View Full Version : Брошури и плакати Италфест 2011
Както и предишни години брошури и плакати ще се разпространяват и сега. Има ли желаещи, на които да изпратим по куриер брошури и плакати? Данни на получателите моля на лично съобщение, необходими са имена, адрес и телефон за връзка.
Благодаря предварително!
допълвам: Данните ни трябват до петък тъй като след обяда ще ги пращаме за да стигнат събота сутрин и да има време в почивните дни да се разхвърлят.
а за София пак ли по тая схема или ще има няква централизирана сбирка да раздадете?
И аз пратих данните ... само имам 1 въпрос ... на адрес ли ще пристигнат или по еконт нещо ?
а за София пак ли по тая схема или ще има няква централизирана сбирка да раздадете?
Нямаме нищо против среща за раздаване даже е добре но дали ще се явят хора да ги получат.
Нямаме нищо против среща за раздаване даже е добре но дали ще се явят хора да ги получат.
докато не пробваме няма как да разберем, досега поне така се е правило
в смисъл, ако са в перник, ше дам адрес и телефон и там кото кажете, пратете ги на мен ... ?
b_angelov
30-09-2011, 08:53
MrX (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=29), Пратих ти ЛС ;)
Получих съобщенията, днес пускаме пратките. Благодаря на отзовалите се!
ясно, за София не се предвиждат, мерси
умно ...
Вальо, предвиждат се за София, естествено. Можеш ли да поемеш ангажимента да ги раздадеш на желаещите?
И що не качвате банера за феста?!?!
ясно, за София не се предвиждат, мерси
умно ...
Не, за София никой не изрази желание да предложи съдействието си! От 2 230 активни потребители на форума, само 6 се свързаха за съдействие!
Тоя форум е актуален със старите събития незнаеш ли?
Вальо, предвиждат се за София, естествено. Можеш ли да поемеш ангажимента да ги раздадеш на желаещите?
мога, що да не мога!?
ма някой да ми ги даде или да каже нещо ....
други години сме правили специална среща само за раздаване на тия листовки, и не помня да сме имали грижи ?
Иво - MrX е твоят човек за организирането на получаване и последващо разпространяване на плакати и брошури.
ама той не е в софия, никой ли в софия ги няма да мине да ми ги остави !? ок ако трябва по куриер, ше му напиша адреса на ЛС ... баси
За триене ..
демек сичко е наред и както се уговорихме ли ?