Log in

View Full Version : Шумахер: Битката за титлата ще бъде фантастична

grale
04-10-2006, 12:15
Пилотът на Ферари е шокиран и възхитен от представянето си.

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер пристигна в отлично настроение в Япония за предпоследния старт за сезона на пистата „Сузука".

Германският пилот на Ферари излезе на първо място в класирането след неочакваната победа в Китай миналата неделя. Шуми и ФернандоАлонсо имат по 116 точки, но ветеранът има една победа повече.

„Дори не сме мечтали след Канада да бъдем в тази благоприятна ситуация - призна Михаел. - Сега шампионатът започва от нула и човек не може да иска повече. Мисля, че битката за титлата ще бъде фантастична и аз изключително щастлив, че ще участвам в нея".

37-годишният Шумахер потвърди, че в целите на Ферари влизат двете титли - при пилотите и при конструкторите. Германецът, който обяви, че се оттегля в края на сезона, изглежда с по-големи шансове за крайната победа. Освен, че стопи 25 точки аванс на Алонсо, Михаел Шумахер има 6 успеха на „Сузука" и 4 на „Интерлагос" в Бразилия, където ще бъде закрит сезонът

Galeano
22-10-2006, 14:03
Давай "Шуми" до последно сме с теб. :Yeeeehaaa:

virusalfa
22-10-2006, 16:24
Да,ама от Фиат пак се НАСРАХА :roll:

Galeano
22-10-2006, 16:44
Да бе мамка му... Нищо тази вечер последното му каране мисля че ще е интересно за всички.....дори и да не стане шампион ще се оттегли напълно достойно :)

virusalfa
23-10-2006, 09:08
Най-великия пилот на всички времена пак ги наказа всички,ама.......мамата ,ФИАТ се насраха два пъти за две състезания,а и тия Бош(помпи бензинови разни)...... :evil:

KGB
23-10-2006, 11:29
Аре бре а като Фиат не се насираха 6 години по-ред, никой нищо не казваше :evil:

Шуми вчера направи показно състезание, покази на всички, че по-добър от него на пистата няма...ЕВАЛА

Kostadin
23-10-2006, 13:35
Аре бре а като Фиат не се насираха 6 години по-ред, никой нищо не казваше :evil:

Шуми вчера направи показно състезание, покази на всички, че по-добър от него на пистата няма...ЕВАЛА
не само, че няма, ами скоро няма и да има, да некажа даже, че и никога няма да има :wink:

DiStefano
23-10-2006, 17:59
еми ... за съжаление ерата "Шумахер"
май свърши ... :frown: .. не ми се вярва
Ралф да постигне и 1/3 от успехите на брат си
а и друг Шумахер освен сина на Михаел - Мик няма в момента
и надали ще има ... снощи РТЛ го изпратиха подобаващо, както и
цяла Германия и всички фен клубове ... а по Премиере имаше цял
ден за него ... за съжаление нашите нищо не дадоха ...
еммм .. стискаме палци на Кими и Фелипе от догодина и тфа е...
и може разбира се тайничко да се молим Алфа Ромео .. "НЯКОГА"
да се завърне в този спорт ... 8)

Mury
24-10-2006, 13:29
Ееееей са мое да станем от Ферари щот вече го нема Пилето-доживях :lol: :lol: :lol: :lol: макар че от малък съм си фен на Макларън но са с този Алонсио :twisted: :twisted: :twisted: незнам за кой ше викам догодина,ма аз и без тва гледам рядко Ф1 :wink: :wink: :wink:

П.С.Ралито му е майката ВРЦ :lol: :lol: :lol:

viki
24-10-2006, 13:59
Ееееей са мое да станем от Ферари щот вече го нема Пилето-доживях :lol: :lol: :lol: :lol: макар че от малък съм си фен на Макларън но са с този Алонсио :twisted: :twisted: :twisted: незнам за кой ше викам догодина,ма аз и без тва гледам рядко Ф1 :wink: :wink: :wink:

П.С.Ралито му е майката ВРЦ :lol: :lol: :lol:

хи-хи мислим почти еднакво;) :twisted: :twisted: :lol: :lol:

virusalfa
24-10-2006, 16:27
аз пък ставам фен на Нико Розберг :!:

търтей
24-10-2006, 16:35
кими отива във ферари нали?

grale
24-10-2006, 18:59
мда за 3 сезона е подписал

Mury
24-10-2006, 23:25

Е азе за тва казах че мое да станем фен на Ферари макар че не ми се верва :idea: :lol: :lol:

KGB
25-10-2006, 01:56

Аз лично смятам, че Фелипе ще смачка Кими и останалите догодина. Не случайно Шуми, заяви; че една от причините за отеглянето е Фелипе и неговото каране.

Не знам дали помните, но в преките двубой Мишо не можа да догони Маса и да го изпревари...нещо което никога не се беше случвало на Баричело или ония цървул Еди.

Шуми е велик, но Маса мисля, че ще е следващото явление в Формулата заедно с Алонсо...Кими не дава постоянни резултати.

Mury
25-10-2006, 22:43

Кими не дава постоянни резултати.

Това е така защото Мерцедес немажаха да направят този двигател надежден и тва е а че Кими кара на ръба и много рисково/като Петер Солберг в ралитата/ е друг въпрос :wink: :wink:

Galeano
27-10-2006, 23:29
Тоя пич Кими нещо не ме радва а и ферарито не му отива, надявам се ,че ще бледнее пред Маса. :starwars: