Log in

View Full Version : (Мечешка услуга) Продава се наистина добра V6 3.0 - не от мен...

geniusloci
12-10-2011, 20:29
Пиша тук, защото е много добра бройка и при цена между 6 и 7 000 (не знам точно какво ще спазарят) за 2002 купе с перфектен двигател (че и обслужена) е нещо, което иначе го няма в България. Колата не е моя, имам всички причини да не понасям продавача, но колата си струваше, а като помня колко търсих, преди да я намеря...

Преди да взема моята 166, оглеждахме тази 3.0, която според Бобо е на реални 92 хил. км и наистина имаше малко неща за правене. Като забележки - амортисьорите (или пружините) ми се сториха меки, седалките отпред бяха светли и позацапани, леко чукнато на задния калник. Ако някой има интерес - бих дал координати, въпреки, че продавачът е иди ми / дойди ми - отказа се след като вече даже бях опекъл части за нея, само му платих диагностика, но сега се обади, че пак я пуска в продажба. Диагностика и оглед правихме в Екстрийм сервиз. Светло сива, светло сив салон, стандартните си лети джанти, дървен волан.

leshoiad
15-10-2011, 11:35
Още си пия сутрешното кафе и нещо те не довдявам ;) има кола, която се продава и която ти си искал да купиш но продавача се е размекнал, след което пак е решил да я продава и ти я обявавяш тук заради него. Това ли е идеята на поста?

valjo
15-10-2011, 11:36
като добавиш че той междувременно е купил 3.2 , мисля че се досглобява картинката :)

val_mcrae
15-10-2011, 12:20
Твоя приятел не се ли интересува от бартер за същата но 2,4 jtd ? :)

geniusloci
16-10-2011, 11:50
В никакъв случай не ми е приятел - напротив, по едно време Стишо и Григор искаха да го бият, щото ми къса нервите :no:

Пиша за колата, защото следващият, който търси читава бензинова 166 (3.0, то коя друга), ще види бая зор с намирането на хубава кола в България - тази май поне доскоро я нямаше обявена, а поне сме я видяли какво представлява, и за парите си е много добра според Bobo и Sti6o. Умишлено не съм пуснал телефон, а да не излезе като обява.

Бартер - надали, като зная какви ми ги наговори преди, явно просто му идва много харча, макар че не знам какво BMW ще вземе за тея пари, дето да не харчи :bad_evil: