PDA

View Full Version : Странно тропане

kostov_sl
22-10-2011, 17:05
Днес по път за работа минах доста силно през една дупка, която уж не трябваше да е там и сега при движение се усеща и чува едно тропане отпред, особено силно при свободна. Сутринта не се усещаше толкова, но на връщане беше просто ужасно. Някакви идеи какво може да е заминало?

gogo79
22-10-2011, 22:30
От много неща може да е.Като започнеш от амортисьор/макферсона/ и свършиш до носач-тампони.Също така шарнир и биалетка.

kostov_sl
25-10-2011, 12:15
Благодаря, колега!
Оказа се обаче, че почти няма щети от дупката, а тропането идваше от джантите - или някой иска да ме отрепе, или си ги е харесал... :disgust: Не ми е навик преди да се кача в колата да оглеждам детайлно дали и липсва нещо и не забелязах, че ми липсват болтове... А като я качих на канала гумите играеха кючеци... Явно ще се мисли за гараж. :paddle:

Coyota
25-10-2011, 13:11
Благодаря, колега!
Оказа се обаче, че почти няма щети от дупката, а тропането идваше от джантите - или някой иска да ме отрепе, или си ги е харесал... :disgust: Не ми е навик преди да се кача в колата да оглеждам детайлно дали и липсва нещо и не забелязах, че ми липсват болтове... А като я качих на канала гумите играеха кючеци... Явно ще се мисли за гараж. :paddle:

В Сливен всичко е възможно :) Аз моята я държа пред блока и да чукам на дърво до сега не сам имал някакви щети освен капачките на вентилите на гумите....но интересно че бяха взели само 2-те :D

kostov_sl
25-10-2011, 13:39
В Сливен всичко е възможно :) Аз моята я държа пред блока и да чукам на дърво до сега не сам имал някакви щети освен капачките на вентилите на гумите....но интересно че бяха взели само 2-те :D

Щото другите 2 ги взеха от мен. :D