View Full Version : Alfa Romeo 145 1.6 Boxer vs BMW 316 Compact 1.6 :)
ludsumbe
11-10-2006, 15:04
Я кажете ще го друпна ли тоя с баварията.Според мен е жив самоубиец :lol: .тая баварка е 100 коня или 103 няма никви подобрения.Вие к'во ще кажете?Аз съм пристрастен се пак амааа... имаше 1 тема тук един колега с 145 1.7 129 коня бил победил срещу 1 БМВ с чип 150 коня ако е помните.таа я кажете ще успея ли?утре Ще се дурпаме вечерта :roll: няма много време.А моита Алфичка си е злато направо.преди 1 месец ми докараха от вунка.Върви та се куса.утре дано да му свия сърмите на тоя. :?:
mi moito momche ti triabva da si mnogo prost che da pita6
ia mi kaji sia afla romeo 145 1.6 boxer
6a drupni li KALIBRA 2.0i ????? durja mnogo da znam 6toto 6a slagam pari
аве кат сте толкова отворени що не пишете на "търтей", той има един москал деш са ви разпука :idea: :!:
ludsumbe
11-10-2006, 15:42
ми да ти кая малко си неук ама виж тука поразпитаи ще те светнат как стоят нещата :) Алфата е 2 3 коня по мошна наи много.А ти говориш за сувсем друго.Амаа се пак нз де те хората ще кажат за калибрата.нямам лични наблиудения кум гнусните опели :rotfl: Лелеекво дойивях даспоря с сектант на тема опел
единственото дето мога да ви светна и двамата е че тука пишем на кирилица 8)
единственото дето мога да ви светна и двамата е че тука пишем на кирилица 8)
Не се връзвай на написаното...От правописа(по скоро кривописа), а и от "разбирането" за коли си личи че това е некво келеме дето се прави на интересно....Некво лапе дето си е регистрирало два ника и пиши некви глупости и си мисли, че някой му се връзва...
santo_traficante
11-10-2006, 18:26
???????????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ??????? ? ?? ???? ????? ?? ???????? 8)
?? ?? ??????? ?? ??????????...?? ?????????(?? ????? ?????????), ? ? ?? "???????????" ?? ???? ?? ???? ?? ???? ? ????? ?????? ???? ?? ????? ?? ?????????....????? ???? ???? ?? ? ???????????? ??? ???? ? ???? ????? ???????? ? ?? ?????, ?? ????? ?? ?? ??????...???? ?????? ?? :bash:
________
ELECTRIC CIGARETTES (http://vaporizer.org/forum/electronic-cigarettes/)
ludsumbe
11-10-2006, 18:47
Оффф ако искайте вярвайте.Ние сме две момчета на по 17 години на единия баща му има Алфа на другия БМВ и затва е цялата хава.Ако искате да не се изпотрепем споделете какво мислите ако не здраве да е.Само ме е яд че тая тема стана доста тъпа :oops:
И без да ни казваш разбрахме.... алфата дърпа...
Оффф ако искайте вярвайте.Ние сме две момчета на по 17 години на единия баща му има Алфа на другия БМВ и затва е цялата хава.Ако искате да не се изпотрепем споделете какво мислите ако не здраве да е.Само ме е яд че тая тема стана доста тъпа :oops:
БМВ-то е има ускорение от 0-100 към 13 секунди :shock: :shock: :shock: Алфата бие, ако е в добро състояние.
БМВ-то е има ускорение от 0-100 към 13 секунди :shock: :shock: :shock: Алфата бие, ако е в добро състояние.
Дайте ми го тва БМВ да го изям,един колега има такова и си го бием редовно :lol: :lol:
hondoman
30-10-2006, 10:09
Със сигурност алфата бие с на брат ми 33-та размазах такова бмв тия бмв-та не варвят много на брат ми 33-та е 1.5 боксер така че пич предполагам че си го наказал :wink: