View Full Version : Кокво мислите за тази концепция
Лично на мен ми харесва, попаднах случайно на този материал http://www.automedia.bg/news/article_14050.html
На мен, като цяло ми харесва.Има нещо, което ако малко се побутне (нямам точна идея, например фаровете нещо са ми малко ъгловати) и може да стане още по-добре,
mirchozo
19-10-2011, 20:39
Малко докарва на хамериканските "масълкар" (май така се пишеше), но като цяло става, макар и не точно това което сме свикнали да виждаме в дизайна на Алфа Ромео.
Ramsezsh
19-10-2011, 20:49
На мен лично ми харесва.
Хм... дизайнера е подходил прекалено модернистично. С тези правоъгълни фарове и това ръбато "сърце" с емблемата някак си изглежда като автомобилче от шоколадово яйце. Нищо общо с финия италиански дизайн.
lordliness
19-10-2011, 20:56
Това все пак не е официална концепция,Марко нарисувал нещо с елементи от съществуващи алфи-не звучи добре и изглежда странно.
Susscrofa
19-10-2011, 23:53
Отпред ми прилича на R2 от междузвездни войни, а отзад на астЪн мартин. Изобщо не ми влиза в представата за алфа. особено пък за 4С.:coolio:
Това нещо по никакъв начин не мода да го асоциирам с Алфа! Не казвам че е грозен концепт, просто не е Алфа концепт. Нищо елегантно не виждам, само груба мускулатура, абсолютно нетипично за Алфа.
Deathriderr
20-10-2011, 10:24
Прилича ми на "мъсълкар" отпред и на БМВ Z4 отзад, изглежда все едно е зел последната концепция на БМВ и си е поиграл с нея
badmadafaka
20-10-2011, 10:31
Ако скудето си беше в правилната форма и фаровете вместо правоъгълни, бяха полукръгове, щеше да е много по-алфа... Задницата мен пък лично ме кефи - прилича ми на синтез между задника на Брера и старите спортни алфи от 60-те... :calc:
old alfist
20-10-2011, 10:33
Странично погледнат модела ми напомня на силуета на 8C, но в челните маски, особено в предната има доста работа по изчистване на формите - прекалено правоъгълни и контрастиращи елементи.
поредното ученическо упражнение :tooth:
Чисто Шеви Камаро е отпред, отзад е ужас, отстрани бива, като цяло единственото Алфа Ромео в проекта са емблемите и надписа на номера отзад... :puke::puke::puke::puke::puke::puke:
dimitar_vd62
23-10-2011, 16:20
Ако променят стоповете и "сърцето" отпред, мисля ще ми хареса
Колеги ето още една, която е страхотна