View Full Version : 2.5 v6 24v
днес се разходих по магазините с цел да си намеря гумено металните втулки, които стоят горе в ляво на главата на v6 мотора. ми казаха цена за двете части 400 лева/четери стотин лева/.луд ли сам или ме правят на такьв.
:bangin:
Уау това със стойките или как. На 2.0 ТС паснаха от някаква биалета търсих ги по размер и по спомен ми излязоха около 15 лв. труд от мен и така вече втора година. Ако говорим за тампоните на щангата отгоре на мотора в ляво.
savoibul
24-10-2011, 09:20
днес се разходих по магазините с цел да си намеря гумено металните втулки, които стоят горе в ляво на главата на v6 мотора. ми казаха цена за двете части 400 лева/четери стотин лева/.луд ли сам или ме правят на такьв.
:bangin:Колега незнам каква е тази цена, аз на мойта ги сменях, но без железото, само гумено металните втулки и си ги намерих "оригинални" на Pirelli по 18-22лв. бройката (там някаде беше цената, не помня точно). Сменяват се чрез избиване и вкарване с преса (поне аз така го направих). Инече ги взех от TNcar защото ми беше най-удобно, но като въртях телефони да ги търся ги открих и на други места поне в Благоевград.
ФЕРАРИСТ
24-10-2011, 19:18
:bangin:
Ако към втулките има прикачен двигател, макар и каран известно време, цената е добра......
Те сичките тампони на тоя двг не са 400 лв баси.....
don_pepone
24-10-2011, 19:46
Ехоо нали знаете че в БГ магазините принципа е Проба -грешка. Те пробват а ако клиента сгреши то си е за него.
Иначе и аз знам че се сменят само гумените тампони с втулките
mladej_it
24-10-2011, 20:21
Приятел , отиваш в първия магазин за авточасти и търсиш цялата стойка за фиат крома към 60 лева примерно си подготви.Това при условие, че не ти се занимава с горепосочените варианти!
мерси колеги.тия направо ме разстреляха единия танпон сьс стоиката 190лв и другия на вилката 190лв=380лв.и аз им казах че ми трябват без двигателя.тия в този живот пара от мен няма да видат.