PDA

View Full Version : лампата за дюзите присветна :(

zaryto
07-10-2006, 15:54
Ходих при тоя Джими който ми препоруча 50cent тои каза че колата бачка абсолиутно на 6.само че ония ден като е засилих на 1 светофар да мина на жулто да не ма фани червеното :Bolt: и ми сприсветна лампата на дюзите дето като запалиш и светва и псоле загасва.Тоя майстроа Джими ми каза да почакам и да видя дали пак ще светне.Но втори пут не е светнала.каза че ако светне нещо не е наред с с няква сонда и ми я показа.И каза че битрябвало да харчи повече ако не е наред тая сонда а мойта харчи 9-10.Новата сонда е 170 лева на Бош + 20 лева труд.Вие К'во щв кажете по въпроса? :question:

vamfan
07-10-2006, 16:40
изчакаи да ти светне постоянно за да се разбере точно от какво е , поле или го поправяш или сменяш дефектиралата част. това е цената да си алфист :D

zaryto
07-10-2006, 18:28
Ммм Съмняеваме пак да светне ама се пак :priest:

boian
07-10-2006, 18:58
И да светне и да не светне, има записана грешка в паметта на компа, така че може да се види. Понякога се записват спорадични / случайни/ грешки, които се ресетват с екзаминера т.е. няма дефектирала електроника

Ivo Skoklev
08-10-2006, 11:01
Човече,това е алфа все пак ВСИЧКО свети когато си поиска,при мен така по едно врене над 4500 об. на 1-ва ми присветкаше лампата на накладките,сега спря,не се чуди само я карай яко.Тези коли са създадени за яка ръчка!!!Туи ни йе Golf!!!

xeac
08-10-2006, 12:01
А на мен защо не ми светва лампата за дюзите като запаля?Светват само ABS i AirBag за малко.

zaryto
08-10-2006, 12:46
Хах еми той пича ти каза сичко свети когато си поиска караи яко и тва е. :bigracer:

vamfan
08-10-2006, 14:10
Хах еми той пича ти каза сичко свети когато си поиска караи яко и тва е. :bigracer: не е съвсем така. после що ми се развали алфата, трябва да се спазват основните и минимални изисквания за поддръжка на колата ако искаш да си я караш беазвариино. ти я ръчкаи до 6000оборота на 1ва ( щото на толкова в движение изкючва съединителя) , а искаи после да е ок всичко. е малко тудно ще стане.що горяла масло, що и разхода ми е 17л,що сторостната кутия се прецака, и що изскочили повдигачите през блока :wink:

Bobo
08-10-2006, 21:51
Аве кво ви става по-тъпи мнения само у тунинг форума можеш да прочетеш :shock: Кви са тия простотии карай да свети - кат светне записва грешка отиваш виждаш ква е грешката и готово :idea:

После некви съединители изключвали :shock: :screwy: