Log in

View Full Version : Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011

TishO
08-10-2011, 23:12
Нека тука всеки сподели и коментира какво му е харесало и какво не на ИТАЛФЕСТА !!!!

mordohy
08-10-2011, 23:54
Нека тука всеки сподели и коментира какво му е харесало и какво не на ИТАЛФЕСТА !!!!
Мнението ми за тоя Италфест е крайно негативно!
То е породено от невъзможността ми да присъствувам!
Иначе всеки Италфест е добър!
То е като твърденията, че добра ракия, може да се пие по всяко време, както и , че хубава жена може да се люби по всяко време!:devil:

V@K@T@
09-10-2011, 02:39
Мн. вярно ... ИТАЛФЕСТА е такъв какъвто си го направиш
неможе човек да отиде на фест и да очаква организаторите да му направят веселото ... те просто те предрасполагат да си правиш веселото :))))))))))

haljscho
09-10-2011, 08:28
Абсолютно сте прави.
На мен и моето семейство много ни хареса.:-D

Поздрави на организаторите, за положения труд.

Поздрави и за всички които уважиха събитието.

yavorz
09-10-2011, 09:53
Добра атмосфера, доста посетители, а според мен факта, че не бе толкова близо до столицата, даде възможност на такива като мен, които иначе би им било твърде далече като време да присъстват!

п.с. Евала за ретро автомобилите, бяха страхотни!

Walker
09-10-2011, 10:19
Страхотен фест се получи!

За мен това беше един от най-успешните.

Адмирации към спомогналите за организацията!

546
09-10-2011, 12:37
Евала на всички които допринесоха да се състои това събитие.

Nikolov
09-10-2011, 13:21
Това ми беше 1-вия италфест и останах ужасно много разочарован.Не ми се иска да сам негативен но... немога да си кривя душата.Нито атмосфера ... нито организация :( надявам се догодина да е по-добре.Сравнение с тези фестове и събори на които съм присъствал този си беше направо фал.......
По едно време имах чувството, че хората са дошли за да седнат на заведението и да хвърлят от там по едно око на драга и майсторското шофиране. Ако ще бъда нападан ще помоля да си запазите негативните мнения относно коментара ми.

alfaa156
09-10-2011, 13:45
И на мен не ми хареса :( миналата година беше по-добър дори нямаше замерване на музиката,което ме издразни адски много ,но като цяло добре ;) имаше доста хора :)

Alfabas Dimov
09-10-2011, 14:50
аз се чудя защо пуснаха и двете състезания едновременно, и ЗАЩО ЗАБРАВИХА ДА ДОБАВЯТ 145ЦАТА 2.4жтд ЗА ДРАГА В КЛАС Д,СЛЕД КАТО 4-5 ПАТИ ИМ СЕ КАЗА ЧЕ ЩЕ СЕ МАХНАТ СЛИКОВЕТЕ ЗА 5 МИН, И ЩЕ УЧАСТВА

TishO
09-10-2011, 15:08
Чесно да ви кажа и на мен много организацията не ми хареса нямаше ред никакъв всеки се беше пръснал из цялата писта едни на драга други земаха тока на тестовия автомобил трети разглеждаха колите четвърти си бяха седнали в бирарията а петите даже незнаеха на къде да поемат според мен драга трябваше да е най последен за деня а преди това да се види кои какво има и кои какво може и поне една година защо не бяхме наредени по модели!!!! И въпреки всичко браво за положения труд за организирането на това страхотно събитие аз лично видях доста хора поговорих с доста нови и стари познати и се забавлявах по мое си !!!!

kpacuo
09-10-2011, 15:15
За пръв път феновете ще могат да се насладят на една от последните перли в короната на Алфа Ромео – 8C Competizione Spider.Жалко че не видяхме въпросната перла ... :biggrin1:

3. Обявяване на конкурси и правила - 11:00 ч
- Представяне на автомобили със силов и оптичен тунинг
- Мултимедиен конкурс по EMMA правила – Оценяване на лига за звуково налягане (ESPL)
- Конкурс най-запазен автомобил
- Конкурс "Детска рисунка"

6. Обявяване на резултатите от 4-те конкурса и награждаване - 15:00 ч
Някой има ли инфо какво се случи във 4-те конкурса , че този момент съм го пропуснал?

п.п Поздравления на организаторите за положения труд!

Immortal
09-10-2011, 15:38
Като цяло фестът ми хареса. Сравнително масово присъствие (повече от миналата година)...

Кое не ми хареса? Ще го кажа не с цел да критикувам, а с цел следващата година да се избегнат недостатъците:

1. Сигурността:
Беше адски идиотско да се провежда майсторско шофиране, а теренът да не беше ограден с лента. Постоянно преминаваха хора през трасето, дори и автомобили - по същото време, докато по трасето се провеждаха тренировки или състезания.
Въпрос на късмет е, че не стана някакъв инцидент.

2. Едновременността на събитията.
СПОРЕД МЕН, щеше да е много по-добре събитията да се провеждат едно след друго, а не едновременно с майсторското да се провеждат и тренировки за драг.
Прекалено далеч беше трибуната от старта на драга, и се пускаха някакви коли, нищо не се разбираше - какъв клас са, кой побеждава и т.н.

Всичко останало беше перфектно.
Благодаря на организаторите за което.

Тук е мястото и да изкажем благодарност и на общинската фирма "Пътна сигнализация" Ямбол и лично на управителя й г-н Братанов, за осигуряване на оранжевите конуси.

TishO
09-10-2011, 15:54
Между другото и аз искам да попитам какво стана със 8C-то толкова много се зарибих че ще го видя че накрая да си призная останах малко разочарован!!!!

soldier81
09-10-2011, 16:10
Между другото и аз искам да попитам какво стана със 8C-то толкова много се зарибих че ще го видя че накрая да си призная останах малко разочарован!!!!

Ми драсни едно лично на собственика и го смъмри,що не го е докарал.

Jivko7777
09-10-2011, 16:20
Жалко че не видяхме въпросната перла ... :biggrin1:

Някой има ли инфо какво се случи във 4-те конкурса , че този момент съм го пропуснал?

п.п Поздравления на организаторите за положения труд!

Ами аз такива не видях до 14:30 ;) Сори ама за 3-те италфеста + всичките итал трак дей, това беше най -най слабото...

nastybg
09-10-2011, 17:02
Мнение за Италфест - оценка 4 и то заради наистина перфектното време, което беше с нас опитвало се е да вали дори на калояново, където беше рено събора. А мнението ми е - ацки неорганизирано, бях в 9.30 там и до 12 се сглобяваше сцена. От 12 до 14.30 поне 5 пъти чух, че след броени минути започва драга,киснех на гумите като гущер.Водещия не го коментирам. След 15.30 нещата се задвижиха, започна се автомобил, устата да реди, майсторско и драг (дотук извода - дали в 10 или в 14 часа ще дойдеш няма значение, това беше време за кибабчета) Забелязахте ли като започна всичко колко коли и хора останаха ? Трябваше докато си текат квалификациите по драг да мине всичко останало така публиката щеше да остане заинтересована.И за финал драга, аудио тунинг-а така и не го видях, а за 8Ц-то да не говоря.

ПП. Приемете го като съвет за в бъдеще, просто мнение, което да го подмите или както си решите, но не и с отговор - малко хора помагаха, ти що не се включи и т.н., защото това не е оправдание, не съм се вкючил, защото нямам времето и желанието, искам да отида и да си направя кефа, а не да работя там. Наемат се хора организира се и се получава. А ако евентуално кажете, че не е ефтино да се наемат, то за това време е станало ясно, че щом някои се е дигнал от софия на 600км не му пука дали входа е 2лв. или 5лв. или 10лв на човек, ако знае за какво ги дава. Пример е божурище. Затова посещаемостта на фестовете намалява с всяка изминала година :)

Успех занапред.

toki4a
09-10-2011, 18:12
на мен пък ми хареса :-D
винаги може и да е по добре !, но не мога да критикувам никой !
нагледахме се и на бързи коли ,ии хубави жени!!, видяхме се с много приятели!,просто хубав ден беше !;;)

Mirela
09-10-2011, 18:14
Пазарджик велики сте просто :)))))))

164 td
09-10-2011, 18:22
Където е групата Пазарджик просто няма как да не стане.Това е душата на феста,особенно в деловата част.

Kamen666
09-10-2011, 18:50
Ами аз такива не видях до 14:30 ;) Сори ама за 3-те италфеста + всичките итал трак дей, това беше най -най слабото...

Много си прав !
От всички фестове досега този фест (или по скоро трак фест)беше пълен провал за съжаление....
Жалко за голямата посещаемост,жалко за изгубения интерес на феновете...
Адмирации към всеки положил труд в организацията на феста и всеки заел се с нетежката задача да го проведе.
Факт е обаче,че 80% от феновете вече в 15:00 бяха напълно отегчени от постоянните замервания ,квалификации,въртене на пунтото и т.н.
Доста голяма част от присъстващите ,предпочетоха да пият кафе в Сливен,вместо да гледат как един автомобил си замерва времето минимум 7 пъти...
И в крайна сметка в края на феста останаха организатори и участници в двата конкурса плюс минус 10-15 човека....за жалост.
Защо изневерихте на традицията която всяка година следваме?Защо не оставихте пак баналните драг замервания в края на програмата?
Къде ни беше президента на клуба?Председатели,заместници и т.н.?
Как един не се намери да ни посрещне в ресторанта,да каже наздраве,няколко хубави думи като всеки друг път ?
Да знаем защо сме се събрали с две думи...
Всички плюехте Петко,но откакто той го няма,фестовете не са същите !Той винаги обръщаше внимание на всеки по малко...
И все пак Ви благодаря,че ни събрахте всички заедно,че успях да се видя със стари приятели и живот и здраве догодина - до фест !
Без лоши чуства към никой,съжелявам ако съм засегнал колега,просто изказвам нещата от своята гледна точка.

serafim
09-10-2011, 19:00
Не искам да изпадам в подробности - с една дума - супер беше. Казвам го не за да "четкам" някого, просто дойдох без определени очаквания, с "отворен" ум и не съжалявам. И - догодина пак.:rosso_spider: :plane::BBQ::cheers: :drunk:
Каквото го направим, такова ще бъде!

нагледахме се и на бързи коли ,ии хубави жени!!, видяхме се с много приятели!,просто хубав ден беше !;;)
+1

Alfa User
09-10-2011, 19:00
И от мен малко ... На тая писта организирах регионалните срещи през 2004-2006 год, и тоя фест ми се яви нещо като юбилейно завръщане към места и спомени ... До тук чудесно ...

Бяхме на пистата в 10.20 ... като очаквахме програмата да е както беше описана - откриване в 10.30 и т.н. Да, ама не - както казваше един журналист. Към 11 и нещо чух, че драга започва след 15 минути ... След още 20 минути се разбра, че официалното откриване на феста ще е в 12.00 ... е, както се казва, к'о стана ?
Ама и това не е болка за умиране - видяхме се с много хора, запълних си времето качествено.
Но както казаха и други :
- защо драга и майсторското шофиране бяха по едно и също време ?!?
- трасето за "майстори" не беше обезопасено хич - на два пъти чух да се предупреждават хората да внимават къде минават - ама тва беше, защото бях близо до колоните - а тия, дето бяха надалеч ??? Затова имаше преминаване постоянно на автомобили и хора през трасето - аз също съм много доволен, че от това не стана някакъв инцидент!
- Италфеста се превърна в крайна сметка в един драг-ден ... а според мен не това е идеята на това мероприятие! Да не споменавам един "колега" с тъмна 156, който постоянно се опитваше да ни пълни очите с прах, докато тренираше късане на жилата на ръчната си спирачка ... да е жив и здрав, дано е научил нещо :)
- Тръгнах си от пистата към 16ч - до тогава нямаше ни конкурс, ни чеп обявени от микрофона... Както и да е - не е лесна организацията, знам адски добре, но Италфест е веднъж в годината все пак... За мен винаги е носел определени емоции и е оставял трайни спомени.

Иначе вечерта беше добре - купона се разгоря както трябва, поговорихме доволно с много готини хора. Дансинга наистина беше леко тесничък, но пък който е искал - се е възползвал от него :) Поздравления за рок-феновете, с които завършихме купона подобаващо, поздравления и за Пазарджик - за сетен път най-яката и сплотена група !!!
Благодаря за организацията на Феста - тежка е задачата, много са малко хората, които искат и най-вече могат да помогнат, и е нормално различните години да имат различен успех.

...
Къде ни беше президента на клуба? Председатели,заместници и т.н.?
Как един не се намери да ни посрещне в ресторанта,да каже наздраве,няколко хубави думи като всеки друг път ?
Всички плюехте Петко,но откакто той го няма,фестовете не са същите !Той винаги обръщаше внимание на всеки по малко...

По-точно от това няма как да се каже - подкрепям това мнение с двете ръце !!!

mitaka_71
09-10-2011, 19:50
Рядко пиша,но тук ще драсна 2 реда:
От всички фестове до сега на които съм присъствал това е най-слабият от гледна точка на организация,присъствие и т.н...Лошото е че с всяка измината година става все по-зле и по-зле....Догодина очаквам да има не повече от 100-150 коли така както са тръгнали нещата.

Съжалявам,но това е реалността...

vegatta
09-10-2011, 19:53
Феста си беше идеален! И прецедатела си беше там и управителния съвет... хората правеха всичко възможно да са наред нещата. Вечерта беше много ползотворна и халкохолна...:drunk:

На мен ми хареса!

koolio
09-10-2011, 19:53
Доволен съм, че имаше доста коли и хора. Доволен съм, че всеки можеше да се пусне на пистата без излишни формалности. Доволен съм, че имаше настроение и ентусиазъм. Доволен съм, че вечерта стана купон, видях се със стари приятели и се запознах с нови.

В организационно отношение - можеше да е по-добре. Особено липсата на обезопасяване на пистата беше сериозен пропуск, за щастие без последствия. Но все пак фестът за първи път се организира от този състав на управата на клуба, нека все пак сме благодарни за усилията и за това, че събитието се случи.

За мен лично неприятният момент беше изпълнението на т.нар. Устата. Въпросният е доста неприятен за мен, а предполагам и за по-голямата част от посетителите. Ако спонсорът иска да спечели публиката - по-добре да беше докарал няколко коли за свободен тестдрайв вместо да ни натрапва т.нар. изпълнител.

milenamr
09-10-2011, 20:17
За съжаление през деня не успях да присъствам на пистата, но доколкото "агентурата" Алекс с фотоапарата и камерата си е свършил работата мисля, че е било добре, както обикновено, макар и с някои пропуски в програмата,з а които прочетох.
Но моето мнение е, че не може да очаквате нещата да са същите като в най-добрите времена(като например прекрасните италфестове от 2005,2006, 2007), при положение, че вече нищо не е същото.Хората не са същите, отношението им към този автомобил не е същото, обстоятелствата са коренно различни от преди.Така че е нормално(независимо за добро или лошо) да се променят нещата.И при положение, че всичко върви на лешовица, няма и как тази посока да не се отрази и на италфеста или на подобни събития.
Но с оглед обстоятелствата, в които се намираме мисля, че организаторите са си свършили чудесно работа, дори и да има разни кусури, то идеално никога няма.
А що се отнася до вечерта, получи се страхотен купон.Лично според мен беше много по-добре от миналата година, защото беше по-сплотено, задушевно и емоционално и успях да се видя с много приятели, с които за съжаление май само на феста се виждаме.
Адски съм доволна от вечерта, купона беше перфектен, за което също благодаря на организаторите.Знам много добре колко сериозна задача е да се организира подобно събитие дори в много по-малък мащаб и поздравления,че са се справили идеално със сериозната цифра посетители, така че всичко да бъде наред и да си изкараме страхотно.

А иначе и на мен Петко ми липсва и ще ми липсва и занапред, най-страхотните фестове бяха с него.
Но нещата се променят, за добро или за лошо, дано пак да се завърти колелото и да си дойдат на мястото :)

PE4E
09-10-2011, 20:26
Феста беше на ниво,също и колегите от пазарджишката група:drunk: :cheers:

миро
09-10-2011, 21:06
Имаше критики, че събитието се е превърнало в драгдей, мисля, че по-голямата част от посетителите бяха там точно заради това. Организаторите нямат вина за което, така че критиките са излишни.
Всичко беше окей, вечерта също си изкарахме добре.

to6ko
09-10-2011, 21:19
И на мен си ми хареса феста,имаше доста хора и коли(поне според мен) и много адреналин!Вечерта беше качествено полята........

Jivko7777
09-10-2011, 21:27
Много си прав !
От всички фестове досега този фест (или по скоро трак фест)беше пълен провал за съжаление....
Жалко за голямата посещаемост,жалко за изгубения интерес на феновете...
Адмирации към всеки положил труд в организацията на феста и всеки заел се с нетежката задача да го проведе.
Факт е обаче,че 80% от феновете вече в 15:00 бяха напълно отегчени от постоянните замервания ,квалификации,въртене на пунтото и т.н.
Доста голяма част от присъстващите ,предпочетоха да пият кафе в Сливен,вместо да гледат как един автомобил си замерва времето минимум 7 пъти...
И в крайна сметка в края на феста останаха организатори и участници в двата конкурса плюс минус 10-15 човека....за жалост.
Защо изневерихте на традицията която всяка година следваме?Защо не оставихте пак баналните драг замервания в края на програмата?
Къде ни беше президента на клуба?Председатели,заместници и т.н.?
И все пак Ви благодаря,че ни събрахте всички заедно,че успях да се видя със стари приятели и живот и здраве догодина - до фест !
Без лоши чуства към никой,съжелявам ако съм засегнал колега,просто изказвам нещата от своята гледна точка.

Просто казах истината, но виждам че и други я споделят! Това е!

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Имаше критики, че събитието се е превърнало в драгдей, мисля, че по-голямата част от посетителите бяха там точно заради това. Организаторите нямат вина за което, така че критиките са излишни.
Всичко беше окей, вечерта също си изкарахме добре.

Ми поне и драг дей да беше, мааа и това не беше ми то беше пълна анархия бе, то на свободните стартове на драга точно преди седмица беше по организирано и си имаше ред и правила...Мааа здраве да е!

ПП: QV-то радва :drunk:

Mirela
09-10-2011, 21:27
Сега и от мен критики не към организаторите ами към присъстващите.
Имаше черни торби за боклуци на 5 метра една от друга много трудно ли беше тяхното намиране за някой от вас?

По мои спомени имаше и Еко тоалетни които не бяха много близко до публиката поради ред прични, НО ги имаше, а някой на 5 метра зад гърба ми пикае.
Има и заснети дано се познаят.

to6ko
09-10-2011, 21:40
Сега и от мен критики не към организаторите ами към присъстващите.
Имаше черни торби за боклуци на 5 метра една от друга много трудно ли беше тяхното намиране за някой от вас?

По мои спомени имаше и Еко тоалетни които не бяха много близко до публиката поради ред прични, НО ги имаше, а някой на 5 метра зад гърба ми пикае.
Има и заснети дано се познаят.

Поради същите ред причини тези тоалетни не се посещаваха!Ама за боклука съм много съгласен с теб цял ден торбичките празни а по пистата сметище!!!

digitalundgrd
09-10-2011, 22:04
Давам оценка 5 на феста...Видяхме се с доста хора, поговрихме, посмяхме се. Видяхме и коя кола колко може, което за много от посетителите на феста беше по-интересно и важно от изпълнението на устата :)

Майсторското наистина беше "леко" опасно за хората, които минаваха на около.

Лошо впечатление ми направи това, че ни сложиха в "пицария", а не както трябваше в ресторанта на хотела.

Беше тесничко, нямаше достатъчно места и маси в началото и се наложи да се придърпват допълнителни столове и маси и хората седяха прави до вратата, защото няма къде да седнат...Все пак от "Пицарията" знаеха предварително колко ще бъдем, можеше поне това да е ОК.

След това УЖ имаше меню 1 2 3 4....Сведоха нещата до 1 вид пилешко и 1 вид свинско....Десерта беше само 1 вид - торта...

На нашата маса, на която бяхме поне 20 човека, хляб имаше само едно панерче с 5 филийки в единия край и до края на вечерта повече хляб не дойде, а не е като да не казахме на сервитьорките... Те самите пък ми се стори, че не бяха много "в час" и можеше да са малко по-любезни.

Пазарджишката група бяха на ниво ;) Токича е страшен пич :)

Immortal
09-10-2011, 22:18
Не знам кое е било определящото при избор на ресторант... Бях си предложил услугите като местен, да помогна за ресторант (знам къде какво...).

"Лошо впечатление ми направи това, че ни сложиха в "пицария", а не както трябваше в ресторанта на хотела.

Беше тесничко, нямаше достатъчно места и маси в началото и се наложи да се придърпват допълнителни столове и маси и хората седяха прави до вратата, защото няма къде да седнат...Все пак от "Пицарията" знаеха предварително колко ще бъдем, можеше поне това да е ОК.

След това УЖ имаше меню 1 2 3 4....Сведоха нещата до 1 вид пилешко и 1 вид свинско....Десерта беше само 1 вид - торта...

На нашата маса, на която бяхме поне 20 човека, хляб имаше само едно панерче с 5 филийки в единия край и до края на вечерта повече хляб не дойде, а не е като да не казахме на сервитьорките... Те самите пък ми се стори, че не бяха много "в час" и можеше да са малко по-любезни."

Ей затова, и заради безумната цена от 25 лв за скромното меню, почти НИКОЙ от ФИАТ клуба не присъства, вкл. и аз. Пък в Сливен не е като да няма ресторанти, изпитани, качествени и т.н.

П.П. В основния ресторант на хотела се провеждаше предизборна среща на ДПС. Не че има значение де.

bouncer
09-10-2011, 22:28
Благодаря на всички за критиките, ще си вземем поука.

Ще се опитам да отговоря на някои от вас,

1. Защо не беше допусната дизеловата 145-ца до клас Д на Драга. Има две причини. Първата е, че в края на деня бях тотално изморен и просто забравих, че сменя гумите. Втората и по-важна е, че колата не е записала квалификационно време без сликове и поради тази причина няма как да бъде допусната до различен от С клас.

2. Защо нямаве колнкурси. Аудио конкурс нямаше, защото съдиите не се явиха с измервателната техника.

3. Защо се забави началото. Тук вече и аз се чудя. Бяхме в 6:45 на пистата и всичко започна да се сглабя. Просто бяхме малко хора по една или друга причина. Не успяхме да се справим със всичко. Ако имахме още 10 човека да помагат можеше и да е различно.

4. Защо беше тясно в пицарията. Защото не трябваше да сме там. Два дни преди феста ни преместиха от ресторанта в пицарията защото имали група. В последствие се разбра, че групата е от ДПС и лично Доган беше там. Вие си преценете дали от хотела (собственост на Лечков) са долни продажни боклуци или организаторите са некадърни.

trouble
09-10-2011, 22:38
Гледайте и от друга страна - Това да дойдеш в Сливен и да няма драг по цял ден е все едно да идеш до Рим и да не видиш Папата :drunk:

Града е ралиджийски и драгаджийски. Приятно впечателние ми направиха колегите които същия ден отново срещнах но в Твърдица. Личаха си лепенките :)

dilian alfa gtv
09-10-2011, 22:51
До Bouncer-Колега още ли си във Жеравна...........?Заснет си,добро място за паркиране на пуйката,иначе добър избор за почивка след феста,на мен не ми се тръгваше,но пустия му работен ден.

milenamr
09-10-2011, 23:04
4. Защо беше тясно в пицарията. Защото не трябваше да сме там. Два дни преди феста ни преместиха от ресторанта в пицарията защото имали група. В последствие се разбра, че групата е от ДПС и лично Доган беше там. Вие си преценете дали от хотела (собственост на Лечков) са долни продажни боклуци или организаторите са некадърни.
Разбира се, че организаторите са си свършили блестящо работата.Както споменах знам, че си е зор дори 20-30 човека да организираш, а какво ли остава за в пъти повече и с оглед тези препятствия, които са ви изкочили просто мога да кажа едно голямо ЕВАЛА за това, че все пак сте се справили и то отлично.
:big_bow_down:

coca-cola
09-10-2011, 23:21
Феста е такъв какъвто си го направим за мен беше супер изкарах си добре тези които бяха с мен и до мен също бяха доволни така чеееее не искам да коментирам.Съжалявам само че всичкия негативизъм отново го отнасят организаторите и стюардите а ние вместо да им благодарим за положените усилия и търпение отново ги мачкаме.Ай наздраве и кога беше следващия Фест че тамън съм загрял.Отценката ми както винаги е Мн.Добър 6

Peak1
09-10-2011, 23:59
Феста е такъв какъвто си го направим

Колега, въпроса е за организацията на самото мероприятие, а не кой как е прекарал. Аз също си прекарах много приятно и весело, но каквото и да си говорим организацията куцаше.

Както беше споменато вече трасето за майсторско трябваше поне с ленти да е оградено. На няколко пъти без малко се разминахме с грозните гледки. И не само пешеходци навлизаха в зоната ами и част от колите от драг-а...

Остана усещане за липса на каквато и да било програма. Резултатите от конкурсите за най-запазен и тунинг автомобил се съобщиха прекалено късно. Тогава вече над 50% от хората си бяха тръгнали и доста от тях даже не са разбрали, че е имало такова нещо.

За следващия фест наистина не е лошо да се обмисли да се направи по-скъп билета, за да се наеме помощен персонал както е предложил nastybg

Благодаря все пак за труда ви!
Догодина повече :-D

Освен това направи впечатление негативизма на хората посетители на феста... Защо така грубо и пренебрижително трябваше всички да обърнат гръб на сцената и да се махнат от нея като излезна Устата? Аз също него харесвам... ама грам даже, но останах от уважение към труда на организаторите и спонсорите, които са го довели, към него като човек, за това, че е дошъл на крак да разведри обстановката на НАШЕТО мероприятие.

Нека малко от малко да си имаме уважение едни към други и като личности и към труда си.

V@K@T@
10-10-2011, 08:24
Каквото го направим, такова ще бъде!

Именно :respect:

Феста е такъв какъвто си го направим за мен беше супер изкарах си добре тези които бяха с мен и до мен също бяха доволни така чеееее не искам да коментирам.Съжалявам само че всичкия негативизъм отново го отнасят организаторите и стюардите а ние вместо да им благодарим за положените усилия и търпение отново ги мачкаме.Ай наздраве и кога беше следващия Фест че тамън съм загрял.Отценката ми както винаги е Мн.Добър 6 Точно казано колега ... когато човек отиде негативно настроен няма как да си прекара добре дори и организацията да е супер . Другото , което исках да кажа (с риск да се повторя) : ОФИЦИАЛНАТА ВЕЧЕРЯ е сиг. 50 % от фест-а такаче , който не е останал за вечерята якото му прекарване няма как да е на 100 ;) Поздрави на всички и браво на организаторите ... до година ще е по-добре и ще направя всичко възможно пак да дойда дори и да съм пеша :static:

italfen
10-10-2011, 08:32
Първи фест ми беше и няма как да го сравня с останалите, но въобще не ми хареса... просто тотално игубиха интереса на зрителите...
уж спечелих грамота за най-запазен автомобил... никой не си направи труда поне да дойде да снима да има някакво доказателство за клуба, че този автомобил е спечелил... за какво се правят тези конкурси? да се напише на един хварчащ лист името ти и модела ли? Някъде във форума да се изведоха резултатите от конкурсите и драга?
Жалко за 8C ...
btw Варненската група и тези от Търговище бяхме срели на село Тича на идване и не знам дали някои от вас видяха една преминаваща червена 147ца приличаше много на GTA звука и също подсказваше.... беше истински скандал... и на феста я нямаше???

pininfarina
10-10-2011, 08:43
Първи фест ми беше и няма как да го сравня с останалите, но въобще не ми хареса... просто тотално игубиха интереса на зрителите...
уж спечелих грамота за най-запазен автомобил... никой не си направи труда поне да дойде да снима да има някакво доказателство за клуба, че този автомобил е спечелил... за какво се правят тези конкурси? да се напише на един хварчащ лист името ти и модела ли? Някъде във форума да се изведоха резултатите от конкурсите и драга?
Жалко за 8C ...
btw Варненската група и тези от Търговище бяхме срели на село Тича на идване и не знам дали някои от вас видяха една преминаваща червена 147ца приличаше много на GTA звука и също подсказваше.... беше истински скандал... и на феста я нямаше???

147-цата беше на Петко - KGB и е дизелче ;-)

bouncer
10-10-2011, 09:23
... и дойде на феста

BillyBoy`
10-10-2011, 09:29
Аз не съм присъствал на феста за което съжалявам адски много.Гледам тука има адски много критикуващи та викам догодина вие да организирате феста.Хубав или лош феста си е фест и трябва да се уважава труда на хората заели се това да стане реалност.

ShoxXx
10-10-2011, 09:35
"Евала фест!"

Дойдох към 15:30...то и аз не знам защо дойдох, може би съм очаквал да видя нещо... Първото нещо, което видях е, че повече от половината хора явно са се разотивали. Това е един от най-показателните фактори за нивото на сбирката.

Някакво безразборно каране на някакви коли на някаква отсечка с някакви хора, които седят около тях. Какво се кара, какво се мери, какво се гледа, какви са класиранията? Организаторите си говориха с разни хора, с които не са се виждали отдавна примерно, сцената седи пуста, от микрофон и озвучаване няма и следа. Седях има няма 10мин. И осъзнах, че "фест" наистина трябва да е в кавички, защото това беше една сбирка, с нищо по-различна от сбирките, които хората си правят във всеки град.

Важно е да се отбележи, че всички, които са били на фестове до 2009 година имат негативни впечатления за това, което се случи вчера, а всички, които не са били са много доволни, просто защото няма база за сравнение.

italfen
10-10-2011, 09:49
страхотна е 147цата

BatVas
10-10-2011, 10:03
страхотна е 147цата

147-цата на Петко KGB, сутринта тръгнахме рано от София за да се стигне 9-10 във Варна и да се закупи едно ГТ -след обяда Петко вече беше на пистата.
На мен ми хареса феста, а за всички, които се оплакват от организация, сигурност и т.н.т да Ви дам ли линк към темата набираща стюарди - да се бяхте включили в организацията (хората жертват от собственото си време и безплатно се опитват да направят нещо) така , че преди да критикувате помислете Вие какво направихте за да е по добър феста. Да винаги може по добре, но....когато се включат повече фенове и го направят.
8Ц нямаше защото, защото собственика нямаше възможност да присъства.

italfen
10-10-2011, 10:16
а твоето GTV? или просто не беше там с него

BatVas
10-10-2011, 11:47
а твоето GTV? или просто не беше там с него

Без GTV-то бях. Возих се с Петко :)

stelt
10-10-2011, 12:49
Феновете май вече не са това, което бяха преди.
Според мен един фест не трябва да е съсредоточен само в един ден. Предната година в Хасково събитията бяха събота и неделя и мисля че се получи по приятно.

Mirela
10-10-2011, 12:50
За този фест добре че беше само в събота неделя си беше студ.

vegatta
10-10-2011, 14:01
Важно е да се отбележи, че всички, които са били на фестове до 2009 година имат негативни впечатления за това, което се случи вчера, а всички, които не са били са много доволни, просто защото няма база за сравнение.

Аз не съм пропускал фест от 2007г. до сега, и всяка година феста е такъв какъвто си го направиш

Пак казвам че ми хареса

Sunny
10-10-2011, 14:19
Аз не съм пропускал фест от 2007г. до сега, и всяка година феста е такъв какъвто си го направиш

Пак казвам че ми хареса

:clap2:
Хората очакват някой да им ангажира вниманието .
На 100% съм съгласен с теб . Прекарването на каквото и да е мероприятие е такова каквото си го направиш с приятели и компания .
А всички които нещо си не им е харесало - ами следващата година да се включат в организацията на даденото мероприятие или конкурс който според тях е бил провален .
Лесно е да се критикува . Трудното е да си даде сметка човек - Какво направих за този фест , а не той за мен .

nastybg
10-10-2011, 14:33
Ето точно това имах предвит, това какво съм направил или дали съм помогнал не е оправдание и не е правилния начин да дадеш обяснение ... какво съм направил за божурище тази година - НИЩО, какво съм направил за I track day + drift taxi, а за бмв събора - нищо, единственото важно ни беше да пуснат колата и дали ще има достатъчно гуми и бензин. Това е, другото не ме интересува, затова си има организатори, това им е работата и от това печелят, наемат хора правят го интересно на хората се задържа вниманието и продължават да ходят и чакат с нетърпение. И евтините билети не са оправдание. Нека да са 10лв, хората щяха да са пак толкова, а догодина и повече, ако е интересно. Това е това ми беше четвъртия по ред италфест и с всяка година хората намаляват - не им е интересно. Аз съм довел поне 10-15 човека на италфестове и с още толкова и повече съм ходил, който вече не идват защото не представлява интерес. Не нападам никого и не искам да засегна никого, но така стоят нещата ;)

kamoev
10-10-2011, 14:35
Хайде и аз да се включа в коментарите,дано както всички пишете догодина да има повече ентусиазъм от страна на всички и би трябвало да се получи чудесно.
Аз бях за първи път защото винаги нещо по бизнеса е изкачало на датите на фестовете,но все пак мисля че в събота купона си стана времето беше супер и имаше достатъчно коли,отново твърдо обещавам че догодина ще има поне 5 различни Мазератита+една много хубава 156 ца:).

За организацията мисля че хората се бяха постарали но просто нямаше достатъчно стюарди,а за майсторското си бяха виновни тези Сливенските "учители" на пилоти,там май основната цел беше да се счупи Пунтото и да покажем колко сме добри абсолютно никому нейзвестните пилотчета "инструктори"-просто нямаше никакъв контрол и наистина беше опасно.

За догодина ако мога да си позволя да дам съвети виждам три основни грешки:

1.Датата на Феста винаги трябва да е твърда нетърпяща никакви промени тъй като хората си плануват събитието с месеци напред.Тази година имаше промяна в последния момент и хората от нашия клуб просто не успяха както и може би и други.

2.Много ама много добре ще е Феста да е напролет подобно на всички останали,есента просто е късно,хората са заети след лятото и времето е капризно.

3.Винаги е добре сбирки на ентусиасти от какъвто и тип да се организират в централна България така на никой няма да му е далече.Пример е тук в Пловдив.Аз лично бих се ангажирал в помощ на организацията.

Държа да отбележа че за мен събитието си беше страхотно и чакам с нетърпение Феста 2012.

rumanqska
10-10-2011, 14:48
Феста е такъв, какъвто си го направиш.Не сме отишли на театър или на:band: концерт , че да очакваш някакво шоу от някой си.За мен си беше добър :bravo:! Изкарах си доволно и стоях до последно . Догодина пак,стига да има кой да го организира,че с тия критики !

Yavor
10-10-2011, 16:28
На мен лично ми хареса, имаше косури, но при положение че това е мероприятие с чисто фенска цел -беше си прекрасно. По-горе един колега се изказа че на Божурище били по интересни мероприятията - ами да, организаторите печелят от тях, затова и са по интересни, затова има повече спонсори и рекламодатели, затова има повече реклама, затова има по-големи награди...
Ако пък се направи Италфеста така че да се спечели от него - първо вечните мрънкачи ше ревнат че 'управата' се обогатява за сметка на масата. И още по големи критики ще има- не дай си боже входа да е 10лв - о ужас! Тогава цената на билета ще 'откаже' много от хората.
Апропо - Тракдея също се прави с цел печалба на организаторите, така че моля ви - не бъркайте понятията.

Моята единствена забележка към организацията отново както и последните години, като изключим миналата, е че датата е много късно - трябва да е преди 20 септември винаги феста - ето ако лошото време беше избързало с няколко часа, щяхме да имаме прогизнал фест. Да не говоря че вечерите не стават за парти като е студено. А то феста е това - парти на Итал-феновете, не нещо друго. Който очаква нещо различно - да ходи да плаща 10лв вход на човек. Като на кино.

Всичко друго неприятно си го направихме сами - и боклуците, и пикаенето в тревата...
А, да - и колегата с 145цата дето реши да си купи за ядене направо от колата... добре че някое от тичащите деца не му изкочи пред колата, че тогава... пак щяхме да се прочуем. Аз на това му викам - простотия.

Аз предлагам - дайте догодина да го направим с комерсиална цел, да им съберем очите, ама отсега се подготвяйте за 10лв вход и сами да си търсите хотели, а мохабета - както дойде - на групички.

Bodom
10-10-2011, 16:43
И аз да кажа няколко неща.
Първо - датата на феста се промени в последния момент по вина на... Лечков.
Второ - времеизмервателната техника за драга не беше първоначално предвидената от организаторите.. защото тя се счупила предната седмица.
Трето - Предвиденият конкурс за аудио тунинг не се проведе защото... съдиите който трябваше да дойдат с техника за измерване не дойдоха.

За тези трите са виновни все организаторите, нали ?
Относно провеждането на състезанията...
Аз и още двама души записвахме участниците за състезанията, като началото на записването беше около 10часа и продължи поне час и половина.
Бяха записани 40 участника за драга и 15 за майсторското шофиране, а това бяха двете най-обемни състезания.
Да се провеждаха само по едно събитие по едно и също време - нямаше да стигне деня определено!
За квалификациите на драга не стигна времето и 10-15 коли не дадоха второ квалификационно време.

Първата част на майсторското шофиране се проведе по време на тренировките на драга. А по време на квалификациите на драга незнам какво друго се случваше, понеже бях зает със записването на времената. И точно квалификациите се проточиха много.. не за друго, ами заради 40-те участника. И към 15 часа се реши да се приключва, че не остана време.

Незнам хората , които са си тръгнали в 15 часа какво още са очаквали да видят.. след 15 доколкото помня бяха втората част от майсторското и финалите на драга, които продължиха до към 17:30 някъде.

Да - сигурно не е бил перфектният Италфест откъм организация - но всеки фест досега си е имал своите проблеми и недостатъци. И накрая все някой нещо не му харесва. Миналата година примерно феста беше два дена и имаше хора, които мрънкаха втория ден "ее, пак ли трябва да даваме 2лв? нали вчера дадохме вече." :clap2:
Така - чеее молим ви се. Чак провал феста не беше :)
Следващия път наистина вземете помогнете с организацията - да видите после как ще критикуват и вас :humpx:
Аз досега винаги съм си изкарвал добре на фестовте.
Вие си мрънкайте...

П.С. аз гласувах с 5, защото знам, че не беше перфектно всичко и можеше и по-добре!

Васил Петров
10-10-2011, 16:49
Поизчетох мненията и просто нямам думи колко сте неблагодарни половината.

Ако този празник имаше комерсялна цел щяхте тогава да се тръшкате защо е толко скъпо.Няма смисъл да си хабя клавиатурата да ви обяснявам.

Феста си бе на ниво.Благадаря на организаторите че го осъществиха.

Наистина пицарията бе гадна но заради Доган бяха отцепили и рестората.

Вечерта се получи страшен купон.Пиене,ядене,танци и проятна компания.Поздрави на всички.

nastybg
10-10-2011, 16:49
По-горе един колега се изказа че на Божурище били по интересни мероприятията - ами да, организаторите печелят от тях, затова и са по интересни, затова има повече спонсори и рекламодатели, затова има повече реклама, затова има по-големи награди...
Ако пък се направи Италфеста така че да се спечели от него - първо вечните мрънкачи ше ревнат че 'управата' се обогатява за сметка на масата. И още по големи критики ще има- не дай си боже входа да е 10лв - о ужас! Тогава цената на билета ще 'откаже' много от хората..

Ама аз това имам предвит, какво като е 10лв входа и се печели от тях.Това е целта - хората организиращи го печелят от него - следователно се стремят да е максимално интересно, максимален брой публика и максимална печалба + че публиката е доволна и очаква догодина пак, така е не само с божурище, така е с бмв съборите, трак дейовете на дракон и т.н. Мрънкащите ли ... има ги винаги, но честно казано, те и безплатен да е входа пак няма да дойдат. Това се опитвам да обясня хората дошли в събота щяха да са СЪЩИЯ БРОИ дори да беше 10лв билета, в това съм сигурен. Но сега като беше 2лв и пълна скука догодина по-малко и така. С пръдня боя не се прави ;) И общо взето като се вземе запример почти всяко авто събиране, което се организира се вижда, хората не намаляват, заради цените на билетите, а обратното нараства интереса, благодарение на шоуто !

ПП. а и клипчето за телевизята - "по данни 350автомобила" кого залъгваме :D аз видях 20-25 ланчии, 50-тина фиат-а и около 100 алфи и това във върховия момент ... след 15.30 часа я имаше 50 коли я не !

ПП.Васил Петров - не ме разбирай погрешно , не съм неблагодарен, евала на всички потрудили се, сигурен съм че не им е било лесно, но от всички мероприятия на който съм бил съм стигнал до тези изводи ... Успех догодина, аз ще си ходя винаги, ако ще и на морето да са фестовете !

alfatras
10-10-2011, 17:41
Феста си беше екстра!Кой каквото можа направи,недоволни винаги ще има!Събрахме се,видяхме се,изпразнувахме си-какво по-хубаво от това!

bouncer
10-10-2011, 17:42
колега,

към 300 стикера са раздадени на входа. над 500 билета за вход също са купени. А членовете на клубовете влизат безплатно. Сметката излиза.

maskata_1985
10-10-2011, 19:23
наи не организирания фест на които сам пресъствал,пълен хаус

toki4a
10-10-2011, 19:59
тцтцттц.....
а бе някой има ли да ми развали 6 лева бре !

за феста 2012 та всички от вас които още не бехте си свалили обувките като се прибрахте по домовете и почнахте с критиките!!
предлагам за догодина всеки да преведе по 20 кинта примерно за феста ,организации и така нататак
и по 10 кинта вход примерно!
ма май и тогава няма да ви хареса !
вярно имало боклуци по пистата ,хора ходили насам натам през огражденията,
за пикаищите няма да споря ... нуждица !:grin:,. ама си има места бре !
и като се замисля ако всеки се замисли това да го направя или не !, няма да е така май !!!
макар ,че след всяко мероприятие винаги си има джавкащи !!........... от манталитета ще да е !!!!!!!:firstprize::dunno::bg::bg::bg::bg:

Linkestis
10-10-2011, 20:41
За 2012г. Лепа Брена и Миле Китич и всичко ще е наред :)

toki4a
10-10-2011, 20:41
За 2012г. Лепа Брена и Миле Китич и всичко ще е наред :)

:clap2:аз съм навит бре!:yes: с Китич бееме заедно у казармата;)

моля модераторите да изтрият това мнение , няма нищо общо с мен и темата!!!

Mirela
10-10-2011, 20:49
Много е прав токича :)

А за хората дето мрънкат за Устата искам само да ви кажа на мен също не ми харесва, НО този човек ми направи добро впечатление беше сред нас. Не беше някъв въздухар и надувка евала на човека за което.
Дори след освиркването което му спретнахте, той се държа чудесно.

На феста му трябват и такива личности като него вас никой не ви знае ама него го знаят доста хора.
На такова мероприятие му трябва и такава нотка.

Alfa User
10-10-2011, 20:54
Както каза колегата Bodom - Феста НЕ беше провал ... но от всичките критики може да се извади един основен извод - трябват си хора, за да върви организацията навреме и на ниво - мисля че спор по този въпрос няма!
Лечков и Доган няма да ги коментирам - хората, с които поне от време на време си говоря пределно добре знаят какво ми е мнението. А предполагам и тези, дето случайно са чели нещо ...
Както и да е.
За манталитета "болгарски" (или ако щете - бай Ганьовски...) също няма да пиша - боклуците и пикаенето зад публиката са достатъчно ясна картинка за начина ни на мислене и поведение - но това организаторите не могат да го променят по никакъв начин (освен може би да има стюарди с фишове за глоби...).
Моето мнение не беше точно критика, а по-скоро констатация - знам, че може и по-добре, но също така знам и защо не е станало по-добре - желаещи да помогнат почти нямаше. И това е най-тъжното ...

Kamen666
10-10-2011, 20:56

А за хората дето мрънкат за Устата искам само да ви кажа на мен също не ми харесва, НО този човек ми направи добро впечатление беше сред нас. Не беше някъв въздухар и надувка евала на човека за което.

Правилно !
Доста грубо го посрещнахме,а той излезе пичага.
И аз не го слушам,но това е друг въпрос.. ;)

toki4a
10-10-2011, 21:12
Правилно !
Доста грубо го посрещнахме,а той излезе пичага.
И аз не го слушам,но това е друг въпрос.. ;)

ахам! точно!

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

На феста му трябват и такива личности като него вас никой не ви знае ама него го знаят доста хора.
На такова мероприятие му трябва и такава нотка.

не знам колко съм прав Мирела, но според теб и мен , неможе всички от организаторите да са отделяли време!!,
да организират това събитие и после да има такива хора !,да оплюват старанието им!, и времето за това да се съберем . заедно!

badmadafaka
10-10-2011, 21:36
Аз не можах да дойда на феста, но като чета тая тема, вече съм напълно убеден, че форума си е баш представителна извадка на нашето общество... :yes:

dilian alfa gtv
10-10-2011, 21:48
Аз не можах да дойда на феста, но като чета тая тема, вече съм напълно убеден, че форума си е баш представителна извадка на нашето общество... :yes:

Аз ще се въздържа относно коментарите около феста,но ще отбележа само,че не беше никак културно и възпитано начина на посрещането на устата,без значение че не е приятен на повечето от присътващите, без значение дали са фенове на рок музиката или без никакво значение каква музика слушат,не се прави така трябваше да проявим поне малка доза уважение все пак той показа такова че посети мероприятието ни,едва ли му пука за нашите италянски коли,а на дали е дошъл за "огромния" хронорар който ще получи.

haljscho
10-10-2011, 21:50
Гледайте и от друга страна - Това да дойдеш в Сливен и да няма драг по цял ден е все едно да идеш до Рим и да не видиш Папата :drunk:

Града е ралиджийски и драгаджийски. Приятно впечателние ми направиха колегите които същия ден отново срещнах но в Твърдица. Личаха си лепенките :)

Пак казвам че ми хареса

Феста е такъв, какъвто си го направиш.Не сме отишли на театър или на:band: концерт , че да очакваш някакво шоу от някой си.За мен си беше добър :bravo:! Изкарах си доволно и стоях до последно . Догодина пак,стига да има кой да го организира,че с тия критики !

Абсолютно ви подкрепям.

ПП. а и клипчето за телевизята - "по данни 350автомобила" кого залъгваме :D аз видях 20-25 ланчии, 50-тина фиат-а и около 100 алфи и това във върховия момент ... след 15.30 часа я имаше 50 коли я не !

А бе мойто момче, ти кой клас си завършил?!!!!!!!
И ако си немаш очилца ТУРИ СИ..........

Извинявам се за острия тон, ма ни са сдържах.........:innocent:

alfatras
10-10-2011, 22:02

За съжаление си прав колега!

RoMeO_156_GTA
10-10-2011, 22:10

Моето мнение за феста напълно се препокрива с твоето :D Догодина повече хубави жени , и коли разбира се :D :naughty:

Благодарности на Пазарджишката група , че в ресторанта веднага ни осигуриха място при тях и ни приеха без замисляне :clap2:

Единствено ми липсваше миналогодишната реч от ресторанта на spetsnaz :D Трябваше да му дадете микрофона и да вземете него за водещ :D

За съжаление си прав колега!

............

V_A_N_K_A_T_A
10-10-2011, 22:14
Напълно подкрепям колегите,които са на мнение,че настроението на феста зависи от самите хора.Не идвайте с очакването организаторите да ви направят настроението,няма как да стане.
Явно доста от хората криво разбират смисъла на феста.
Разликата с Хасковския фест беше огромна.Или може би на някои от вас им липсват оскъдно облечените не толкова добре изглеждащи момичета,които мокреха колите там?!
Да не говорим,че за мен е почти невъзможно да се организира такова мероприятие от 10 човека,които да свършат абсолютно всичко и то безвъзмездно.
Няма да си забравя как накрая няколко човека помагахме на Боян и двамата Иво-вци да съберат малко боклуци и да натоварят оградите на камиончето....случайно,ние бяхме останали,иначе щяха да са сами.
Браво момчета!Не си и представям какво ви е било.
Феста си беше готин,имаше "екшън",а вечерта,въпреки промняната на мястото се получи много готина и беше пълно с готини хора и приятели!
До догодина!

ludkanar
10-10-2011, 23:34
Напълно подкрепям колегите,които са на мнение,че настроението на феста зависи от самите хора.Не идвайте с очакването организаторите да ви направят настроението,няма как да стане.
Явно доста от хората криво разбират смисъла на феста.
Разликата с Хасковския фест беше огромна.Или може би на някои от вас им липсват оскъдно облечените не толкова добре изглеждащи момичета,които мокреха колите там?!
Да не говорим,че за мен е почти невъзможно да се организира такова мероприятие от 10 човека,които да свършат абсолютно всичко и то безвъзмездно.
Няма да си забравя как накрая няколко човека помагахме на Боян и двамата Иво-вци да съберат малко боклуци и да натоварят оградите на камиончето....случайно,ние бяхме останали,иначе щяха да са сами.
Браво момчета!Не си и представям какво ви е било.
Феста си беше готин,имаше "екшън",а вечерта,въпреки промняната на мястото се получи много готина и беше пълно с готини хора и приятели!
До догодина!

Дам така беше,аз затова ви ценя цялата група и ви имам за приятели с които да се веселиш,да знаеш че ще помогнат и можеш да си изкараш наистина весело.Видя се в пицарията кои си изкараха готино.И Ванка неси единствен и други колеги го споменаха че сам ако неси направиш веселото няма кой да ти го направи!Аз съ, доволен от всичко,а най-вече от това че бях в приятна компания и забравих за тежкото ежедневие което ни натиска всички.Благодаря на всички присъстващи и организаторите,щото момчетата се опитаха таз година да разнообразят феста.На който нему е харесало си е негово мнение или да иде на фестове по горите.А за догодина феста ще е на Банско със състезания по поднасяне или дрифт както ги наричат и задължително зимата :Р .Без лоши чувства и негативни коментари!

soldier81
11-10-2011, 00:34
Иво,забрави само да кажеш че за всички недоволни догодина ще има по един персонален гид + клоун,за да не им е тъпо и да ги забавлява:yes:

Аз лично си изкарах повече от добре!
Искам да благодаря на организаторите че ни позволиха да бъдем част от събитието.
Специални благодарности за гостоприемството на едни много готини хора-Мирела и нейният приятел(на който така и не му разбрах името),но това не пречеше да обиколим дискотеките на Сливен и да си изкараме супер(поне аз де).
За Пазарджишката група нямам думи,просто трябва да се ходи на уроци при тях-дано продължавате в същия дух и занапред.Голямо ЕВАЛА пичове:clap2:.

Та на който му е било скапано настроението си е за него........

Kuku
11-10-2011, 09:03
.....да организират това събитие и после да има такива хора !,да оплюват старанието им!, и времето за това да се съберем . заедно!Е, сефте.... :yawn:

... и дойде на фестаНе го е срам :crazy:

soldier
11-10-2011, 09:36
Иво,забрави само да кажеш че за всички недоволни догодина ще има по един персонален гид + клоун,за да не им е тъпо и да ги забавлява:yes:

Искам да благодаря на организаторите че ни позволиха да бъдем част от събитието.
Специални благодарности за гостоприемството на едни много готини хора-Мирела и нейният приятел(на който така и не му разбрах името),но това не пречеше да обиколим дискотеките на Сливен и да си изкараме супер(поне аз де).
За Пазарджишката група нямам думи,просто трябва да се ходи на уроци при тях-дано продължавате в същия дух и занапред.Голямо ЕВАЛА пичове:clap2:.

И аз да благодаря за гостоприемството!!
Специални поздрави на момчето дето си потроши колата, разкарвайки ни по улиците на Сливен!

Относно феста не може всяка година да е по-добра от предишната или поне толкова добра. Трябва да има слаби фестове, за да може да ни е 5-торно по-яко на силните :prescription:

Mirela
11-10-2011, 10:09
Немога да разбера къде ги видяхте тия дупки в Сливен разбирам улица да има ама то http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif

coca-cola
11-10-2011, 10:30
Немога да разбера къде ги видяхте тия дупки в Сливен разбирам улица да има ама то http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
Ааааа имаше имаше пред на ментето Хлечков хотела :roll2:

bouncer
11-10-2011, 10:32
Не го е срам :crazy:

Петко обеща да дойде в ресторанта да се видим, ама нещо излипсва. Пък и да я беше пуснал таз дизелова бегачка да й видим времето.... лош човек ей! :)

Scorpion_BV
11-10-2011, 11:01
Феста на мен лично ми хареса и си изкарах добре. Разбира се има какво да се желае, но в крайна сметка, ако всичко е перфектно пак няма да е добре нали. Ще изглежда стерилно. :prescription:

Аз бих отправил критика към част от посетителите обаче. Първо мръсотията беше велика. Толкова ли е трудно да се отсервират масите след като човек се нахрани при положените, че до "дупетата" ни имаше торби за смет!? Дъщеря ми която е на 2 годинки знае, че боклука се хвърля в кошчетата и събираше боклуци под масите да ги изхвърля. Пикането кой де му падне е без коментар. Кучешка му работа. Маркиране на територия. По време на майсторското сто пъти се каза да не се минава през трасето с конусите и публиката да бъде в тревните площи. Резултат никакъв. Аз не се имам за много интелигентен ама още първия път разбрах какво ми казват и го спазвах за разлика от много други които явно си бяха забравили слуховите апарати у дома. А изцепката на пича с 145-цата дето отиде на "лафката" с колата точно когато детето ми събираше боклуците под масите беше върха на простотията. За реакцията му след като му направиха забележка няма да коментирам. Все си мислех, че хората дето са избрали Алфа като марка са малко по интелигентни същества от приматите или пеунишките винкеуи с гоуфуве. Ама явно бъркам. Добре, че не стана беля. Посрещането на Устата беше мани, мани... Аз също не го харесвам, но човека се държа перфектно и няма нищо общо с надутите пуяци от българския шоубизнес. Та не мисля, че проблемите идват от хората дето са се гърбили да организират нещо. Проблемите за мен са от нас посетителите. Почвам да се чудя след 10-на години до какви висини ще стигнат тези мероприятия... :dyrvo_v_kenefa:

Благодарности на организаторите и на всички дето се държаха като хора и направиха и този фест приятен.

Walker
11-10-2011, 11:47
Феста на мен лично ми хареса и си изкарах добре. Разбира се има какво да се желае, но в крайна сметка, ако всичко е перфектно пак няма да е добре нали. Ще изглежда стерилно. :prescription:

Аз бих отправил критика към част от посетителите обаче. Първо мръсотията беше велика. Толкова ли е трудно да се отсервират масите след като човек се нахрани при положените, че до "дупетата" ни имаше торби за смет!? Дъщеря ми която е на 2 годинки знае, че боклука се хвърля в кошчетата и събираше боклуци под масите да ги изхвърля. Пикането кой де му падне е без коментар. Кучешка му работа. Маркиране на територия. По време на майсторското сто пъти се каза да не се минава през трасето с конусите и публиката да бъде в тревните площи. Резултат никакъв. Аз не се имам за много интелигентен ама още първия път разбрах какво ми казват и го спазвах за разлика от много други които явно си бяха забравили слуховите апарати у дома. А изцепката на пича с 145-цата дето отиде на "лафката" с колата точно когато детето ми събираше боклуците под масите беше върха на простотията. За реакцията му след като му направиха забележка няма да коментирам. Все си мислех, че хората дето са избрали Алфа като марка са малко по интелигентни същества от приматите или пеунишките винкеуи с гоуфуве. Ама явно бъркам. Добре, че не стана беля. Посрещането на Устата беше мани, мани... Аз също не го харесвам, но човека се държа перфектно и няма нищо общо с надутите пуяци от българския шоубизнес. Та не мисля, че проблемите идват от хората дето са се гърбили да организират нещо. Проблемите за мен са от нас посетителите. Почвам да се чудя след 10-на години до какви висини ще стигнат тези мероприятия... :dyrvo_v_kenefa:

Благодарности на организаторите и на всички дето се държаха като хора и направиха и този фест приятен.

Mного точно казано.

Браво, колега! :clap2:

Furious 155
11-10-2011, 11:57
...
Точно така!!! ФЕСТА - това сме НИЕ!
Всеки един от нас направи феста такъв какъвто беше!
Благодарности към всичко положили усилия за организацията на фест 2011!

mim
11-10-2011, 12:39
Мерси на всички организатори, които се раздаваха, за да им е добре на всички мрънкащи неблагодарници
защото без тях, фест нямаше да има

това е, всеки път все същото в темата за коментарите

Bodom
11-10-2011, 13:36
Абе Устата не притежава ли Алфа Ромео?
клип (http://www.vbox7.com/play:7599ce73).
Или това е някаква реклама на Аутоиталия?

Walker
11-10-2011, 14:08
Абе Устата не притежава ли Алфа Ромео?
клип (http://www.vbox7.com/play:7599ce73).
Или това е някаква реклама на Аутоиталия?

Той спомена, че миналата година карал 159, но се наложило да я върне.
Предполагам, че е рекламно лице на Аутоиталия или нещо от този сорт.

koolio
11-10-2011, 15:40
Той спомена, че миналата година карал 159, но се наложило да я върне.
Предполагам, че е рекламни лице на Аутоиталия или нещо от този сорт.

Кво лице, бе, той си е жив гъз! :dyrvo_v_kenefa::crazy::roll2:

AnastasKOSTOV-REX
11-10-2011, 16:05
Мнение няма да изказвам за тазгодишния ИталФест.
Искам само да благодаря на Бобо и компания!

rossenvn
11-10-2011, 20:12
Феста си беше хубав! За това заслуга имат всички и организатори и ние гостите. Хотела и вечерята бяха страхотни. Но все пак смятам за редно да се кажат и не толкова успешните неща и затова подкрепям и повечето от тези, които критикуват. Предполагам, че критичните мнения са наистина добронамерени и само с цел да се видят грешките и ако е възможно да бъдат отсранени - за да има място за нови на следващия:drunk: Разбирам, че при такава голяма организация не може да има само доволни, но наистина трябваше да се подава по-навреме информация за това какво ще има и какво няма, за да не се очакват напразно някакви неща. Със сигурност липсата на яснота раздразни доста хора и затова сега има такива отзиви.
За следващия фест бих предложил да се събират повече пари за вход, ако това ще помогне да се наемат хора, които да подпомогнат организаторите - дори по 10 и 20 лв. Не смятам, че това ще намали посещаемостта. При положение, че съм дал 10 лв за винетка и около 200+ за целия фест, 10-те за вход изобщо няма да ме натоварят. Дори ако трябва предварително да се изпращат заедно с резервацийте. Нека критиката да се приеме като градивна такава. Поздрави на всички, които бяха на феста, независимо дали са организатори или гости, защотото преди всичко сме фенове!

Kamen666
11-10-2011, 20:15
Айде стига с това банално ти помогни,ти що не направи така ,догодина 10 лв ,100 лв ..и т.н.
Аз като съм се наел да бъда модератор (примерно) и съм поел отговорност и самоинициатива да не би някой да ми е помогнал ???
Решил съм,че ще имам време и възможност да върша тая работа,когато видя ,че немога сам ще се махна.
По тая логика,щом човек се гласи за председател,зам.председател,организтор и т.н. и при това доброжелателно без възнаграждение трябва да знае какво го чака след това!
Неможе два месеца напред да публикуваш програми за провеждане и в крайна сметка да нямат нищо общо с реалността!
Хайде за аудиото има извинение,тея от ЕММА не дошли .....6 години само те ли ни оценяваха ? Едва ли нямаше кой да оцени един такъв конкурс...
За оптичния тунинг....кво да кажа,20 човека вързахме...
Просто тук липсваше комуникацията м/у самите организатори,понеже в другия край на пистата ,те незнаеха,че още се провежда драг.....дори незнаеха още квалификации ли са или вече е финал...обаче нейсе,някой сам решил да си проведе драга до край :) Той си знае :)
Колегата по горе хубаво е казал,аз ще бия 500 или 1000 км път и искам да ми е готино,не ме интересува дали входа ще е 2 лв или 20 лв,догодина наистина трябва да се замислим за наемане на помощен персонал.
Факт е,че от 5-6 год.насам ,по-слаб фест няма ! И то не откъм посещаемост.

HACCP
11-10-2011, 21:02
Айде стига с това банално ти помогни,ти що не направи така ,догодина 10 лв ,100 лв ..и т.н.
Аз като съм се наел да бъда модератор (примерно) и съм поел отговорност и самоинициатива да не би някой да ми е помогнал ???
Решил съм,че ще имам време и възможност да върша тая работа,когато видя ,че немога сам ще се махна.
По тая логика,щом човек се гласи за председател,зам.председател,организтор и т.н. и при това доброжелателно без възнаграждение трябва да знае какво го чака след това!
Неможе два месеца напред да публикуваш програми за провеждане и в крайна сметка да нямат нищо общо с реалността!
Хайде за аудиото има извинение,тея от ЕММА не дошли .....6 години само те ли ни оценяваха ? Едва ли нямаше кой да оцени един такъв конкурс...
Просто тук липсваше комуникацията м/у самите организатори,понеже в другия край на пистата ,те незнаеха,че още се провежда драг.....дори незнаеха още квалификации ли са или вече е финал...обаче нейсе,някой сам решил да си проведе драга до край :) Той си знае :)
Колегата по горе хубаво е казал,аз ще бия 500 или 1000 км път и искам да ми е готино,не ме интересува дали входа ще е 2 лв или 20 лв,догодина наистина трябва да се замислим за наемане на помощен персонал.
Напълно съм съгласен с колегата и се надявам всичката критика да се приеме като Градивна а не като заяждане! За мен беше първият фест и определено беше вълнуващо!

kolchev
11-10-2011, 23:10
По отношение на Устата:Има хора които му харесват творчеството (има доста фенове), точен пич е .Пристигна на феста с Фиат 500 и показа уважение към хората които бяха там и го бяха поканили. Типично в български стил някой личности го усвиркаха и те не знаят защо ама айде.

toki4a
12-10-2011, 01:39

доколкото за уроците !!!!
начииииииииииии пари не познавамее!, демек на взимаме !

за първия урок !, вземете си повече еденйе и пийенйе!
за вторио урок!, вземете си повече пиене!,щото.....
от 1 вия почти нищо не донесохте !
;)))

bouncer
12-10-2011, 08:09
Факт е,че от 5-6 год.насам ,по-слаб фест няма ! И то не откъм посещаемост.

Колега,

благодаря ти за градивната критика. Някак си не е уместно да сравняваш модераската длъжност с чисто физическата дейност по организирането на феста. Има неща, които няма как да се направят от малко хора. Няма как ФИЗИЧЕСКИ за се извърши. ОК, догодина да наемем стюарди, НО ще им бъде платено с ЧЛЕНСКИТЕ средства. Така че, ако бъде взето такова решене то трябва да е подкрепено от членовете, защото техните пари се харчат. А защо изтъкваме, че няма помощ? Защото това е ФЕНСКИ събор, а феновете не помагат, но много искат и после се оплакват.

Липсата на комункация между организаторите отново произлиза от твърде многото работа и твърде малкото човешка сила, за свършването й.

Относно аудио конкурса - колега, как по-точно предлагаш да замерим участниците без техника и съдии? На око? На ухо?

Уважавам мнението ти, но мисля, че си малко краен в оценките си.

BeHkO
12-10-2011, 08:55
Така и аз да кажа. За първи път присъствах на Италфест и съм доволен от италфеста. Не съм доволен от селското поведение на голяма част от присъстващите.Няма нищо лошо да си от село, но когато по душа си селяндур и такова е поведението ти е много жалко. Боклука, пикането...жалка история.
Устата, човека дойде и уважи събитието и въпреки, че пя пред малкобройна публика си направи шоуто. И аз не го слушам в колата си ама ми се стори някак нелогично да го освиркам. Да не говорим за тестовото Фиатче, незнам дали друга година от Ауто италия ще предоставят автомобил отново.Голямо издевателстно над колата

По организацията както при всяко подобно събитие имаше проблеми.Според мен се получи прилично.

Вечерта също беше на ниво.

Kamen666
12-10-2011, 09:17
Относно аудио конкурса - колега, как по-точно предлагаш да замерим участниците без техника и съдии? На око? На ухо?

Модераторството не е ли свързано с физическа дейност и много време? :)
Последните 5-6 години как оценявахме аудиото ?
Това с ЕММА е нововъведение само от миналата година насам.
И без тях сме си провеждали аудио и оптичен толкова години подред нали? И то успешно мисля?
А с оптичния ,какво стана тази година,че почти никой не разбра ? :)
Не мисля,че съм прекалено краен,просто казвам как стоят нещата в моите очи ,след толкова посетени фестове.
Не искам да се заяждам с никого,хубаво е да има иноваторски решения,но сами видяхме,че объркаха всичко.
И както казах още в първия си пост тук,радвам се,че успяхме да се видим със старите мутри,да се запозная и с нови такива :)

Bodom
12-10-2011, 09:29
Модераторството не е ли свързано с физическа дейност и много време? :)
Последните 5-6 години как оценявахме аудиото ?
Това с ЕММА е нововъведение само от миналата година насам.
И без тях сме си провеждали аудио и оптичен толкова години подред нали? И то успешно мисля?
А с оптичния ,какво стана тази година,че почти никой не разбра ? :)
Не мисля,че съм прекалено краен,просто казвам как стоят нещата в моите очи ,след толкова посетени фестове.
Не искам да се заяждам с никого,хубаво е да има иноваторски решения,но сами видяхме,че объркаха всичко.
И както казах още в първия си пост тук,радвам се,че успяхме да се видим със старите мутри,да се запозная и с нови такива :)

За аудио тунинга се беше записал само ти :)
Някой каза, че имало още някой, но неговата заявка не е минала през мен.
За силовия тунинг съм записал двама. Страшни конкурси щяха да станат. :)

Jivko7777
12-10-2011, 09:42
За аудио тунинга се беше записал само ти :)
Някой каза, че имало още някой, но неговата заявка не е минала през мен.
За силовия тунинг съм записал двама. Страшни конкурси щяха да станат. :)

Човек от къде да знаем че трябва да се записваме вече по микрофона някой да каза следва Аудио Тунинг, моля желаещите да дойдат и да се запишат или нещо подобно ;)
Миналата година Боян като водеше в Хасково, всичко беше перфектно едно след друго си вървяха нещата...Бях подготвил 2 Херца ама карай догодина :)

soldier81
12-10-2011, 09:59
Човек от къде да знаем че трябва да се записваме вече по микрофона някой да каза следва Аудио Тунинг, моля желаещите да дойдат и да се запишат или нещо подобно ;)
Миналата година Боян като водеше в Хасково, всичко беше перфектно едно след друго си вървяха нещата...Бях подготвил 2 Херца ама карай догодина :)

Айде кажи сега,как другите разбраха за конкурсите,а само ти не си.
Някой май търси под вола теле,ама в такива случаи нали знаеш какво напипва?

Jivko7777
12-10-2011, 10:32
Айде кажи сега,как другите разбраха за конкурсите,а само ти не си.
Някой май търси под вола теле,ама в такива случаи нали знаеш какво напипва?

Човек искаш да ми кажеш че някой по микрофона каза следва Аудио Тунинг ли??? Човек до 12:30 трябваше да са минали 4-те конкурса, само че в 12:30 прозвуча откриване на Италфест ;) Друго до 15:00 по микрофона не сме чули не визирам само себе, а с всички които бяхме там!!!
Сори!

Sergey_gigov
12-10-2011, 11:03
а защо никой не каза , че има проблем със съдиите за кар аудиото ?

Speeder
12-10-2011, 11:06
Всичко си има и положителните и отрицателните страни.

Тези, които само плюят или само хвалят, за мен, го правят целенасочено.

Имаше доста нови неща.

- събраха се повече Ланчи от обикновено
- имаше официални спонсори + Ауто Италия
- Устата пя ( за мен това бе в пъти по- на място откокото разголени чалгии да търкат автомобили), а и е свежарка
- автомобилите бяха чудесно организирани по марки
- опашката за храна вървеше чудесно

Имаше и недостатъци

- провеждането на повече от едно нещо едновременно
- не разбрах какви награни се раздават и за кое място
- човекът с микрофона трябва постоянно да насочва вниманието на публиката върху това, което се случва, а не да се чудим какво става
- да се дисквалифицират хора, които въртят гуми извън пистата и между публиката. Не да излизаш от тоалетната и да минава самолет пред тебе. :busted_cop:
- конкурсите наистина бяха за пореден път "замазани" между другото
- победителите в драга бяха обявени без микрофон пред няколко човека

ALFA155Ts
12-10-2011, 11:09
Истината е че, просто нямаше толква фенове и беше пълно с комплексари малко бяха колите и хората и организацията беше слаба .... просто на хората които никога не са били на такива мероприятия е било вълнуващо но за хората който не сме пропуснали нито един "Италфест" въпреки че карам БМВ от 3 години беше най лошия ! аз не забравям приятелите си и автомобилите от къде съм тръгнал ... не че съм отищъл далече .... Имаше няколко колеги който чух няколко неприлични реплики като дойдох с колата .... съжалявам колеги това имам с това идвам ! показвам клип ето как се прави събор !! http://vimeo.com/11752580 и сега ще се нахрърлите върху мен и така нататъка ...:priest: http://vimeo.com/11113411

emzo
12-10-2011, 13:03
Ланчиите бяха "у къра", както миналата година Фиатите.

Mitko_SW
12-10-2011, 13:17
А бе да ви кажа фесто си беше екстра тва че някой не са си го направили готин си е тяхен проблем

V@K@T@
12-10-2011, 13:47
Единствените неща за котио съжелявам са слабото присъствие на Фиат и Ланча и това , че колата ми е в разработка и неможах да се пусна на драг и майсторско но както са казали всяко зло за добро ... догодина ще отида на драгдей живот и здраве и на трак дей и на феста се надявам да има повече коли от всякога :) Струва ми се , че този фест беше затишие пред буря :D но си прекарах страхотно и се видях с много хора и се запознах с още :)

А бе да ви кажа фесто си беше екстра тва че някой не са си го направили готин си е тяхен проблем
:cheers:

MrX
12-10-2011, 14:29
дори нямаше замерване на музиката,което ме издразни адски много
Поемаш ли отговорността за следващи фест да организираш и гарантираш присъствието на съдии и участници, че някак без тези два фактора конкурс няма как да се проведе?!?

аз се чудя защо пуснаха и двете състезания едновременно
За да има разнообразие и се видя кое е по-интересно за посетителите.

и поне една година защо не бяхме наредени по модели!!!!
Алфисти ли сте или моделисти? Аман от от разделение!

Защо не оставихте пак баналните драг замервания в края на програмата?
Явно болшинството посетители са закоравели баналисти, тъй като предпочетоха да гледат драг, пред единствения записал се за аудио тунинг. Не всички са са отишли на феста с паркетни "лъскачки".

П.П. В основния ресторант на хотела се провеждаше предизборна среща на ДПС. Не че има значение де.
Напротив, има огромно значение, защото точно ДПС ви навряха в тази пицария.

Освен да минем и да арестуваме всеки притежател на Алфа Ромео и да го задължим да присъства?!? И на феста я имаше!

Ето точно това имах предвит, това какво съм направил или дали съм помогнал не е оправдание и не е правилния начин да дадеш обяснение ... какво съм направил за божурище тази година - НИЩО, какво съм направил за I track day + drift taxi, а за бмв събора - нищо, единственото важно ни беше да пуснат колата и дали ще има достатъчно гуми и бензин. Това е, другото не ме интересува, затова си има организатори, това им е работата и от това печелят, наемат хора правят го интересно на хората се задържа вниманието и продължават да ходят и чакат с нетърпение. И евтините билети не са оправдание. Нека да са 10лв, хората щяха да са пак толкова, а догодина и повече, ако е интересно. Това е това ми беше четвъртия по ред италфест и с всяка година хората намаляват - не им е интересно. Аз съм довел поне 10-15 човека на италфестове и с още толкова и повече съм ходил, който вече не идват защото не представлява интерес. Не нападам никого и не искам да засегна никого, но така стоят нещата ;)
Ето тук вече си проличава разликата между фен и консуматор - аз съм си аз вие сте си вие, защо не направихте густото на "аз" без "аз" да съм заинтересуван от "вие" Фестовете винаги са се правели и ще продължават да се правят заради феновете, а не печалбата ба клубове, организации и трети лица. И докато феновете изразяват себе си просто като консуматори никога няма да бъде организирано свестно мероприятие!

Наистина ли сравни модераторската си работа с организирането на Иалфест?!?

Човек искаш да ми кажеш че някой по микрофона каза следва Аудио Тунинг ли???
Последно кое не разбра, че аз нещо се обърках? И да ти повторя нещо от предните постове, че да си в час, не търси под вола теле!

Всички се застраховате с думичките "градивна критика", а всъщност с кеф злословите и търсите оправдание за собствената си незаинтересованост, както преди феста, така и след. Потърсих съдействие за стюарди, глас в пустиня, благодарен съм, че поне от форумите на Фиат и Ланча се отзоваха иначе не ми се мисли. Потърсих съдействие за разпространение на рекламни материали преди Феста - 5 човека и Змея с когото се разминахме в пространството. Селски изпълнения по пистата, селски изпълнения около пистата. Оправдания винаги и за всичко могат да се намеря, но за не доброто протичане на феста търсете вина и в себе си, във фенството и възпитанието си!

Искрени благодарности на стюардите, на всички помогнали преди по време и след феста, тук едно голямо благодаря на корабния отбор и екстремистите. Специални благодарности на момичетата от Фиат форум и стюардите от Ланча форума. Благодаря ви момчета и момичета!

ShoxXx
12-10-2011, 15:22
Който не е организирал Италфест да не пише повече тук!

На който не му е харесал феста тази година да не пише също!

Хората с градивна критика - запазете си я!

Но все пак...може би...евенетуално...организаторите е добре да посетят един BMW събор или VW събор и да обменят опит. Разликата сега и преди е, че преди имаше шоу. Шоу има и нa съборите на другите марки. Тук тази година имаше една среща, леко неорганизирана, леко лежерна, такава...като в последния момент...oops, май започнах с градивната критика.

bouncer
12-10-2011, 15:46
Еххх колко ми липсваше Шоксе.....добре че си ти да ни отвориш очите как се прави Италфест!

Щом е бил толкова зле феста - явно толкова си можем! Аз лично помня един фест в Калояново (когато ти беше от организаторите) когато аудиото беше мерено и описвано на ухо, оптичния по същия начин. Нелепа история. Тогава също имаше проблеми с настаняването. Тогава пак имаше недоволни и мрънкане. За мен без съдии и техника няма как да има КОНКУРС. Представяне - да. Конкурс - не. Нищо по-различно нямаше на този фест от всички останали. За мен до тук най-добрия фест беше в Лесново. Толкова.

Благодарим за критиката. Догодина по-добре.

ShoxXx
12-10-2011, 15:52
Е и аз го помня този фест...нищо, че беше много много отдавна...дори помня, че успя да спечелиш и оптичния тунинг и безплатно членство в КАРБ за една година...

Естествено, че се мереше на ухо, тогава нямахме и децибеломер, после се снабдихме и с такъв за един следващ фест...аз тогава не помня да имаше оплаквания толкова, колкото сега. А все пак говорим за фестове през 2004-2005-2006 година...

Ама лошо няма де...аз просто минавах от там. Често обаче ако съм от организаторите ще ме е малко срам да пиша тук...

Bottata
12-10-2011, 16:04
+
Храната - уникално добре беше - практически никакви опашки, доста и разнообразно ядене
Драг = леко се проточи ама то като нямаше почти нищо друго
Певец = къфто ще да е, винаги прави шоу
Коли = събраха се доволно(е не колкото Лесново) и пак алфите бяхме 80%

-
нямаше ред - имаше написана програма ама нещо не се състоя
Нямаше водещ - или човек да успее да привлече вниманието на хората (в хасково много приятно беше)
Нямаше атракции - ако щете и нямащи нищо общо с колите. Мивката в Хасково беше голям ташак/купон

Без хора които да се занимават с организацията толкова. На мен си ми харесва. Ама няма "приходящи" по фестовете и всяка година е едно и също.

bouncer
12-10-2011, 16:16
Е и аз го помня този фест...нищо, че беше много много отдавна...дори помня, че успя да спечелиш и оптичния тунинг и безплатно членство в КАРБ за една година...

Естествено, че се мереше на ухо, тогава нямахме и децибеломер, после се снабдихме и с такъв за един следващ фест...аз тогава не помня да имаше оплаквания толкова, колкото сега. А все пак говорим за фестове през 2004-2005-2006 година...

Ама лошо няма де...аз просто минавах от там. Често обаче ако съм от организаторите ще ме е малко срам да пиша тук...

Шокси, помниш дедовия! Тогава оптичния го спечели Петко. Членството ми беше награда от конкурса в Стара Загора. Миналата година имаше професионални съдии и техника за измерване. Обърнахме се към същите хора и тази година - не дойдоха в последния момент. Както и да е. Ти си най-най-най, а аз нищо не разбирам.

Не ме е срам от нищо, което съм направил и не виждам защо да не пиша в този, или в който и да е друг раздел.

ShoxXx
12-10-2011, 16:34
Ама кога съм говорил за мен...ти сам започна да говориш за мен, явно не намираш себе си за достатъчно интетесен. :?

Аз бях на сбирка 2011 точно 10мин, просто защото минавах от там. Можеше и повече да остана, но рискувах да бъда сгазен, тъй като сейфтито определено не беше фърст класс... Гледах едни коли да карат между едни конуси, но не разбрах за какво карат, за време ли карат, въобще какво се случва. Организаторите, поне тези, които разпознах не бяха с микрофон в ръка, а си говориха с други фенове на марката, точно както става всяка втора и последна неделя знаем къде.

Не забравяй, че аз бях на феста като обикновен семкаджия, ламер, фен, зрител, наблюдател...както искаш го наричай. Аз изразявам впечатленията си като човек, който е бил и на предишни фестове. Ти като организатор и то с претенции не би трябвало да сравняваш този фест с фестове от преди 5-6 години и да се биеш в раменете. Ти трябва да си този, който да приеме негативните мнения на Х потребители и да се опита да има по-малко такива на следващия фест, а не да гледаш назад към фестове, на които още не си знаел защо караш АР. Ако вече в този форум има цензура и бивам нападнат за това, че изказвам мнение като обикновен зрител - кажи. Просто не ми хареса и казвам защо. А когато аз съм бил в някаква организация на КАРБ и Италфест разбира се, че е имало доволни и недоволни. Но недоволните бяха далеч по-малко просто защото всяка година феста се подобряваше с нещо...

Разбирам, че съдийте не са дошли, разбирам, че са ви сменили ресторанта. Кофти да, но има хора, които цяла година може да са искали да участват в тунинг конкурс или аудио конкурс и не винаги ги интересува, че ще ги замерват от ЕММА. Постави се на тяхно място. Искали са просто някой да им чуе музиката и да каже Става/ Не става. В крайна сметка, няма да спите, но намирате един децибеломер и се опитваш да направиш на посетителите хубавото. Иначе най-лесно е да кажеш - ами не става, щото съдийте са педераси.

Walker
12-10-2011, 16:34
Лично на мен това, че двете състезания вървяха паралелно ми хареса!
На мен драга не ми е толкова интересен и щях да си скучая повече.

bouncer
12-10-2011, 17:01
Ама кога съм говорил за мен...ти сам започна да говориш за мен, явно не намираш себе си за достатъчно интетесен. :?

Аз бях на сбирка 2011 точно 10мин, просто защото минавах от там. Можеше и повече да остана, но рискувах да бъда сгазен, тъй като сейфтито определено не беше фърст класс... Гледах едни коли да карат между едни конуси, но не разбрах за какво карат, за време ли карат, въобще какво се случва. Организаторите, поне тези, които разпознах не бяха с микрофон в ръка, а си говориха с други фенове на марката, точно както става всяка втора и последна неделя знаем къде.

Не забравяй, че аз бях на феста като обикновен семкаджия, ламер, фен, зрител, наблюдател...както искаш го наричай. Аз изразявам впечатленията си като човек, който е бил и на предишни фестове. Ти като организатор и то с претенции не би трябвало да сравняваш този фест с фестове от преди 5-6 години и да се биеш в раменете. Ти трябва да си този, който да приеме негативните мнения на Х потребители и да се опита да има по-малко такива на следващия фест, а не да гледаш назад към фестове, на които още не си знаел защо караш АР. Ако вече в този форум има цензура и бивам нападнат за това, че изказвам мнение като обикновен зрител - кажи. Просто не ми хареса и казвам защо. А когато аз съм бил в някаква организация на КАРБ и Италфест разбира се, че е имало доволни и недоволни. Но недоволните бяха далеч по-малко просто защото всяка година феста се подобряваше с нещо...

Разбирам, че съдийте не са дошли, разбирам, че са ви сменили ресторанта. Кофти да, но има хора, които цяла година може да са искали да участват в тунинг конкурс или аудио конкурс и не винаги ги интересува, че ще ги замерват от ЕММА. Постави се на тяхно място. Искали са просто някой да им чуе музиката и да каже Става/ Не става. В крайна сметка, няма да спите, но намирате един децибеломер и се опитваш да направиш на посетителите хубавото. Иначе най-лесно е да кажеш - ами не става, щото съдийте са педераси.

Виж, на няколко пъти казах, че приемам критиката и ще се поучим от грешките си. Знам какво е да искаш да участваш в конкурс и да го няма.

Alfa User
12-10-2011, 17:36
Вижте сега .. с риска да ме обвините отново в "градивна критика" ще пиша пак - щото може и да не съм организирал Италфест, но съм присъствал на всички от 2004 насам - без само един ...

- аудио-тунинга може да бъде оценен и от публиката - правено е и преди и работи много добре. Какво от това, че някаква си апаратура ще отчете повече децибели в една кола, след като на хората повече им харесва звученето в другата ???

- оптичния тунинг - на тоя фест беше някак избутан назад, но пак публиката може да е основния съдия ...

- за сигурността вече писах, дано следващия път няма такива пропуски, че не всички имат късмета да ги пази Всевишния постоянно ...

- трябва да има санкции за тъпи селски изпълнения - като "дрифтенето" на тъмната 156-ца и купуването на кебапчета иззад волана на 145-ца ... и за пикаенето и за хвърлянето на боклуци по пистата ... абе изобщо за всяка яко селска проява, нарушаваща сигурност, добър тон, и изобщо имидж на "Алфа Ромео - България" !!!

- и последно - хайде да оставим дрязгите, а ?!? Феста мина, какъвто е бил - бил е. Важното е, че се събрахме, видяхме и повеселихме. Какво от това, че Доган и Лечков са педа*и - важното е НИЕ да си направим купона, и да чакаме с нетърпение следващия Фест !!!

kostov_sl
12-10-2011, 17:57
- трябва да има санкции за тъпи селски изпълнения - като "дрифтенето" на тъмната 156-ца и купуването на кебапчета иззад волана на 145-ца ... и за пикаенето и за хвърлянето на боклуци по пистата ... абе изобщо за всяка яко селска проява, нарушаваща сигурност, добър тон, и изобщо имидж на "Алфа Ромео - България" !!!

Напълно съм съгласен с това! Тия простотии ме дразнят толкова много и тъкмо като си мислех, че ще минем без тях, Италфест все пак, интелигентни хора се предполага че трябва да има там, и хоп тоя с тъмната 156-ица... После чета пък за някакъв със 145-ица, който се правел на тежкар ли, не знам на какво... Наистина санкции за такива, при това големи и моментално!!! Не се опитвам да налагам мнение, нито пък да давам акъли, това ми е първия Италфест, но смятам и догодина пак да отида и ще е къде къде по-приятно без такива изпълнения.

soldier81
12-10-2011, 18:02
И в правото на какъв-кой ще налага санкциите?
Освен да го направим "стар" (тези дето са ходили в казарма ще се сетят)друго не виждам с какво може да го санкционираме.

mordohy
12-10-2011, 19:23
И в правото на какъв-кой ще налага санкциите?
Освен да го направим "стар" (тези дето са ходили в казарма ще се сетят)друго не виждам с какво може да го санкционираме.
Винаги има с какво!
Въпрос на организация!
Проблема е интересен и се заемам с него.
Скоро ще дам и предложения, където трябва!
:chair::whip: и накрая:hump:

Mirela
12-10-2011, 19:44
Вие малумни ли сте к'ви сте немога да ви разбера?
За какво ще ходя да гоня някой да му казвам не пикай там като той няма срам.
Та този човек носи глава на раменете си само за разновесие, нито сме падари нито искаме да ставаме такива!

Вече ми писна от мрънкащи хора. Вие нямате ли кво да правите по цял ден?
Нямате ли си по важни проблеми та да се дразните за някъв фест?
Ще кажеш, че човек умрял така мрънкате за два непроведени конкурса писна ми само от мрънкачи!
Ако си мислите, че тия дето го организираха не видяха слабостите на феста жестоко се лъжете!
НИКОЙ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ВАШАТА "ГРАДИВНА КРИТИКА" тя вече става банална и много малумна с всяка изминала година.

Не ми излизайте и с готовите си отговори не чети като неискаш и такива излияния просто вие спрете да мрънкате.ВИЕ СТЕ ЕДНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ ЗА ТРУДА НА ХОРАТА КОИТО бяха от 6 часа на пистата и цял ден бяха там, а вие си врътнахте задниците и си отидохте.

TishO
12-10-2011, 20:11
Добре нещо не разбирам аз ли какво ?!?!?! Темата я пуснах да се види кои как си е прекарал не да се карате и да оплювате феста наистина имаше издънки ама за това не са виновни организаторите.Например че минаваха хора по средата на маисторското ам има достатачно място да се заобиколи се пак е самолетна писта за бога.Друго тъмната 156-ца ам това си е селска проява на колегата!!! За тунинг състезанията музика и оптика е да можеше публиката да отсъди нали знаете глас народен глас божий!! Както и да е за боклуците и мързела да се стигне до тоалетната пак си е от хората ся ко организаторите да гонят секи един и да му викат да си хвърли боклука у кошчето ем няма как да стане. Единственото което не се получи приятно и предполагам няма да се повтори до година е че драга трябваше да е последен примерно а не цял ден или можеше да е от 2 дена!!! Спрете да се дъвчете за глупости недоволните от феста ги събираме и другата година те го организират ама ако не се получи хубаво и пак има недоволни какво правим тогаз????????

п.с. Ако продължавате да плюете ще помоля да заключат темата!!!!!

Поздрави на всички алфисти!!!

alfatras
12-10-2011, 20:19
Тая тема леко се пойзчерпи!

kostov_sl
12-10-2011, 20:28
Аз лично не съм казал, че не съм си изкарал добре, даже напротив. Ама все пак съм малоумен, щото и аз като колегата Alfa User, както и много други предполагам сме отишли не да гледаме на някакви идиоти циганиите, а да си изкараме добре. И това не е критика към организаторите, а към нас че такива ги търпим.

drigata
12-10-2011, 21:10
Драги колеги и колежки,ще ви напиша цялата истина за всички организацията на този фест и всички останали.

А тя е ,че 5 човека ви организират фест за примерно 300-500 човека,после никой не бил доволен,ами замислете се Вие с какво помогнахте на тези 5-та да направят феста или фестовете по добро място за Вас и останалите?

Само нещо не разбирам,всяка година "мрънкачите" са горе долу еднотипни хора,тези които няма какво да кажат или тези на които събирането не им се е препокрило с тяхното виждане по въпроса.

Но и същите хора ,когато има нужда от такива като тях ,преди събитието,"Нииде ги нема",тяхното участие винаги се е активизирало след събитие.

И така вземете си направете равносметка от кои хора искате да бъдете и кои сте?

Alfa User
12-10-2011, 21:28
Някои хора помагат и без да се разбира от всички ...
Съжалявам, че тази година не можах да съдействам по никакъв начин поради ангажименти от доста по-неприятен характер ...
Но искам да кажа нещо на някои хора ...

Всеки фен тук е представител на форума, ако не все още не ви е ясно !!!

Затова и ако някой се на*ере на общо меропрятие, се вписва в общата картинка ... и всички после говорят на на*ирането, а не за хубавите неща !!!

Ако ВИЕ мислите иначе - нямам какво да кажа повече ... И не всявам смут, а излагам общо мнение, изказано от доста хора преди мен.
Ако ще цензурирате мен - цензурирате и тях, или не е удобно да скачате срещу повече хора, а ?!?
Нали именно потребителите в този форум бяха най-важното, а не селянията наоколо ... и вътре ...

juli_1
12-10-2011, 21:34
На мен лично ми хареса сбирката.Все пак веста е среща на феновете на италиански автомобили,а не автомобилното изложение в Женева.Изкарах си супер!Само ме е яд,че бях спал час и половина предната нощ за да мога да дойда на време и едвам издържах до 12 часа вечерта.Иначе как щях да присъствам,направо щях да осветя цялата кръчма.Много се радвам,че присъствах за пореден път.Дай боже и догодина да има кой да организира фест та да се съберем!Благодарности!
Отдавна съм над това как е направен феста,важното е да се състои,защото в тая криза е мноо зор,ясно ми е!
Едно предложение за напред знам,че е комерсиално но от геогравска гледна точка според мен на Калояново е най равнопоставено като километри за присъстващите.
Поздрави на всички от един Пазарджишки-Ловчанлия живеещ в София:drunk:

toki4a
12-10-2011, 21:37
амин.:drunk:

valjo
12-10-2011, 22:09
сефте ше се налага тема "впечатления и мнения за Италфест ХХХХ" да се закключва?

дотам ли я докарахме ?

valjo
12-10-2011, 22:30
всъщност истината е, че няма една истина

ето това е нещо, което трябва да се има предвид

да, хората си изкарахме супер, особено аз:)

но ... има недостатъци, които да се анализират и да се вземат мерки

за това мнението на всеки е важно, независимо дали е болен алфист ходил на 10 феста, или просто е дошъл с детето и жената да разходи алфата и да прекара 4-5 приятни часа

и двата (хилядата) типа посетители трябва да им е приятно и всеки от тях за себе си е прав

моля ви спрете с разправиите, на феста в кръчмата можеше заедно да си изкарваме супер, а тука ....

Alfa User
12-10-2011, 22:32
... Живи и здрави, дано за следващия Фест сме по-задружни ! :cheers:

@ valjo - тва точно исках да кажа, макар и не така кратко и директно ... но който има малко акъл в главата, ме е разбрал. Наздраве за тебе и всички рок-фенове наоколо !!!

TishO
12-10-2011, 23:14
както и да е наздраве момчета :cheers: и знайте ако има такива които минават покреи Търговище и са се уморили от пътя и искат да спрат за по кафе а няма с кои винаги могат да се обадят с удоволствие ще се запознаем и ще полафим по темата италфест 2011 :BIGsmile:

п.с. не сериозно ако минавате покреи търговище няма проблеми да звънкате !!!;-)

vegatta
13-10-2011, 00:21
с тебе и Боби може и по друга тема да си полафим:big_beer:

milenamr
13-10-2011, 00:59
Е не че някой ме е питал ама аз да си кажа.
Феста си беше повече от супер, за което адмирации към организаторите, че в тези трудни моменти успяха да направят така ,че 8 -ми италфест на 8-ми октомври 2011г. да се реализира и то успешно.
Не бях на пистата(по обстоятелствени причини), но каквито и простотии(за които чета от постовете ви) да са се случвали, това не само че не е по вина на организаторите(които са дали всичко от себе си), но и не е в техния резон да се справят с липсата на възпитание и чуство за такт, все по-характерни напоследък при средностатистическия българин, независимо дали е алфа, бмв, опел, мерцедес или на нещо друго фен.
Аз закачих и застъпих от завършека на италфеста( и това 5-тия ми италфест на който присъствам)и смея да твърдя, че всичко беше повече от перфектно, много по-добре от предния италфест-по мое мнение.
За което отново благодаря на организаторите.
И съм убедена, че те са достатъчно интелигентни и прозорливи хора, че след всичко написано могат да си направят изводи от градивната критика и това да се отрази на следващия италфест(живот и здраве).
По мое мнение трябва да сме реалисти и да оценяваме нешата според редица обстоятелства и факти, не само еднопосочно.

Kamen666
13-10-2011, 06:32
Явно болшинството посетители са закоравели баналисти, тъй като предпочетоха да гледат драг, пред единствения записал се за аудио тунинг. Не всички са са отишли на феста с паркетни "лъскачки".

Наистина ли сравни модераторската си работа с организирането на Иалфест?!?

Ти май леко се пообърка а?
Предпочетоха да гледат драг,защото нямаше какво друго.....на други даже и драг не им се гледаше и директно си заминаха...
Дали бях единствен?Или имаше още поне 8 човека които се отказаха след тъпото оправдание със съдиите?
Това с паркетната лъскачка най-ми хареса...можеби е някой нов лаф там от вашия край...Ако може да ми преведеш значението :)
А па и теб те видяхме кво направи с твоята "пистова сапунерка"...:)
И да ,колкото и нереално да ти звучи,наистина я сравних :) Феста е веднъж годишно,модераторското задължение е 24/7 !!!
И стига сте ревали с това 5 човека били и т.н.
Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !
А защо не се замислихте дали аджаба няма друга причинна,поради която някой от нас дори и да имат възможност - нямат желание да помогнат ???
Само искам да чуя за оптичния какво ти е извинението,или и там само аз се бях записал ;)
А да ,никой не каза какво стана с посрещането ни в ресторанта,с приветтсващите слова на представител на КАРБ ?
Шокса правилно е написал за замерване и оценяване по горе,досега винаги е било успешно,това със ЕММА са само тъпи оправдания!!!
А защо като се пр*ба професионалната техника за замерване на драг не прекратихте и него конкурс ?
Веднага се намери кой с какво да мери и т.н.
Желание да има-всичко се постига ! Амин.
Замен най-добър фест си остава този в Ст.Загора !

MrX
13-10-2011, 08:33
Ти май леко се пообърка а?
Предпочетоха да гледат драг,защото нямаше какво друго.....на други даже и драг не им се гледаше и директно си заминаха...
Дали бях единствен?Или имаше още поне 8 човека които се отказаха след тъпото оправдание със съдиите?
Това с паркетната лъскачка най-ми хареса...можеби е някой нов лаф там от вашия край...Ако може да ми преведеш значението :)
А па и теб те видяхме кво направи с твоята "пистова сапунерка"...:)
И да ,колкото и нереално да ти звучи,наистина я сравних :) Феста е веднъж годишно,модераторското задължение е 24/7 !!!
И стига сте ревали с това 5 човека били и т.н.
Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !
А защо не се замислихте дали аджаба няма друга причинна,поради която някой от нас дори и да имат възможност - нямат желание да помогнат ???
Само искам да чуя за оптичния какво ти е извинението,или и там само аз се бях записал ;)
А да ,никой не каза какво стана с посрещането ни в ресторанта,с приветтсващите слова на представител на КАРБ ?
Шокса правилно е написал за замерване и оценяване по горе,досега винаги е било успешно,това със ЕММА са само тъпи оправдания!!!
А защо като се пр*ба професионалната техника за замерване на драг не прекратихте и него конкурс ?
Веднага се намери кой с какво да мери и т.н.
Желание да има-всичко се постига ! Амин.
Замен най-добър фест си остава този в Ст.Загора !

Каменчо, всички много добре знаем причината за язвителните ти постове относно феста, но какво да се прави, не може всяка година да се печели, макар че все пак спечели първо място в конкурс "чака рака". Това че нямаше друго освен драг все ми се струва, че не е наша вина, а на желаещите. И да болшинството винаги предпочита да гледа Алфа Ромео, марка със спортна слава, в движение на пистата пред паметници със съмнителна и предимно безвкусна украса. И недей сравнява модераорството си с организационна дейност, особено 24/7 да не вадя оправданията ти от един друг раздел как не можеш да си 24/7 пред монитора.
"Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !" Ще спонсорираш ли подобно начинание или пак ще се кривиш като циганин за два лева като миналия фест на входа?
Защо ли имаше драг след като се пр..ба професионалната техника, ми драг може да има и без техника, две коли - по-бързата печели, времеизмерването е екстра.
И амин да, но Лесново бие и Стара Загора и ще се радвам отново там да има фест.

kpacuo
13-10-2011, 09:30
И да болшинството винаги предпочита да гледа Алфа Ромео, марка със спортна слава, в движение на пистата пред паметници със съмнителна и предимно безвкусна украса.

Колега вземи сподели как трябва да изглежда една Алфа Ромео несъмнителна и не със безвкусна украса както и да е във движение на пистата...
Малко да се образоваме и който от нас е притежал на съмнителна Алфа със безвкусна украска току виж си вземе поука от твоя перфектен пример за модифицира Алфа Ромео.

Поздрави !

п.п

Това с паркетната лъскачка най-ми хареса...можеби е някой нов лаф там от вашия край...Ако може да ми преведеш значението :-)!
И аз ще се радвам да разбера значението на "паркетни лъскачки".

rossenvn
13-10-2011, 09:56
Вие малумни ли сте к'ви сте немога да ви разбера?
За какво ще ходя да гоня някой да му казвам не пикай там като той няма срам.
Та този човек носи глава на раменете си само за разновесие, нито сме падари нито искаме да ставаме такива!

Вече ми писна от мрънкащи хора. Вие нямате ли кво да правите по цял ден?
Нямате ли си по важни проблеми та да се дразните за някъв фест?
Ще кажеш, че човек умрял така мрънкате за два непроведени конкурса писна ми само от мрънкачи!
Ако си мислите, че тия дето го организираха не видяха слабостите на феста жестоко се лъжете!
НИКОЙ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ВАШАТА "ГРАДИВНА КРИТИКА" тя вече става банална и много малумна с всяка изминала година.

Не ми излизайте и с готовите си отговори не чети като неискаш и такива излияния просто вие спрете да мрънкате.ВИЕ СТЕ ЕДНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ ЗА ТРУДА НА ХОРАТА КОИТО бяха от 6 часа на пистата и цял ден бяха там, а вие си врътнахте задниците и си отидохте.

Госпожо, моля съобразявайте се с Правилата на Форума! Спазвайте общоприетите норми в общуването си с другите членове, защото с така направените квалификации за хора, които не познавате, падате до нивото на хората, които пикаят по пистата!

За да не се разбира като заяждане отново изказвам благодарност на организаторите:grin:

bouncer
13-10-2011, 10:04
Пичове,

давайте го по-полека с коментарите и определенията. Ще се наложи да бъде заключена темата ако продължавате.

1. Лично за мен, като организатор, е неприемливо един конкурс да се проведе на "Ухомер" защото аз може да вдигна 30 човека агитка, да си пусна гсм-а да звъни в колата и да спечеля. Не се прави така. Това от друга страна не ни извинява - обещали сме, трябва да има конкурс.

2. За оптичния тунинг просто не остана нивто време, нито ресурс да бъде проведен. Извиняваме се, за което.

3. Съвети как да бъдат изхарчени КЛУБНИТЕ средства, с които се организира Италфест, могат да дават само членове на КАРБ и другите два клуба. Много се извинявам, колеги, но с чужда пита помен не се прави.

kpacuo
13-10-2011, 10:29
Колега бях един от първите които ви поздрави за труда който хвърлихме.!
Наистина поздрави !! От Велико Търновската група нямаше недоволни.
Когато не ни беше ясно развитието около драг-а дойдох питах те какво да направим, прати ни на правилното място.!

А какво стана със листовките които попълвахме за автомобил на публиката? ( Листовките със червената Жулиета )

rossenvn
13-10-2011, 10:40
Бих искал да попитам за нещо, което почти бях забравил. На феста не можах да открия да се продават рекламни материали, стикери, тениски, шапки, календари с логото на Алфа Ромео или на клуба. Всъщност имаше тениски, но бяха само на Фиат. Това ми се струва е още една възможност феновете да са щастливи и да се подпомогне организацията финансово.

Kamen666
13-10-2011, 11:00
Каменчо, всички много добре знаем причината за язвителните ти постове относно феста, но какво да се прави, не може всяка година да се печели, макар че все пак спечели първо място в конкурс "чака рака". Това че нямаше друго освен драг все ми се струва, че не е наша вина, а на желаещите. И да болшинството винаги предпочита да гледа Алфа Ромео, марка със спортна слава, в движение на пистата пред паметници със съмнителна и предимно безвкусна украса. И недей сравнява модераорството си с организационна дейност, особено 24/7 да не вадя оправданията ти от един друг раздел как не можеш да си 24/7 пред монитора.
"Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !" Ще спонсорираш ли подобно начинание или пак ще се кривиш като циганин за два лева като миналия фест на входа?
Защо ли имаше драг след като се пр..ба професионалната техника, ми драг може да има и без техника, две коли - по-бързата печели, времеизмерването е екстра.
И амин да, но Лесново бие и Стара Загора и ще се радвам отново там да има фест.

Чак пък язвителни ..... :)
Не ставай смешен Ивко.
А и както виждам,не само аз се оплаквам от липсата на двата конкурса...нали ?
Знам,че съм ти трън в очите от доста време ,ама....свиквай ;)
Още повече ,че не можеш да ме засегнеш с ограничените си определения за моя автомобил или който и друг автомобил да е.
Но все пак - продължавай да опитваш ;)
Дали е вкусно или безвкусно всеки сам си преценява как да си направи колата,а по-горните ти определения плюят и на малкото ти останала репутация тук :)
Или за да е по-интерестно ще трябва и на коли да се обиждаме като малоумници ? :)
Болшинството за което говориш,че си умира да гледа драг затова ли избяга по кафетата в Сливен ?
Оправданията ги извади откъдето искаш,аз си знам кога и как модерирам,правил съм го и по фестовете и по нова година,та дори модерирах и от 100 годишнината на Алфа когато бяхме в Милано !
Ако имам средства и желание защо да не спонсорирам ?
А и стига с това,че няма пари,нали събирате там чл.внос,спонсори и т.н.
Защо ли по-голяма част от колегите извън Сф спряха да си плащат чл.внос? Замисли се малко.
Както драг може да има без техника,така може да има и аудио и оптичен по твоята логика - по силната или по-качествената музика печели ,децибелоизмерването си е екстра :)
лесново може да бие по посещаемост но не и по атмосвера и дух на феста - общо мнение е :)

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

Колега вземи сподели как трябва да изглежда една Алфа Ромео несъмнителна и не със безвкусна украса както и да е във движение на пистата...
Малко да се образоваме и който от нас е притежал на съмнителна Алфа със безвкусна украска току виж си вземе поука от твоя перфектен пример за модифицира Алфа Ромео.

Поздрави !

п.п
И аз ще се радвам да разбера значението на "паркетни лъскачки".

Явно в момента формулира определението на израза :)

bouncer
13-10-2011, 11:27
Ок, значи никой не е гледал драга и всички са били по кафетата. Доообре. Значи конкурса за аудио може да се проведе и на ухо. Дооообре. Парите от входа стигат за платени стюарди. Мдаааа - то това сцена, полиция, огради, конуси, озвучаване, рекламни материали....всичко е без пари. Ама какво ли разбирам аз.....

Kamen666
13-10-2011, 11:35
Ок, значи никой не е гледал драга и всички са били по кафетата. Доообре. Значи конкурса за аудио може да се проведе и на ухо. Дооообре. Парите от входа стигат за платени стюарди. Мдаааа - то това сцена, полиция, огради, конуси, озвучаване, рекламни материали....всичко е без пари. Ама какво ли разбирам аз.....

Сега нека да не преиначаваме думите ми,невидях къде съм написал,че никой не е гледал драга,или че парите стигат за абс. всичко...
просто по-голяма част не гледаха - факт.
Аудиото толкова години подред се правеше "на ухо" имаме ли оплаквания? Някой да ни е заплашил със съд понеже не е бил оценяван от ЕММА ? :)
Както и другите казаха,спокойно може да се отдели 5-10-15 лв за вход...
За трети последен път казвам,че неискам с никой да се драча или да не зачитам нечий труд.
Явно немога да се изразя правилно ..или и аз незнам вече ;)
Боянски и аз толкова колкото теб разбирам.... ;)

mikizh
13-10-2011, 12:28
И аз да кажа моето мнение, че скоро май темата ще бъде заключена. Много си беше хубав феста! Имаше някои издънки, но те бяха на фенове, а не на организатори. Тези които искат по добра организация да бяха сложили по една зелена жилетка и да помогнат както го направи жена ми. На практика тя пропусна повечето от феста и не се оплаква, а вие само мън, мън, мън...

Mirela
13-10-2011, 12:46
Госпожо, моля съобразявайте се с Правилата на Форума! Спазвайте общоприетите норми в общуването си с другите членове, защото с така направените квалификации за хора, които не познавате, падате до нивото на хората, които пикаят по пистата!

За да не се разбира като заяждане отново изказвам благодарност на организаторите:grin:

Госпожица, като заначало.

Аз казах много пъти с много по умерен тон какво и как.
Пак го повтарям организаторите също знаят слабите места. Така, че вашата градивна критика не е това което трябва да бъде.

И още нещо, ако драга не беше това което беше, то тези които бяха се записали тези които гледаха драга щяха да мрънкат.
Така, че все ще има мрънкащи и недоволни.
500 човека- петстотин различни желания.

Kamen666
13-10-2011, 12:50
И още нещо, ако драга не беше това което беше, то тези които бяха се записали тези които гледаха драга щяха да мрънкат.
Така, че все ще има мрънкащи и недоволни.
500 човека- петстотин различни желания.

Е тук си права госпожице :)
Ясно е ,че няма угодия за всички

raiders
13-10-2011, 13:20
Бил съм на други Фестове, на този не и не мога да коментирам.

За Италфест 2012 бих се включил в организацията и идеите за това какво и как да се провежда, ако това е възможно без да съм член или в управителния съвет съм на линия! Дано подготовката започне по-рано.

Mirela
13-10-2011, 13:30
Бил съм на други Фестове, на този не и не мога да коментирам.

За Италфест 2012 бих се включил в организацията и идеите за това какво и как да се провежда, ако това е възможно без да съм член или в управителния съвет съм на линия! Дано подготовката започне по-рано.

Ти кога мислиш е започнала подготовката за този фест?

Bobo
13-10-2011, 14:58
Дадох оценка 6 на феста и давам 7 на организаорите! Помогнах колкото можах на пистата и получих лек топлинен удар ма както и да е ...

Хейтърите и интригантите ги виждаме всички и много се радвам че от 300-500 човека те са 10-15 от които половината не са били на пистата, така че за България това е перфектно ;)

Поздрави на пазарджишката група и на всички с които се забавлявахме перфектно :grin:

didko_boy
13-10-2011, 20:23
от дотук прочетеното ми стана ясно ,че всеки който е останал за вечерта, е доволен ,останалите са 50/50 ! Според мен целия проблем идва от късното започване на феста, ако човека на микрофона вместо през 15 минути да казва "феста ще започне след 10 минути" и така в продължение на 2часа (от 10 до към 12 часа, по спомен) беше казал ИМАМЕ НУЖДА ОТ МАЛКО ПОМОЩ да сглобим ши.аната сцена и започваме Старозагорската група и НЕ САМО ТЯ щеше да помогне , така и така се въртяхме като мухи без глави !!! Не ме обвинявайте , че като съм искал толкова е можело сам да предложа , нямам идея кой-кои е с какво се занимава и към кого да се обърна и с повечето "консуматори" е така . макар импровизирано в последния момент това щеше да повдигне духа на "консуматорите" и щяха да се превърнат в "фенове"

П.П. мене лично феста ми хареса

rossenvn
13-10-2011, 20:43
от дотук прочетеното ми стана ясно ,че всеки който е останал за вечерта, е доволен ,останалите са 50/50 ! Според мен целия проблем идва от късното започване на феста, ако човека на микрофона вместо през 15 минути да казва "феста ще започне след 10 минути" и така в продължение на 2часа (от 10 до към 12 часа, по спомен) беше казал ИМАМЕ НУЖДА ОТ МАЛКО ПОМОЩ да сглобим ши.аната сцена и започваме Старозагорската група и НЕ САМО ТЯ щеше да помогне , така и така се въртяхме като мухи без глави !!! Не ме обвинявайте , че като съм искал толкова е можело сам да предложа , нямам идея кой-кои е с какво се занимава и към кого да се обърна и с повечето "консуматори" е така . макар импровизирано в последния момент това щеше да повдигне духа на "консуматорите" и щяха да се превърнат в "фенове"

П.П. мене лично феста ми хареса

Изцяло съм на същото мнение:lol_sign:

TishO
13-10-2011, 21:18
Сега нека да не преиначаваме думите ми,невидях къде съм написал,че никой не е гледал драга,или че парите стигат за абс. всичко...
просто по-голяма част не гледаха - факт.
Аудиото толкова години подред се правеше "на ухо" имаме ли оплаквания? Някой да ни е заплашил със съд понеже не е бил оценяван от ЕММА ? :)
Както и другите казаха,спокойно може да се отдели 5-10-15 лв за вход...
За трети последен път казвам,че неискам с никой да се драча или да не зачитам нечий труд.
Явно немога да се изразя правилно ..или и аз незнам вече ;)
Боянски и аз толкова колкото теб разбирам.... ;)

Не всеки може да отдели 5-10-15 лв за вход аз едва 4 отделих си4ко друго отиде за бензин и сега съм без пукната стотинка до заплата така че не сички земаме луди пари за заплата ;)

mikizh
13-10-2011, 23:17
Абе ква подготовка кви 5 леа,ако организаторите могат да разчитат на безрезервната помощ на хората от форума,няма нужда от подготовка,преди години ходехме по 7-8 човека с 2-3 коли да се търси място за феста.Всичко друго ставаше,както се казва само,ако имаш подкрепа е лесно.Явно сега УС нямат такава/както се доказа и с темата за стюардите/.Та ние вече нямаме форум,па камоли клуб или безрезрвна помощ от феновете.:lol_sign::lol_sign::lol_sign::lol_sign:: lol_sign:

Така ще е. В същата тема някой писа, че стюардите никога не били безплатни... Една лепенка дори не видяхме... Лично за мен всичко трябва да е в духа на феста, а не комерсиално и който иска да помогне да помага, а не да чака нещо наготово...

Tonimir
14-10-2011, 22:44
дадох оценка 6!

На мен ми беше готино и наистина съжелявам, че ми се наложе тогава да тръгна по-рано, тъй като имах неотменим ангажимент.

Единствения коментар, който имам е свързан със "сигурността"! Просто мястото където се провеждаше "майсторското шофиране" не беше заградено и безопасено! :-/
Вярвам, че на следващия фест, този въпрос, няма се налага да се повдига. :Lkingsmiley:

Поздрави и Евала на организаторите!

badmadafaka
15-10-2011, 09:56
Едни зверски се хранят тук, други примерно са направили това:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64437&page=2
Май повече обяснения наистина не са нужни...

valjo
15-10-2011, 11:20
или това :) :) :)
https://lh5.googleusercontent.com/-KuMG6AqV5Po/TpdFJsCbd-I/AAAAAAAAMsw/IiMeLzZRGIE/s912/Image_125.JPG

Mury
15-10-2011, 22:28
Аууууууууу немога вече,Кирееееее виде ли за кво ти говоря майка..............мъкаааааа,догъде ще я докараме,незнам............:priest::priest::priest ::priest:

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

или това :) :) :)
https://lh5.googleusercontent.com/-KuMG6AqV5Po/TpdFJsCbd-I/AAAAAAAAMsw/IiMeLzZRGIE/s912/Image_125.JPG

Мръсни пияни металяги,хихихихихихихихихх,къртите..............в еселбата ясна,ма другото незнам.........:whip::whip::whip:

toki4a
15-10-2011, 22:50
и понеже аз съм повече по кичека !!!:roll:
само клюна са ми хванали!:headbang:
ма така като гледам баш тогава съм бил барабанист ! хахаххах

Walker
16-10-2011, 10:00
И що се прави винаги в ранна зима - майки с деца ( минимум ) , работещи ( липса на отпуска ) , време ( вятър и дъщ помня само ) , е тая година дамо вятър ама вечерта си навакса и ни отнесе :-)

По това време на годината се прави, защото в жегата никой няма да издържи (нито колите, нито хората)!

V@K@T@
16-10-2011, 15:21
....последните си пари за ТОВА...

какво ще рече ТОВА...

за мен "това" е нещо като нова година защото го има веднъж в годината и го чакам от вече 2 години защото за първи път успях да отида на фест през 2009г. и когато 2010г. не можах поради ангажимент в работата си обещах каквото и да става че "Италфест 2011" няма да го пропусна и така и направих изчислих си парите до последната стотинка дори не ми останаха да си взема една питка с кебапче на феста и стоях цял ден гладен но бях там. И пак бих го направил!!! Съжалявам че нямаше как да остана и за вечерята но това до година.

п.с. kamen666: не се обидих братле аз съм човек на шегата и винаги съм готов за шеги и закачки :gayfight:
Знаем се и 2-мата след всеки фест сме :stretcher: хахах

По това време на годината се прави, защото в жегата никой няма да издържи (нито колите, нито хората)!Миналата година в Хасково беше септември и времето беше повече от страхотно . За времето през 2009-та няма да говоря :no: но пак си искарахме добре

mordohy
16-10-2011, 22:27
Яд ме е, че не дойдох, ама ако мога да обобщя нещата, по това дето драскате, тия дето са отишли с голямата кошница и с намерението да блеснат са останали незадоволени.
Тия, дето си знаят слабостите ни и са били без големи очаквания, са си направили купона вечерта и са останали доволни, въпреки, че имам сведения за някои, че са попрекалили:stretcher::bad_evil:

164 td
16-10-2011, 22:42
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23337
Ех какви времена бяха!За този събор аз изминах 6000 км за да присъствам и единствените 6000 км от които всеки метър съм минал с кеф.Там се запознах със старите артисти в този форум от които в момента пишат може би по малко от 20%.Къде са сега?Как тогава не се намери ни един мрънкач,недоволен трупач на мнениа или пълен безхаберник със собственно мнение да избие комплекс или нещо подобно?Как тогава можеше 3 дни да има само ядене,пиене и веселби,как ни един не се скара с някого за нещо и всички бяхме като едно голямо семеиство?Надали в този форум това ще се повтори но определено ми липсва.Наистина много жалко и както вика Токича-амин.

toki4a
16-10-2011, 22:56
Ех какви времена бяха!За този събор аз изминах 6000 км за да присъствам и единствените 6000 км от които всеки метър съм минал с кеф.Там се запознах със старите артисти в този форум от които в момента пишат може би по малко от 20%.Къде са сега?Как тогава не се намери ни един мрънкач,недоволен трупач на мнениа или пълен безхаберник със собственно мнение да избие комплекс или нещо подобно?Как тогава можеше 3 дни да има само ядене,пиене и веселби,как ни един не се скара с някого за нещо и всички бяхме като едно голямо семеиство?Надали в този форум това ще се повтори но определено ми липсва.Наистина много жалко и както вика Токича-амин.

eвала приятелю!!!!!!!

trouble
16-10-2011, 23:18

Мдааа, там се запознах с теб, кака, алекса, помниш ли писахме си в един чат на Walker....какво хубаво беше :)

Alfa User
18-10-2011, 00:04

Колега, пишеш до болка изтерзани думи, присъщи на всеки един истински фен ... За съжаление това време наистина няма да се върне, колкото и да ни боли ... Остават само хубавите спомени, и приятната тръпка от преживяното !
Наздраве, и нека не забравяме ! :cheers:

TishO
18-10-2011, 09:02
Колега, пишеш до болка изтерзани думи, присъщи на всеки един истински фен ... За съжаление това време наистина няма да се върне, колкото и да ни боли ... Остават само хубавите спомени, и приятната тръпка от преживяното !
Наздраве, и нека не забравяме ! :cheers:
Така е!!! Важното е обаче истинските Алфиси да се държим !!!!!!!

serafim
21-10-2011, 20:16
А такааа, ами ние "новите" сега какво да правим?:big_bow_down: Добре, че модератора забърса 2-3 страници от темата, щото иначе трябваше да ходим да си върнем Алфите.... Но аз моята няма да я връщам, неее..... Нека гледаме напред, защото което е минало, няма да го променим, но това, което е днес и което ще бъде утре, можем! И темата все-пак е за Италфест 2011.
P.S. Току-виж съм спечелил пак бан, ама не издържам вече...

dilian alfa gtv
21-10-2011, 23:35
Точно така,много правилно..!

serafim
22-10-2011, 12:03
Аз вчера, на 2-3 бири явно не успях да обясня какво точно искам да кажа. Мисълта ми беше, че не бива /неаргументирано или дори с аргументи/ да се посича ентусиазма на хората за организиране на мероприятия на клуба и форума, защото всички имаха възможност да се включат, но свалям шапка на тези, които го направиха /а аз не/.
Но друго прави недобро впечатление: на фона на забележките, че форума запада да се делят феновете на истински или не - не е добре. И без това има едно /може би формално, може би не/ разделяне на клуб и форум, че да е нужно и още... Всеки нека е добре дошъл, поне докато сам не докаже обратното... Това май беше. Не целя да обиждам някого или да налагам нещо - просто едно мнение.

dilian alfa gtv
23-10-2011, 20:01
Аз вчера, на 2-3 бири явно не успях да обясня какво точно искам да кажа. Мисълта ми беше, че не бива /неаргументирано или дори с аргументи/ да се посича ентусиазма на хората за организиране на мероприятия на клуба и форума, защото всички имаха възможност да се включат, но свалям шапка на тези, които го направиха /а аз не/.
Но друго прави недобро впечатление: на фона на забележките, че форума запада да се делят феновете на истински или не - не е добре. И без това има едно /може би формално, може би не/ разделяне на клуб и форум, че да е нужно и още... Всеки нека е добре дошъл, поне докато сам не докаже обратното... Това май беше. Не целя да обиждам някого или да налагам нещо - просто едно мнение.

Именно аз те разбрах още от първия път,а това деление на истински и НЕистински аз лично нещо не го разбирам,но мога да кажа че фоума го докараха на този хал именно тези дето се мислят за "истински" гоУемите разбирачи и дървени философи във тоя форум или по просто "истинските алфисти"
Аз като се регистрирах преди 4год тук атмосферата беше съвсем друга,сега е егати простотията и селянията,големи интриги голяма работа............!!!
Кой какъв бил, кой какво направил, интриги,кой си платил входа преди 3год,кой излъгал и тем подобни глупости-пълен срам е тука..........нищо лично към никой,но това е самата истина.

TishO
23-10-2011, 21:33
като казах "истинските" нямах предвид някакво деление или нещо подобно просто виждам че истинските хора във форума които биха помогнали и са истински добронамерени приятни възпитани и не се праят на виж ме кои съм и ко мога и т.н. и т.н. (даже от феста мога да ви дам един пример имаше един пич на феста дет щъкаше без тениска и показваше "мускулна маса" ами брат не си на бостана има хора там може на някои да не му е приятно да те гледа или да му става неудобно кат си караш голфа стои без тениска) както и да е искам да ви кажа че хората от форума на които може да се разчита не останаха много което е тъпо!!!! нали за това сме тук защото споделяме една идея една тръпка една страст нали трябва да се подкрепяме да си помагаме много се радвам като видя някоя алфа по пътищата и ме поздрави верно казвам ви после цял ден ми е много приятно даже много пъти съм спирал да помагам и не само на алфи... както и да е аз не деля хората не съм такъв човек обичам да ми е весело да се забавлявам да правя хубаво на хората уважавам всички и всеки дока не се подиграе с мен....

Както и да е бягаме от темата Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011 (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=955796#post955796)
и все пак ако има някои колега който минава покреи търгоище и е решил да спре да си почине и да пие едно кафе на някое от местата на кръговото винаги може да ми звънкате да се видим запознаем да полафим или ако имате проблем винаги бих помогнал.

Поздрави на всички Алфисти!!!

dilian alfa gtv
23-10-2011, 21:46
като казах "истинските" нямах предвид някакво деление или нещо подобно просто виждам че истинските хора във форума които биха помогнали и са истински добронамерени приятни възпитани и не се праят на виж ме кои съм и ко мога и т.н. и т.н. (даже от феста мога да ви дам един пример имаше един пич на феста дет щъкаше без тениска и показваше "мускулна маса" ами брат не си на бостана има хора там може на някои да не му е приятно да те гледа или да му става неудобно кат си караш голфа стои без тениска) както и да е искам да ви кажа че хората от форума на които може да се разчита не останаха много което е тъпо!!!! нали за това сме тук защото споделяме една идея една тръпка една страст нали трябва да се подкрепяме да си помагаме много се радвам като видя някоя алфа по пътищата и ме поздрави верно казвам ви после цял ден ми е много приятно даже много пъти съм спирал да помагам и не само на алфи... както и да е аз не деля хората не съм такъв човек обичам да ми е весело да се забавлявам да правя хубаво на хората уважавам всички и всеки дока не се подиграе с мен....

Както и да е бягаме от темата Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011 (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=955796#post955796)
и все пак ако има някои колега който минава покреи търгоище и е решил да спре да си почине и да пие едно кафе на някое от местата на кръговото винаги може да ми звънкате да се видим запознаем да полафим или ако имате проблем винаги бих помогнал.

Поздрави на всички Алфисти!!!

От такава гледна точка си прав,но да има деление кой е истински алфист и кой не е тъпо.Всеки малко или много по свой начин усеща тръпката от духа на марката.
Между другото във неделя след феста със теб ли се разминах на еко,аз идвах от кръговото и мигнах за поздрав,а ти излизаше от бензиностанцията.?
Може на л.с че много отклонихме темата и ще кажа че на мен лично феста ми хареса,ако е имало някой недоволен ,или нещо което е трябвало да бъде по -добре-това е стимул за догодина към по добър фест,като всички доволни и недоволни се включат със каквото могат със цел подобряване на мероприятието това е ...!!!а стига са мрънкали че е по зле от детската градина вече.

TishO
23-10-2011, 22:50
Да колега аз бях и да ти кажа че ужасно много се зарадвах понеже винаги зареждам от еко-то и доста често минаваш по околовръса доста рядко някои ми отговаря на поздрава.

поздрави колега

сега по тематавинаги има недоволни и съм сигорен че тез недоволните другата година пак ште са на феста което означава че предния фест не е бил такъв провал и явно им е направил впечатление и им е харесал но въпреки това трябва да уплюят понеже не ги свърта

toki4a
24-10-2011, 01:10
таз тема се превърна в чат !
начииииии
не ме карайте да ви раздавам по едно шише бАнАнова ракия колеги !!
бъдете здрави и наздраве ;):smoke:

догодина живи и здрави , ако има недоволни от фесто , лично ще им одим на гости ! целио форум !!!!!!!!:bg:

toki4a
24-10-2011, 22:20
тишинаааааа!