Log in

View Full Version : Търся следната екзотика

Ранобудниче
29-09-2011, 11:29
Всеки от нас (предполагам) се е сблъсквал с невъзможността да открие (в собствения си регион или изобщо) нещо, с което много би искал да се сдобие.

Поводът да пусна темата е конкретен, но мисля, че бихме могли да сме си доста полезни взаимно (особено ако се окаже, че двама и повече форумци търсят едно и също) на принципа въпрос/отговор.

На мен, например, ужасно ми се пие квас :)
Докато бях на почивка, опитах няколко различни вида - особено ми допадна този, който е с мед. Намирах го в магазина на комплекса, както и в близкия до Елените Пикадили, но в София нямам идея може ли да се открие някъде.

Ще съм ви особено благодарна, ако споделите (в случай, че имате информация по въпроса).

Ramsezsh
29-09-2011, 11:48
Квас не съм пил от повече от 10-15 години.
Не съм виждал да се продава, но и аз бих опитал някакъв различен.

Кака, ако ти се занимава мога да питам за рецепта за приготвянето му?

Ранобудниче
29-09-2011, 12:00
Квас не съм пил от повече от 10-15 години.
Не съм виждал да се продава, но и аз бих опитал някакъв различен.

Кака, ако ти се занимава мога да питам за рецепта за приготвянето му?

Питай.
Ако не е голяма философия, може да се прежаля ;)

dimitar_vd62
29-09-2011, 19:05
Във Варна има едни руски гастрономи, продават квас пелмени и други руски работи.Сигурно и в София има.

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Ето какво открих:

http://bgkulinar.net/recepti.php?id=791

http://bgkulinar.net/recepti.php?id=793

DiStefano
29-09-2011, 20:36
Како ако искаш в Пловдивското Пикадили на ритейл парка има .. я си купувам от оттам. Мое да ти пратим с куриер.

Иначе домошарка - правиш едно ошавче от квото си скимне и го "дообогатяваш" примерно с ликьор или коантро .. аз съм го пробвал и е перфектно, но боли глава ако прекалиш.

kiko73
29-09-2011, 23:36
Ами това си е вино с мноооого остатъчна захар - нЕма начин да не цепи тиквата при по-големи дози

RUNNING WILD
30-09-2011, 01:22
ако е същтото има го в Берьозка до нас,не бих казал че е нещо особенно даже е гадничко,за мен това е вода оцветена с карамелизирана захар и есенция и е газирано,ако е същтото де.

Ранобудниче
30-09-2011, 10:42
Ми освен да кажеш къде е тая брезичка :)

RUNNING WILD
30-09-2011, 11:03
ми на Малинов е спирка блок 202 пада се точно срещу магазин ХИТ от другата страна,свиркай ще черпя по квас-гняс има едни яки курабийки казват се "ОБОЖАЙКА" мисля страшни са,айде ти пойди я дайду :) те ти руски...

fred
30-09-2011, 20:33

Има и на Христо Ботев, към Сливница някъде

nickyto
30-09-2011, 21:01
Аз пък си търся царевичен смок, по възможност да е скоро излюпен /бебе/.

Ранобудниче
30-09-2011, 22:26
Ще проверя наличните сведения и ако не се удовлетворя от постигнатото, ще се възползвам от офертата на ДиСтефано :)

Ники, нямаш ли царевични ниви в близост? ;)

Ramsezsh
30-09-2011, 22:28

И за кво ти е тва чудо?

RUNNING WILD
30-09-2011, 22:53

колега преди 1о дена джапках по делтата на река Тунджа и с мухарският кеп си хванах една водна змия щото ми беше скучно и не кълвеше и и бих масльонки по китарата е поле я пуснах де,мога да ти хвана една ти си я боядисаш като царевичен смок,чувал съм за смок мишкар и некви кви ги водят по селията смок-мишкар и смок-млекар и смок-бияч дето те гони и те удря с опашка,много ми е странно това?ме гони и като му надам една дузпа ще излети в космоса увит на топка или па да го настъпа ше стане плосък смок като тираджийски колан за стягане.

nblagoev
01-10-2011, 00:06

Това е сайта им: www.berezka.bg :)

nickyto
01-10-2011, 08:35
Ники, нямаш ли царевични ниви в близост? ;)

Имаме си и мамалига наблизо ! :tooth:

Ранобудниче
01-10-2011, 08:51
Имаме си и мамалига наблизо ! :tooth:

Обожавам :)

Което ме подсеща, че може да спретна тия дни ;)

nickyto
01-10-2011, 09:14

Ама с червено винце върви ли ?

Ранобудниче
01-10-2011, 09:25
Ама с червено винце върви ли ?

Нямам проблем с червеното винце - върви ми с всичко :)

А сега сериозно - за влечугото ще попитам тук-там :)

Бобби
01-10-2011, 09:48
Какъв смок ти трябва..?
Този с червената пола или другият с жълтата украска..?:))

PEPI-2ALFA
01-10-2011, 11:05

Записваш, снимаш и ... в "Кулинарна", та и ние да "намажем" :pancake:

fred
01-10-2011, 19:35
Смока, не знам, що ми се чини че е защитен вид, не че който го види на село (а и у градо) не го трепе с мотиката, ма нейсе.
На тая земя ние сме също, като смока, за малко, а след нас идат други, та дайте и те да видят нещо, което е и полезно за людете-яде гризачи, разни други сволачи и за съжаление не руча идиоти :drinking:

nickyto
01-10-2011, 21:05
Какъв смок ти трябва..?
Този с червената пола или другият с жълтата украска..?:))

И дветееееееее.... :devil:

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

А сега сериозно - за влечугото ще попитам тук-там :)

Намерих си тук в Русе, обаче възникна друг проблем - с храната. То се храни с мишлета бебета /неокосмени/, а от къде да ги намеря такива....
Иначе още днес щях да си имам змийчето. Голям сладур е !

Ранобудниче
01-10-2011, 21:08

Намерих си тук в Русе, обаче възникна друг проблем - с храната. То се храни с мишлета бебета /неокосмени/, а от къде да ги намеря такива....

Мишлета бебета не ми звучи добре.
Колкото и да е странно, на мен мишлетата (независимо от формата) не ми действат по обичайния за жени начин, та (в този смисъл).. радвам се, че си се отказал :)

nickyto
01-10-2011, 21:19
Мишлета бебета не ми звучи добре.
Колкото и да е странно, на мен мишлетата (независимо от формата) не ми действат по обичайния за жени начин, та (в този смисъл).. радвам се, че си се отказал :)

Нееее... не съм се отказал, но ще си взема когато намеря от къде да си му вземам редовно мишлета, но живи, а не замразени.

Ранобудниче
01-10-2011, 21:21
Нееее... не съм се отказал, но ще си взема когато намеря от къде да си му вземам редовно мишлета, но живи, а не замразени.

Яссснооо... започвам да умувам идеи за друг модел домашен любимец, белким те откажа ;)

nickyto
01-10-2011, 22:07
Яссснооо... започвам да умувам идеи за друг модел домашен любимец, белким те откажа ;)

Защо ще ме отказваш ?!? Имам си и други домашни любимци - два аквариума с рибки и змиорки. Гледал съм и саламандри.
Ще си взема и змийчето... само да намеря от къде да му вземам мишлета.

Бобби
02-10-2011, 00:09

Този с червеното "цока смока"...а другият гони мишлетата....я си избери..ако ме разбираш...!
п.п.две в едно само при кафето:)))

RUNNING WILD
02-10-2011, 00:36
Защо ще ме отказваш ?!? Имам си и други домашни любимци - два аквариума с рибки и змиорки. Гледал съм и саламандри.
Ще си взема и змийчето... само да намеря от къде да му вземам мишлета.

колега аз съм хранил тарантула на един познат с такива мишлета и не са евтини и гледката не е приятна,ще питам тия дни и ще ти кажа освен по Еконт да ти пращат мишлета...за мен лично е нелогично да отглеждаш хищтник който има потребности в къщи дори за домашен любимец,аз бих гледал докаритивен заек много им се радвам страхотни гадинки са :) имам 2 приятелки са такива зайчета и умирам да си играя с тях.

nickyto
02-10-2011, 09:37
колега аз съм хранил тарантула на един познат с такива мишлета и не са евтини и гледката не е приятна,ще питам тия дни и ще ти кажа освен по Еконт да ти пращат мишлета...за мен лично е нелогично да отглеждаш хищтник който има потребности в къщи дори за домашен любимец,аз бих гледал докаритивен заек много им се радвам страхотни гадинки са :) имам 2 приятелки са такива зайчета и умирам да си играя с тях.

Не е необходимо да ми ги пращат по "Еконт". Аз идвам почти всеки вторник в София. А на змийчето му трябва едно мишле на седмица... е, когато порасне - 2 мишлета. Студенокръвните не се хранят всеки ден. Те нямат чувство за насищане и е възможно да умрат от преяждане.

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:33 ----------

Този с червеното "цока смока"...а другият гони мишлетата....я си избери..ако ме разбираш...!
п.п.две в едно само при кафето:)))

Е, щом трябва да е само едно... ми избирам си тая с червеното... нищо, че е по-капризно за "отглеждане" :tooth::tooth:

fred
02-10-2011, 11:25
Ако гледаш пък питон ти трябва зайци или морски свинчета, гадна работа.Не знам що се хвърляте на такива неща.Аз харесвам змиите, в Индия питоните са като кучетата, пазят къщата, ама не сме индийци, само циганите май са, ма това е друга тема

nhg
02-10-2011, 15:14
Таа тема май требе да се напрай 'важна'...
Аз не търся нищо /засега/, ама знае ли човек какво щему дойде наум?
пс: една приятелка търсеше чимен...

fred
02-10-2011, 18:24
Аз по принцип бих гледала крокодил, ама нямам съответните условия

nickyto
02-10-2011, 21:23
Аз по принцип бих гледала крокодил, ама нямам съответните условия

Че какъв е проблема да го гледаш във ваната ? На него това му трябва - вода и мръвка.

RUNNING WILD
02-10-2011, 21:29
колега Никито това момче с тарантулата и мишлетата не му е валиден телефона,нема какд а разбера от къде ги взимаше,са ше чукна в гугъл да видя ще излезе ли нещо че ми стана интересно,имам изкувствена малка мишка за мухарски риболов за клен и щука ма едва ли ще иска да се храни с такива :)

nickyto
02-10-2011, 21:40
колега Никито това момче с тарантулата и мишлетата не му е валиден телефона,нема какд а разбера от къде ги взимаше,са ше чукна в гугъл да видя ще излезе ли нещо че ми стана интересно,имам изкувствена малка мишка за мухарски риболов за клен и щука ма едва ли ще иска да се храни с такива :)

То и аз не искам да го пробвам с изкуствена... ще вземе да се затъкне нещо.... после да го оперирвам. Преди време гледах саламандри /амбистома/ и единия беше налапал охлюв колкото му е устата. Та като се затъкнал охлюва - ни напред, ни назад. Нито може да го изплюе, нито да го глътне. Та се наложи да го оперирам... чупих черупката парченце по парченце, за да не му нараня устата, докато стана по-малка, че да му я извадя от устата. :-):-):-)

fred
02-10-2011, 22:14
Че какъв е проблема да го гледаш във ваната ? На него това му трябва - вода и мръвка.

Е, не е така, трябва пространство, доста силна лампа за зимата, която да го напича, лятото да си има къде да ходи и т.н, не е просто, пък и расте - трябва къща с двор и съответните условия.
А мишките се развъждат и продават от хора-за домашни любимци, за храна и какво ли не, питай в някой зоомагазин

nickyto
02-10-2011, 22:31
Е, не е така, трябва пространство, доста силна лампа за зимата, която да го напича, лятото да си има къде да ходи и т.н, не е просто, пък и расте - трябва къща с двор и съответните условия.
А мишките се развъждат и продават от хора-за домашни любимци, за храна и какво ли не, питай в някой зоомагазин

Ехеее... какви глезотии му изброи... завъдиш ли го ще те ревнуват ми се струва ! :tooth:

MUROMAN
02-10-2011, 22:36
Във Варна има едни руски гастрономи, продават квас пелмени и други руски работи.Сигурно и в София има.

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Ето какво открих:

http://bgkulinar.net/recepti.php?id=791

http://bgkulinar.net/recepti.php?id=793

и кисели краставички и зеле продава,а и не лоша водка. :waving:

Аз си търся или малък скорпион да си гледам вкъщи или куче - Джьк Ръсел Териер- Майло.Майло върви на цена от около 400лв ,което на този етап е мега непосилно за мен.
А много ми се иска да си взема. :(

Бобби
03-10-2011, 14:54
Ловя змичета и всякакви влечуги по поръчка...:)))

starata alfa
03-10-2011, 15:54
тъй като имам бебе на 5 месеца с диагноза атопичен дерматит с екзема и трудно намирам козметика ако някой от вас има наблюдения над аптеки бих ви помолил да се оглеждате за balmandol .изключително трудно се намира

Ранобудниче
03-10-2011, 16:16
тъй като имам бебе на 5 месеца с диагноза атопичен дерматит с екзема и трудно намирам козметика ако някой от вас има наблюдения над аптеки бих ви помолил да се оглеждате за balmandol .изключително трудно се намира

В момента ми проверяват.
Кажи количество.

starata alfa
03-10-2011, 16:26
В момента ми проверяват.
Кажи количество.
поне 2-3 .олио за вана ми трябва

fred
03-10-2011, 21:48
Ехеее... какви глезотии му изброи... завъдиш ли го ще те ревнуват ми се струва ! :tooth:

Ами така е, аз обичам животните :)

---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

и кисели краставички и зеле продава,а и не лоша водка. :waving:

Аз си търся или малък скорпион да си гледам вкъщи или куче - Джьк Ръсел Териер- Майло.Майло върви на цена от около 400лв ,което на този етап е мега непосилно за мен.
А много ми се иска да си взема. :(

За 400 лева най вероятно няма да е чиста порода, тоест няма да е много Майло :) Поне 700 струва куче с такива породисти родители.
Ясно е, че няма проблем и да не са, но тогава никога няма да си сигурен какво ще излезе.Общо взето при всяка порода е принцип кучето да се кръстосва само с доказини такива кучета и то ако има качествата, за да се запази чиста породата, в противен случай тя ще изчезне

nickyto
03-10-2011, 22:00
Ловя змичета и всякакви влечуги по поръчка...:)))

... и ако са дългокраки въобще не е необходима поръчка ! :Tease: :bounce8:

Бобби
04-10-2011, 12:29
... и ако са дългокраки въобще не е необходима поръчка ! :Tease: :bounce8:
А...не така!...кой ще плаща разходите:))
50% авансово при заявка :handshake:

nickyto
04-10-2011, 16:08
А...не така!...кой ще плаща разходите:))
50% авансово при заявка :handshake:

Айдеееее... отидохме в големите сметки... авансово плащане, двойно счетоводство, ДДС, акциз... :paddle: мноо дебело стана. Ако е некоя тънка далаверка... :handshake:

RUNNING WILD
04-10-2011, 17:40
и аз си търсим екзотика,надуваема кукла втора ръка ако има некой да свирка,с черна коса задължително и по възможност с зелени очи.

nickyto
04-10-2011, 19:30
и аз си търсим екзотика,надуваема кукла втора ръка ако има некой да свирка,с черна коса задължително и по възможност с зелени очи.

ама и двете ли зелени ?

RUNNING WILD
04-10-2011, 23:15
и двете и двете..айде сега като е втора ръка да не пробираме мацки...това е моето спасение от маструбацията и на вечеря си и слагам прибори на масата нема да има скандалчета нема нищо...глееееедам кукла си ти която ме гледа...

thecleaner
05-10-2011, 01:00
и двете и двете..айде сега като е втора ръка да не пробираме мацки...това е моето спасение от маструбацията и на вечеря си и слагам прибори на масата нема да има скандалчета нема нищо...глееееедам кукла си ти която ме гледа...

Внимаай с приборите да не иззззззззззззззбега през прозореца ;)

Бобби
05-10-2011, 09:32
Айдеееее... отидохме в големите сметки... авансово плащане, двойно счетоводство, ДДС, акциз... :paddle: мноо дебело стана. Ако е некоя тънка далаверка... :handshake:
..тънкото накрая винаги излиза дебело!

---------- Post added at 06:32 ---------- Previous post was at 06:31 ----------

...забрави да споменеш да е усилена:))

RUNNING WILD
05-10-2011, 11:46
усилена да да е студено заварявана по шевовете щото ще си утрепам мадамата като я налегна ще стане плоска като дъска буквално...ето от къде идва лафа плоска като дъска?

Бобби
05-10-2011, 12:56
усилена да да е студено заварявана по шевовете щото ще си утрепам мадамата като я налегна ще стане плоска като дъска буквално...ето от къде идва лафа плоска като дъска?
:)))...ето ти голям избор и само чернокоси...както искаше..:lupe:....едната става и за плуване, двойно волканизирана:))....китайските са по 85лв. парчето...

RUNNING WILD
05-10-2011, 16:52
мале мале егати харема...ама има ли говорящи че искам да ми пъшкат и да ми шептят нежно името...ако може и да ме драскат с нокти по гърба да ме чешат че съм дебел и ме сърби кирта не мога да се стигна.

Бобби
05-10-2011, 17:20
мале мале егати харема...ама има ли говорящи че искам да ми пъшкат и да ми шептят нежно името...ако може и да ме драскат с нокти по гърба да ме чешат че съм дебел и ме сърби кирта не мога да се стигна.
ако ги научиш....или се обърни към някой с дръпнати очички....да я направи робот...японците взимат скъпо, при корейците и китайците е по евтино....все са откраднали някой технология:)

RUNNING WILD
05-10-2011, 22:08
не искам дръпната,си зема циганка били по топли и страстни..е то нема мъж дето да не е спал с циганка ама ако ни питаш всеки ще отрече.

Бобби
06-10-2011, 00:10
не искам дръпната,си зема циганка били по топли и страстни..е то нема мъж дето да не е спал с циганка ама ако ни питаш всеки ще отрече.
...:shutup:..аз не отричам:stumm:
Знаеш ли какво казват за надуваемите кукли?:)))

RUNNING WILD
06-10-2011, 10:01
ми не?

Бобби
06-10-2011, 10:29
ми не?
..че са надути жени:))...но според мен тия естествените се надуват малко повече ако имат сериозен спонсор
с няколко думи: хем духат, хем не издишат...чудна компресия..

RUNNING WILD
06-10-2011, 13:46
бе надути...2 токата у шарото и айде...Перник фешън...

fred
07-10-2011, 20:25
..че са надути жени:))...но според мен тия естествените се надуват малко повече ако имат сериозен спонсор

Надутостта винаги е признак на простотия и елементаризъм, макар че се среща сред много претенциозни люде, па и мъже де

nickyto
07-10-2011, 20:32

... и като и бутнат тапичката издиша със свистене. :tooth:

RUNNING WILD
07-10-2011, 20:59
е голема работа цепи лепи вулканизира и аре...нема гримове нема прически па глава я боли па е неразположена...то е олеле...

nickyto
07-10-2011, 21:07
е голема работа цепи лепи вулканизира и аре...нема гримове нема прически па глава я боли па е неразположена...то е олеле...

... па като ти влезне у къщи... малииииииии

RUNNING WILD
07-10-2011, 21:18
много влизаха и много излизаха ни една не ме изтърпе верно ти казвам

nickyto
07-10-2011, 21:39
много влизаха и много излизаха ни една не ме изтърпе верно ти казвам

Ма тях кой ги пита ?
То па и аз колко ли ги търпя... ама напоследък нещо ми се закачи една мисъл - да не ми се е бъгнал процесора...

Бобби
08-10-2011, 13:49
Ма тях кой ги пита ?
То па и аз колко ли ги търпя... ама напоследък нещо ми се закачи една мисъл - да не ми се е бъгнал процесора...
Сватбарска ли е...:gruebel:...сега остава и булка да ти търсим....то си е екзотика:))

dimitar_vd62
08-10-2011, 14:54

Верно е, верно е.Вервай на чичо ти Митко.Тва Айшето има по-топла пуканка.:big_heat:

nickyto
08-10-2011, 16:26
Сватбарска ли е...:gruebel:...сега остава и булка да ти търсим....то си е екзотика:))

Въх, дигна ми се адреналина ! Е на т`ва хич нема му се дърпам ! Ама... колкото и да е екзотично и то някой ден ще омръзне:sleepy:

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Верно е, верно е.Вервай на чичо ти Митко.Тва Айшето има по-топла пуканка.:big_heat:

Аааа... стана интересно... някой ще сподели опит.

RUNNING WILD
08-10-2011, 20:38

да бе глупости виж за по-смръдливи сигурно,абе да немате термометър на лангите...какво да не е 42 градуса шундата нали ще и се пресекат белтъците и ще умре иръпшънката колко и да е жилавка.

nickyto
08-10-2011, 21:19
да бе глупости виж за по-смръдливи сигурно,абе да немате термометър на лангите...какво да не е 42 градуса шундата нали ще и се пресекат белтъците и ще умре иръпшънката колко и да е жилавка.

А, брит`чед, бат Митко мое и да е прав ! Я виж кви жилави ги цвъкат чаветата тия Айшета... цела зима щъкат голи, боси и сополиви и не мрат...
То пък и оная работа си е фин инструмент... кой`т е пробал ша знай !

Бобби
08-10-2011, 22:25
В тая тема циганката е екзотика..:))).....в другите по сериозни... брат и...:))

nickyto
09-10-2011, 07:08
В тая тема циганката е екзотика..:))).....в другите по сериозни... брат и...:))

Е, те ако са екзотика, пътя за моста - където вървят ТИР-овете ще да е много екзотично място !:tooth:

Бобби
09-10-2011, 10:58
Е, те ако са екзотика, пътя за моста - където вървят ТИР-овете ще да е много екзотично място !:tooth:
Също така и околовръстното на София:))..но бате Бойко като пусне още някоя отсечка от него ще наруши екзотиката:-D

RUNNING WILD
09-10-2011, 15:58
аз преди се познавах с сутеньорите там на постата на Камбаните и минавам един ден спирам и си лафя с мометата и се закачаме и им викам-леле само да зема заплата че ви скинем..и едната си дига полата от долу гола си направила прическа "разпнат гарван" и се лендзи а другата ми маха с ръчичка и ми вика
-ела ха че ти прайм малко удоволствие :)

nickyto
09-10-2011, 20:06
Аааа... то такоз докато те види и те е окичило с нещо... че и да му плащам. Цък ! :Bolt:

RUNNING WILD
09-10-2011, 20:30
е нема лошо що набързо ти олигави слепоко ти олекне нервата и айде.

nickyto
09-10-2011, 20:36
Че то като ще е на бързо, що да почвам ? :hmm:

Ранобудниче
09-10-2011, 20:38
Предлагам ви да смените наклона на темата, за да не я заключвам.

Утре ще бърша, че с тоя махмурлук, като нищо покрай сухото ще изгори и мокрото.

nickyto
09-10-2011, 20:46
Опааа... ша ни дърпат ушите !

Ранобудниче
09-10-2011, 20:57
Ми всъщност, може да ми облекчите работата, като се поизредактирате сами, съобразно собствените си критерии и нек`си.. в рамките на темата.

Не изпитвам удоволствие от бърсането.

nickyto
09-10-2011, 21:21
Що ? :shocking: Че тук само за екзотика иде реч !

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Не изпитвам удоволствие от бърсането.

Да ! И аз съм против триенето на постове ! :bash:

Ранобудниче
10-10-2011, 06:01
Ники, няма нищо екзотично в магистралните труженички, да не казвам, че са по-скоро правило, накъдето и да се обърне човек.
Нямам нищо против съществуването им - търсенето определя предлагането. Но твърдя, че не са стока, която човек намира трудно, за да ми ги нареждате на една редичка с кваса и останалите интересности по-после :)

dimitar_vd62
10-10-2011, 21:24
Опаа... сгазихме лука.:innocent:

nickyto
10-10-2011, 21:42
Е, това не е екзотика, но се надявам да ви хареса !
http://www.youtube.com/watch?v=cVnAOzodmp0&feature=related

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=XzkF7iJd-j8&feature=related

Бобби
11-10-2011, 01:34
Е, това не е екзотика, но се надявам да ви хареса !
http://www.youtube.com/watch?v=cVnAOzodmp0&feature=related

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=XzkF7iJd-j8&feature=related
В първото клипче никаква екзотика...няма Алфа..:not-fair:
Във второто...влечуго.....не това дето пълзеше...а другото по ме кефи:))
п.п. има си други теми за клипчета...

nickyto
11-10-2011, 07:05
В първото клипче никаква екзотика...няма Алфа..:not-fair:
Във второто...влечуго.....не това дето пълзеше...а другото по ме кефи:))
п.п. има си други теми за клипчета...

Да има си тема за клипчета, та за това и написах, че не е по темата. Просто бях в тая тема докато си слушах музиката...
Е, не мисля, че Алфа е екзотика. Може би само някои от моделите и...

Бобби
11-10-2011, 10:30
Да има си тема за клипчета, та за това и написах, че не е по темата. Просто бях в тая тема докато си слушах музиката...
Е, не мисля, че Алфа е екзотика. Може би само някои от моделите и...
О..за мен е...:big_love:...въпрос на вкус.

RUNNING WILD
11-10-2011, 21:34
кака щи подаря от името на всички дето ни преследваш с гъбата един кашон с екзотика-испанско сладко вино газирано 7 процента алкохол,кажи кой минава през Младост тия дни да го пратя по него или нощтно време ти го карам само без центъра през деня.