View Full Version : Три космически кораба идват към Земята
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1057742
а тука даже може и да се видят на звездна карта :)
http://ge5.blog.bg/hobi/2011/05/26/kym-zemiata-letiat-tri-gigantski-chujdo-planetni-kosmicheski.753602
Айде, да се събираме с кебапчета и бири
http://www.vsekiden.com/103750
Бе явно на Цар Киро спиртоварната не е спряла напълно :roll2:
lordliness
04-10-2011, 11:08
На тоя линк ми излиза само ББ той ще ги посреща, ще го взимат или ще им конфискува корабите?
Сории, това е линка от другата тема :) сега ще го оправя
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:10 ----------
Бе явно на Цар Киро спиртоварната не е спряла напълно :roll2:
Бях копнал друг линк, сега го коригирах, ма явно има връзка със спиртоварната на ц. Киро
Фред, баце, извинявай, ама оправи и заглавието - 'Три космически корабА идват към Земята' ;)
На тоя линк ми излиза само ББ той ще ги посреща, ще го взимат или ще им конфискува корабите?
Бъзикаш ли се?! Те идват по лична Негова покана - той и лентички е приготвил - ще правят първа копка на детелината към друга цивилизация
lordliness
04-10-2011, 11:26
Винаги тайно съм се надявал да ни превземат американците,че да се пооправим,ама извън земни звучи къде,къде по-добре,като ни превземат ,може да не си плащаме и кредитите сигурно,или пък идват за изборите?А нищо чудно да се окаже да са и македонци( искащи БГ гражданство),поне ще се разбираме.Или както беше в един виц да кажат ''абе къде е тоз Дельо Хайдутин"
:)))...Ай стига бе..:unsure:
Това е било новина точно преди една година.
PULSAR (http://kosmos-x.net.ru/news/k_nam_letjat_prishelcy/2010-11-22-1008)
Не са ли се приближили вече? Нови снимки нещо???
На всичко отгоре прочетох че SETI официално са опровергали тая "информация".
Нашите журналистчета пак разбрали-недоразбрали, прочели- недопрочели пишат глупости. Сензацийки за рейтинг ли търсят?
Това е било новина точно преди една година.
PULSAR (http://kosmos-x.net.ru/news/k_nam_letjat_prishelcy/2010-11-22-1008)
Не са ли се приближили вече? Нови снимки нещо???
На всичко отгоре прочетох че SETI официално са опровергали тая "информация".
Нашите журналистчета пак разбрали-недоразбрали, прочели- недопрочели пишат глупости. Сензацийки за рейтинг ли търсят?
Е..ти ни разби илюзиите..:))
Ramsezsh
04-10-2011, 13:22
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1057742
а тука даже може и да се видят на звездна карта :)
http://ge5.blog.bg/hobi/2011/05/26/kym-zemiata-letiat-tri-gigantski-chujdo-planetni-kosmicheski.753602
За да ги видим ни трябват и по-силни неща за пушене май.
То като излезе тая "новина" в дир-а преди 10 дни и 5 от 5 коментара бяха - на траницата на сети няма нищо.
Изобщо некачествената дрога не прощава :evil: и като цяло краят на човечеството е близо. Але але але.
Викам да си спретнем оргия и да умрем на калъп.
Даже петък са стреляли предопредително към луната. Иначе на 27ми ноември ще ни атакуват
http://weeklyworldnews.com/headlines/39010/aliens-to-attack-in-november-update/
Ramsezsh
04-10-2011, 14:21
Даже петък са стреляли предопредително към луната. Иначе на 27ми ноември ще ни атакуват
http://weeklyworldnews.com/headlines/39010/aliens-to-attack-in-november-update/
Със сигурност ще е в четвъртък. Тогава след найстата бира в Толедо току виж и аз ги видя (даже няколко пъти май съм ги виждал, но не съм казвал на никого).:super:
...Изобщо некачествената дрога не прощава :evil: и като цяло краят на човечеството е близо...
Тия всичките верно требе да менкат дилъра... :roll2:
Баси, що си свалих шлема на Вейдър. Ей сега го качвам и почвам да медитирам, за да навлеза пак у силата и после кат додат момчетата и ще има... :starwars:
RUNNING WILD
04-10-2011, 17:22
абе да идват колко искат,дано да носят нещо интересно за ядене,бе да не са луди се заселят тука в кризата,може па да теглиме кредити от тях...невъзвръщаеми...
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:16 ----------
То като излезе тая "новина" в дир-а преди 10 дни и 5 от 5 коментара бяха - на траницата на сети няма нищо.
Изобщо некачествената дрога не прощава :evil: и като цяло краят на човечеството е близо. Але але але.
Викам да си спретнем оргия и да умрем на калъп.
и аз така искам последните си мигове от живота да прекарам с бившите модове на форума,вие сте ми еротичната мечта ще се раздавам смело,ще си забия най скъпата дънна въдица като пилон и ще танцувам еротика на Олди и Морфилусчо а ти ще ме замеряш с петачета
Тия само минават. Искат да заредят и продължават нататък...
Само не знам колко им харчат корабите? И след това ще остане ли нещо за Алфите ни?
RUNNING WILD
04-10-2011, 17:28
ще остане...като легнат да спят ще притичаме с тубите набързо с маркуча с съчмата...има да им върти страртера на тръгване...
nightroller
04-10-2011, 17:31
абе да идват колко искат,дано да носят нещо интересно за ядене,бе да не са луди се заселят тука в кризата,може па да теглиме кредити от тях...невъзвръщаеми...
и аз така искам последните си мигове от живота да прекарам с бившите модове на форума,вие сте ми еротичната мечта ще се раздавам смело,ще си забия най скъпата дънна въдица като пилон и ще танцувам еротика на Олди и Морфилусчо а ти ще ме замеряш с петачета
Ръни, ти си моя човек!!! може ли да ми намериш месте на първия ред! :)
RUNNING WILD
04-10-2011, 17:35
ми заповядай на частни уроци нощтно време само си земи маркуча от пералнята.1.5 метра мек, сив, оребрен по дължина...,некой ден като нема цензура си попростееме на воля некъде тука ше срамиме форума не става.
nightroller
04-10-2011, 17:39
ми заповядай на частни уроци нощтно време само си земи маркуча от пералнята.1.5 метра мек, сив, оребрен по дължина...,некой ден като нема цензура си попростееме на воля некъде тука ше срамиме форума не става.
Искам едно месте на първия ред точно между Пруфи и Морфи да им спамя директно в ушетата докато не ги е засмукал големия кораб :D оня дето е 300 метра на ширина :):)
...оня дето е 300 метра на ширина :):)
300 KM, не m
Mind_Control
04-10-2011, 17:43
300 KM, не m
Къде ли ще се приземи това :) Явно няма да е в Европа...
nightroller
04-10-2011, 17:45
Със сигурност ще е в четвъртък. Тогава след найстата бира в Толедо току виж и аз ги видя (даже няколко пъти май съм ги виждал, но не съм казвал на никого).:super:
заедно сме били ;) и аз ги видех неколко пъти дори един кораб ти застана над главата, седя има няма за две бири и си тръгна :D а са предположи какво е видел ;):)
---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:44 ----------
300 KM, не m
баси ... за толкова голяма ширина няма да засмуче само Пруфи и Морфи ами и за Олди ще стигне :(
Ка'т гледам как си го подкарал на смукане... явно ти се отдава.
Въпроса е какво.
RUNNING WILD (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6039) - а докато хвърлям петачета ще мога ли и да те пощипвам по дупето , че на мен това ми е еротичната мечта.
nightroller
04-10-2011, 17:50
Въпроса е какво.
така аз доколкото разбирам към земята идват един по-голям и два по малки кораба ;) мисля, че идеята е да засмучат де що има ИТ-мениджър, дийпсторидж мениджър и секви интернет базирани специалисти - има теория че ИТ специалиста е болестно състояние на ума, което трови планетата :) те идават да ни отърват :) това тeорията - факт :D
RUNNING WILD
04-10-2011, 17:53
аааа това ли било ти искаш на последната ни забава да присъстваш?оки че те уредим у животу ама искам да им шепнеш и мръсотийки да се изчервят като ги погледна,аз преди месец и нещо се прибирах от Ловеч един следобяд и срещу мене имаше една алфа 156 с 3 ма човека вътре тоя дето кареше беше един късо подстриган мургав и ушат абе грозник да не е бил Методий не знам,за него се сетих не знам що.
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Въпроса е какво.
RUNNING WILD (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6039) - а докато хвърлям петачета ще мога ли и да те пощипвам по дупето , че на мен това ми е еротичната мечта.
може разбира се аз съм ларш ако щеш и в дупето ми бръкни и си извади шоколадец си подслади животеца
nightroller
04-10-2011, 17:56
аааа това ли било ти искаш на последната ни забава да присъстваш?оки че те уредим у животу ама искам да им шепнеш и мръсотийки да се изчервят като ги погледна,аз преди месец и нещо се прибирах от Ловеч един следобяд и срещу мене имаше една алфа 156 с 3 ма човека вътре тоя дето кареше беше един късо подстриган мургав и ушат абе грозник да не е бил Методий не знам,за него се сетих не знам що.
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
може разбира се аз съм ларш ако щеш и в дупето ми бръкни и си извади шоколадец си подслади животеца
ааа нееее - аз Пруфи го вкарах с връзки сред нас :) и каквото и да правите с него - моля преди тва да ме оставите да му седна на ухото :)
old alfist
04-10-2011, 18:55
Реших да почета малко в тази тема и хванах последните постове - баси перверзиите. Махам се, че ще ми се пресече бирата.
Ранобудниче
04-10-2011, 19:56
Пооляли сте се.
Лекинко.
Ами кат за последно... то знае ли човек за какво идват тея зелените човечета...
Това за кредитите е идея, не е зле. А относно последните мигове , ядене и секс :sex:....всъщност не е лошо, ама що с модовете я :)
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Нещо все ме кара да мисля, че не е за добро:ranting:, явно трябва Брус Уилис и ББ да се намесят
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
Фред, баце, извинявай, ама оправи и заглавието - 'Три космически корабА идват към Земята' ;)
Е май и аз така съм го писал!?Или недовиждам (заглавието го копнах направо от някаква тема) ма като гледам кораба е?
Нещо все ме кара да мисля, че не е за добро:ranting:, явно трябва Брус Уилис и ББ да се намесят[COLOR="Silver"]
Аааа... сигурен съм, че ББ ги е поканил. Иначе едва ли ще припарят до слънчевата ни система. Сигурно за да посрещнем заедно края на 2012 г. Нали за тогава се очаквало да дойдат.
Аааа... сигурен съм, че ББ ги е поканил. Иначе едва ли ще припарят до слънчевата ни система. Сигурно за да посрещнем заедно края на 2012 г. Нали за тогава се очаквало да дойдат.
Нищо чудно, ще ги обучава как се строят магистрали, междузвездни...:magic:
Нищо чудно, ще ги обучава как се строят магистрали, междузвездни...:magic:
... и как се режат лентички !
Ramsezsh
04-10-2011, 21:18
... и как се режат лентички !
Не пропускай и първите копки :super:
RUNNING WILD
04-10-2011, 22:52
знае се,ще има интермеждузвезден форум КАРБ и идват да си земат бивши зелени 1 кораб за Морфи 1 за Олди и 1 за Шефа
nightroller
04-10-2011, 23:19
знае се,ще има интермеждузвезден форум КАРБ и идват да си земат бивши зелени 1 кораб за Морфи 1 за Олди и 1 за Шефа
Това е безспорен факт!
Ръни, винаги съм мислел, че си стар хакер който има пред себе си няколко клавиатури и 5 монитора а около тях всичко е във фигурки на герои от "Междузвездни войни", както и няколко нафтови генератора за бекъп на захранването - та в тази мисъл винаги съм мислел, че си фен на Боба Фет а не на "тримата викинги" ама на :)
RUNNING WILD
04-10-2011, 23:23
и нека джадайската сила бъде с вас...приятно пътуване...
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
човек не съм хакер сериозно,преди пусках на мишката сиренце да тръгне...рибарче съм аз къде има блато там ме търси
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------
фен съм на 3-мата глупаци...
nightroller
04-10-2011, 23:26
и нека джадайската сила бъде с вас...приятно пътуване...
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
човек не съм хакер сериозно,преди пусках на мишката сиренце да тръгне...рибарче съм аз къде има блато там ме търси
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------
фен съм на 3-мата глупаци...
и аз съм фен на тия :):) то рибарче, си е ясно ама всички хакери така казват :) признай поне че тримата глупаци са голема банда :) така и не знам кво става накрая с тях :) освен че се превърщат във враг номер едно на всеки нормален човек - ИТ специалисти :) поне така мисля де ;)
Аз примерно в моята практика ненавиждам два типа хора - менажери и ИТ специалисти :( а ако има и такива като ИТ менажери просто разбери кво ще ги направя ако стана диктатор имам пъклен план за всичките :)
Ха сега тука да си признае дали всеки един няма опит с кварталния интернетаджия и не е говорил за майка му поне няколко милиона пъти ;)
Ramsezsh
05-10-2011, 00:01
ИТ менажери просто разбери кво ще ги направя ако стана диктатор имам пъклен план за всичките :)
Е не со лошо бре. И аз доста време съм бил не само ИТ специалист, ами ИТ мениджър.:super:
nightroller
05-10-2011, 00:07
Е не со лошо бре. И аз доста време съм бил не само ИТ специалист, ами ИТ мениджър.:super:
ти си готин :) и си ми приятел :) абе согурен ли си че нямаш няколко клавиатури и пет монитора ? и всичко около тях не е във фигурки на герои от "междузвездни войни" ? да си фен на Боба Фет ;) :D
Ramsezsh
05-10-2011, 00:12
абе согурен ли си че нямаш няколко клавиатури и пет монитора ?
Със сигурност имам :BIGsmile:.
nightroller
05-10-2011, 00:13
Със сигурност имам :BIGsmile:.
а такааааа ;) виде ли са ;) ти си хакер :D
Ramsezsh
05-10-2011, 00:17
а такааааа ;) виде ли са ;) ти си хакер :D
Е ако това е мерилото съм съгласен.:cheers:
nightroller
05-10-2011, 00:18
Е ако това е мерилото съм съгласен.:cheers:
не само това - чувал съм че хакерите пият несметни количества бира ;) :super:
Ramsezsh
05-10-2011, 00:21
не само това - чувал съм че хакерите пият несметни количества бира ;) :super:
Не само. И шофьорите така правят. Ма и шофьор съм бил.
От лични наблюдения знам, че и дизайнерите така правят. :lupe:
nightroller
05-10-2011, 00:27
Не само. И шофьорите така правят. Ма и шофьор съм бил.
От лични наблюдения знам, че и дизайнерите така правят. :lupe:
архитект/дизайнер ;)
а не бе :) дай ми бира! откакто вече не съм болен не знам как съм пил тва безaлкохолна бира - бях до ада и обратно се върнах :D
чух, че някви кораби идвали насам с извънземни :( дали пият бира тия а? ;D
Ramsezsh
05-10-2011, 00:31
безaлкохолна бира - бях до ада и обратно се върнах :D
Сигурен съм в това. Опитвал съм няколко вида - всичките отвретителни. Единствено една немска във Феите бях пил - почти приличаше на бира.
Furious 155
05-10-2011, 02:39
Аз пък се чудя - ако това наистина е така и три или там колкото са "кораба" идват насам или просто се движат наоколо из Слънчевата система - какъв е изобщо варианта да ги открием още около Плутон, като техниката на цялото човечество стига да се наблюдава максимум 3% от звездното небе?
Дам, идват кацат във Вашингтон, червен килим, вечеря с президента и почваме търговия на човешки ембриони срещу супер технологии. Това с идването на кораби е леко наивно. Според мен далечна цивилизация, не дотолкова обсебена с материята колкото нашата, би избрала малко по елегантен метод за контакт. (а може би те вече са тук и билета за среща е 60мг DMT..)
Ранобудниче
05-10-2011, 09:26
Боянски, Румба, оставете ги на мира.
Моля.
Не ме принуждавайте да ставам зла.
RUNNING WILD
05-10-2011, 11:44
ше ме прощавате ако има нещо,всичко е шега разбира се,аз също търпя шеги те си ме знаят ние си се обичаме по наш си начин и не го демонстрираме с писане много ама е така,цунки гунки на всички.
Ранобудниче
05-10-2011, 11:51
ше ме прощавате ако има нещо,всичко е шега разбира се,аз също търпя шеги те си ме знаят ние си се обичаме по наш си начин и не го демонстрираме с писане много ама е така,цунки гунки на всички.
Аз те разбирам, но тях ги остави на мира.
Просто пренасочи шегите си към друг обект.
RUNNING WILD
05-10-2011, 11:55
Скандалите са моята стихия...
Ранобудниче
05-10-2011, 12:00
Скандалите са моята стихия...
Я па ти.
Има къде-къде по-здравословни и емоционално зареждащи стихии :)
RUNNING WILD
05-10-2011, 22:10
а има да...заредили са ме достатъчно емоционално преди...виж още съм обременен и давам отражение...
nightroller
05-10-2011, 23:22
а има да...заредили са ме достатъчно емоционално преди...виж още съм обременен и давам отражение...
ето че се издаде :) ей на с този си пост :):) знаех, че има и други като мен а сега станахме трима, нова порода "тролове" хора, които не си крият мислите във форума, хора без комплекси да казват и да се държат по начин провокиращ останалите - ужасно се радвам, че не съм сам :):):)
Убеден бях, че някога ще си издадеш интелекта :) е сега новата атмосфера на форума, убеден съм, че ще генерира доста като нас - което е една напълно естествена, креативна и за доброто на този форум еволюция, сега може би ще разбереш защо старите модове ни имат зъб ;) те просто нямаха въображение и ги беше страх, а по-дяволите, ние непрекъснато провокирахме у тях и двете :):)
RUNNING WILD
06-10-2011, 14:01
нека почиват...RIP и това е,то беше като по комунизма,кой не слуша и е различен вън и наказание,с един се лаете идват и другите и ти обясняват колко си невеж и как винаги бъркаш и какъв си трол,не съм видял тема в която някой от тях да е успял да се защити или да даде ясни факти САМ неподкрепен от другите,егати ортащината,па като напишеш нещо бърза да го изтрие да не се смеят другите,нема какво да напише в своя защита знае че е грешен щом бърза да трие ма нема да каже като мъж да верно е така е сгреших 2011 година сме не трябва да е така.
То винаги е било така и така ще бъде, при комунизма само беше по ярко изявено, иначе е замазано..
Никой не обича различните :wc:
RUNNING WILD
06-10-2011, 20:06
аз се приемам за естестевен и нормален не за различен,демократ съм който зачита и уважава мнението на другите и приема че хората са много породи и не се стреми да ги прави свой облик и подобие ако има малко интернет власт в някакъв форум примерно.
Това звучи добре, но като цяло, когато ти се даде власт ще се разбе дали е така :)
RUNNING WILD
07-10-2011, 20:58
е ква власт?да казвам на някой си дали да пише или не?комплексарско ми звучи,администратор съм на група от 360 човека и познай дали не е смех там...
dimitar_vd62
08-10-2011, 15:21
Ъъъ, каква по-точно е посоката на темата, че сам не ми върви бирата.:dunno:
nightroller
08-10-2011, 15:41
Ъъъ, каква по-точно е посоката на темата, че сам не ми върви бирата.:dunno:
опусте форума тоя уикенд :) а за трите кораба дето идват насам чувам все повече :) значи има един тип хора - ИТ специалисти много са се сдухали :):D чувам крият се презапасяват се с ракия и водка - абе мани като по виденово време май ще е, като дойдат тия трите кораба ;)
RUNNING WILD
08-10-2011, 20:39
изнесли са се кой по село кой по Италфеста,кой не е за риба...
Да не са хукнали да посрещат корабите ?!? Гледам, че в магазина стелажите с алкохол се поопразнили...
nightroller
08-10-2011, 21:51
Да не са хукнали да посрещат корабите ?!? Гледам, че в магазина стелажите с алкохол се поопразнили...
траят си за да изкупят всичкия алкОол за да не остане за извънземните ;) понеже траекторията им е доста смахната и криволичеща а откак са минали Юпитер е доста целеустремена, според теорията на американските учени ;) идват и бързат за да се напият и да продължат нататък ... където и да е това - все до пиене ще ги отведе :)
И преди да приемете теорията на амеркианските учени с присмех - помислете за законите на вселената, които в малки граници в алкоОлното съдържание навсякъде из познатата ни вселена са едни и същи :)
Или може да приемем, че това в корабите са банди от ИТ специалисти изгонени от собствената им галактика след като другите специалисти са разбрали че въпросните ИТ такива са абсолютно и безнаказано безполезни :D
А, това е важно, не се знае за какво идват тия кораби.Може там (през девет галактики в десета демек) да е обявен сух режим и те да са решили да си набавят стока от тук.Така че, запасявайте се немедлено!!:drunk:
nightroller
08-10-2011, 22:14
:drunk:проблема е, че колкото и да се запасяваме ние като видни врагове на алкохола ще трябва да го унищожим - така че аз призовавам - Унищожавайте алкохола навсякъде където го видите :drunk: за да не остане за тия с корабите нито един хектолитър !!!!
А, това е важно, не се знае за какво идват тия кораби.Може там (през девет галактики в десета демек) да е обявен сух режим и те да са решили да си набавят стока от тук.Така че, запасявайте се немедлено!!:drunk:
Хм... то ако идат от галактика със сух режим, ми добре са дошли. Ще направим купона. :cheers: Само не се знае колко носят на пиячка. :tequilla:
Furious 155
10-10-2011, 10:15
http://nepoznato.energetika-bg.com/2010/10/nashestviyata-na-nlo-zatchestyavat-zashto/ :static:
dimitar_vd62
10-10-2011, 21:10
Ами то купон - добре, ама дали ще има извънземни каки, че тука вече съм се изложил...барем и на галактическо ниво да са пробвам.Може да не искат пари, ами от чисто любопитство.:humpx:
Ами то купон - добре, ама дали ще има извънземни каки, че тука вече съм се изложил...барем и на галактическо ниво да са пробвам.Може да не искат пари, ами от чисто любопитство.:humpx:
Сигурно ще има... такива дето носят на пиене и на бой...:drunk: