PDA

View Full Version : 166 Удар

leketo84
30-09-2011, 21:23
Видяхте ли тази новина http://www.petel.bg/Alfa-VLEZE-OTZAD-na-DZHIP-BMV-i-GO-VDIGNA-vav-VAZDUHA-na-bul--SLIVNITSA--UNIKALNI-SNIMKI-__8140 !!!

ecotronic
30-09-2011, 21:40
Много неприятно. Съчувствам му на колегата. А на Джипката явно нищо и няма.

Murderer
30-09-2011, 21:44
Еее те т'ва е ужас...няма такова унижение за алфина,
още малко и немския варел ще се изцвъка отгоре й :(

gogo79
30-09-2011, 23:23
:shocked:Неприятно,но май нашия колега си е виновен,предполагам...,а дали не е от форума?!

old alfist
01-10-2011, 00:07
Прекалено голяма разлика във височините на двата автомобила - жалко за Алфата и нейният водач.
Винаги този, който е отзад е виновен, защото се е движил с несъобразена скорост.

achkar
01-10-2011, 00:11
ЛОшо, лошо, това е точно до нас.. :(

dilian alfa gtv
01-10-2011, 01:28
Така като гледам джипа е на пешеходна пътека,и алфата е спряла във него,днес бях свидетел на подобна ситуация пак на пътека,но пикап със оромен ролбар размаза задницата на рено меган.Вчера пък колега със ГТВ-то си попада във същата ситуация,но като потърпевш,пак на пешеходна пътека.Аз като спирам на такава се оглеждам на 4,някой да не спре във мен или да реши да изпревари и да отнесе пешеходеца който съм пропуснал.

boxsiora
01-10-2011, 09:07
Здравейте колеги, Алфата е моя. На госпожата Х5-цата закова на място, а алфата не свари, но като по чудо щетите са ми само фар и капак, всичко друго е здраво и най-важното под капака е непокътната. Ще съм благодарен за съдействие да си намеря ляв фар втора употреба :)

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

Прекалено голяма разлика във височините на двата автомобила - жалко за Алфата и нейният водач.
Винаги този, който е отзад е виновен, защото се е движил с несъобразена скорост.

Това ме спаси колега височината на алфата, дори крушките на счупения фар са ми здрави и си работи всичко ;)

old alfist
01-10-2011, 12:39
Здравейте колеги, Алфата е моя. На госпожата Х5-цата закова на място, а алфата не свари, но като по чудо щетите са ми само фар и капак, всичко друго е здраво и най-важното под капака е непокътната. Ще съм благодарен за съдействие да си намеря ляв фар втора употреба :)

Това ме спаси колега височината на алфата, дори крушките на счупения фар са ми здрави и си работи всичко ;)
Добре, че само с това си се разминал и най-вече,че си жив и здрав.

Tasho
01-10-2011, 12:47
Добре че наистина си жив и здрав,другото се прави!
А чудно ми е еърбеговете не се ли отвориха?

code
01-10-2011, 12:55
Хаха приличат си на мъжко и женско :bg:

boxsiora
01-10-2011, 13:47
няма челен удар бронята е непокътната сензорите няма какво да отчетат и няма как да се отворят. И все пак ще се радвам да ме насочите някъде във Варна за капак и независимо къде за фар. Благодаря колеги.

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Хаха приличат си на мъжко и женско :bg:

а така и кое го набива на другото :D

Бобби
02-10-2011, 00:24
Извинявай...но смени си подписа...не се връзва с темата!

Доко
02-10-2011, 01:47
а така и кое го набива на другото :D

Късметлия си, че не бях аз отпред... :flirt: :-)

toki4a
02-10-2011, 10:01

добре е ,че ти си добре в случая!, а като гледам снимките !!!!а бе отиваму едно спортно окачване на кораба !:roll:;)

kiko73
02-10-2011, 10:39
добре е ,че ти си добре в случая!, а като гледам снимките !!!!а бе отиваму едно спортно окачване на кораба !:roll:;)

А нЕма нужда (след турбо 136 второ се продава картера) достатъчно нисък и корав е за размерите - като видя бабуна косата ми щръква. От време на време си го менкам с един приятел с "Улизе" - като ми го върне седалката е на макс нагоре - страх ме е вика да не си запаля задника в асфалта :rotfl::rotfl:
И за да не е пълен офф - колега, така както си я забил няма начин да не са подали гредите на коша - не е лошо да отидеш да тия подръпнат малко

boxsiora
02-10-2011, 10:54

да живее американският звяр, но като гледам малко се е надраскала боята :D , ама на мечо му се плаче.

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:53 ----------

А нЕма нужда (след турбо 136 второ се продава картера) достатъчно нисък и корав е за размерите - като видя бабуна косата ми щръква. От време на време си го менкам с един приятел с "Улизе" - като ми го върне седалката е на макс нагоре - страх ме е вика да не си запаля задника в асфалта :rotfl::rotfl:
И за да не е пълен офф - колега, така както си я забил няма начин да не са подали гредите на коша - не е лошо да отидеш да тия подръпнат малко

всичко е идеално няма да ви лъжа, просто имах голям късмет, заради дизайна на колата и защото отпред беше джип

kiko73
02-10-2011, 11:18
То и никой не твърди, че лъжеш - с просто око не можеш да разбереш, че е "мръднала". Това става ясно като наредиш новите части и започнат да отварят луфтове или да се "качват" една върху друга.

boxsiora
02-10-2011, 11:26
То и никой не твърди, че лъжеш - с просто око не можеш да разбереш, че е "мръднала". Това става ясно като наредиш новите части и започнат да отварят луфтове или да се "качват" една върху друга.

да, тези пипкави работи ще се погледнат ;)

Jivko7777
02-10-2011, 11:49

Еми затова точно тогава ще стане ясно има мръднали греди или не! Но ще има така или иначе...но няма да е с много и всичко ще се оправи!

boxsiora
02-10-2011, 13:24
Еми затова точно тогава ще стане ясно има мръднали греди или не! Но ще има така или иначе...но няма да е с много и всичко ще се оправи!

и аз така мисля !!! Благодаря на всички отзовали се, като е готова ще пиша ;)

ecotronic
02-10-2011, 15:05
При положение, че само капакът има деформации, няма как да са мръднали страниците. За да се деформират греди, трябва доста по-сериозно усилие при което щяха да деформират предна престилка, калници, щеше да има удар по двигателя. А в случая просто деформирайки капакът е поел цялата енергия от удара и дотам.

KirilSol
02-10-2011, 15:15
да напиша и тук...днес карах до колегата и наистина видях с очите си че само капака му е за смяна...няма други щети по колата

здрава кола е това 166-цата :-)

...

Успех колега, дано скоро да си намериш капак.

toki4a
02-10-2011, 16:09
точно ! при тоз удар както се вижда на снимката де , няма начин да се изкривили роговете на колата единственното може да с а мръднали малко страничните колонки дето се захващат калниците !;), но и това не е сигурно в случая!!!!

пиши колега как се развиват нещата;)

boxsiora
02-10-2011, 18:12
да напиша и тук...днес карах до колегата и наистина видях с очите си че само капака му е за смяна...няма други щети по колата

...

и аз такива наблюдения имах при огледа, че капака си е поел целия удар просто както се изрази здрава кола е 166-цата. Мерси, ще и се намери много скоро и отива в миналото всичко !! ;)

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

...

точно ! при тоз удар както се вижда на снимката де , няма начин да се изкривили роговете на колата единственното може да с а мръднали малко страничните колонки дето се захващат калниците !;), но и това не е сигурно в случая!!!!

пиши колега как се развиват нещата;)

ще ви държа в течение в най-близко време ще гледам да е готова и без това левия ми фар беше леко пукнат още като я взех, а пък сърцето на капака беше тръгнало да се бели, така че няма да са излишни тези ремонти всичко ще си дойде на мястото. Само акта ми е доста излишен, но ще видим какво ще се измисли и там. Благодаря на всички за подкрепата!!! ;)

mikoasp
07-10-2011, 11:11
Колега boxsiora имаш лично от мен:th_up:

boxsiora
12-10-2011, 07:17
и аз такива наблюдения имах при огледа, че капака си е поел целия удар просто както се изрази здрава кола е 166-цата. Мерси, ще и се намери много скоро и отива в миналото всичко !! ;)

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

ще ви държа в течение в най-близко време ще гледам да е готова и без това левия ми фар беше леко пукнат още като я взех, а пък сърцето на капака беше тръгнало да се бели, така че няма да са излишни тези ремонти всичко ще си дойде на мястото. Само акта ми е доста излишен, но ще видим какво ще се измисли и там. Благодаря на всички за подкрепата!!! ;)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/312964_293998027292851_100000479672864_1216516_408 468789_n.jpg онзи ден я взех колеги :balloon: