PDA

View Full Version : Пълно е с меки китки

RUNNING WILD
13-10-2011, 21:54
абе не знам какво става ма имам усещането че се е напълнило с педраси и гейове и травестити насекъде,абе в интрнет имам регистрация в един сайт то аз къде ли нямам де,та там как си пишеш и от време на време вместо да се заговорите с некоя женица те атакува или малолетен хомо бандит или некой мъжага почва да ти обяснява какви свирки прави и че врътка дудуци по-добре от жена,явно жените ни са лабави държат ни без секс и оскотяваме и обръщаме резбата па после имало педераси и не сме им обръщали внимание,ми ще има как нема да има то се изтрещява,е влизам в входа ми и чакам асансьора и сме с чип на вратата и седя на тъмното без да паля лампата е е 1 часа на обяд и чувам отваря се вратата на входа и некви стъпки некво шушукане-Нали нема никой в вас...и гледам 2 момчета на по 20 години едни свежи слабички се гледат мило и се държат за ръка?аз се потресох...и като ме видяха в последният момент се пуснаха и се стегнаха,в асансьора се качваме заедно и ме гледат някак си с респект и ми се усмихват мило младежите сигурно си викат е тоя ако ни награби ше ни почеша аналите яко,аре при жените е нормално всяка 3 та е лесбийка или е опитвала с жена как е секса ма па мъже един друг да се ебът брате...

Linkestis
13-10-2011, 22:00
Ти поне си от Младост,не ти ли е правило впечатление колко са много ТЕ в посока Бизнес парка??
Аз поне като пътувам за работа и направо се шашкам имам чувството че точно там са се събрали всичките.

lordliness
13-10-2011, 22:40
Казвал съм и друг път ,какво се оплаквате-колкото повече педали-толкова повече свободни жени за нас.Според статистики 10% от населението са такива,значи във всяка общност има и тук сигурно,и на работата ви сигурно,това е положението.Стига да не си разменят нежности пред мен не ми пречат особено.

old alfist
13-10-2011, 22:47
Не знам как ги разпознавате тези педераси от пръв поглед - явно имате навик да се заглеждате по мъже.

thecleaner
13-10-2011, 22:53
Не знам как ги разпознавате тези педераси от пръв поглед - явно имате навик да се заглеждате по мъже.

Не бе откраднаха му червилото :)

lordliness
13-10-2011, 22:53
По китките сигурно :)

RUNNING WILD
13-10-2011, 23:01
а там па в Бизнес Блок здравей верно бизнес парка леле майкооооо там са си направили държава ходят едни слабички с наведени главици носят очила да се замаскират и се некви хитри професий си избират я айти специалист мениджър нещо това онова...ма само те гледат в чатала лакомо и искат да го изжабуркат хасанчинчирин,мене па ме е гнус да си представя некой как го поема и да го гледам как му пружинира главата...отврат брате,бе познават се ходят некви обезкосмени с шано татуси веят гъзягите усмихват се вежливо съм забелязал,държат се приветливо да ти направи впечатление той нали иска да го набучиш.

old alfist
13-10-2011, 23:11
а там па в Бизнес Блок здравей верно бизнес парка леле майкооооо там са си направили държава ходят едни слабички с наведени главици носят очила да се замаскират и се некви хитри професий си избират я айти специалист мениджър нещо това онова...ма само те гледат в чатала лакомо и искат да го изжабуркат хасанчинчирин,мене па ме е гнус да си представя некой как го поема и да го гледам как му пружинира главата...отврат брате,бе познават се ходят некви обезкосмени с шано татуси веят гъзягите усмихват се вежливо съм забелязал,държат се приветливо да ти направи впечатление той нали иска да го набучиш.
Е, и сета какво излиза - който се държи приветливо и скромно е педал.

valjo
13-10-2011, 23:42
Па я кат глеам неко с бакшишки вид па прос па куф тре ли си пусна тема къ не мое ни а чете ни а пишe па му зрисувано на муцуната а ?! Ае шфи са не види на обраслете "мъжкаре" пишман аман :dark2:

Old Fox
13-10-2011, 23:50
Баш тако си е. Секи омраз къде оди с очила и е приветлив е педер и връа му го!:pain:

valjo
13-10-2011, 23:52
Баш тако си е. Секи омраз къде оди с очила и е приветлив е педер и връа му го!:pain:

Имам забележки по правописа :grin:

Jivko7777
14-10-2011, 00:36
явно имате навик да се заглеждате по мъже.

Това беше грубоооо :grin:

Ramsezsh
14-10-2011, 00:50
Тешко разбирам за што станува збор

DiStefano
14-10-2011, 07:31
хеххехехе .. хомошпилка с шалче, а той Азис щял да си прави бюст при Енчев

code
14-10-2011, 09:09
http://www.youtube.com/watch?v=td3g5Yy-lVM
Я кажете фризьора на 3:30 дали е педал без да се заглеждате :biggrin:

Stoyan Georgiev
14-10-2011, 09:25
гнусари не желая да виждам

иначе, добре облечен или изглеждащ =/= гей

относно заглеждането по мъже

отнема около 0.3 сек. да прецениш за себе си дали някой е хомо или не, 4-5 признака се наблюдават

при мъжете това е развито много силно

а иначе от това, което до момента съм виждал и знам, повечето ми познати хомота, далеч не са добре облечени

дори бих казал, че от повечето от тях лъха една нечистоплътност

аз също признавам, че са ми крайно неприятни гейовете, но стига да не ми се набиват на очи или да не ме ангажират с повредената си сексуалност - не ми е проблем да са около мен

и всъщност за мен е редно на публични места като цяло човек да проявява добро възпитание и да не прекалява с изразяването на сексуалността си, било то мъж или жена, без значение от сексуалната им ориентация...

също и за тези, които неминуемо ще ме упрекнат - не смятам хомосексуалните за по-низши индивиди, както и съм достигнал от личен опит , че някои от тях са по-големи "мъже" от други хетеросексуални такива.

не ги понасям на чисто биологично ниво - като погнуса по-скоро

Susscrofa
14-10-2011, 09:27

Забелязвам една тенденция, която обвързва всеки лъснат и добре облечен мъж с различност на неговата сексуална ориентация. Това е тотална грешка.
Шалчето и лачените чепици, по никакъв начин не определят сексуалността.
На мен лично хората с хомосексуална ориентация не ми пречат, нещо повече, нямам нищо против да я показват на обществени места. Смятам, че при наличието на толкова много човешки индивиди с такъв тип ориентация е тотална грешка те да бъдат съгрегирани, изолирани и по някакъв начин, да им бъде налагано (неофициално) да не се целуват в метрото например.
Това е лошо за възпитанието на подрастващите, които според мен още от детска възраст трябва да осъзнаят ясно, че такива хора има и те живеят сред нас, че са нормални, че работят, спортуват, радват се и тъгуват като всички останали нормални хора.
Искам и още нещо да кажа. За мен тази тема е хомофобска и някак си не приемам нейното съществуване. Но правото да решават, дали това съждение е правилно или не е възложено на други, а не на мен.

:smoke:

bager
14-10-2011, 09:42
... Смятам, че при наличието на толкова много човешки индивиди с такъв тип ориентация е тотална грешка те да бъдат съгрегирани, изолирани и по някакъв начин, да им бъде налагано (неофициално) да не се целуват в метрото например.
Това е лошо за възпитанието на подрастващите, които според мен още от детска възраст трябва да осъзнаят ясно, че такива хора има и те живеят сред нас, че са нормални, че работят, спортуват, радват се и тъгуват като всички останали нормални хора.
Искам и още нещо да кажа. За мен тази тема е хомофобска и някак си не приемам нейното съществуване. Но правото да решават, дали това съждение е правилно или не е възложено на други, а не на мен.

:smoke:

Молим???
А имаш ли против и да се е.ат в метрото? А ексхибиционисти обичаш ли? Да ги пуснем да развяват патки насам- натам, защото те са си такива, има ги и живеят сред нас? Сегрегирани не са, те сами се сегрегират в педалски общности. И се натрапват с присъствието си организирайки разни гей парадчета.
Гейовете са като циганите.
Има такива, които живеят като нормални хора вписвайки се в обществото - те на никого не пречат! Дразнят тези, които се делят, които демонстрирайки различието си си мислят че всички трябва да им правят "евала"! Е няма как да стане...

Susscrofa
14-10-2011, 09:51
Молим???
А имаш ли против и да се е.ат в метрото? А ексхибиционисти обичаш ли? Да ги пуснем да развяват патки насам- натам, защото те са си такива, има ги и живеят сред нас? Сегрегирани не са, те сами се сегрегират в педалски общности. И се натрапват с присъствието си организирайки разни гей парадчета.
Гейовете са като циганите.
Има такива, които живеят като нормални хора вписвайки се в обществото - те на никого не пречат! Дразнят тези, които се делят, които демонстрирайки различието си си мислят че всички трябва да им правят "евала"! Е няма как да стане...

Хомосексуалността е състояние, което няма нищо общо с етническата прнадлежност. Не желая да гледам и хетеросексуални, които правят секс в метрото, но защо да не се прегръщат или целуват на обществени места. С какво пречат, за мен с нищо. Колкото по-бързо приемем това за нормално, толкова по-бързо те ще се откажат да правят паради. Тези паради се правят именно, защото тези хора се чувстват неразбрани по някакъв начин. Хомосексуалността е част от нашия живот, аз искам тези хора да се чувстват нормално в собствената си кожа, демек да не се притесняват открито да заявяват тази сексуалност. Тогава всичко ще бъде явно и никой няма да може да търси евтини конспирации, бълвайки безпочвени твърдения за съществуването на някаки негласни и тайнствени гей групички. Аз нямам проблем с хомосексалистите. А ти?:smoke:

Kuku
14-10-2011, 10:00
А всъщност не се ли пише педерасТи ? :hmm:
Само питам....

Alfa User
14-10-2011, 10:12
А на мен тая тема и уклона за интеграция на гейове/педе...си ми замяза на оная за циганите ... Що ли ???

@ Kuku - "Т"-то май се изяжда за благозвучие :)

daksy
14-10-2011, 10:37
Хомосексуалността е състояние, което няма нищо общо с етническата прнадлежност. Не желая да гледам и хетеросексуални, които правят секс в метрото, но защо да не се прегръщат или целуват на обществени места. С какво пречат, за мен с нищо. Колкото по-бързо приемем това за нормално, толкова по-бързо те ще се откажат да правят паради. Тези паради се правят именно, защото тези хора се чувстват неразбрани по някакъв начин. Хомосексуалността е част от нашия живот, аз искам тези хора да се чувстват нормално в собствената си кожа, демек да не се притесняват открито да заявяват тази сексуалност. Тогава всичко ще бъде явно и никой няма да може да търси евтини конспирации, бълвайки безпочвени твърдения за съществуването на някаки негласни и тайнствени гей групички. Аз нямам проблем с хомосексалистите. А ти?:smoke:

Тогава ще трябва педофилите,зоофилите,некрофилите и други подобни да свикваме с тях.Сами по себе си те също се чустват някак "неразбрани" от обществото.Както гейовете,другите групи имат сексуално отклонение.Ти искаш гейовете да се чувстват добре в собствената си кожа,а какво ще кажеш за другите групи,които също имат проблеми с мозъка?Ако си против тях,значи правиш дискриминация:sex:

Susscrofa
14-10-2011, 10:52
Тогава ще трябва педофилите,зоофилите,некрофилите и други подобни да свикваме с тях.Сами по себе си те също се чустват някак "неразбрани" от обществото.Както гейовете,другите групи имат сексуално отклонение.Ти искаш гейовете да се чувстват добре в собствената си кожа,а какво ще кажеш за другите групи,които също имат проблеми с мозъка?Ако си против тях,значи правиш дискриминация:sex:

Ето едно типично хомофобско мнение. Манипулативно, заблуждаващо и правещо опит да постави хамстера сред плъховете. Групите, които изброи извършват престъпление, когато проявяват своята сексуалност. Хомосексуалистите не нарушават никакви закони. Неразбирането на тяхната ориентация е нищо друго освен панически срах от нечия различност и нещо повече, това е проява на страх и съмнение в собствената сексуална ориентация. Видиш ли, контактът с тези хора ще ме направи и мен хомосексуалист, няма как да се случи това, безпочвен е този страх.

old alfist
14-10-2011, 11:04
Ето едно типично хомофобско мнение. Манипулативно, заблуждаващо и правещо опит да постави хамстера сред плъховете. Групите, които изброи извършват престъпление, когато проявяват своята сексуалност. Хомосексуалистите не нарушават никакви закони. Неразбирането на тяхната ориентация е нищо друго освен панически срах от нечия различност и нещо повече, това е проява на страх и съмнение в собствената сексуална ориентация. Видиш ли, контактът с тези хора ще ме направи и мен хомосексуалист, няма как да се случи това, безпочвен е този страх.

Логически е така, но ако видя двама мъже да се гледат влюбено и да се целуват - направо ще се издрайфам от отвращение, но това не значи ще тръгна да ги малтретирам.

mim
14-10-2011, 11:11
тая тема не ме кефи

bager
14-10-2011, 11:13

Не е страх, досада е, повярвай! Аз също нямам нищо против обратните, поне до момента в който не започне демонстративно афиширане на сбъркаността им.
Да го кажем така - мога да си пия бирата с всеки, стига да е готин човек.

п.п.
Ти или си много неприятен и досаден тип наживо, или си абсолютен пич и интересен събеседник. Няма как да ти хвана тона и интонацията в конкретни изказвания във форума и затова не мога да те определя :) . Но това твое звучене като "крайна инстанция" ... мани, бегай...

Susscrofa
14-10-2011, 11:21
Не е страх, досада е, повярвай! Аз също нямам нищо против обратните, поне до момента в който не започне демонстративно афиширане на сбъркаността им.
Да го кажем така - мога да си пия бирата с всеки, стига да е готин човек.

п.п.
Ти или си много неприятен и досаден тип наживо, или си абсолютен пич и интересен събеседник. Няма как да ти хвана тона и интонацията в конкретни изказвания във форума и затова не мога да те определя :) . Но това твое звучене като "крайна инстанция" ... мани, бегай...

Какъв съм аз няма никакво значение. Не мисля, че звуча като крайна инстанция, не налагам на никого личното си мнение.
Тези хора не са сбъркани, те са нормални, просто не харесват интимните отношения с противоположния пол.
Трябва да уточниш какво влагаш в понятието "демонстративно афиширане". Аз искам тези хора свободно да демонстрират сексуалната си ориентация и смятам, че тогава няма да имат нужда от паради.
Паради и шествия се правят, когато има необходимост от изразяване на нещо, което е скривано, нещо което е поттискано. Искам да видя две жени, които се целуват или двама прегърнати мъже да ходят по улицата без да бъдат гледани сякаш са танцуващи мечки.

old alfist
14-10-2011, 11:42
Искам да видя две жени, които се целуват или двама прегърнати мъже да ходят по улицата без да бъдат гледани сякаш са танцуващи мечки.

Не губи надежда - когато населението стане импотентно, хомо или бисексуално може да се случи това нещо.

RUNNING WILD
14-10-2011, 12:21
колега Сускрофа то си е болест бе това видел ли си бебе педерас да има а?утре сина ти ако ти доведе зет у вас дали ще ти е драго,абе да се обичат младите здраве да е...то и наркомана не пречи на никой дрогира се ама как се става наркоман?с опит друг наркоманец некои те заразява...и как не пречат на никой тия хорица изведнъж оп нямаме армия става война нема кой да се бие...поколението е кекаво едните се шприцват и мрънкат и се влачат по улиците а другите се обичат и си правят гей паради...ма нема лошо не ни пречат нали?що не ходиш да живееш 1 година в блок пълен с наркомани да са половината а другата половина да са педита а?дали ще ти е интерсно с тях?си крадете неща от колите си ги връзвате после ше се оцкате и викаш съседа да те затапи от зад за лека нощ и айде...нали не ти пречи?нямаш против?

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Па я кат глеам неко с бакшишки вид па прос па куф тре ли си пусна тема къ не мое ни а чете ни а пишe па му зрисувано на муцуната а ?! Ае шфи са не види на обраслете "мъжкаре" пишман аман :dark2:

въййй ко ма на прай ти мене уаааа... изрисува ме с 2 реда по преразказ на очевидци... Елби като стана бакшиш ще ви карам до Бизнес парка тънкана,можеш да ми викаш и Туизъл и Туипъл и Туигъл.

koolio
14-10-2011, 13:18
Какъв съм аз няма никакво значение. Не мисля, че звуча като крайна инстанция, не налагам на никого личното си мнение.

Отстрани изглежда различно, вервай ми.

code
14-10-2011, 13:27
Повече ме дразнят педалските номера на хората, отколкото самите педали :bash: В днешно време думата и достойнството никой за нищо ги няма . .

Susscrofa
14-10-2011, 13:38
колега Сускрофа то си е болест бе това видел ли си бебе педерас да има а?утре сина ти ако ти доведе зет у вас дали ще ти е драго,абе да се обичат младите здраве да е...то и наркомана не пречи на никой дрогира се ама как се става наркоман?с опит друг наркоманец некои те заразява...и как не пречат на никой тия хорица изведнъж оп нямаме армия става война нема кой да се бие...поколението е кекаво едните се шприцват и мрънкат и се влачат по улиците а другите се обичат и си правят гей паради...ма нема лошо не ни пречат нали?що не ходиш да живееш 1 година в блок пълен с наркомани да са половината а другата половина да са педита а?дали ще ти е интерсно с тях?си крадете неща от колите си ги връзвате после ше се оцкате и викаш съседа да те затапи от зад за лека нощ и айде...нали не ти пречи?нямаш против?

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

въййй ко ма на прай ти мене уаааа... изрисува ме с 2 реда по преразказ на очевидци...като стана бакшиш ще ви карам до Бизнес парка тънкана.

Цял ден явно ще трябва да обяснявам, че хомосексуализмът не е нещо, което е пречка за нормално участие в едно общество. Хомосексуалистите могат да работят нормално, да пазаруват нормално, да гласуват нормално и т.н. Нещо повече, те дори могат да възпитават деца нормално.
Наркоманът не може да съществува нормално в едно общество. Той извършва престъпления, или за да си набави наркотици, или когато е под тяхното въздействие.
Бебетата не си падат нито по жени, нито по мъже. Сексуалната посока се проявява в един по късен етап, най-често това е пубертета. Но при хомосексуалистите поради притискането и трудното приемане от страна на роднини, близки и т.н. това осъзнаване може да стане и много по-късно. Това не е болест, а тотална глупост е пък, че е заразно. Ще ти го кажа по твоя първичен начин на изразяване, ако не ти харесва да лапаш пиш...и, това си остава за цял живот, спокойно.:depressed:

---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:34 ----------

Отстрани изглежда различно, вервай ми.

Нека не поставяме в центъра на тази важна тема моята крайно незначителна и скромна личност.
С постове и коментари съдържащи едно изречение и то не по темата, няма как да не изглежда, че моето мнение е най-меродавно и идва от последна инстанция.:smoke:

Ранобудниче
14-10-2011, 13:40
Цял ден явно ще трябва да обяснявам, ..

Сакън, недей.
Който има желание да прочете, го прави от раз.

И 15 поста да напишеш, въртейки едно и също нещо с различни думи - пак тая :)

RUNNING WILD
14-10-2011, 13:52
Сускрофа щи викам Суска на галено,аз време имам до довечера ако не стигне ще го разтегнеме нали не бързаш за някъде?види се и ти си от лигата на необикновенните като мен не си от особенно заетите хора,хубаво е да имам събрятя тук таме по нета че зимата е дълга скуката ме мъчи,кажи сега за гейовете ама по-сериозно стегни се ти искаш да напишеш 2 реда и да вникнеме всички за половин минута е не става,всеки възприема написаното и си го сортира и подрежда в мозъка възприетото по различен начин за това по-подробно с повече факти,дати,очевидци и не така претупано на две на три отучи се от тоя навик,вие не ме разбирате то е лесно така и айде бегай...

Susscrofa
14-10-2011, 14:07
Сускрофа щи викам Суска на галено,аз време имам до довечера ако не стигне ще го разтегнеме нали не бързаш за някъде?види се и ти си от лигата на необикновенните като мен не си от особенно заетите хора,хубаво е да имам събрятя тук таме по нета че зимата е дълга скуката ме мъчи,кажи сега за гейовете ама по-сериозно стегни се ти искаш да напишеш 2 реда и да вникнеме всички за половин минута е не става,всеки възприема написаното и си го сортира и подрежда в мозъка възприетото по различен начин за това по-подробно с повече факти,дати,очевидци и не така претупано на две на три отучи се от тоя навик,вие не ме разбирате то е лесно така и айде бегай...

Може да ми викаш и Сиси, ако искаш.
Написах достатъчно, просто чети внимателно. Недей да четеш така, както пишеш, чети с мисъл. Осмисляй прочетеното внимателно.
Аз си върша и другата работа, това е въпрос на умения и коефициент на полезно действие.
Не съм необикновен, нямам самочувствието да съм различен като теб. Виждаш, че не бягам, нещо повече, развивам ти темата, защото гледам, че не се справяш достатъчно добре.:smoke:

---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Сакън, недей.

Понякога се налага, а и не мисля, че въртя едно и също.
Нали знаеш, че песните стават хитове, когато ги завъртят здраво и по колкото се може повече радиа и телевизионни канали.
Забелязвам, че някои хора се впускат да отговарят, прочитайки само последните два-три поста.

old alfist
14-10-2011, 14:21
Сакън, недей.

Нека да пише човека - аз като го чета и умирам от смях.

daksy
14-10-2011, 14:22
хахаха еее не,това вече ме разби!Как семейство педали ще възпита деца?Какво ще им каже когато поотраснат малко и започнат да разбират това онова?Че те са педали,ама да не става и то педал или ще си го правят педал още докато расте?То тия болни мозъци като осиновяват мислят ли как ще се отрази на това дете денят в който иде на училище и децата разберат какви са "родителите" му?

Fear
14-10-2011, 14:22
Какъв е този шум на улицата, Баримор?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Баримор?
- Никой, сър.
- Тогава защо шумят?
- Педераси, сър...

:hehehm::hehehm::hehehm:

Хомосексуалистите (да го кажа по-меко) дразнят. Реват, че им нарушават правата, че са подтиснати, че са онеправдани и не знам си още какво.
Пълни простотии, а в същото време се набиват в очите на нормалните хора с разни инициативи, паради и прочие тъпотии.
Ако си стоят мирно и тихо и си бъркат по дупките без да го афишират постоянно, на никого няма да пречат. Да, ама не.
Сами са си виновни за омразата към тях.

Susscrofa
14-10-2011, 14:35
хахаха еее не,това вече ме разби!Как семейство педали ще възпита деца?Какво ще им каже когато поотраснат малко и започнат да разбират това онова?Че те са педали,ама да не става и то педал или ще си го правят педал още докато расте?То тия болни мозъци като осиновяват мислят ли как ще се отрази на това дете денят в който иде на училище и децата разберат какви са "родителите" му?

Хомосексуалистът е нормален човек.
Детето ще израстне с разбирането, че да си хомосексуалист е нормално.
Проблемът с децата в училище наистина го има, но той е свързан с родителите на тези деца, които са ги възпитали, че видиш ли, хомосексуализмът не е нещо нормално, че хомосексуалистът е извратеняк и утрепка.
Ако тези родители, хетеросексуални, са обяснили на децата си, че хомосексуалистът е нормален индивид, то тези деца няма как да наранят детето възпитавано и отглеждано в семейство на хомосексуални родители.
п.с. Много хубаво кафе прави нашата машина, ароматът му е прекрасен........:smoke:

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:33 ----------

Нека да пише човека - аз като го чета и умирам от смях.

Радвам се, че ти въздействам така.:biggrin:

Fear
14-10-2011, 14:36
Хомосексуалистът е нормален човек.
Детето ще израстне с разбирането, че да си хомосексуалист е нормално.
:screwy:
Кое му е нормалното на това бре?!
Сигурно ще кажеш че е нормално и поколение да нямат, 'щото не виждам как ще стане само с двама мъже!

Ранобудниче
14-10-2011, 14:38
Понякога се налага, а и не мисля, че въртя едно и също.
Нали знаеш, че песните стават хитове, когато ги завъртят здраво и по колкото се може повече радиа и телевизионни канали.
Забелязвам, че някои хора се впускат да отговарят, прочитайки само последните два-три поста.

Ми няма шанс да задължиш някого да изчете няколко страници мъдра мисла.

Пък и к`ъф и тоя зор да ти отговорят на всичкото, нинам :tooth:

И понеже имам нещо по темата, което ми се ще да ти споделя (на тебе лично), да му отпусна края и аз.

Хич не ми дреме дали ще ме мислиш за хомофоб, хомоман, фомофил, хомофен, хомодръндрън (независимо дали в человеческия или гейския смисъл ще предпочетеш да го възприемеш ;)), но определено никак не съм човеколюбива, когато ме принуждават да ставам свидетел на прояви, насочващи погълнатата от мен храна в посока, обратна на естествената. С една дума - да се обичат, тяхна си работа, но (моля) нека е на предназначените за целта места.

@ Към автора на темата: Румба, тая работа с оперението не е баш каквато я мислиш, какиното. Повярвай ми, няма жена, която да си мечтае кожата й да остане с усещането, че е третирана от раш пила. Някои просто не смеят да си признаят :) В този смисъл, никаква логика няма да връзваш обезкосмяването с посоката на нареза.

По-интересният въпрос, който ми хрумва, обаче.. е: Ти, всъщност, как разбра, че са обезкосмени? ;)

Susscrofa
14-10-2011, 14:47
:screwy:
Кое му е нормалното на това бре?!
Сигурно ще кажеш че е нормално и поколение да нямат, 'щото не виждам как ще стане само с двама мъже!

За размножаване не става дума. Размножаването е лесна работа, а и има толкова много деца, които се нуждаят от родителска грижа.
Защо да не е нормално, израства едно дете, което е хетеросексуално, но знае, че хомосексуализмът е нещо нормално, реално и съществуващо. Елементарно е за разбиране.:smoke:

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:43 ----------

Ми няма шанс да задължиш някого да изчете няколко страници мъдра мисла.

Пък и к`ъф и тоя зор да ти отговорят на всичкото, нинам :tooth:

И понеже имам нещо по темата, което ми се ще да ти споделя (на тебе лично), да му отпусна края и аз.

Хич не ми дреме дали ще ме мислиш за хомофоб, хомоман, фомофил, хомофен, хомодръндрън (независимо дали в человеческия или гейския смисъл ще предпочетеш да го възприемеш ;)), но определено никак не съм човеколюбива, когато ме принуждават да ставам свидетел на прояви, насочващи погълнатата от мен храна в посока, обратна на естествената. С една дума - да се обичат, тяхна си работа, но (моля) нека е на предназначените за целта места.

@ Към автора на темата: Румба, тая работа с оперението не е баш каквато я мислиш, какиното. Повярвай ми, няма жена, която да си мечтае кожата й да остане с усещането, че е третирана от раш пила. Някои просто не смеят да си признаят :) В този смисъл, никаква логика няма да връзваш обезкосмяването с посоката на нареза.

По-интересният въпрос, който ми хрумва, обаче.. е: Ти, всъщност, как разбра, че са обезкосмени? ;)

Не задължавам никой за нищо.
Целувката между двама мъже е изкуство, а между две жени "яко порно". Мадона мисля, че беше казала, че "никой мъж не е мъж, ако не е усещал в устата си езика на друг мъж" :biggrin:.
В този ред на мисли ще побързам да кажа, че съгласно тази сентенция и аз не съм мъж още.:biggrin:
Обичта не може да се крие. Защо да се крият тези хора. Точно, защото им се налага да се крият искат постоянно да правят паради. На мен не ми пречат.

old alfist
14-10-2011, 14:52
В този ред на мисли ще побързам да кажа, че съгласно тази сентенция и аз не съм мъж още.:biggrin:
Обичта не може да се крие. Защо да се крият тези хора. Точно, защото им се налага да се крият искат постоянно да правят паради. На мен не ми пречат.
Както си я подкарал е въпрос на време да станеш мъж.

Fear
14-10-2011, 14:53
За размножаване не става дума. Размножаването е лесна работа, а и има толкова много деца, които се нуждаят от родителска грижа.
Защо да не е нормално, израства едно дете, което е хетеросексуално, но знае, че хомосексуализмът е нещо нормално, реално и съществуващо. Елементарно е за разбиране.:smoke:
Реално и съществуващо - да. Но нормално, НЕ Е!

Ранобудниче
14-10-2011, 14:56
Не задължавам никой за нищо.
Целувката между двама мъже е изкуство, а между две жени "яко порно". Мадона мисля, че беше казала, че "никой мъж не е мъж, ако не е усещал в устата си езика на друг мъж" :biggrin:.

Хубаво, но на мен не ми е приятно да ги гледам.
Поради горното, не можеш (дори да искаш) да ме принудиш да приема нещо, което ми създава дискомфорт :)
Ето, че се съгласихме - ти си имаш твоята гледна точка, а аз - своята :BIGsmile:

п.п. Много забавно бягаш преди вятъра :laughing1:

Както си я подкарал е въпрос на време да станеш мъж.

Младежо, ти курс за врачка ли изкара? :tooth:

undy
14-10-2011, 15:04
Такаааа ....педалките нека си ги има ....но да не са ми пред очите... а и тъкмо повечко женоряк ще има за нас .....:biggrin:

old alfist
14-10-2011, 15:09
Младежо, ти курс за врачка ли изкара? :tooth:Не съм, но като гледам ми се струва, като че ли това му е някакъв съкровен блян.

kolev
14-10-2011, 15:12
Не съм, но като гледам ми се струва, като че ли това му е някакъв съкровен блян.

ако каже че от един път не се ставало.... ясна е работата :D

афе мнооо педерасти има , ама колко от тях са хомосексуални е друг въпрос :D :D :D

Susscrofa
14-10-2011, 15:18
Не съм, но като гледам ми се струва, като че ли това му е някакъв съкровен блян.

Моят съкровен блян е да живея в една нормална и демократична държава. Държава, в която мъжете са сменили потурките, измили са си зъбките и не подбийват жена си, защото ги е ядосал шефът.
Изключително остарели сме в разбиранията си за нормално общество, останили сме някъде в 19 век.
Жената да си знае мястото, педалите също, курвите също. Големи мъжкари сме, ама всъщност сме тотален шит.
Отклоних се малко.
Радвам се, че си загрижен за моето сексуално бъдеще и опитваш да прогнозираш в каква посока ще се развие то.
Това ме ласкае, но се чудя, ти всъщност мнение по темата имаш ли, или ти харесва ролята на сърдито старче от контингента на Тотьо Младенов.
Развий някаква тема, дай да прочетем нещо.:smoke:

Бобби
14-10-2011, 15:19
Както е тръгнало до края на темата някой ще обърнат резбата...
побликувано от RUNNING WILD :
Сускрофа щи викам Суска на галено,аз време имам до довечера ако не стигне ще го разтегнеме нали не бързаш за някъде?види се и ти си от лигата на необикновенните като мен не си от особенно заетите хора,хубаво е да имам събрятя тук таме по нета че зимата е дълга скуката ме мъчи...
публикувано от Susscrofa :
Може да ми викаш и Сиси, ако искаш. .......виждаш, че не бягам, нещо повече, развивам ти темата, защото гледам, че не се справяш достатъчно добре.....
зайгравката продължава и от друга тема...:))
колега Сускрофа не щеш да си тролкаме заедно...нарани симпатията ми към теб...те това и чакат да се хванеме гуша за гуша трол за трол,няма да им направиме това зрелище споко,желая ти много рибки да ти кълват.

п.п...пепел ми на устата:)))

old alfist
14-10-2011, 15:22
Моят съкровен блян е да живея в една нормална и демократична държава. Държава, в която мъжете са сменили потурките, измили са си зъбките и не подбийват жена си, защото ги е ядосал шефът.
Изключително остарели сме в разбиранията си за нормално общество, останили сме някъде в 19 век.
Жената да си знае мястото, педалите също, курвите също. Големи мъжкари сме, ама всъщност сме тотален шит.
Отклоних се малко.
Радвам се, че си загрижен за моето сексуално бъдеще и опитваш да прогнозираш в каква посока ще се развие то.
Това ме ласкае, но се чудя, ти всъщност мнение по темата имаш ли, или ти харесва ролята на сърдито старче от контингента на Тотьо Младенов.
Развий някаква тема, дай да прочетем нещо.:smoke:

В пост №24 съм си казал мнението.

Susscrofa
14-10-2011, 15:23
Както е тръгнало до края на темата някой ще обърнат резбата...
Сускрофа щи викам Суска на галено,аз време имам до довечера ако не стигне ще го разтегнеме нали не бързаш за някъде?види се и ти си от лигата на необикновенните като мен не си от особенно заетите хора,хубаво е да имам събрятя тук таме по нета че зимата е дълга скуката ме мъчи...
публикувано от Susscrofa :
Може да ми викаш и Сиси, ако искаш. .......виждаш, че не бягам, нещо повече, развивам ти темата, защото гледам, че не се справяш достатъчно добре.....
зайгравката продължава и от друга тема...:))
колега Сускрофа не щеш да си тролкаме заедно...нарани симпатията ми към теб...те това и чакат да се хванеме гуша за гуша трол за трол,няма да им направиме това зрелище споко,желая ти много рибки да ти кълват.

п.п...пепел ми на устата:)))

Браво Боби. Ти си един от малкото хора тук с добро чувство за хумор. Смея се от сърце на бюрото си. Определено рзведри обстановката.:biggrin::biggrin::biggrin:

Ранобудниче
14-10-2011, 15:30
...
...

Нямам нищо против да зарежа прогреса и да си стоя в 19 век, ако това е в интерес на храносмилателния ми процес :tooth:

RUNNING WILD
14-10-2011, 15:42
Суска не обичаш животинките/кучетата/ щото хапели а педитата и наркоманците не ти пречат, а ако те уапе по газо некой пес-гей...абе не знам дали знаеш ама съм подочул че педалите хапят като жените нали знаеш...всеки гей понеже е генетично обременен му се измерва захапката в техният клуб и най лютият от тях оножда другите хапе ги за врата да не мърдат и ги оножда,та педитата си представи питбул по 2...даваха по телевизията как един гей отхапа крака на неаполитнски мастиф,та тебе ако те докопа ще те остави на 2 кръв да светиш като в Контра Страйк,щи нанесе страшен демидж, загрижен съм от поредното ти незнание и желая искренно да те образовам.

CHILIEV
14-10-2011, 15:52
Ебаси яката тема, честно. RUNNING WILD - разбиваш, тука падам да се хиля на постовете ти... не, че нещо просто са забавни.

Иначе да не е офтопик и както колеги по-горе казаха - не ми пречат, нямам нищо против да се мандръса кой с който си ще, само да не ми навират педерастията си в лицето ми.
http://blog.chiliev.com/?p=5303

.

pa4ito
14-10-2011, 16:42
Да внеса и моята лепта, понеже имам инфо от 1-ва ръка, така да се каже...
Имах колега гей. Ама не "прост педераст", а истински гей. Техните имаха няколко хотела, насам-натам и той "работеше" при нас, за забавление, но в интерес на истината си работеше перфектно. Той се движи в среда на гейове - пр на визаж, бивш шеф на ио, миро и други подобни, които обикновено се изсипваха вкупом във фирмата, на купона за рождения му ден. Не се перчеше, не демонстрираше какъв е и ако не се загледаш в него, не можеш да разбереш какъв е. Преди гей-парада го питах дали ще ходи, а той ми каза - моля те, не ме занимавай с глупости и простотии...
Не че и преди не е имало гейове, просто сега не се прикриват, както едно време. Аз съм толерантен към тях, доколкото не се демонстрират на "всеослушание". Също както бившия ми колега - каквото прави, си го прави без излишен шум.

Fear
14-10-2011, 16:44
Aко всички бяха като бившия ти колега, едва ли някой щеше да изпитва неприязън към тях. :)

Old Fox
14-10-2011, 16:55
Имам забележки по правописа :grin:
Яла па яла, язе съм нов пустиняк у северозападния диалект и още се учим. За туй довечар ша са нАпия на отвес :grin:

Бобби
14-10-2011, 17:10
:big_whoops:..ей цял ден си играете в задният двор:))
:director:...момчета пазете си кафяваите точки!

BillyBoy`
14-10-2011, 17:16
Ем то така става от нямане какво да правят днешните момченца все повече изпедерастяват или стават наркомани.Едно време поне казарма имаше.Твърдо против педерасите тяхните производни и проявите им на обществени места.Гнусни са.Не се сещам за по силна дума.Пък които не мои си пази кафявата точка...........

nickyto
14-10-2011, 19:56
Кой ще си ползва аналния отвор за биологични нужди и кой за други си е въпрос на личен избор. Само не разбирам защо ще трябва да ми се набива насила, че е нормално да си с обратна сексуална ориентация ! Ако е така то природата щеше да ни е моделирала еднополови ! Да, ама не !
Та колкото и да се напъвам не мога да ги разбера. Ама от напъването мога да я свърша една, през онова отворче дето пенделите го ползват за удоволствие, ама... ще замирише...

Linkestis
14-10-2011, 20:09
Суси,душа,не те знам какъв си ама май си преминал от другата страна на реката и някои взел та бутнал моста.Няма как да се върнеш от другата страна...
Лошо...лошо..
Педераси,педераси....ех едно време какви педераси имаше..магьосници!

lordliness
14-10-2011, 20:39
А защо си избра точно това потребителско име
Susscrofa направо ме убиваш :)

Linkestis
14-10-2011, 21:05
Ау ау ау,както казва Киро Слепото...погледнах какво имаме за Susscrofa като изображение в необятната интернет мрежа.Драги Републиканецо,както каза че имаш дарба да пишеш бързичко по клавиатурата,в най-долната част на форума има тема за промяна на "ника".Та възползвай се!
Или да пуснем една анкета дали да сменим "ника" ти по кодекса на гражданската инициатива?Че нали си Гражданин на правотата,да не ти накърним душицата. :)

-------------
Само не се нервирай,че ако почнеш да грухтиш на пилота на онзи самолет от Милано,да не кацне в полето. :)
------------
То като се замислих до летището поле няма,за сметка на това там са твоите любимци ромите.

RUNNING WILD
14-10-2011, 21:19
и мене ме кефи името на колегата звучи като древен римски философ.

mordohy
14-10-2011, 21:27
Не изчетох всичко, но то и не трябва.
Според изследванията на др. Ламброзо и допълнени от др.Вителс, 66.6% от хората имат хомосексуални наклонности.
Проблема не е, че си бъркат по дупките, а факта, че хомосексуалността винаги е придружена от необичайна агресия!
Точно тая агресия прави така, че нормалните стават пропорционално агресивни спрямо педерасите и лесбийките.
Нищо ново под слънцето. Проста физика.
Тезата, че хомосексуализма не може да е слага под общ знаменател със: педидрастията,зоофилията,некрофилията, геронтофилията и да не ги изброявам всичките, защото не е криминализирано деяние е просто цинизъм.
Точно педерасите го инкриминираха.
Във всяко едно здраво общество, хомосексуализма е криминализиран.
Той е същия психичен дефект, както некрофилията, но с много по-сериозни последици.
Всичко до тука се отнася за агресивните педали, които са ни втръснали с техните простотии.
За другите, които дискретно се занимават с техните си неща и не ни ги навират в очите- няма какво да кажа.

lordliness
14-10-2011, 21:53
и мене ме кефи името на колегата звучи като древен римски философ.
По скоро древен горски философ

RUNNING WILD
14-10-2011, 21:53
Мордохи кажи бате ти си защитник на словото българско,как да кажеме най правилно педерас или гей?на жив педерас какво да му кажеш?от къде па тия чуждици навлязоха...

nickyto
14-10-2011, 21:57
...
...Всичко до тука се отнася за агресивните педали, които са ни втръснали с техните простотии.
За другите, които дискретно се занимават с техните си неща и не ни ги навират в очите- няма какво да кажа.

Е, ако всички педали си бяха дискретни, нямаше да си чешем пръстите с тая нежно кафява тема... :sex:

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

По скоро древен горски философ
Ама с него темата си е по-хард...

lordliness
14-10-2011, 21:59
Мордохи кажи бате ти си защитник на словото българско,как да кажеме най правилно педерас или гей?на жив педерас какво да му кажеш?от къде па тия чуждици навлязоха...
Понеже това е автомобилен форум най -добре да използваме позабравената дума амбреаж(долен ляв педал)

RUNNING WILD
14-10-2011, 22:00
Яла па яла, язе съм нов пустиняк у северозападния диалект и още се учим. За туй довечар ша са нАпия на отвес :grin:

ного си лабав Олди...
малиийй он са наквасил на дРъво
ма он са а ужмулил на водна змия
он са опил на дРъво оди като глис на пъта

dimitar_vd62
14-10-2011, 22:25
Ае кво сте пили напоследък:big_whoops:

mordohy
14-10-2011, 22:26
Педераст е неправилно написано: педидрастис.
Педи- дете и драстис-престъпник.
Всичко това от гръцки.
Педофил е производно.
Останалите названия на половите извращения са също с гръцки корен: зоо-животно; некро-мъртво; герос- стар и тн.
Баш гей на гръцки е пустис, откъдето май идва и нашата дума пустота.
Има логика.
От хомосексуални отношения не се ражда нищо.
Накратко, както и да му казваш, гъза няма да му се свие!

old alfist
14-10-2011, 22:29
На мен така ми е най-звучно - педерунгел.

Sunny
14-10-2011, 22:32
Дето се вика
Пед**аст е състояние на ГЗ
Гей е състояние на душата .
И едните и другите са си все леви - във Великобритания десни ;)

RUNNING WILD
14-10-2011, 22:34
браво Мордохи цар си бате :) иначе да шпориш некоя сгодна женица в кафявата точка си е класическа перверзийка секс като секс ама па мъже...

Ранобудниче
14-10-2011, 22:43
..
..

Или "пустиняк"?

pa4ito
14-10-2011, 23:29
Или "пустиняк"?
"пустиняк – първата и най-бързо научавана дума, служи за универсална обида, със силна емоционална натовареност (Пустиняк мръсен. Тоа е голем пустиняк.), в произношението се влага злъч, лют червен пипер и змийска отрова"

демек, "пустиняк" не е само "гей/педераст", ам всичко квот се сетиш :-P

RUNNING WILD
14-10-2011, 23:31
"пустиняк – първата и най-бързо научавана дума, служи за универсална обида, със силна емоционална натовареност (Пустиняк мръсен. Тоа е голем пустиняк.), в произношението се влага злъч, лют червен пипер и змийска отрова"

на мобилният телефон ли го имаш речитатива :)

pa4ito
14-10-2011, 23:40
на мобилният телефон ли го имаш речитатива :)
чичо Гошо(гугъл), знае всичко ;)
аз просто съм бърз с кбд-то на лаптопа...

old alfist
15-10-2011, 00:19

Да, но може да има друго значение - пуст, изпразнен от емоции, безидеен, отчаян, без самочувствие и други от този сорт.
В някакви моменти ми е жал за тези хора и ако можех по някакъв начин бих им помогнал, но не знам по какъв, но продължам да твърдя, че тази им реакция на показност избиваща комплексите им не е приятна.

Susscrofa
15-10-2011, 10:07
Кой ще си ползва аналния отвор за биологични нужди и кой за други си е въпрос на личен избор. Само не разбирам защо ще трябва да ми се набива насила, че е нормално да си с обратна сексуална ориентация ! Ако е така то природата щеше да ни е моделирала еднополови ! Да, ама не !
Та колкото и да се напъвам не мога да ги разбера. Ама от напъването мога да я свърша една, през онова отворче дето пенделите го ползват за удоволствие, ама... ще замирише...

Не познаваш добре природата и нейните закони.
В животинския свят, по-точно при бозайниците постоянно се раждат индивиди с хомосексуална ориентация. Какво се случва там обаче: Тези индивиди почти никога не успяват да оставят поколение, по-този механизъм в генотипа тази наклонност не се закрепва и така броят на хомосексуалните индивиди винаги е минимална, независимо от увеличението на числеността на популацията на даден вид.
Да се върнем при човешкия вид. Тук да си хомосексуалист е прието да бъде нещо ненормално. Обществото притиска силно тези индивиди, в резултат, на което те панически крият своята сексуална ориентация, нещо повече, те дори създават хетеросексуални семейства, за да угодят на обществените изисквания за "нормалност". Резултатът е налице, а именно, драстично увеличение на индивидите с хомосексуална ориентация......елементарно:go:

---------- Post added at 06:45 ---------- Previous post was at 06:41 ----------

Суси,душа,не те знам какъв си ама май си преминал от другата страна на реката и някои взел та бутнал моста.Няма как да се върнеш от другата страна...
Лошо...лошо..
Педераси,педераси....ех едно време какви педераси имаше..магьосници!

Виждам , че имаш вече личен проблем с мен. Аз съм си аз и нямам проблем с идентифицирането на своята сексуалност, но при теб забелязвам силна агресивност с леки нюанси на житейска неудовлетвореност.:busted_cop:

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:45 ----------

Ау ау ау,както казва Киро Слепото...погледнах какво имаме за Susscrofa като изображение в необятната интернет мрежа.Драги Републиканецо,както каза че имаш дарба да пишеш бързичко по клавиатурата,в най-долната част на форума има тема за промяна на "ника".Та възползвай се!
Или да пуснем една анкета дали да сменим "ника" ти по кодекса на гражданската инициатива?Че нали си Гражданин на правотата,да не ти накърним душицата. :)

-------------
Само не се нервирай,че ако почнеш да грухтиш на пилота на онзи самолет от Милано,да не кацне в полето. :)
------------
То като се замислих до летището поле няма,за сметка на това там са твоите любимци ромите.

Няма да успееш да ме нервираш, това усещане е непознато за мен, успявали са, но трябва да почетеш още. В този форум имаше хора, които успяваха донякъде да ме изнервят преди години, но за мое съжаление сега не пишат тук. Бих ги помолил да започнат отново, форумът само губи от тяхното неучастие :))))))).:meeting:

---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:49 ----------

Не изчетох всичко, но то и не трябва.
Според изследванията на др. Ламброзо и допълнени от др.Вителс, 66.6% от хората имат хомосексуални наклонности.
Проблема не е, че си бъркат по дупките, а факта, че хомосексуалността винаги е придружена от необичайна агресия!
Точно тая агресия прави така, че нормалните стават пропорционално агресивни спрямо педерасите и лесбийките.
Нищо ново под слънцето. Проста физика.
Тезата, че хомосексуализма не може да е слага под общ знаменател със: педидрастията,зоофилията,некрофилията, геронтофилията и да не ги изброявам всичките, защото не е криминализирано деяние е просто цинизъм.
Точно педерасите го инкриминираха.
Във всяко едно здраво общество, хомосексуализма е криминализиран.
Той е същия психичен дефект, както некрофилията, но с много по-сериозни последици.
Всичко до тука се отнася за агресивните педали, които са ни втръснали с техните простотии.

Педофилията по-често е проблем на хетеросексуални индивиди от мъжки пол. Проста статистика.
Подсвиркването с клаксон е агресивна хетеросексуалност. Това с агресивните педали е смешно.

---------- Post added at 07:07 ---------- Previous post was at 06:56 ----------

Педераст е неправилно написано: педидрастис.
Педи- дете и драстис-престъпник.
Всичко това от гръцки.
Педофил е производно.
Останалите названия на половите извращения са също с гръцки корен: зоо-животно; некро-мъртво; герос- стар и тн.
Има логика.
От хомосексуални отношения не се ражда нищо.
Накратко, както и да му казваш, гъза няма да му се свие!

Сам си отговаряш, защо неправилно се е наложил терминът педераст, за хомосексуалистите от мъжки пол. Причината, е че са били безпочвено набеждавани и за педофили, което е пълна глупост.
Да те привличат индивиди с неразвити вторични полови белези е съвсем друг проблем.

MaVrUt
15-10-2011, 10:17
лелеее ако има некой педал у форума сигурно му се доревава на момчето като знае мнението на целия форум за такива като него, хахаха

koolio
15-10-2011, 10:30
Не познаваш добре природата и нейните закони.
В животинския свят, по-точно при бозайниците постоянно се раждат индивиди с хомосексуална ориентация. Какво се случва там обаче: Тези индивиди почти никога не успяват да оставят поколение, по-този механизъм в генотипа тази наклонност не се закрепва и така броят на хомосексуалните индивиди винаги е минимална, независимо от увеличението на числеността на популацията на даден вид.
Да се върнем при човешкия вид. Тук да си хомосексуалист е прието да бъде нещо ненормално. Обществото притиска силно тези индивиди, в резултат, на което те панически крият своята сексуална ориентация, нещо повече, те дори създават хетеросексуални семейства, за да угодят на обществените изисквания за "нормалност". Резултатът е налице, а именно, драстично увеличение на индивидите с хомосексуална ориентация......елементарно:go:[COLOR="Silver"]

Интересна гледна точка, звучи логично, не се бях замислил за това.
Но ако продължаваш да обиждаш хората, които са на различно мнение от твоето, бъди сигурен, че ще ти бъде отнета възможността да споделящ гледната си точка.

Susscrofa
15-10-2011, 10:33
Интересна гледна точка, звучи логично, не се бях замислил за това.
Но ако продължаваш да обиждаш хората, които са на различно мнение от твоето, бъди сигурен, че ще ти бъде отнета възможността да споделящ гледната си точка.

Кой точно обидих? И с какво. Всъщност това не е наша работа, има кой да го прецени.

Linkestis
15-10-2011, 10:33
Виждам , че имаш вече личен проблем с мен. Аз съм си аз и нямам проблем с идентифицирането на своята сексуалност, но при теб забелязвам силна агресивност с леки нюанси на житейска неудовлетвореност. Допускам, че това се дължи на тежко детство или някакъв вид проблеми в пубертета. Тези проблеми се оправят, просто потърси помощ при специалист.:busted_cop:

Ох,за моето детство не ми се щеше да се сещам но...

Татко почти винаги беше пиян и ме насилваше както психически така и физически.В една далечна година не помня кога,даже посегна на мен и сексуално.Мама почти винаги беше при комшията които беше вдовец.Просто му помагаше в домакинството.
Нещата се влошиха когато почнаха да ми излизат бакенбарди,тоест като влезнах в пубертета.Бях едро,закалено момче от боя и от спортовете с които се занимавах само и само да не се прибирам у дома при тате,които винаги беше пиян.Момичетата ме избягваха,не искаха заедно да ходим за ръка до супера и обратно.Нещо тогава се случи,прекъснах връзката с противоположния пол.Станах сприхав,нервно животно опитващо се да елеминира комплексите си.Намерих утеха в момче,което приличаше на мен.В последствие се оказа Свиня!Изневери ми с друг.Тогава и тази моя черта се изтри,започнах да изпитвам омраза към момчетата.
Та сега седя и се чудя,аз гей ли съм или не съм?Хетеро ли съм ,или не съм?Да те потърся ли,или да не те потърся?
Би ли ми помогнал?Ти може би си като мен?

Susscrofa
15-10-2011, 10:39

Татко почти винаги беше пиян и ме насилваше както психически така и физически.В една далечна година не помня кога,даже посегна на мен и сексуално.Мама почти винаги беше при комшията които беше вдовец.Просто му помагаше в домакинството.
Нещата се влошиха когато почнаха да ми излизат бакенбарди,тоест като влезнах в пубертета.Бях едро,закалено момче от боя и от спортовете с които се занимавах само и само да не се прибирам у дома при тате,които винаги беше пиян.Момичетата ме избягваха,не искаха заедно да ходим за ръка до супера и обратно.Нещо тогава се случи,прекъснах връзката с противоположния пол.Станах сприхав,нервно животно опитващо се да елеминира комплексите си.Намерих утеха в момче,което приличаше на мен.В последствие се оказа Свиня!Изневери ми с друг.Тогава и тази моя черта се изтри,започнах да изпитвам омраза към момчетата.
Та сега седя и се чудя,аз гей ли съм или не съм?Хетеро ли съм ,или не съм?Да те потърся ли,или да не те потърся?

Оттеглям си коментара си към теб в тази му част. Грешка беше, че го написах, за което се извинявам.
Радвам се, че прояви чувство за хумор.
/сериозен съм и не се шегувам/

fred
15-10-2011, 10:42

И аз това се чудя :busted_cop:

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

Или "пустиняк"?

а "пустата" дали оттам идва, имам предвид унгарската пуста, защото ако е така излиза че там е (или е било де) гъмжило от такива :go:

А иначе, както е писал някой, нямам нищо против левитие (съответно десните във Великобритания или Австралия примерно), но имам против това натрапване и врякането им за права.Смятам, че все пак от една крайност-при комунизма тоталното им преследване, сега сме в другата - дай да ги дигнем на пиедестал, след време ще се установи някакво нормално средно положение

koolio
15-10-2011, 11:09

:rotfl::rotfl::rotfl:
Едно време, в златните години на форума, когато аз бях още само фен ... само фен ... имаше един пич - Вирусалфа, който беше го казал - секс сос животньеееееееее!!!:hump:

RUNNING WILD
15-10-2011, 15:03
еми тва е ловиш козичката на село да олабиш жилата и айде чиста работа,

Кайо
15-10-2011, 15:16
---------- Post added at 07:07 ---------- Previous post was at 06:56 ----------

Сам си отговаряш, защо неправилно се е наложил терминът педераст, за хомосексуалистите от мъжки пол. Причината, е че са били безпочвено набеждавани и за педофили, което е пълна глупост.
Да те привличат индивиди с неразвити вторични полови белези е съвсем друг проблем.

А дали е точно така?
Колегатa mordohy e направил едно разяснени за думата педераст чрез гръцкия език,а аз ще добавя,че в Древна Гърция(то и в сегашна) хомосексуализма е бил доста развит,та дори и на почит,но има едно голямо НО,на почит е била връзката между зрял мъж с момче а не със зрял мъж,а това си е вид педофилия май,та педераст и пустис си е едно към гйотура в даденият случай..................

code
15-10-2011, 18:41
еми тва е ловиш козичката на село да олабиш жилата и айде чиста работа,
Да ама да не дойде говорещият с животни в селото, като във вица :tooth:
Попа дето викал не я слушай тая мръсна коза, снощи всички бяхме много пияни . .

undy
15-10-2011, 20:24

...абе друго си е "пуС пустиняк"....а и го няма в гугъла:new_Eyecrazy:

dimitar_vd62
15-10-2011, 20:54
А дали е точно така?
Колегатa mordohy e направил едно разяснени за думата педераст чрез гръцкия език,а аз ще добавя,че в Древна Гърция(то и в сегашна) хомосексуализма е бил доста развит,та дори и на почит,но има едно голямо НО,на почит е била връзката между зрял мъж с момче а не със зрял мъж,а това си е вид педофилия май,та педераст и пустис си е едно към гйотура в даденият случай..................

Гърците са измислили секса, а римляните са го доразвили като са включили и жената.

RUNNING WILD
15-10-2011, 21:02
...абе друго си е "пуС пустиняк"....а и го няма в гугъла:new_Eyecrazy:

а има ли в гугъла-он а див на кантонарски петел ели па култовото
дека одите по пато де че сте скинати гуми

---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Гърците са измислили секса, а римляните са го доразвили като са включили и жената.

то колега като се замислиш егати и секса..ръгай там кво намериш дупка да има и това е..сега е криза не може да се капризничи...е аз например от хубост не разбирам какво дойде това да хванеш нещо да го разкрачиш като варено пиле и айде,аз па да не съм манекен та и с претенцийй...

dimitar_vd62
15-10-2011, 21:18
То нема вече само едни дърти недоклатени бройлерки се въдат,ма и тех нема с кво да ги плашим вече.Преди двайсе години имах уй за две кожи сега имам кожа за два уя и добре че има семнайсе канала порно.То и жената не ме ебава вече и за проскубан петел....

koolio
15-10-2011, 21:26
Да ама да не дойде говорещият с животни в селото, като във вица :tooth:
Попа дето викал не я слушай тая мръсна коза, снощи всички бяхме много пияни . .

Не беше ли за зоолингвиста тоя виц?

nickyto
15-10-2011, 21:28
[QUOTE=Susscrofa;951731]...Не познаваш добре природата и нейните закони.
Да се върнем при човешкия вид. Тук да си хомосексуалист е прието да бъде нещо ненормално. Обществото притиска силно тези индивиди, в резултат, на което те панически крият своята сексуална ориентация, нещо повече, те дори създават хетеросексуални семейства, за да угодят на обществените изисквания за "нормалност". Резултатът е налице, а именно, драстично увеличение на индивидите с хомосексуална ориентация......елементарно:...go:[COLOR="Silver"]

Сред някои бозайници е наблюдавано такова поведение /хомосексуално/, но не и "постоянно се раждат индивиди с хомосексуална ориентация". А това, че е наблюдавано съвсем не означава, че е нормално или "постоянно", както би и скал да го представиш. И, тъй като не си обърнал внимание на това, което съм написал, ще го повторя. Ако това е нормално нямаше да има нужда от два пола, т.е. щяхме просто да сме еднополови. А ако твоите хомо приятелчета смятат сексуалността си за нормална то нямаше да им се налага
"панически да крият своята сексуална ориентация".

RUNNING WILD
15-10-2011, 21:31
То нема вече само едни дърти недоклатени бройлерки се въдат,ма и тех нема с кво да ги плашим вече.Преди двайсе години имах уй за две кожи сега имам кожа за два уя и добре че има семнайсе канала порно.То и жената не ме ебава вече и за проскубан петел....

еми нема тва е братче хората са прави кой е..л е..л кой не е...абе се периме кви сме били на младини и тва е,и на мене ми е много криво че остарявам и ше се мре скоро ама...в другият живот па като се преродиме може да не е в България и да не е криза примерно?

mordohy
15-10-2011, 21:34
А дали е точно така?
Правилно го каза!
Бях го забравил!
Всъщност първо е бил модерен култа към Хермафродит!
Всеки е искал да има скулптора на Хермафродит.
Постепенно, знатните мъже са се обграждали с един красив юноша и са възпявали неговата красота и са се възхищавали от тялото му.
Времето обаче е безмилостно.
Юношите се превръщали в мъже и това е било свързано с косми, мускули и миризма, породена от тостестерона.
Влюбени в своите юноши, те бързо намерили начин да ги запазят поне за още няколко години в тоя вид.
Просто ги скопявали.
Тая мода продължила под различни форми до преди само около 100 години.
Скопците и те са хора и като не могат да правят друг секс, обърнали го на ....
Постепенно, чичковците започнали да си чукат подопечните и станали педидрасти или педераси, защото един път тръгнали по тоя път....
Там е и корена на педофилията.
Педофила, само щом любовника му порасне и започне да има типични мъжки белези , зпочва да се отвращава от него.
Да се върнем на нашите педали!
Във всяко общество има под един процент явно сбъркани същества. Те не са агресивни и не пречат на никого.
По принцип не оставят потомство и не ни навират задниците си в лицата ни.
Останалата пасмина е по-интересна и мисля, че говориме за тях.
Точно тя се характеризира с необикновенна агресивност, жестокост и безскрупулност.
Все неща, които ги тласкат напред в кариерата и точно за това е пълно с тях в управленските кръгове, а не защото са по-умни или интелигентни.
Сатаната казва, че неговото име е легион и който иска нека го изчисли.
Числото му е 666.
Гореспоменатите доктори Ламброзо и Вителс са направили обширно изследване по въпроса.
Ламбрзо започва още през 19-ти век, а Вителс го завършва през 30-те години на 20 век.
Изследването обхваща 400 велики личности от древността до наши дни.
От тия 400 има само 14 напълно нормални.
Ето това е легиона на Сатаната.
В останалото- между 66 и 67 процента се оказват, устойчиво във времето хората с хомосексуални наклонности.
Древните не са изчислявали в проценти, а в промили. 666 промила с си 66-67%
Просто някои ги развиват, а други не.
Някои ги осъзнават и се борят с тях.
Два фрапиращи примера.
Лев Толстой, от един що-годе нормален мъж се превръща във възможно най-гадния вид педераст.
Лермонтов, от един педераст, намира път към Бога и в края на живота си се отрича от всичко лошо, което е правил.
Изобщо:
черно и бяло
Бог и Сатана
добро и лошо
....
Наздраве!

Едит:10 години съм живял в Монтана и напълно разбирам думата пустиняк!

RUNNING WILD
15-10-2011, 21:41
Мордохи къв си сладкодумен...сигурно мадамите яко ги успиваш :) абе я кажи колко бройки имаш на тефтера да не те бие жена ти само де :) кажи некоя хитрина че не ми връзва с жените не знам какво да им говоря братче зяпам ги там бъркам си в носа говорим им за риби...

mordohy
15-10-2011, 21:46
Не трябва само да им говориш за риба, а и да ги водиш, я на язовир, я на рекичка и не само това, ами да им даваш и "телескопа" да половят и те малко!:chair:

RUNNING WILD
15-10-2011, 21:53
а да бе,водих една на палатка и като ме пита къде има вода да си измия ръцете...па те ти цел язовир пред тебе ако ти малко да донеса...после...има ли комари?ще ми излязат пъпки,има ли мечки?студено ли е?какво ще ядеме?после вечертта ела с мене до гората че ми се ходи до тоалетна?е бате да хвана да я държа като дете?па се мръщи па не говори по половин час па разглежда па я е гнус от червейте абе бегай бе...си ходим сам кеф ми е зимата вънка вали и вее си пуснем газовия котлон в колата и хеви метъл дъни и се наспим голем кеф,не щеш да кажеш ти тайните на успеха...ква ти е хитра муцунката като лисиче си...

mordohy
15-10-2011, 22:00
а да бе,водих една на палатка и като ме пита къде има вода да си измия ръцете...па те ти цел язовир пред тебе ако ти малко да донеса...после...има ли комари?ще ми излязат пъпки,има ли мечки?студено ли е?какво ще ядеме?после вечертта ела с мене до гората че ми се ходи до тоалетна?е бате да хвана да я държа като дете?па се мръщи па не говори по половин час па разглежда па я е гнус от червейте абе бегай бе...си ходим сам кеф ми е зимата вънка вали и вее си пуснем газовия котлон в колата и хеви метъл дъни и се наспим голем кеф,не щеш да кажеш ти тайните на успеха...ква ти е хитра муцунката като лисиче си...
Тайната е да си намериш такава, дето не само телескопа да размахва, а и червеи да накопае, огън да може да напали и в листо от лапад салата да ти направи!
Ако се наложи и колата да бута!
Те за това ги води по язовира и ще видиш, че ще си намериш това, което ти трябва, а не това, което ще те заробва.

Susscrofa
15-10-2011, 22:36
Не трябва само да им говориш за риба, а и да ги водиш, я на язовир, я на рекичка и не само това, ами да им даваш и "телескопа" да половят и те малко!:chair:

Е, не всички имат телескоп, може и някоя късичка и дебелжка пръчка за дъно да им се даде.

mordohy
15-10-2011, 22:38
Е, не всички имат телескоп, може и някоя късичка и дебелжка пръчка за дъно да им се даде.
Важна е идеята!

Кайо
15-10-2011, 23:10
Тайната е да си намериш такава, дето не само телескопа да размахва, а и червеи да накопае, огън да може да напали и в листо от лапад салата да ти направи!
Ако се наложи и колата да бута!
Те за това ги води по язовира и ще видиш, че ще си намериш това, което ти трябва, а не това, което ще те заробва.

:rotfl:Mordohy не знам какво работиш но 100% си объркал професията.Признавам те,жив и здрав да си.

RUNNING WILD
16-10-2011, 10:04
Суска кога ше ходиме за риба с тебе да си показваме въдиците?тука те обградихме хетеросексуалните и се размечта за риболов и природа,отпушихме интереса ти към мъжките спортове...

---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 07:03 ----------

:rotfl:Mordohy не знам какво работиш но 100% си объркал професията.Признавам те,жив и здрав да си.

не знам май е бил военен Мордохи или поне с такова впечатление съм останал.

old alfist
16-10-2011, 13:28
Суска кога ше ходиме за риба с тебе да си показваме въдиците?тука те обградихме хетеросексуалните и се размечта за риболов и природа,отпушихме интереса ти към мъжките спортове...
Май се опитваш да имитираш чувства, но всъщност искаш да го ползваш за кадем - дано да ти клъвне рибата най-после, пък може и да се харесате.

Susscrofa
16-10-2011, 14:52

---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 07:03 ----------

не знам май е бил военен Мордохи или поне с такова впечатление съм останал.

A не! Падам си по по-улегнали мъже, мордохи и старухата имат някакъв шанс, а и като гледам как настървено участват в темата :)))))))))))
Ти си ми скучен и твърде див. :)))))))))))):BBQ:
А и защо си сигурен, че си хетросексуален, аз лично се съмнявам, специално за теб.:afro:

old alfist
16-10-2011, 15:01
A не! Падам си по по-улегнали мъже, мордохи и старухата имат някакъв шанс, а и като гледам как настървено участват в темата :)))))))))))
Може би трябва да се почувствам поласкан, но не ми е пръв път да ме харесват мъже - просто изпитвам отвръщение.

Susscrofa
16-10-2011, 15:04
Може би трябва да се почувствам поласкан, но не ми е пръв път да ме харесват мъже - просто изпитвам отвръщение.

Шеувам се бре старуха, спокойно, какво скочи кат ощипана мома. Споко, аз съм заклет нерез, няма страшно. :)))))))))))))))))

old alfist
16-10-2011, 15:35
Шеувам се бре старуха, спокойно, какво скочи кат ощипана мома. Споко, аз съм заклет нерез, няма страшно. :)))))))))))))))))
Абе, то от такива като тебе най-много да го страх човек.

koolio
16-10-2011, 18:11
Неделя следобяд е, в Плевен съм и току що си взех бира и фъстъци, за да се наслаждавам на войната на троловете, започнала с гей-компромати. Какво му трябва на човека!

П.С. Миро, ако не беше толкова шибано времето можеше да пием по едно в квартала, ама сега не ми се мърда от къщи. :BBQ:

RUNNING WILD
16-10-2011, 18:17
Май се опитваш да имитираш чувства, но всъщност искаш да го ползваш за кадем - дано да ти клъвне рибата най-после, пък може и да се харесате.

май никога не имитирам нищо и дори не съм гледал всичките епизоди на Алф,казвам ти го с риск да не ти стана симпатичен заради твоят идол в живота но уви факт.

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

Ти си ми скучен и твърде див. :)))))))))))):BBQ:
А и защо си сигурен, че си хетросексуален, аз лично се съмнявам, специално за теб.:afro:

ами желая ти късмет колега дано да свършите работа и като им пишеш да се усмихваш кокетно,е няма как да си сигурен ще оставя съмнението да те гложде от вътре или пък метай боб калъч и разпори черно куче-питбул и виж какво показват вътрешностите му.

old alfist
16-10-2011, 18:17
Неделя следобяд е, в Плевен съм и току що си взех бира и фъстъци, за да се наслаждавам на войната на троловете, започнала с гей-компромати. Какво му трябва на човека!

П.С. Миро, ако не беше толкова шибано времето можеше да пием по едно в квартала, ама сега не ми се мърда от къщи. :BBQ:
Ако решиш да мръднеш може в кафе Париж или боулинга - те са все в махалата.

май никога не имитирам нищо и дори не съм гледал всичките епизоди на Алф,казвам ти го с риск да не ти стана симпатичен заради твоят идол в живота но уви факт.
Не е нужно да си ми симпатичен - няма да се женим.

RUNNING WILD
16-10-2011, 18:24
да не бих с оженил/омъжил за плевенчанин като знам какви вицове има...

koolio
16-10-2011, 18:25
да не бих с оженил/омъжил за плевенчанин като знам какви вицове има...

Първо, не са за плевенчани, а за плевенчанки.
Второ, не са вицове, а самата истина.:crazy:

RUNNING WILD
16-10-2011, 21:14
съдба...ми обичат удоволствието хората

mordohy
16-10-2011, 22:20
Аз се кълна в теб, а ти виж колко си бил лабилен!
То от един път не се става педераст, бе!:gay[1]:
А и до три пъти не се брои!
Като станат три, търкаш дъската и почваш да броиш на ново:pokey:

old alfist
16-10-2011, 22:34
Аз се кълна в теб, а ти виж колко си бил лабилен!
То от един път не се става педераст, бе!:gay[1]:
А и до три пъти не се брои!
Като станат три, търкаш дъската и почваш да броиш на ново:pokey:
Мани, мани, ми ще вземе да изпедерастее някой покрай тази тема и тогава не знам кой ще носи отговорност.

mordohy
16-10-2011, 22:42
Ми то се знае!:pokey:
Мода и пусналия темата:comphits:

fred
16-10-2011, 22:45

Те затова са и изчезнали, ни гърци ни римляни има в днешни дни, само името им е останало.
Ако е за секс-виж индийците са класа, та понеже няма индиец слагам нещо църно да има :native:

Sunny
16-10-2011, 22:57

Баш па мода ................

mordohy
16-10-2011, 23:08
Баш па мода ................
Той, че ни търпи бе!

old alfist
16-10-2011, 23:18
Мода като стане утре сутринта рано, като прочете какви сме натворили и ще се плесне по челото.

Sunny
16-10-2011, 23:20
Аааа тя си познава контингента ;)

RUNNING WILD
17-10-2011, 14:27
преди 2 вечери към 11 вечерта по Нова тв даваха Георги Минчев или както сега е модно -Лорд Минчев :) та изкърти ефира с разкази за как са били гаджета с Юки :) Юксел Кадриев направо се поцепих като си ги представих.

Susscrofa
17-10-2011, 14:34
преди 2 вечери към 11 вечерта по Нова тв даваха Георги Минчев или както сега е модно -Лорд Минчев :) та изкърти ефира с разкази за как са били гаджета с Юки :) Юксел Кадриев направо се поцепих като си ги представих.

Кви са тези Ъпчета сега дето си правиш на темичката, а?
Аз я изоставих и тя залитна към дъното :))))))))))

Казва се Евгени Минчев, и разказа, че Юкито бил жената в семейството. Еми Бранко няма да сложи красив хетеросексуал до своята любимата Ани Салич. Така тя е в безопасност.:comphits:

Бобби
17-10-2011, 14:46
Ей палавници...пак се зайграхте..:static:

Ранобудниче
17-10-2011, 15:05
Ей палавници...пак се зайграхте..:static:

Ненаиграли се като малки.
Нека си играйкат.

Бобби
17-10-2011, 15:45
Ненаиграли се като малки.
Нека си играйкат.
Няма лошо, но нашият боен другар е прозрял, някакъв зов или зор го е осенил сутринта...гледам пуснал тема за проститутки.....но нещо го отвъращавали, ще вземе пак да се върне тук:)))

Susscrofa
17-10-2011, 15:51
Няма лошо, но нашият боен другар е възмъжал...гледам пуснал тема за проститутки.....но нещо го отвъращавали, ще вземе пак да се върне тук:)))

Бобчо, къде точно съм написал, че ме отвращават? :fish:

Бобби
17-10-2011, 16:10
Бобчо, къде точно съм написал, че ме отвращават? :fish:
Ами е тук..."Трудно ми е да си обясня що за цинизъм е това, да се определя гавренето с една личност, като нейна професия. "
извини ме....и в другата тема пак те цитирах....тъпо е да се повтарям....нека да не влизаме в излишни приказки...следвай своя ЗОВ....и гледай да не стане ЗОР:))
Смятам, че се месиш в друг разговор....може да иде реч за теб но говоря с друг човек....и важното е, че не е зад гърба ти....:go:

Susscrofa
17-10-2011, 16:24
Ами е тук..."Трудно ми е да си обясня що за цинизъм е това, да се определя гавренето с една личност, като нейна професия. "
извини ме....и в другата тема пак те цитирах....тъпо е да се повтарям....нека да не влизаме в излишни приказки...следвай своя ЗОВ....и гледай да не стане ЗОР:))
Смятам, че се месиш в друг разговор....може да иде реч за теб но говоря с друг човек....и важното е, че не е зад гърба ти....:go:

Това не означава, че проститутките ме отвращават.
Не се меся, в свободния форум всеки може да вземе отношение. Просто пишеш неверни неща.:fish:

Ранобудниче
17-10-2011, 16:32

Честна дума, нямам грам чувство за вина в този смисъл.
И никога не съм имала :tooth:

Бобби
17-10-2011, 16:35
Това не означава, че проститутките ме отвращават.
Не се меся, в свободния форум всеки може да вземе отношение. Просто пишеш неверни неща.:fish:
Да бе...пиша неверни неща с твойте ръце...според мен щом има гавра, има и отвращение... ти си знаеш най добре
а за другото ... имах предвид в тая тема да не заставаш м/у двама, дръж здраво съпунчето да не се изплъзне:))....добре, че едната е дама и ти се размина:))))

RUNNING WILD
17-10-2011, 17:44
Кви са тези Ъпчета сега дето си правиш на темичката, а?
Аз я изоставих и тя залитна към дъното :))))))))))

Казва се Евгени Минчев, и разказа, че Юкито бил жената в семейството. Еми Бранко няма да сложи красив хетеросексуал до своята любимата Ани Салич. Така тя е в безопасност.:comphits:

на теб разчитам за всичките си теми дето не се сещам че ги има докато не вляза в форума отново,добре че си ти о Велики Ъпгрейдвачо,бих ти сложил и емотикона с поклона ама не знам къде се намира знам че ти е безценен ама сори прости ми за невежеството познаваш ме ...следва емотикон с поклон...знам как се казва Ватмана аз да видя дали внимаваш и знам кой пееше -"Доктор Иванов' лека му пръст,абе много ги следиш ти тия работи или да си пъстър по темата прерови цялата телевизия....следва емотикон с поклон...

Бобби
17-10-2011, 17:52
на теб разчитам за всичките си теми дето не се сещам че ги има докато не вляза в форума отново,добре че си ти о Велики Ъпгрейдвачо,бих ти сложил и емотикона с поклона ама не знам къде се намира знам че ти е безценен ама сори прости ми за невежеството познаваш ме ...следва емотикон с поклон...знам как се казва Ватмана аз да видя дали внимаваш и знам кой пееше -"Доктор Иванов' лека му пръст,абе много ги следиш ти тия работи или да си пъстър по темата прерови цялата телевизия....следва емотикон с поклон...
..ето ти жокер, не един а няколко:))
:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::b ig_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow_d own::big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big _bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow_dow n::big_bow_down:
..аз вече му се кланям в другата тема.....има голям капацитет това момче.....тук му е тясно:grandpa:

old alfist
17-10-2011, 18:45
Подсетихте ме за едно от любимите ми парчета на Жоро Минчев - поздрав за всички обичащи се в темата, с пожелание да спрете да се джавкате:

Георги Минчев - Доктор Иванов (http://vbox7.com/play:4b1fc84e)

nickyto
17-10-2011, 19:33
Опааа... стана ми интересно ! Темата се очертава по-розова щом и Евгени Минчев се намеси тук ! :gayfight:

Lei-chery
17-10-2011, 20:47
Е и тази тема няма да подмина.....замислям се, а товае трудна работа ;-) /нали съм блондинчица/...и все пак....не ми пречат, ако не прекаляват с показност....и все пак за предпочитане е да срещна две лезбийки.....в страстен захват на езичетата си, отколкото двама мъже в подобна ситуация ... първото ми е по-естетически издържано....;-);-);-)

old alfist
17-10-2011, 21:26
Е и тази тема няма да подмина.....замислям се, а товае трудна работа ;-) /нали съм блондинчица/...и все пак....не ми пречат, ако не прекаляват с показност....и все пак за предпочитане е да срещна две лезбийки.....в страстен захват на езичетата си, отколкото двама мъже в подобна ситуация ... първото ми е по-естетически издържано....;-);-);-)
Като гледам - бая теми си отхвърлила.

nickyto
17-10-2011, 22:18

Хм... бих се съгласил за естетиката, ама ако ще правим тройка !

Sunny
17-10-2011, 22:38
Никито в тройката нали се сещаш ,че не се знае кой-кого , а и може да те пропуснат :hump:

koolio
17-10-2011, 22:59
Никито в тройката нали се сещаш ,че не се знае кой-кого , а и може да те пропуснат :hump:

Или някой да вика "Тука нема ред!"

Linkestis
18-10-2011, 01:01
Или някой да вика "Тука нема ред......

...два пъти ме е..т,три пъти св...а правим :hump:

nickyto
18-10-2011, 06:32

Може, ама пък на живо порно между лесбийки... пак си е нещо. :hump:

Lei-chery
18-10-2011, 09:04
Като гледам - бая теми си отхвърлила.
Така е ....рядко влизам тук.....добре че другите форумци са по-активни...ако всички бяха, като мен....голям диалог щеше да падне :mrgreen:

Susscrofa
18-10-2011, 10:02

Какъв точно захват на езичетата, това звучи като някаква техника от борбата.
Естетиката е относително понятие, за Джак изкормвача естетична гледка е бил разпорен тумбак с излезли вътрешности.
Това е лицемерие, търсиш едната показност, а не искаш другата, при все, че и двете се дължат на едно и също явление.
Това е като хора, които ядат малки прасенца, а отказват да ядат малки зайчета, защото те били сладички разбираш ли.

Lei-chery
18-10-2011, 10:38
Какъв точно захват на езичетата, това звучи като някаква техника от борбата.
Естетиката е относително понятие, за Джак изкормвача естетична гледка е бил разпорен тумбак с излезли вътрешности.
Това е лицемерие, търсиш едната показност, а не искаш другата, при все, че и двете се дължат на едно и също явление.
Това е като хора, които ядат малки прасенца, а отказват да ядат малки зайчета, защото те били сладички разбираш ли.
Относно захвата...съм сигурна, че можеш и без моя помощ да си го представиш...и няма нищо лицемерно и показно в това, че изразявам, какво е по-добро за гледане...разбирай го като въпрос на лично предпочитание.
Повтарям отново, не ми пречат и нямам против и едните и другите.

П.П. Обичам и прасенца и зайчета:eat:

morfius
18-10-2011, 10:48
Баси цирка, каква мисирка...

Мозъчните меки китки са единствените които ме отвращават, независимо от пола и ориентацията... другите да правят каквото си искат, нито ме касаят, нито ме дразни съществуването им.

koolio
18-10-2011, 12:41
...два пъти ме е..т,три пъти св...а правим :hump:

Не беше ли обратното?
Справка - Смях без гащи на Весо Парцала.

RUNNING WILD
18-10-2011, 14:26
колега Суска имам една позната карачка много е добра само искам да ти кажа че лапа черешка как си е с дръжката и я плюе а дръжката е вързана на възел...такива неща може да ти причини с нейната борба с език че после като правиш секс с своята половинка ще ти се струва че ходиш на доктор и някой те пипа и преглежда...

old alfist
18-10-2011, 18:28
колега Суска имам една позната карачка много е добра само искам да ти кажа че лапа черешка как си е с дръжката и я плюе а дръжката е вързана на възел...такива неща може да ти причини с нейната борба с език че после като правиш секс с своята половинка ще ти се струва че ходиш на доктор и някой те пипа и преглежда...
А, бе вие двамката още ли се ухажвате - нещо не може да се свалите.

CBET
18-10-2011, 21:37
Тц тц тц тц ... голЕма борба тука. Пфууууу ...

lordliness
18-10-2011, 23:33
Правилно е педерас ,а не педераст ,ето малко инфо да се образовате http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D 0%B5%D0%BB:%D0%98%D0%BD%D0%B6%D0%98%D0%BD%D0%B5%D1 %80%D0%B0/%D0%A5%D0%A1 дали някой ще спори с ''т'' или без''т''- кое е правилно :) .Ние тука селяните в провинцията си я караме хетеро и ни е готино.

Sunny
18-10-2011, 23:39
Я поне се избройте кой активен , кой пасивен :notworthy:
То ясно ,че нормалните останахме малко :censored:

_power_
19-10-2011, 00:08
Я поне се избройте кой активен , кой пасивен :notworthy:
То ясно ,че нормалните останахме малко :censored:
Нещо си с объркана представа! При....хомотата...няма подобни схеми....! Това всеки с кого си ляга за мен не е било проблем стига да не ми се навират в лицето.

митака-пловдив
19-10-2011, 00:21
Аз съм чувал че най-опасни са пасивните пендали,щото активните ги знаеш и се пазиш от тях.Ама пасивните незнаеш в кой момент ще те изненадат и....... :big_whoops:

koolio
19-10-2011, 01:04
Правилно е педерас ,а не педераст ,ето малко инфо да се образовате http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D 0%B5%D0%BB:%D0%98%D0%BD%D0%B6%D0%98%D0%BD%D0%B5%D1 %80%D0%B0/%D0%A5%D0%A1 дали някой ще спори с ''т'' или без''т''- кое е правилно :) .Ние тука селяните в провинцията си я караме хетеро и ни е готино.

Я обясни тогава - защо "вкъщи" се пише слято, а "в гъза" - отделно?

Susscrofa
19-10-2011, 09:35
Я обясни тогава - защо "вкъщи" се пише слято, а "в гъза" - отделно?

Къщи е множествено число.
Гъза е единствено с непълен член.
"В къща" е еднозначно с "в гъза".
Вкъщи не е........

---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:27 ----------

Разбира се, че се пише пдерасТ.
В провинцията хората са много по-консервативни и обществения натиск върху различните, да не показват своята различност е в пъти по-силно изразен.
В резултат е налице страх от това да покажеш всъщност какъв си. И обратен, необратен, женят те и чакат внуци. Тва е........:picnic:

---------- Post added at 06:35 ---------- Previous post was at 06:31 ----------

Аз съм чувал че най-опасни са пасивните пендали,щото активните ги знаеш и се пазиш от тях.Ама пасивните незнаеш в кой момент ще те изненадат и....... :big_whoops:

Съветвам те да се пазиш точно от активните.:haha::rotfl:

kolev
19-10-2011, 11:43
В провинцията хората са много по-консервативни и обществения натиск върху различните, да не показват своята различност е в пъти по-силно изразен.
В резултат е налице страх от това да покажеш всъщност какъв си. И обратен, необратен, женят те и чакат внуци. Тва е........:picnic:
от прованса, на това ти изказване ще ти отговорим -утепа коча с лизгаря, може също и -въх ко мъ напраи въ каунь

Butterfly
19-10-2011, 12:22
Усещам, че пак започнахме да се делим на столичани и провинциалисти... Относно консерватизма и натиска бих казала, понеже аз съм от "дълбоката" провинция, че там хората дори са по-толерантни и изобщо не се занимават да човъркат подобни теми, затова дали обърналите резбата са повече или по-малко... Всеки е свободен да направи свой, личен изобр на кой точно бряг иска да акустира!:picnic:

morfius
19-10-2011, 14:28
Къщи е множествено число.
Гъза е единствено с непълен член.
"В къща" е еднозначно с "в гъза".
Вкъщи не е........

Я кой ще го връщаме в училище...
"вкъщи" е наречие, за "в гъза" "в " е предлог, "гъза"- е същ. име.

Susscrofa
19-10-2011, 14:49
Я кой ще го връщаме в училище...
"вкъщи" е наречие, за "в гъза" "в " е предлог, "гъза"- е същ. име.

Така и не го разви това чувство за хумор твоето.......:picnic:
Отивам да си посипя сол по главата.

Напълно прав си, това е истинската причина.
НаУчно граматичната.

lordliness
19-10-2011, 18:21
Разбира се, че се пише пдерасТ.
Не се заяждам ,но в линка който съм копнал пише ,че хетеросексуалните казват педерас ,а другите -които са хомо -педерасТ

koolio
19-10-2011, 18:31
Най-добре звучи "пеерас".:pfbbt::moon:

Бобби
19-10-2011, 18:36
Момчета тая тема не е за нас....ще вземат да направят някакво проучване...и като виж обявили даден модел на Алфа за гей кола......ходи се обяснявай след това...защо караш същият, модел:)))

Доко
19-10-2011, 18:40
Не се заяждам ,но в линка който съм копнал пише ,че хетеросексуалните казват педерас ,а другите -които са хомо -педерасТ

То и аз да не обидя някой, но така може би иска да се подскаже дали човека е минал под дъгата. Та кой както се чувства. :coolio:

nickyto
19-10-2011, 21:29
Момчета тая тема не е за нас....ще вземат да направят някакво проучване...и като виж обявили даден модел на Алфа за гей кола......ходи се обяснявай след това...защо караш същият, модел:)))

До колкото си спомням за миналата година "МиТо" беше обявена за най-харесвана кола от гей общността в Европа.

nightroller
19-10-2011, 22:10
До колкото си спомням за миналата година "МиТо" беше обявена за най-харесвана кола от гей общността в Европа.

не си баш прав :) бъркаш в постановката - "гей мобил" не означава "най-харесвана кола от гей общността" ;) иначе няма лошо - тези статистики и конкурси за измислени :)

Susscrofa
19-10-2011, 23:51

Важно е как се пише, а не как се произнася. Пак ще ти кажа, че ако един човек е наясно със сексуалността си, няма как да бъде подхлъзнат и да се засяга на шеги в тази посока. Ако си убеден че се кефиш на мацки, колкото и да те ебават, че си обратен все тая пич.:picnic:

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

То и аз да не обидя някой, но така може би иска да се подскаже дали човека е минал под дъгата. Та кой както се чувства. :coolio:

Минах под колата тази сутрин да си закачам увисналите жила на ръчната. Мразя кат видя някоя 156-ца с увиснали жартиери.
Все ми е тая за какъв ме мисли, не деля нищо с теб. :picnic:

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

155, определено не става за гей кола, трябва да е нещо обло и със сладка муцунка, така че не се притеснявай:picnic:

koolio
20-10-2011, 00:17
155, определено не става за гей кола, трябва да е нещо обло и със сладка муцунка, така че не се притеснявай:picnic:

Камък ми падна от сърцето!

lordliness
20-10-2011, 06:38
Важно е как се пише, а не как се произнася. Пак ще ти кажа, че ако един човек е наясно със сексуалността си, няма как да бъде подхлъзнат и да се засяга на шеги в тази посока. Ако си убеден че се кефиш на мацки
:handshake: :cheers:

Доко
20-10-2011, 10:03
Минах под колата тази сутрин да си закачам увисналите жила на ръчната. Мразя кат видя някоя 156-ца с увиснали жартиери.
Все ми е тая за какъв ме мисли, не деля нищо с теб.

Ти пък сега, ЕНтелегентно момче си, не се засягай. ;-)

Бобби
20-10-2011, 12:32
"155, определено не става за гей кола, трябва да е нещо обло и със сладка муцунка, така че не се притеснявай":picnic:

...знаех си аз:th_up:
А за 156 какво ще кажеш, защото карам и такава..:gruebel:

nightroller
20-10-2011, 18:22
от всички Алфи до сега само Мито е геймобил - всички други са адски мъжкарски - да не ги изреждам че ще се самобанна от кеф :)
и то е геймобил защото решиха да го правят алтернатива на Мини Купър а това последното е доказан геймобил :)

RUNNING WILD
20-10-2011, 19:20
ха ха геймобил...:)

fred
20-10-2011, 19:45
Ако някой го е срам от митото му, жертвам да му го поема, колата имам предвид :)

koolio
20-10-2011, 21:33
от всички Алфи до сега само Мито е геймобил - всички други са адски мъжкарски - да не ги изреждам че ще се самобанна от кеф :)
и то е геймобил защото решиха да го правят алтернатива на Мини Купър а това последното е доказан геймобил :)

Подкрепям, напълно.

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

да му го поема :)

Ето, дори самата мисъл навежда натам! :tooth:

old alfist
20-10-2011, 23:40
Е, не можах да разбера дали Суско и онова дето Тичало Свободно, се свалиха.

dimitar_vd62
21-10-2011, 00:18
Дилема: Ако по некво странно стечение на обстоятелствата се окажете в една палатка, легнал между мнооогу убава жена и отявлен гей, на кого ще обърнете гръб?:devil:

Stoyan Georgiev
21-10-2011, 00:23
па че наритаме он дет обича го онождат навънка па че емнем женката

dimitar_vd62
22-10-2011, 01:55
Дреме ми за задника на тея години:hump: