Най-много да го осъдят за някоя глупост- да плати глоба на ниска стойност и след това да се бият в гърдите, как са осъдили царя.
detelazurno
27-09-2011, 15:41
Едно 11-14 годишно малолетно дете-цигане, което вместо да учи роди първото си чаве, си осигурява автоматично следните детски и помощи :
- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето
( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ )
- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето
- след 1-та година детските на циганчетата стават 59,15 лв. за всяко + 78 лв. за майката месечно
- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"
- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
- 290 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства
- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )
- Спирам до тук. Общо 20 вида детски помощи получават циганчетата
Освен това циганката потребява няколко-стотин лева на месец ТОК и ВОДА, дето ги плащаме ние
Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.
Освен това не плаща ДАНЪК-СГРАДИ и ТАКСА-СМЕТ
Освен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички цигани.
Не знам на каква стойност
Тоест истинския ефективен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 270 лв БРУТО., дохода е 210 лв.НЕТО,
след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъци
Това го сметна за 1 чаве нали? А сега сметни за 5,6,7 и нагоре!
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke:
Конкретно за квартал столипиново в Пловдив - център на контрабандата с всякакви стоки но най-вече на цигари ,там е главното депо за продажба на крадени из цялата пловдивска област стоки- от техника до зеленчуци ,там е главното депо за хероин,от там излизат повечето проститутки магистрални;в столипиново се търгуват гласове ,там всички се водят безработни,там не се плащат ток,вода ,данъци нищо,в столипиново има магазини и баничарници и заведения, които не притежават нито едно разрешително и не отговарят на нито един стандарт там който реши да си построи къща си я строи където му падне-без никави планове и разрешителни(още на входа на гетото има една къща с размерите на многофамилна кооперация която е построена направо на тротоара ), след като си построи къща намира си водопровод и връзва към него отново незаконно по същия начин с тока.Там върлуват ежегодни епидемии поради факта че всичко тъне в боклуци и фекалии се изливат на улицата .
всичко това е известно на всички само полицията прокоратурата и власта не знаят нищо по въпроса и не виждат нещо нередно или заплаха за националната сигурност но по повод недоволството на нормалните хора от цялото това безобразие се свиква съвет за национална сигурност, а главния прокурор заплашва с арести и репресии на протестиращите .....
Положението изглежда все по грозно...
Тези дни българският народ се надигна. Недоволството, напрежението и протестите растат с всеки изминал ден, снощи ще стигна и до сблъсъци с полицията и арести на протестиращи.
Това което е важно да се каже, че протестите не са или поне, не трябва да са срещу ромската или турската общност, а срещу хора като Кирил Рашков, които се чувстват безнаказани и недосегаеми и срещу тези, които им позволяват да се чувстват така.
Колкото и да не трябва да се спекулира с темата, не може да не се спомене, че размириците се случват веднага след старта на предизборната кампания. Колкото и да не ни се иска трябва да си зададем страшния въпрос: Планирано ли е предварително убийството в Катуница, за да предизвика размирици?
До този въпрос се стига след няколко факта, които само ще споменем, изводите ще оставим на вас, и дано да грешим, иначе ще е страшно!
- Опустошените къщи на Рашкови, бяха старателно "оглозгани", очевидно много преди размириците. За този факт говорят, както липсата на мебели, техника и скъпоценности в тях (имаше няколко, оставени за фон на палежите), така и факта, че дори климатиците на опустошените къщи са демонтирани (вижте снимката). Едва ли са успели да го сторят в часовете между убийството (вечерта в петък) и часа на кадрите (сутринта в събота). Освен това къщите са палени, макар и в по-малки размери, от местните още часове след убийството, но вече са били "подготвени".
- Никой не разбра как и кога Рашкови са напуснали Катуница! Дали не са го направили още преди размириците?
- Не е ли странно, че първоначално шофьорът-убиец напуска страната, след това някой го убеждава, да се върне, за да бъде арестуван и съден?
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg//290518.html#ixzz1ZA7jkXgo
Колеги,гледахте ли "Часът на Милен Цветков" и репортажа на циганите от Столипиново,които бяха заобградили репортерката със мечове и ножове,а единия с автомат в чувал!!!И викаха,че чакали българите да дойдат и да ги колят и трепят,щото тълпата била 3000човека,а те били 50000 и никой не можел да ги хване.Журналистката го пита не е ли противозаконно да има автомат,а той се изхили и скри в тълпата.КЪДЕ ЖИВЕЕМ БЕ ХОРА???
ЕТО И ЕДИН КОМЕНТАР,КОЙТО ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ПРОЧЕТЕМ И ОСМИСЛИМ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ КАТО ТАЗИ ЖЕНА:
"Цитирам една млада българска майка на две малки момчета, която беше снощи на протеста. Прочетето го, хора! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!! И днес преди да излезем пак на протеста в 19:00 на пл.Съединение да се сетим и да се замислим пак! Основният проблем не е циганите, които са толерирани в много отношения! Циганският проблем е отражение, производна на това, което се случва в държавата ни през последните 20 години (и не само)! Проблемът е много по-дълбок! Проблемът е гнусната, корумпирана политико-мафиотска система в България, която позволява такива безчинства да се случват и хора, като тая циганска мутра- да се чувстват безнаказани и да правят каквото си искат (и не е само той - безнаказани мутри в България колкото щеш)! РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА!!!Ето и цитатът:Цитат:"Днес, след като се прибрах от работа и включих телевизията, докато мислех с кое от обичайните занимания да се захвана по-напред, слушайки `новините`, кръвта за пореден път нахлу в главата ми. И реших да се измъкна от домашните задължения и да се включа в мълчаливия протест. Защо ли? Защото имам две малки момчета и колкото по-големи стават, бъдещето им в моите очи изглежда все по-неясно и несигурно. Защото не е нормално РОДИТЕЛИ ДА ПОГРЕБВАТ ДЕЦАТА си, защото не е нормално хора, които живеят в палати-поне от моя гл. точка, да получават помощи за безработица /апропо повечето от тях не могат да си ги изтеглят от терминалните устройства, защото ПИН-ът им бил на български!/, а в същото време едно четиричленно семейство да се издържа с една нищожна заплата, защото не е нормално всички да имаме права, но задълженията да са само за някои от нас, защото не е нормално един келеш да решава кой да живее и кой да умрее, защото не е нормално едно предумишлено убийство да се принизи до катастрофа и убиецът да реши, че няма от какво да бяга, защото не е нормално да плащам на едни монополи услуга, която не искам и не ползвам, а други да трупат задължения необезпокоявани... Колко още `защо` мога да изброя! Но докато вървях към пл. Съединение и се загледах в хората около мен, въодушевлението ми взе да спада-всеки, тръгнал за някъде, седнал да пие поредното кафе или да обсъди `ближния` си! И когато стигнах до Съединението почувствах, че съм жива! `Хулиганите`, както ги характеризираха медиите, защото не сведоха главите си пред един мним цар-шапка им свалям-те са единствените в тая голяма кошара, които имат мнение и се осмеляват да го изразят гласно. И тръгнахме напред, и вървяхме, е, не беше мълчаливо, но нищо неприлично ли не знам как да се изразя. Без ексцесии-поне около нас. И стигнахме до Партийния дом, и... толкоз, поне докато аз бях там-Лиленце Пиленце се чуваше от високоговорителите-по-късно разбрах, че докато в Катуница е ден на траур, в центъра на Плд се вихри предизборна кампания! Те така, прибрах се и реших да споделя впечатленията си с вас. И си мисля, че колкото и да се съберем на площада, докато някой властимащ не си вдигне четирибуквието и застане зад нас /българи, цигани, мюсюлмани-граждани на РБ/ и не покаже на хора като Кирил Рашков какво е ефективна присъда, такива безчинства, като това убийство, ще бъдат поредното чудо за три дни. Майната ви /без да искам извинение/, страхливци. Няма да се предадем. Макар че от друга страна, ако продължавате да не обръщате подобаващо внимание на такива `инциденти`-се надявам декемри, 2012 действително да настъпи краят на света! Поне да знам, че децата ми няма да угаснат като безгласни букви! До тогава-не ни подценявайте-човек е егоист и желанието му за живот е най-силният му инстинкт! Така, сега избърсвам насълзени очи, отивам да пусна пералнята, да помета, да подредя малко, а после най-вероятно да задремя с дистанционно в ръка, а утре сутрин ще се събудя със схванат врат и ще тръгна за работа... Но обещавам, че ще бъда тук и няма да избягам. Това е, приятели. Почивайте в мир, момчета!"
А сега разбрахте ли защо полиция,жандармерия и армия пожарна и гражданска защита взети заедно са по малко от 50 000 ??????????
А аз да попитам,под чия протекция са тези хора в Столипиново,че тази полиция и жандармерия не влезе там и не ги претараши,а е тръгнала да бие нормалните хора,протестиращи срещу им???Главният прокурор и Бат Боко призовават полицията към масови репресии над протестиращите нормални хора,а президента свиква Съвета за национална сигурност,да се борят с нормалните хора!!!ЗАЩО???Не ние сме престъпниците,а те,но какво да очакваме от престъпници избрани от други престъпници,много ясно,че нас ще газят,а не себе си.
Бойко ГИ пази.
Бойко НИ мрази и гази.
lordliness
27-09-2011, 19:10
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D 0%B7%D1%8A%D0%BC http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D 0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC Това е тълкуване думите патриотизим и национализъм, в България за българите не е хубаво да са такива ,а празнуваме 2 юни- националните ни герои са били точно такива.Нас ни преследват за това ,арестуват протестиращите защото е по лесно отколкото да се решат проблемите.Тези две думи не означават расизъм ,който означава една раса да доминира над друга.Лично аз не искам да доминирам над никого.Просто държава в която доминира закона и е над всички.
Колеги,ето ви клип от предаването на Милен Цветков,изгледайте го и пак си помислете какви хора защитава полицията,а нас ако се покажем така на камера ще ни смажат с бой: http://www.youtube.com/watch?v=nW8mk1xp1DY
Ми в тази връзка се сещам, за мутра с прякоря боксьора, който разби носа на Асен Агов, депутат и тогава.Агов му направил забележка за това, че си е качил колата на целия тротоар.Та имаше заснети кадри на тоя боксьор, който при излизане от заведението си осигурява предимство със съдействието на полицай.
Извод-много често полицията е свързана с престъпници и ги пази.
Макар, че в конкретния случай, полицията трябва да върши това, колкото и да е гаден тоя мангал киро.Иначе е станем талибани.
Лично аз съм привърженик на действията на премиерът Стефан Стамболов.
Прочетете малко за това, освен него се говори и за Александър Стамболийски.
Става думи за закони, против разбойничеството.Сурови, но закони!!!
http://viewpoint.actualno.com/news_338968.html
Ранобудниче
27-09-2011, 21:18
Два дни гледам как полицейски (или подобни с многоцветно светлинно оперение) автомобили проправят пътечка на автобуси (които също се движат с прилична скорост). Снощи един брой на К. Величков и Стамболийски, тази вечер - 2 на кръстовището до СУ.
Да знаете нещо по въпроса?
dimitar_vd62
27-09-2011, 21:25
Тази вечер съм на работа и нямам идея какво става във Варна.Освен от репортажите които са оскъдни.Много ме изкефи едно момче по БНТ.Обаче нещо ми иде да дам пълен десен.:jason2:
Цялата шибана БЪЛГАРИЯ една корумпирана мафиотска държава, защитаваща богатите и мангалите(лесните гласове), за да могат политиците да облагодетелстват себе си, това е БЪЛГАРИЯ... Време е ние младите хора да се вдигнем и да покажем, че е време политиците ни да спрат да ни тъпчат!. Видя се какво става когато сме толеранти към циганите - серат ни в устата заедно с политиците. Трябва да им покажем кой трябва да има думата в тази шибана държава - ИМЕННО БЪЛГАРИТЕ, а не бойковци, парвановци, мангаловци и всякакви други такива рекетьори и продажници. Колегата kaio156 е казал всичко точно - това е истината и тя боли...
lordliness
27-09-2011, 22:03
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/49298_100000656689180_286_q.jpgНедялко Йорданов
ОБРЪЩЕНИЕ Днес, когато нашата Българска държава всеки я купува и я препродава, днес, когато всеки кръгъл идиот прави се на лидер и на патриот, днес, когато бившите пак се подредиха и от демокрацията шапка си скроиха, основаха фирми, построиха банки на социализЪма с гнилите останки. днес, когато новите наши демократи спяха във палатки, спят сега в палати, а народът гладен в никого не вярва и със много мъка хляба си изкарва, ако не открадне, ще загине инак, днес, когато кражбата стана ни поминък, днес, когато гинат нашите войничета и проституират нашите момичета, днес, когато властват рекет и пиратство и си пълнят гушите с нашето богатство, наглият престъпник има нова роля – вместо във затвора пуснат е на воля, граби, и насилВа под път и над път, днес, когато няма ни закон, ни съд, днес, когато вредом тържествува злото – трябва да му сложим прът във колелото, кърлежа да смажем, стига кръв е локал! Ножът във плътта ни стигнал е до кокал. И вместо да скочи, да извика кански, спи във сън дълбок юнакът балкански. Защото България вече е свободна, но къде си, вярна ти любов народна, но къде си, съвест, но къде си, смелост? Или се превърнахте пак във вкаменелост? Тъй ли ще си иде цяло поколение с жалкия инстинкт за самосъхранение? Българино кротък, българино хрисим, докога от други ти ще си зависим, докога съдбата ти ще решава друг? Я впрегни магарето в дървения плуг, изори земята от гнилите бурени, смачкай паразитите, върху тебе турени, отгледай грижливо своя собствен плод, за да се докажеш, за да си народ. Но търпим как бавно и без съпротива малката ни нация почва да загива. Мъките не свършват. Бягствата не спират, младите не раждат, старите умират, няма го отдавна българският трепет, чужди ни командват, своите ни трепят. Сякаш озверя човешката природа, где е покаянието, где е милостта, едни чрез властта ограбват народа, други чрез народа заграбват властта. Затова да махнем днешните бездария и не Бог, а ние да пазим България! 1995
Като гледам днес всички новини и репортажи, виждам хиляди млади хора на които им е писнало от безумиците в тая нещастна държавица.И естествено полицията и институциите започват като Орлици да закрилят отново тези,които си живуркат на нашия гръб (мангалите). Позор за всички "големи глави", но все пак идват избори ще им трябват циганските гласове.
Два дни гледам как полицейски (или подобни с многоцветно светлинно оперение) автомобили проправят пътечка на автобуси (които също се движат с прилична скорост). Снощи един брой на К. Величков и Стамболийски, тази вечер - 2 на кръстовището до СУ.
Да знаете нещо по въпроса?
Ми да не са на тия, които се събират между президенството и БНБ?
Ех защо нямаме повече българи като Недялко Йорданов и такива,които да се вслушваме в думите му.
А за това което става вече в страната,все повече почвам да си мисля,че се провежда геноцид над българите от управниците ни-бият се показно нормалните българи,а в същото време престъпниците и циганите се защитават отново показно,това се прави според мен да се покаже на циганите-гласоподаватели,че избраните от тях ги защитават от гяурите и показно бият въздигналите се роби.А как ще си обясните думите на главния прокурор Борис Велчев(внук на един върл чистокръвен комунист) към телевизиите,а именно да започнат да внимават какво показват и казват в репортажите си?А какво мислите ще се приеме на събирането на съвета за национална сигурност-според мен Първанов ще поиска да се върне цензурата и масовото шпиониране на хората от комунизма,не,че и сега я няма?!Нали за това в момента масово се тиражира по медиите,че конфликта е расов,а не криминален,защото,ако е криминален,то трябва някой да отговаря защо се е стигнало до тук,а ако е расов,просто ще могат да имат перфектно оправдание и да продължат да ни бият с палки и арестуват за нищо.ИЗПЪЛНЕН СЪМ ОТ СТРАХ,ЯРОСТ И УЖАС ОТ ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ.
Alfa User
27-09-2011, 23:42
Аз тръпна от една друга предстояща безумица ... 1-ви Октомври е обявен за общоевропейски ден на протест на манговците срещу дискриминацията.
И се питам аз съвсем нехайно - ами ако напук на всички забранени шествия и митинги от тия два дена полицията разреши на мангустите да излязат на митинг ???
В какво остава да вярваме, и за какво остава да се надяваме ???
Не искам да проповядвам нищо, нито да предизвиквам никого - моля ви само да си помислите какво бихме направили по въпроса тогава! И ще оставим ли само ученици на 15-18 години да протестират и да търсят равноправие ? Или ще си стоим пак зад клавиатурките, заключени с два ключа и алармена система вкъщи ???
Смятате ли, че някой ще се трогне за вашия оплют и посран от циганите живот ???
НЕ, НА НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВЛАСТ-ИМАЩИТЕ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС !!!
Единствените, на които им пука, са вашите приятели и роднини. Затова се дръжте заедно, и спрете да бъдете п*тки !!! Излезте навън и си кажете мнението в очите на гнусните вампири, които ви източват кръвта - а не пледирайте за човешко съчувствие в интернет !!!
П.П. Ако някой все пак дръзне да оспори използването на думите"мангал" и "циганин", нека ви припомня дефиницията на думичката "ром", която някои толкова обичат да използват :
"Ром е дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация. Бистрият дестилат обикновено се налива да „старее“ в бъчви от дъбова или друга дървесина. Допълнително, по-тъмен цвят ромът може да получи с прибавянето на карамел."
Alexandrov70
27-09-2011, 23:49
В немския език така нареченият ром не е ром ,а се нарича цигойнер.Пък веи си ги зовете роми и каквото още искате ,те си остават цигани,каквито са и управляващите ни.След някоя година нас - Българите също ще ни екстрадират от европейските държави и тогава ще ни е рахат да си стоим в мангалщината шибана!
Това е най-добрия начин да не се стигне до никъде...
Започва се от нещо конкретно.
Протеста трябва да има конкретни искания, конкретен адресат и да ги преследва.
Инак лесно минава един провокатор - "циганите на сапун" ... хайде в махалата да ги бием ... и протеста улетя.
Aко се почне от нещо конкретно или с 2-3-5 конкретни неща,в конкретната държава,с конкретните ни политици,с конкретните ни изпълнителни власти,с конкретното законодателство,с конкретната ни Конституция,с конкретната ни престъпност,с конкретната ни бюрокрация,с конкретната ни инфраструктура,с конкретната ни шурубаджанащина......и много други конкретни,то едва ли има човек който може да ги изброи,1000 години няма да ни стигнат.
А до тогава конкретно ще ни е..т и майката и прочие по всеки един параграф.
Конкретно аз съм за коренни промени в цялата ни конкретно сбъркана система.
Като начало ББ,ЦЦ и сие мародери ООД да си подпишат оставките,заради конкретния случай.
оф топик алфа юзър ,преди време за къде-къде по скромно исказване смешелист ми шибна 5 червени точки после ме наплю пинки и онова комунистическо кречетало павлин и накрая ми изтриха половината постове втемата и я заключиха..край на офтопика .
По темата :в Пловдив и столипиново нещата започнаха още преди 10 ноември 1989година но апогея си достигнаха през периода на управление на Иван Костов и кмета Спас Гърневски и продължиха с пълна пара при всички останали партии и кметове, които ги оставиха да неплащат нищо и позволиха да натрупат огромни несъбираеми дългове.Нещо повече оставиха да си живеят така както им е кеф и да си правят каквото си искат като им внушиха едно чувсто на безконтролност и безнаказаност, а на нас нормалните български граждани -в това число освен българите включвам всички останали малцинства -арменци,евреи,и други ни оставиха да покриваме загубите от техните разходи .
Айде стига сме грачили.....дай ни маса, пиене и тема за да говорим...и на края всяко чудо за три дни, или докато изтрезнеем....
Цар Киро не е цар...а "КРАЛ"...защото е карал, крал, карал.......ако ме разбирате!
Против расизма съм...не е само този мангал в тази държава....покрай него има доста бели мангали, който са се възползвали...и немогат да си докажат доходите.....НО!
НО, затова сме на тоя хал....криво разбрана демокрация!
Aко се почне от нещо конкретно или с 2-3-5 конкретни неща,в конкретната държава,с конкретните ни политици,с конкретните ни изпълнителни власти,с конкретното законодателство,с конкретната ни Конституция,с конкретната ни престъпност,с конкретната ни бюрокрация,с конкретната ни инфраструктура,с конкретната ни шурубаджанащина......и много други конкретни,то едва ли има човек който може да ги изброи,1000 години няма да ни стигнат.
А до тогава конкретно ще ни е..т и майката и прочие по всеки един параграф.
Конкретно аз съм за коренни промени в цялата ни конкретно сбъркана система.
Като начало ББ,ЦЦ и сие мародери ООД да си подпишат оставките,заради конкретния случай.
Колега,как си представяш някой от тези хора да си подаде оставката,при условие,че нямат никакъв морал и са се борили със зъби и нокти да се докопат веднъж до властта,за която ще правят всичко възможно по-дълго да е тяхна.Защото тези хора са взели властта с цел народа да им служи на тях,а не те на него.А по-лошото е,че голяма част от народа доброволно ги е избрала,а за капак сега всички седим и си ги търпим,без да направим нищо,освен да търкаме клавиатурите.
Alfa User
28-09-2011, 00:04
алфа юзър ,преди време за къде-къде по скромно исказване смешелист ми шибна 5 червени точки после ме наплю пинки и онова кречетало павлин и накрая ми изтриха половината постове по темата и я заключиха
Това какво общо има с темата пък сега ?!?
Тоя ми пост да го затриете, че изместваме фокуса на темата...
dimitar_vd62
28-09-2011, 00:04
Прав си Dob4i, вие младите сте тези които трябва да вземат нещата в ръце.Защото ние старите имахме глупоста да повярваме в обещанията за демокрация, ние имахме търпението да ни лъжат и тъпчат 23 години, заради което децата ни напуснаха България.Оказа се че сме страхливци и вместо да защитим децата си, те излязоха на улицата вместо нас, защото нас ни е страх даже да си изведем кучетата да се изпикаят.Само ви моля, погледнете по-далеч от циганския проблем, за да могат нашите внуци, демек вашите деца, да живеят в една по-добра България.
Прав си Dob4i, вие младите сте тези които трябва да вземат нещата в ръце.Защото ние старите имахме глупоста да повярваме в обещанията за демокрация, ние имахме търпението да ни лъжат и тъпчат 23 години, заради което децата ни напуснаха България.Оказа се че сме страхливци и вместо да защитим децата си, те излязоха на улицата вместо нас, защото нас ни е страх даже да си изведем кучетата да се изпикаят.Само ви моля, погледнете по-далеч от циганския проблем, за да могат нашите внуци, демек вашите деца, да живеят в една по-добра България.
Ей...най накрая да кажеш нещо което ми допада..:thumbup:
Младите, колкото и да са неопитни и грешът....иастината е в тях.......иначе живота е пенсия и мърморене, което правим по форумите...
Колега,как си представяш някой от тези хора да си подаде оставката,при условие,че нямат никакъв морал и са се борили със зъби и нокти да се докопат веднъж до властта,за която ще правят всичко възможно по-дълго да е тяхна.Защото тези хора са взели властта с цел народа да им служи на тях,а не те на него.А по-лошото е,че голяма част от народа доброволно ги е избрала,а за капак сега всички седим и си ги търпим,без да направим нищо,освен да търкаме клавиатурите.
Ми как си го представям......
Нямам си работа и си фантазирам.
Ранобудниче
28-09-2011, 00:21
Младите, колкото и да са неопитни и грешът....иастината е в тях.......иначе живота е пенсия и мърморене, което правим по форумите...
Не е накрая. Само началото е. И то, защото не си чел нерад :)
п.п. ББ и ГП бяха подозрително единодушни тези дни... милинки едни такива.
Младите гледат и се учат от нас,както ние сме гледали и сме се учили от нашите родители,и те седяха и мрънкаха и нищо не правеха...........
Ами сетете се какво стана със скандала с разговорите записани със СРС-та между Бат Боко и Вальо Танов (които се доказа от независима лаборатория,че са истински) относно друг мафиот от свитата на видния ни премиер-Мишо Бирата!Това ще стане и сега с "цар" Киро,защото е "наш човек".Ще осъдят шофьора на буса прегазил момчето,за поръчител на убийството изобщо няма и да стане дума,а проверките срещу мафиота ще почнат да се протакат във времето,докато всичко утихне и в един момент нещата ще продължат по старо му.Е лошото е,че няма къде да отиде в държавата и народа да не се вдигне и да го подгони,но пък за сметка на това си има платена полиция да го пази-днес го дадоха по новините,четири екипа цивилни полицаи пазят и придружават цялото му семейство,както беше и с идването на Маджо в България.