View Full Version : Да не раздават радари под наем?
pla_y_men
20-10-2011, 21:27
Преди два дена, на път от Казнлък към С. Загора, малко преди един каменен мост, под който минава пътя и се събира от две в едно платно, както си джиткам и радар-детектора взе да детектва...Бре-бре викам си, къде ли се е заложила бдителната, неподкупна власт? Гледам по едно време, една астричка, ама чисто бяла, дюс...никакви лога на спонсори по нея от рода на "КАТ", "Пътна полиция" и т.н.:tooth: И само тая гордост на немските варели в района, нищо друго...Та си викам, да не са взели да раздават радари под наем /като Хилти, мо'еш си наемеш за ден/, с кочанче актове, като политика за подпомагане на социално слаби /и тъпи, кой нормален ш'се набута за Опел.../:tooth:
Ти гледай да не ти пратят и фото сесия:boxed:
old alfist
20-10-2011, 21:38
Преди два дена, на път от Казнлък към С. Загора, малко преди един каменен мост, под който минава пътя и се събира от две в едно платно, както си джиткам и радар-детектора взе да детектва...Бре-бре викам си, къде ли се е заложила бдителната, неподкупна власт? Гледам по едно време, една астричка, ама чисто бяла, дюс...никакви лога на спонсори по нея от рода на "КАТ", "Пътна полиция" и т.н.:tooth: И само тая гордост на немските варели в района, нищо друго...Та си викам, да не са взели да раздават радари под наем /като Хилти, мо'еш си наемеш за ден/, с кочанче актове, като политика за подпомагане на социално слаби /и тъпи, кой нормален ш'се набута за Опел.../:tooth:
Слагаш си един радар-детектор и си опичаш акъла, пък каквото стане - по важното е да караш така да не застрашаваш себе си, возещите се при теб и околните.
pla_y_men
20-10-2011, 21:45
Ти гледай да не ти пратят и фото сесия:boxed:
А, те май се отчаяха да ме зарибяват с такива промоции...то стана като на сватба или на море на плажа - идват досадници, щракат без да питат и после - дай по 5 кинта на снимка...Благодаря, заповядайте те това:falos2::falos2::falos2:
Та и контролните органи са ми пращали покани за частни видеопрожекции с мое участие, ама аз не уважих тия VIP прояви и май спряха да харчат хартия по мене...:tooth:
lordliness
20-10-2011, 21:54
Сега е момента да попитам -камерите на магистралата могат ли да снимат и в насрещното платно-тези, които са поставени да снимат колите отзад ,снимат ли и насрещно идващите?
Сега е момента да попитам -камерите на магистралата могат ли да снимат и в насрещното платно-тези, които са поставени да снимат колите отзад ,снимат ли и насрещно идващите?
Снимат точно в насрещното,щом са обърнати към него.
lordliness
20-10-2011, 22:33
Снимат точно в насрещното,щом са обърнати към него.A защо са ги сложили от другия(далечен) край,а не в моята лента,ще трябва да подготвя жена ми ,че ще и вземат книжката за 1 месец