View Full Version : Чисто нов джип на половин цена
http://grabo.bg/djip-na-polovin-tzena-028su
Ратола и Грабо правят доста итересна оферта - джип SsangYong на 1/2 цена. (Дали джипа е свестен е друга работа, но на цената на малолитражка ми изглежда добре).
Прегледайте и страницата на Ратола какво казват за промоцията.
http://www.ratola.bg/promo_grabo_cars_20111003/
Към момента има 33 продадени ваучера.
П.С. Само за протокола да отбележа, че Грабо са много сериозни. Пазарувал съм доста пъти от тях, когато е имало заплетени случаи са ги решавали. Дори, наскоро, хора бяха измамени от туристическа агенция и от Грабо възстановиха сумите за тяхна смета. Веднъж дори си купих ваучери за екскурзия за 700 лв - ходих и се върнах - проблеми нямаше.
Изчакай Гриша Ганчев да пусне китайските и ще им подбие цената...:razz:
nightroller
06-10-2011, 00:48
Грабо са много яки пичове но преди време попаднаха в капан, който можеше да компрометира цялата търговия с отсъпки в страната ...
Сега този джип първо не е джип, второ е доста стар модел, трето преди време СангЮнг предложи уникални отстъпки за местния дилър тъй -като тука се продаваха най-много коли о тази марка !!! невероятно но факт :) сами си правете изводите - стар модел, маниакална дилъсрка цена, неадекватна кола и т.н. :)
Между другото този автомобил е проекртиран от шефа на катедрата на Кингс Колидж ъф Арт - най-престижното образование за аутомотив дизайнери в света :) е шефа на тази катедра явно е повече администратор отколкото дизайнер защото е проектирал както това недоразумение така и Родиус, което повярвайте ми, е едно огромно недоразумение в автомобилната индустрия
Знам също така, че много се обръщат на таван........нещо не е както трябва при тия автомобили..:Suicide:
п.п. предпочитам Лада Нива:))
Бе и шкода йети е готина, ама е по скъпа спрямо някои промоционални оферти
И аз гледах офертата ...
Но съм чувал че не са никак стабилни и въобще я отбегнах ... това е най-важното, което търся в кола.
Но като цяло офертата е примамлива ... гадното е че ESP, ASR и т.н. при тия коли са ебати рядкостта ...
old alfist
06-10-2011, 23:04
Това са автомобили за селското стопанство, рибовъдството и горската промишленост, така, че ако сравняване с нещо подобно - това е Лада Нива.
Stoyan Georgiev
06-10-2011, 23:22
това колко ваучера пише, че са продадени никога не е реално, един от големите сайтове за групово пазаруване са ми клиент и знам как бачкат всичките, там се пишат някви произволни
Ратолата, и да ми я подарят, пак ще я засиля някъде... джип-тоталка е това, отгоре на това с изхвърления от поточната линия на Мерцедес 270 CDI... мерсим ти за такъв кошляк...
Jivko7777
07-10-2011, 14:32
Каквото и да кажем все пак си остава Чисто нова кола на половин цена...
nightroller
07-10-2011, 14:39
на половин цена и е точно сделка с дявола ;) а обслужването къде го забрави ;) а застраховките? а другите неща около Чисто новата кола родена от любовта между Дарт Вейдър и Батман? какво да кажа повече?!
Mind_Control
07-10-2011, 16:29
Аз ако искаш мога да ти продам мерцедес S класа на половин цена. Вместо за 250 000 ще ти я продам специално за теб за 125 000 лв. Далавера, ще подписваме ли?
на половин цена и е точно сделка с дявола ;) а обслужването къде го забрави ;) а застраховките? а другите неща около Чисто новата кола родена от любовта между Дарт Вейдър и Батман? какво да кажа повече?!
Да, това никой почти не го брои
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
Аз ако искаш мога да ти продам мерцедес S класа на половин цена. Вместо за 250 000 ще ти я продам специално за теб за 125 000 лв. Далавера, ще подписваме ли?
То и за 50 000 да му я дадеш, като го вържем с горното е бая трудно...:)
Jivko7777
08-10-2011, 02:22
Ако ги имам тия 125 000лв, ще си имам преспокойно за едно масло и застраховка ;)
Мерцедес 270 CDI... мерсим ти за такъв кошляк...
:jason2:
Mind_Control
08-10-2011, 18:53
Ако ги имам тия 125 000лв, ще си имам преспокойно за едно масло и застраховка ;)
Става въпрос за това, че реалната цена на тоя джип си е такава. Тоест не ти я продават с 50% надолу :) а само те карат да си мислиш така.
Както реалната цена на С класата базов модел е 125 000 лв.