View Full Version : Moже ли да ми помогне някой???
Gorgizario
07-10-2006, 00:48
Побъркал съм се тука да търся текста на една песен и с 4асове ровя гугъл и яху ама нищо :cry: Песента се казва Never Surrender на Lion. Като гледам wasp дали ще има идея, щото метълист ми се вижда :wink:
Търсих и аз но ... нищо не намирам, освен (може би) част от песента
I'll never surrender, No I'll never give it up without a fight
And I'll always remember,How it feels to have to bring your dreams alive (NEVER SURRENDER)
иначе нищо друго :(
Gorgizario
07-10-2006, 12:10
Благодаря ти много все пак за вниманието :) А тази част от песента я намери някаде или по слух я докара?
Ами от google някъде в началото ... не помня вече, но трябваше да забраня javascript-а, иначе ме redirect-ваше нанякъде другаде.
аз вчера се счупих да го търся тва, нямах си работа нещо и прерових поне 20 сайта за текстове. незнам кво се пее в тази, ма явно е закодирано :shock:
Gorgizario
08-10-2006, 12:08
аз вчера се счупих да го търся тва, нямах си работа нещо и прерових поне 20 сайта за текстове. незнам кво се пее в тази, ма явно е закодирано :shock:
Мерси за жеста, ама на мен онази вечер 20 саита малко ми се видяха за това реших да опра на вас малко ама и вие се зорите за сажаление :frown: То тая песен е 86 и групата има 3-4 албума все стари така че нищо чудно че не може да се намери нищо :cry: Няма значение благодаря на двамата ви за старанието, аз ще продължавам докато не се изнервя от песента вече :twisted: