Log in

View Full Version : По какво алфата ми прилича на Ровър

Peter_63
15-10-2011, 13:29
Не знам за тук ли е темата, нито съм сигурен че си струва, но ...
За пръв път ми се случва да нарекат алфата ми ровър. В момента съм на една конференция в новотела, паркирах снощи в подземния паркинг, дадоха ми някаква бележка, която сега се сетих да отворя. На нея човека от паркинга срещу модел е попълнил ... "Rover". Голям смях. На вас случвало ли ви се е?

Бобби
15-10-2011, 13:43
Е па като ходиш да си я взимаш след това....го питай къде ти е Ровера...и какво правим сега като го няма:?:
..:)))

TishO
15-10-2011, 14:05
Е па като ходиш да си я взимаш след това....го питай къде ти е Ровера...и какво правим сега като го няма:?:
..:)))

:rotfl:

Jivko7777
16-10-2011, 02:13
Не знам за тук ли е темата, нито съм сигурен че си струва, но ...
За пръв път ми се случва да нарекат алфата ми ровър. В момента съм на една конференция в новотела, паркирах снощи в подземния паркинг, дадоха ми някаква бележка, която сега се сетих да отворя. На нея човека от паркинга срещу модел е попълнил ... "Rover". Голям смях. На вас случвало ли ви се е?

Може пиян да е бил :priest:

lordliness
19-10-2011, 18:31
Освен по цвета да е решил ,че е ровър :) ,по колите ни никъде отвън не пише как се казват,щом няма надпис е ровър,може и ленд ровър да е,не разбирам много :) а има и рейндж ровър -какъв ровър караш все пак,да не би като си я купувал да са ти продали ровър за алфа :)

Peter_63
20-10-2011, 09:59
Верно че емблемите ми са бая изтрити и трудно се чете надписа :) Иначе колата ми е като тази от снимката :) ама като слязох в паркинга не можах да я намеря :) така че се качих в алфата

SoHm
20-10-2011, 20:00
Още по-странното е, че в Новотела са с магнитни карти на паркинга.

Peter_63
20-10-2011, 22:02
Още по-странното е, че в Новотела са с магнитни карти на паркинга.

Става въпрос за Дедеман Принсес София, който на времето се казваше Новотел Европа. Никаква магнитна карта не са ми давали. Само хартиена бележка :)

SoHm
20-10-2011, 22:27
Ясно, аз се сетих за "Новотел" Пловдив.