View Full Version : отново не пали на бензин
колеги проблем преди година сменях бензл помпа и от тогава не я оставам без гориво но какво стана колата има и газова опитах се да кача един бордьор но колата се опита да ми прегасне отзад ми бибкаха и аз е включих на бензин и направо изгасна а имах бензин както и да е понеже паля на бензин и автоматично на 2500 оборота се прехварля на газ спирам след това пробвам да запаля не ставана бензин цял ден не пали спирам я вечерта на другия ден пали сутринта на бензин идвам на работа върта не пали повече така няколко дена и сега въобще не пали не ми гори бошона на помпата пък и какава е тази аномалия първите дни сутрин пали после не пали какво може да е станало
145 1,6 БОКСЕР
ерм, препинателни знаци? Нищо не се разбира от написаното.
ти кой клас си че не разбираш чети малко по подробно не съм и писал досега като не разбираш можеш да си спестиш репликите само хитроумни тук
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
абе не знам кой в кой клас ама не само пинки нищо не разрбира
поне нов ред слагайте това онова
верно не сме форум за българскси език и литература ама БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ некои колеги са просто неграмотни - ми вложете малце старание дебиш мааму - уважавайте себе си и родния си език
добре съгласихте ме ама стига с тея забележки
пишете по темата
ако ти пали на газ а на бензин не значи че нямаш бензин - т.е. не работи бенз помпа или пък дюзите ти са довиждане
или още няклок неща
помпата провири ли я?