Log in

View Full Version : Предложение за ГОНКА!!!!!!! Хонда Сивик 1.5 с/у Алфа 145 т.с

belov
11-10-2006, 15:23
Колеги Бургазлии,има ли желаещи за драг с горепосочения автомобил.Алфата може да е 1.6/1.7/1.8 т.с.Хондата е моно инжекцион хечбек 90 к.с. Тя е на един приател който има желание да се пробва с някоя италианка.Ако има някой навитак да ми пише ще уредим срещата

Pinky
11-10-2006, 15:52
90 викаш. Не че съм особено компетентен, но 1.6тс е 120 и някак...

Naso
11-10-2006, 16:14
Хондата е лека и пъргава изглежда. 1.8 да забрави, а 1.7 ТС нема.

Bobo
11-10-2006, 16:53
Хондата е лека и пъргава изглежда. 1.8 да забрави, а 1.7 ТС нема.

Има се предвид явно 1.7 16V боксер - според мене тая хонда има шанс и то минимален само с/у 1.6 боксера :wink:

Може да има шанс и с/у 1.4 ТС ма с/у другите да забрави :lol:

BatVas
11-10-2006, 17:27
Aми той Бобо зимата пробва моята (1.8 ТС) срещу някакъв сивик 131 коня и Бобо с Алфата победи - та за такава 90 коня направо да изключи 1,8 ТС :wink:

sharky
11-10-2006, 17:59
слаба е хондата гаранция ти давам, просто са и къси скоростите и има много хубав старт, затва си мисят ората че върви. имал съм такава, та знам. мойта беше 1.5 пълна инжекция (101 к.с.), имаше чип и филтър, вървеше на макс, но... 1.5 :)

Nikiboy
11-10-2006, 18:08
Само да не е ЦРХ, че като знам как развъртат... и на колко им е прекъсвача ще трябва да я морите с Куве

neicho
11-10-2006, 18:43
здравеите всички значи става дума за моята хонда , ако има желаещи да се уговаряме и да видиме за какво иде реч
ПОЗДРАВИ................

wrc
11-10-2006, 19:21
Мии,за Хонда 90 коня :) ,нямаш шанс братко :wink:

gigi
12-10-2006, 01:32
Един приятел има такъв сивик и като тръгна зад него на 2-ра вече съм две коли пред него тъй че 1.8 го отпишете сигура.

DiStefano
12-10-2006, 07:21
ммм ... аз такъв Сивик 93 година май беше с мойто 1,6 ТС го разцепих 3 поредни пъти ... така че и тая моете да я забравите ....

neicho
12-10-2006, 11:01
то така всеки може да говори не е ли най добре след като се се састой срещата тогава да се говори кой кого е разцепил,да пише някой от Бургас ако трябва и камера ще има и да видим така на думи всеки може,айде чакам предложения пак , апак за 1,6 т.с. мога да сложа пари че на 400м няма да е пред мене
ПОЗДРАВИ:)

Mury
12-10-2006, 12:11
Щом си толко надъхан ми се струва че нешо има пипкано по твойта колица,за да си толкова надъхан нема как иначе аз мисля че читав 1.6 Т.С.просто ще му гледаш задния номер :idea: :idea: :wink:

джуджанка
12-10-2006, 14:01
Honda-та е прекалено нова за да е бърза с 1.5 мотор... съжалявам. Иска ми се да заложа на нея ама не мога.

BatVas
12-10-2006, 15:27
то така всеки може да говори не е ли най добре след като се се састой срещата тогава да се говори кой кого е разцепил,да пише някой от Бургас ако трябва и камера ще има и да видим така на думи всеки може,айде чакам предложения пак , апак за 1,6 т.с. мога да сложа пари че на 400м няма да е пред мене

Ами какво на думи - аз ти казвам - гонката беше на Бояна - сега не ги знам много Хондите - с две врати - старичка нещо цтх или подобно - момчето каза какво е правило и че колата е 131 к.с - ами два пъти победител беше моята кола - после се дърпахме пак и на светофара на България - ама там не го броя защото бях сам , а в хондата бяха двама.

Naso
12-10-2006, 15:29

Аз съм навит и на 400 и на колкот искаш метра ? В София съм за съжаление, ама ако имаш път насам. Ела с повече.

джуджанка
12-10-2006, 15:31

Ами какво на думи - аз ти казвам - гонката беше на Бояна - сега не ги знам много Хондите - с две врати - старичка нещо цтх или подобно - момчето каза какво е правило и че колата е 131 к.с - ами два пъти победител беше моята кола - после се дърпахме пак и на светофара на България - ама там не го броя защото бях сам , а в хондата бяха двама.

Ако не е била на 3 цилиндъра - забрави да биеш стария CRX (1-gen) 131hp с 1.8 Алфа.

Naso
12-10-2006, 15:34

Ако не е била на 3 цилиндъра - забрави да биеш стария CRX (1-gen) 131hp с 1.8 Алфа.

Що ? То и на бат Вас не е много нова генерация 1.8. Особен модел е :wink:

BatVas
12-10-2006, 15:52

Ами аз ти казвам какво беше - там бяха Бобо, Явор -Шефа , а момчето мога да го издиря да напише и той какво стана - той има и ланча - така че се виждаме и с него - после дойдоха не една среща на Еко-то с друга такаква Хонда - само , че сива(предната беше червена) - тогава бях зает и се пускаха с на Явор Ланчата 1.8 VVT - там са били равни - да обаче и моята е пускана с Явор, а и на Божурище Явор има с 0.3 сек до 0.4сек по слаби времена от мен.
П.П. Не Алфа 1.8 - а Алфа 145 1.8 ТС - това е 16 клапановата и не е като на 155-ците 1.8 , а по скоро като на 156 - ците 1,8ТС :wink:

Тука не виждам 1.4 90 коня под 10 секунди до 100, а всеки знае че до 100км/ч ондите са много бързи.
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/honda/civic/

джуджанка
12-10-2006, 16:28

Ами аз ти казвам какво беше - там бяха Бобо, Явор -Шефа , а момчето мога да го издиря да напише и той какво стана - той има и ланча - така че се виждаме и с него - после дойдоха не една среща на Еко-то с друга такаква Хонда - само , че сива(предната беше червена) - тогава бях зает и се пускаха с на Явор Ланчата 1.8 VVT - там са били равни - да обаче и моята е пускана с Явор, а и на Божурище Явор има с 0.3 сек до 0.4сек по слаби времена от мен.
П.П. Не Алфа 1.8 - а Алфа 145 1.8 ТС - това е 16 клапановата и не е като на 155-ците 1.8 , а по скоро като на 156 - ците 1,8ТС :wink:

Тука не виждам 1.4 90 коня под 10 секунди до 100, а всеки знае че до 100км/ч ондите са много бързи.

Не виждаш щото не ме четеш внимателно. Казах че тая 1.5 е много нова за да е бърза, 3-та генерация най-слабия 1.5 карбураторен (85 коня) е под 10 секунди - ти заминаваш с 1.6 Алфата на кинце ако не си перфектен карач (същото е валидно и за шофьора на Хондака).

Колкото до CRX-а, или е бил 2-ра генерация или е бил с проблеми - 1-ва генерация 1.6 дава по-добри времена от 2-рата с ВТЕК-а, а на нея ще и гледаш стоповете и то бая отдалече... :twisted:
http://www.geocities.com/chipman_13/zc.html

Stock powered CRX will run about 15.2 - 15.5 in the 1/4 mile.
Не знам що ама ме съмнява силно да си 15.2-15.5 на 1/4 миля, а за да победиш стандартния CRX (без доработки) трябва да си високи 14.

Bobo
12-10-2006, 16:39

Не виждаш щото не ме четеш внимателно. Казах че тая 1.5 е много нова за да е бърза, 3-та генерация най-слабия 1.5 карбураторен (85 коня) е под 10 секунди - ти заминаваш с 1.6 Алфата на кинце.

Колкото до CRX-а, или е бил 2-ра генерация или е бил с проблеми - 1-ва генерация 1.6 дава по-добри времена от 2-рата с ВТЕК-а, а на нея ще и гледаш стоповете и то бая отдалече... :twisted:

Хубаво дай 1-2-3 генерация квит щеш и да ги пробваме ама да са на 4-ри цилиндъра че такива явно рядко има :twisted: И тогава да напишеме кво станало със всяка една от тях стаа ли :?:

Bobo
12-10-2006, 16:41
Опаа забравих от мене алфите организирани от тебе хондите :wink: А и от мене една 1.5 карбуратор първа генерация даже ше ти докарам да набие твойте :twisted: ама тая е мноо куц кон да ти кажем аз заблудил си се :wink:

джуджанка
12-10-2006, 16:41
Хубаво дай 1-2-3 генерация квит щеш и да ги пробваме ама да са на 4-ри цилиндъра че такива явно рядко има :twisted: И тогава да напишеме кво станало със всяка една от тях стаа ли :?:

Teбе понеже си атмосферен тарикат ша та дам на Даркоси :-)
Може и да му махнем турбото - даваше 14 ниски атмосферен едно време :twisted: Да те питам тогава кво става с 2.0 ногото свещи срещу 1.6 малкото - ама японски :lol:

Bobo
12-10-2006, 16:43

Може и да му махнем турбото - даваше 14 ниски атмосферен едно време :twisted: Да те питам тогава кво става с 2.0 ногото свещи срещу 1.6 малкото - ама японски :lol:

Мене сигурно визираш мойта алфа - ми ок само даркози да не се откаже аз знам само две японки дет шама бият на божура и ти достъп до тех немаш :lol:

джуджанка
12-10-2006, 16:47

Мене сигурно визираш мойта алфа - ми ок само даркози да не се откаже аз знам само две японки дет шама бият на божура и ти достъп до тех немаш :lol:

Даркоси ша се пусне дори и на 10 секундна заради фън-а, той е пич :twisted:
То че не знаеш не значи че няма, аз на Божура не знам в момента ни една японка в интерес на истината (освен Али и оня с Форд салфетката не знам коя силна кола се пуска там все още).

Bobo
12-10-2006, 16:49

Даркоси ша се пусне дори и на 10 секундна заради фън-а, той е пич :twisted:
То че не знаеш не значи че няма, аз на Божура не знам в момента ни една японка в интерес на истината (освен Али и оня с Форд салфетката не знам коя силна кола се пуска там все още).

Нали съм ти казал че квот си мислиш ти си е твоя работа :lol: Кажи сега кога ше е гонката с Даркоси :?:

DiStefano
12-10-2006, 18:23
тоя пич с тази Хонда ми е колега 1,5 и Хондата я стреля всеки ден
аз и имам сигурно вече 5 хил. км. навъртяни и въобще не видех кое и много вървежното .... само дет нали оборотомера така за респект до 9000 рпм .... брей ... а пък новите 1.4 16v Хонди ... за тех нема и да говора ...

Galeano
12-10-2006, 19:34
За какво се говори в тази тема,там от където свършва тази хонда от там нагоре почват Алфа Ромео (90PS) Ама чак да се мери с 1.6 ,1.8,още малко и към ГТА ще посегне.

BatVas
12-10-2006, 19:56
Аз само искам да кажа , че харесвам хондите и не казвам нищо лошо, а само каквото съм видял с очите си - анам че има и доста бързички хонди - особенно за кубатурата си :!: Ама с 90 коня да предизвикваш 140 коня - колкото и да си лек - малко нереално е :shock:

DiStefano
12-10-2006, 20:26
и мен ме кефат Хондаците и то мноо
и даже ми е супер интересно едно 1,4ТС как ше се представи
срещу тоя Сивик ... :roll:

neicho
12-10-2006, 20:31
абе момчета стигате с тея спорове просто искам да се пусна да видя какво ще стане не казвам че ще сам пръв,защото според мен гонката не зависи само от колата , а и от шофиора,няма смисал от спорове пускаме се сваршва всичко стискаме си ръцете пием по бира и това е
Който иска да званка 0883 30 22 74 Нейчо
ПОЗДРАВИ:))

Galeano
12-10-2006, 20:59
ОК нямам нищо против,ако си навитак с 1.8t.s. Aко остане време в неделя ,че не съм в Бс може и да направим една бърза гонка. :D Ще питам един приятел с 1.4T.S ако искаш и снего да се пробваш ПОЗДРАВИ. 0889 290 593

Grozdan
12-10-2006, 22:13
здравейте пьрво на всички пиша от регистрацията на брат ми чета тук в тази тема че ще има гонка между хонда и алфаромео интересно ,каде ще е тази гонка ако ще е на божура може и аз да дойда и да се пусна един старт с някоя алфа, е така може и да падна правил сам гонки с алфата на брат ми само но тя е 1.5 33 искам с нещо по сериозно чувал сам че алфите варвят много карам crx v-tec двигател В16А1 160 коня ми е машината 800 кг е дали ще имам шанс срещу някоя гта-ка?пишете ми кога ще правите гонките и на колегата с хондата му пожелавам успех :D

Mury
12-10-2006, 23:23
здравейте пьрво на всички пиша от регистрацията на брат ми чета тук в тази тема че ще има гонка между хонда и алфаромео интересно ,каде ще е тази гонка ако ще е на божура може и аз да дойда и да се пусна един старт с някоя алфа, е така може и да падна правил сам гонки с алфата на брат ми само но тя е 1.5 33 искам с нещо по сериозно чувал сам че алфите варвят много карам crx v-tec двигател В16А1 160 коня ми е машината 800 кг е дали ще имам шанс срещу някоя гта-ка?пишете ми кога ще правите гонките и на колегата с хондата му пожелавам успех :D

Тоя па среущу ГТА дали имал шанс :shock: :shock: :shock: А бе хора вие у ред ли сте бре кви ги ръсите бре.Па искарайте некой Тайп Р даже ако искате да му уредим гонка с ГТА па да видим ко ша стане :idea: :idea:

neicho
13-10-2006, 00:02
еми значи гонката е уговорена в неделя ще званна на Галеано да се пуснеме,че да видим с колко ще ме отупат,ако има някой желаещ да заповяда с камера да е документира

BatVas
13-10-2006, 09:15

Aми от наште няма конкурентна на твоята. А пък малко трудно да навием някой с кола за 100 бона (ГТА) да се пуска с кола струваща колкото джантите му.
Ако даваш 14 ки - 15 ки на божура предизвикай Бобо тогава - неговата е 1250 кг и е 230 коня - ако сметнеш кг/конска сила - става а- ама първо си кажи резултатите на хондата. Щото ако си високи 15 -ки - няма сми :!: :idea:

Bobo
13-10-2006, 09:56
Евалата на neicho и Grozdan така се прави колеги :lol: :cheers:

А БатВас ти па кажи честно как ми изчисли конете и килограмите пак се изказа неподготвен :shock:

П.С. Оня спор за хондата турбо нема скоро да се изпълни щото ондата не е готова, ма кат е готова ша стане работата :wink: И Джейми тая хонда само един път е слизала под 15 (14.9х) зверски олекотена :wink: Инфото е от собственика :lol: Та така да не си помислиш че не се познавам с Даркоси той си е пич и се знаеме :wink:

BatVas
13-10-2006, 10:25
................ :wink:

Емиии ........на колелата , а теглото като знам че моята на кантара беше 1215кг сложих още 35 кг - щото нали е по тежка твоята с по голям двигател и с повече музики, турбота и т.н.т :oops: :oops: Не че е гарантирам че е вярно - а и ти му каза какво време дава хондата- а твоето е по добро - да не се разсърдиш , че предложих да предизвика теб вместо ГТА :roll: :oops:

джуджанка
13-10-2006, 14:41
И Джейми тая хонда само един път е слизала под 15 (14.9х) зверски олекотена :wink: Инфото е от собственика :lol: Та така да не си помислиш че не се познавам с Даркоси той си е пич и се знаеме :wink:

Като е пич (щото се знаеме и с тебе и с него) го питай за официално време 14.2 на Божура преди реконструкцията на пистата 8)
А че е олекотена - олекотена е. Предлагаш гонка в стил БМВ клуба ли - по-лекия да натовари 2 торби цимент щото другия карал по-куца кола ? :shock: :D

Bobo
13-10-2006, 15:04
И Джейми тая хонда само един път е слизала под 15 (14.9х) зверски олекотена :wink: Инфото е от собственика :lol: Та така да не си помислиш че не се познавам с Даркоси той си е пич и се знаеме :wink:

Като е пич (щото се знаеме и с тебе и с него) го питай за официално време 14.2 на Божура преди реконструкцията на пистата 8)
А че е олекотена - олекотена е. Предлагаш гонка в стил БМВ клуба ли - по-лекия да натовари 2 торби цимент щото другия карал по-куца кола ? :shock: :D

Съвсем не предлагам такава гонка просто и аз ша олекотя :lol: А за преди реконструкцията тва си е начи ниска 15-ка в момента :wink: така че е бил далече от 14 камо ли пък ниски :wink:

джуджанка
13-10-2006, 15:09

Съвсем не предлагам такава гонка просто и аз ша олекотя :lol: А за преди реконструкцията тва си е начи ниска 15-ка в момента :wink: така че е бил далече от 14 камо ли пък ниски :wink:

Само дето тогава е била и без охлювче.
ПП: Олекоти, туй вече е мъжка приказка. Беше ми писнало от другите напъни - за разни утежнявания с по 10 човека.

neicho
13-10-2006, 16:52
Галеано давай направо да се оговаряме нещо за неделя каде и в колко часа , трябва обаче да е по касно че да няма много коли,ако искаш да се чакаме кам 10 часа на омв на изхода на Бургас и от там да се оговаряме каде ще ходим :)))ПОЗДРАВИ

Iltcho
13-10-2006, 19:16
...crx v-tec двигател В16А1 160 коня ми е машината 800 кг е ...

Дино графики и снимка където е на кантар колата? CRX няма 160 конски сили, а е 150 и то много спорни, щот са мерени на engine dino. Какво ще кажеш за истински данни? Хондата върви определено, ама CIVIC-a 5-та генерация върви повече да ти кажа или поне аз така мисля.

Bobo,не го приемай като заяждане бате, колата ти наистина върви, ама вярвай на Дарко сивика ще те накаже лошо...

п.с. Имал съм 4 Хонди. Prelude 3-та и 4-та генерация, Сивик D15b2 90 коньовия и CRX 1-ва ген. 1.6 16 клапана. Понавървяват честно 8)

Mury
13-10-2006, 21:36
...crx v-tec двигател В16А1 160 коня ми е машината 800 кг е ...

Дино графики и снимка където е на кантар колата? CRX няма 160 конски сили, а е 150 и то много спорни, щот са мерени на engine dino. Какво ще кажеш за истински данни? Хондата върви определено, ама CIVIC-a 5-та генерация върви повече да ти кажа или поне аз така мисля.

Bobo,не го приемай като заяждане бате, колата ти наистина върви, ама вярвай на Дарко сивика ще те накаже лошо...

п.с. Имал съм 4 Хонди. Prelude 3-та и 4-та генерация, Сивик D15b2 90 коньовия и CRX 1-ва ген. 1.6 16 клапана. Понавървяват честно 8)Ти пък отде знаеш колко върви на Бобо колата а :?: :idea:Так не се правят гонки кат излезнат на пистата тогава ше се види а щом Бобо казва че дава толкова значи е така а неговата кола кое и е най-доброто време нека той да каже ако иска :idea: :wink: :wink:

75 2.0 turbo
13-10-2006, 21:47
Bobo,не го приемай като заяждане бате, колата ти наистина върви, ама вярвай на Дарко сивика ще те накаже........
илчо а не мислиш ли че има вероятност ама грам да не си у час колко въри на бобо колата :?:

darcosi
13-10-2006, 23:21
момчето с ЦРХ-а е в заблуда колата е 150коня и тежи 1050-1100кг.

Мойта кола преди години на божурище даваше 14ки ниски обаче беше с по висока степен сега е 8.5:1 но ако извадя интериора и сложа сликове може пак да даде 14.8-14.9 според мен :)
обаче аз си правя колата за турбо и не смятам да си правя експеременти.

Galeano
14-10-2006, 07:38
Галеано давай направо да се оговаряме нещо за неделя каде и в колко часа , трябва обаче да е по касно че да няма много коли,ако искаш да се чакаме кам 10 часа на омв на изхода на Бургас и от там да се оговаряме каде ще ходим :)))ПОЗДРАВИ

ОК айде към 20.00ч на ОМВ до Метро. Ако става звънни в неделя да се разберем пак за по сигурно. :)

Grozdan
14-10-2006, 10:20
колега BATVAS не сам я пускал на божура но с един приятел я пробвахме колко ще направи от 0 до 100 еми направи ги за 7.1 с 95H бензин бях тогава еми разбрах че гта-ките били 3.2 16v ако не греша е вече сам на мнение че май няма смисьл да си меря силите с такава алфа ще ме бие сигурно, но не сам сьгласен толкова да се подценява тайп Р-ра ако е истински тайп Р може и алфата доста да се озори говориме за гта не че подценявам гта но тия хонди яко варвят е това е от мен :D

Grozdan
14-10-2006, 10:26
опа искам да се поясня за гта-ката не сам чул добре брат ми значи тя е била 6 цилидньра 3.2 24 клапанова :D

75 2.0 turbo
14-10-2006, 11:14
опа искам да се поясня за гта-ката не сам чул добре брат ми значи тя е била 6 цилидньра 3.2 24 клапанова :D
и сега като знаеш как мислиш кое ще бие :?: още ли мислиш че ще е хондата :wink:

Grozdan
14-10-2006, 11:34
ок щом казва даркоси 150 коня е, човека от който я взех ми каза че е 160 коня но както и да е аз сам много доволен от машината си варви добре не сам много разбирач и за това сам се подвел от него колата ми е внос от Германия и ми я уреди един уж печен каза че е яка бегачка и че била 160 коня а и в талона ми пише 160 коня (117кw) но щом казвате 150 коня ще е може да е станало някакво обьркване значи ме е подвел както и да е ако тази друбка ще е в София много ми се иска да присьствам пишете да ли е сигурна дрьбката при ОМV ДО МЕРТО

Grozdan
14-10-2006, 11:37
еми колега 75 2.0 турбо аз нямам шансове срещу гта но се сумнявам че на гта-ката ще е лесно срещу тайп Р ти на какво мнение си колега :D

75 2.0 turbo
14-10-2006, 11:40
аз ли :?: не разбирам аз от 16v опааа 32v бегачки :wink: само знам че ако не хондата то един голф 2 GTI ко ще и причини на тая алфа :wink:

Grozdan
14-10-2006, 11:45
е какво голфа ще духа яко супата колега аз поне мисля така дори ако голфа да е 16v те са 150коня а алфата много повече сигурно си на сь щото мнение като мен говориме реално :D

Grozdan
14-10-2006, 11:49
а сам сигурен ,че тайп Р-ра ще го скине голфа 16v аз сам имал успехи с такива голфари не ще ги подценявам ама срещу тайп Р няма да постигнат нишо камо ли срещу гта алфа :D

Naso
14-10-2006, 13:51
Абе тука некой ора не фащат майтапта! Пускайте се, пък който бие! От тая гонка нито хонда нито фиат ше спрат да правят коли. Не знам Тайп Р шо за кола е (само на снимки съм я виждал), но ГТА е красавица. При тия коли мисля, не само вървенето се гледа. Кефа просто да се возиш е прилично голем. Те затова и не са чак толкоз евтини.

DiStefano
14-10-2006, 16:12
ми аз доколкото си спомням ако не се лъжа де
Бобо май имаше някво "съприкосновение" с TypeR
още докато беше атмосферен ... :roll:
не знам ... така ли беше ... сънувал ли съм го ...
нека той каже дали е било или не ...

hondoman
14-10-2006, 21:53
ето ме и мен вече с моя регистрация аз сам мопмчето с crx-sa v-tec та за typeR-ра той заводски е 2.0 vtec 16v и е над 200коня от 0 до 100 прави за 6 сек. гледал сам на божура една такава хонда караше я една руса мадама би всичко на ред а мацката не беше кадьр да кара така че тия хонди доста добре варвят е това от мен са сега :D

Mury
15-10-2006, 11:13
момчето с ЦРХ-а е в заблуда колата е 150коня и тежи 1050-1100кг.

Мойта кола преди години на божурище даваше 14ки ниски обаче беше с по висока степен сега е 8.5:1 но ако извадя интериора и сложа сликове може пак да даде 14.8-14.9 според мен :)
обаче аз си правя колата за турбо и не смятам да си правя експеременти.

С тва време 14.8-14.9 тази кола ще е далеч зад на Бобо Алфата :idea: :wink: :wink:

Bobo
15-10-2006, 22:20
ето ме и мен вече с моя регистрация аз сам мопмчето с crx-sa v-tec та за typeR-ра той заводски е 2.0 vtec 16v и е над 200коня от 0 до 100 прави за 6 сек. гледал сам на божура една такава хонда караше я една руса мадама би всичко на ред а мацката не беше кадьр да кара така че тия хонди доста добре варвят е това от мен са сега :D

Брато тая хонда неможе да набие никой с тия Времена - ниски петнайски :wink: Само да те светна че с подготвена астра ГСИ давам 14.6 :wink: Иначе атмосверна алфа 2.0 16 150кс няма никакви шансове с/у ТайпР, а с/у 160 коня Втек много зависи кои са колите но по принцип в-тека бие :wink:

Иначе има едно ТайпР тука в СФ дето дало 260 коня на дино, ма мойта алфа леко го сцепи :wink:

Galeano
16-10-2006, 07:51
По темата; тази хонда може и да беше 1.5 но със сигурност не беше 90ps караше почти с мен (156 1.8 ) до края на третата после сигурно щях да го дръпна направо си беше LSI или там нещо такова дето е 114ps и е базикана допълнително но 1.6T.S няма шанс със сигурност ако не е пипан.

belov
16-10-2006, 12:59
Интересно ми е какво стана с гонката в Бургас вчера,между сивика и 156-та?Някой знае ли нещо по вапроса.какво е станало?

BatVas
16-10-2006, 13:54
Интересно ми е какво стана с гонката в Бургас вчера,между сивика и 156-та?Някой знае ли нещо по вапроса.какво е станало?

Ами поста над теб отговаря до известна степен. Само дето Хондата не е 90 коня. Ама пича не казва какво е правено - представям си все едно Жорко или Рошалди да кажат ами наште пунтота са 136 коня искаме да се пуснем с някой 200 коня . Е оня с 200-та ще се изненнада срещу пипани доста пунтота до към 250 - 300+ коня. Та и нашия човек с Хондата обявява че е 90 коня , ама какво е пипал не казва. Та аз от горе разбирам че е бил - ама пак не е много ясно.

джуджанка
16-10-2006, 14:07

Ами поста над теб отговаря до известна степен. Само дето Хондата не е 90 коня. Ама пича не казва какво е правено - представям си все едно Жорко или Рошалди да кажат ами наште пунтота са 136 коня искаме да се пуснем с някой 200 коня . Е оня с 200-та ще се изненнада срещу пипани доста пунтота до към 250 - 300+ коня. Та и нашия човек с Хондата обявява че е 90 коня , ама какво е пипал не казва. Та аз от горе разбирам че е бил - ама пак не е много ясно.

Айде почна се с оправданията :lol:

neicho
16-10-2006, 14:15
ами значи готов сам да я закараме кадето искаш да дори и при твой човек да видиш че нищо не и е правено , просто факта си е факт от който и аз се изненадах хонда 1.5 вапреки че трагна парви те настигна задмина дори и след 400 метра те водех,ако нещо греша поправи ме:))ПОЗДРАВИ

Bobo
16-10-2006, 15:34

Ти недей се обажда кат черна станция ами там ми отговори на въпроса кога къде ти ще докараш хондички да ги бегаме :wink:

И кво викате 1.5 онда чупила 156-ца 1.8 - ми айде тогава аз ше сложим пара че 1.8 145 ше размаже такава хонда навити има ли :?:

sharky
16-10-2006, 15:44
ами значи готов сам да я закараме кадето искаш да дори и при твой човек да видиш че нищо не и е правено , просто факта си е факт от който и аз се изненадах хонда 1.5 вапреки че трагна парви те настигна задмина дори и след 400 метра те водех,ако нещо греша поправи ме:))ПОЗДРАВИ

просто факта си е факт такива ходни съм карал много покрай мойта и да ти кажа че с такава разлика в конете може да биеш само ако си пипал нещо и не се прай на ударен, не тука не пасеме трева. ПОЗДРАВИ

hondoman
16-10-2006, 16:07
здравейте еми мисля да се пусна една гонка може и да падна просто за спорта ако може да е някаде Софийско пишете ми каде ще се правят гонки за да дойда поздрави :D

hondoman
16-10-2006, 16:10
да те питам Бобо 1.6 v-tec приема ли се защото ти пишеш само за 1.5 хонди :D

джуджанка
16-10-2006, 16:27

Ти недей се обажда кат черна станция ами там ми отговори на въпроса кога къде ти ще докараш хондички да ги бегаме :wink:

И кво викате 1.5 онда чупила 156-ца 1.8 - ми айде тогава аз ше сложим пара че 1.8 145 ше размаже такава хонда навити има ли :?:

Нали викаше Даркоси бре - гледам че е писал. Малко късно - щото турбо-сетъпа беше факт още преди да размаже предното купе - ама за тебе ще е таман. Що не се разберете с него - 1.6 срещу надъханата ти 2.0 145-ка ? Но да си нямаме после пак Алфа оправдания :twisted:

Galeano
16-10-2006, 17:57
Истината е,че 145 1.8 според мен ще е доста пред тази хонда.Мое мнение е че не ме е била, просто тръгна малко по добре(от моята страна имаше много прах по асфалта но както и да е няма да се оправдавам, по скоро аз те настигнах но ако си спомяш пред мен излезе кола от това дърпане не бих си вадил никакви изводи просто мястото не беше спокойно!!!!
накрая и да си бил с едни фарове пред мен за което се съмнявам все пак в алфата бяхме 2ма души. :D

neicho
16-10-2006, 19:08
спора се решава най лесно като се срещем пак и сложим по 100 кинта на капака и някой снима с камера,а за трагването трагна много преди мен , ако си сагласен на облога кажи аз сам на линия ::)ПОЗДРАВИ

hondoman
16-10-2006, 21:10
абе няма ли навити и аз искам да се пробвам с някоя алфа нали ви казвам мога и да падна просто искам да си пробвам машината crx ми e колата v-tec ако някой иска да пише :D

shefa
16-10-2006, 21:51
абе няма ли навити и аз искам да се пробвам с някоя алфа нали ви казвам мога и да падна просто искам да си пробвам машината crx ми e колата v-tec ако някой иска да пише :D

Аз нямам Алфа, но ако искаш да се пробваш с една тежка Дедра по която всичко си е заводско.

Galeano
17-10-2006, 06:35
спора се решава най лесно като се срещем пак и сложим по 100 кинта на капака и някой снима с камера,а за трагването трагна много преди мен , ако си сагласен на облога кажи аз сам на линия ::)ПОЗДРАВИ

Няма да стане, не си вадя парите от гонки!!! Ти видя как върви алфата независимо колко си пилил хондата ,само дето алфата е в заводски вид. Поздрави. :D

hondoman
17-10-2006, 15:40
До колегата Shefa еми може да се оговориме кажи колко коня си кубици и т.н. и каде ти е удобно да се видиме не съм се пускал с Ланча до сега и може да ударя сефтето :D

hondoman
17-10-2006, 16:50
И мойта е заводска не е барана :wink:

hondoman
17-10-2006, 19:55
пьк гледам че си от София така че ще бьде лесно да си направим гонката :D

BatVas
18-10-2006, 10:19
пьк гледам че си от София така че ще бьде лесно да си направим гонката :D

Ako идваШ за гонка с Шефа - напишете дата , да намина и аз :wink:
На Шефа ланчата е 1.8 VVT - 131 коня :!:

hondoman
18-10-2006, 13:01
добре BATVAS проблеми :D

hondoman
18-10-2006, 16:40
Като гледам няма кандидати :roll: така че се отказвам с гонката омръзна ми да чакам :wink:

BatVas
18-10-2006, 16:44
Като гледам няма кандидати :roll: така че се отказвам с гонката омръзна ми да чакам :wink:

E kak да няма Шефа нали ти каза че е навит - само че не виси по цял ден пред компа си. :wink:
Аз ти казах ела и ще се пусна и аз- пари не вземаме , ама и не даваме :wink:

hondoman
19-10-2006, 13:42
може съгласен съм ако искаш да я направиме след около една седмица защото сам зает служебно и няма да сам в България кажи нещо повече за твоята машина мойта е honda crx v-tec двигател В16А1 150 коня е това е от мен за сега 8) :D

shefa
20-10-2006, 00:22
До колегата Shefa еми може да се оговориме кажи колко коня си кубици и т.н. и каде ти е удобно да се видиме не съм се пускал с Ланча до сега и може да ударя сефтето :D

Дедрата е 162к.с. 2000 турбо. Като се върнеш от пътуването пиши и ще се разберем.

75 2.0 turbo
20-10-2006, 00:46
имам една алфа с двигател ар06224 като се върнеш се обади мое се пуснем :wink:

Venci
20-10-2006, 21:57

алоооу гонката е у софийско :!: ти на собствен ход ли ще я докараш таа алфа :choice:

virusalfa
20-10-2006, 22:03

алоооу гонката е у софийско :!: ти на собствен ход ли ще я докараш таа алфа :choice:Сингорно ше я дотрътля с Голфо,е** ли му макята... :roll: :boxed: :hmm: :hmm:

75 2.0 turbo
21-10-2006, 20:16
то няма по надежден вариант :lol:

Galeano
22-10-2006, 13:12
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7635&hl=алфа

Нейчо не с три дължини с пет дължини ме би,не стига че тръгнах първи ми бях стигнал края когато изведнъж мина покрай мен като един самолет с тая пластмасова хонда 800кила. Виждам ,че правиш голама самонадъхвация но с тази рибарска история дет си я съчинил за пред вашия форум май заблуждаваш само себе си. :th_up:
Alfa 156 1.8-1230kg 0/100- 9.6
Honda Civic 1.5 v-tec 860kg 0/100- 9.7

nkn66
22-10-2006, 20:54
Прочетохте ли нещо много интересно в тоя форум "японеца е по- добър от италянеца" :lol: може ама по ДУША :D

alfista
22-10-2006, 21:03
:lol: :lol: :lol: :lol: 8)

neicho
24-10-2006, 00:02
парво хондата тежи точно 1050кг,незнам за надахвация ама факта си е факт,незнам каво мислиш че и е правено ама от 90 коня кола , даже и да е правена колко според теб може да да я направя ,аз ти казах ако искаш да отдем на някои сервиз който ти кажеш да видим дали е правена,аз ти казах още тогава че колата има спортен филтар и спортно гарне ако за гарне броим турските боклуци неспорт,а по вапроса италианските или японските автомобили всички знаят за в тек двигателите , но както и да е факт е че те бих ако искаш се оговаряме пак да се пуснем.

Naso
24-10-2006, 08:09
Нейчо за тек прочетохме, сега ни кажи за чифт моторите от изтока ? Да ти говорим ли за 6ци, 8ци, 12ци и прочие мотори неизвестни на изток от урал ? Хвалиш ми ама най- най-ниския клас на спортните автомобили.... Хубави са хондите, особено по-новите, ама моля те не ги изкарвай нечовешки.... все пак си паднал от един средностатистически седан... престави си да беше спортно купе :wink:

forza_italia
24-10-2006, 17:11
Виждам много приказки се изписаха по темата , ето моето мнение ,седях от дясно в 156-цата,хондата тръгна преди нас бързо я настигнахме и когато изостана с половин дължина ,настигнахме кола в нашето платно и гонката приклучи но явно пича с хондата може би е пропуснал този момент в бързината. :lol:

Mury
24-10-2006, 23:07
Виждам много приказки се изписаха по темата , ето моето мнение ,седях от дясно в 156-цата,хондата тръгна преди нас бързо я настигнахме и когато изостана с половин дължина ,настигнахме кола в нашето платно и гонката приклучи но явно пича с хондата може би е пропуснал този момент в бързината. :lol:

Ма оставете го бре нека си говори приказките от шипковия храст у техния форум :wink: :wink:

HAYABUSA
24-10-2006, 23:24
Еми поснете ги пак тогава като не можете да се разберете! Впрочем аз давах старта 8)

Galeano
25-10-2006, 06:49
Еми поснете ги пак тогава като не можете да се разберете! Впрочем аз давах старта 8)

Немоа от предният път съм мноо разцепен ама мнооооо!!! :o

neicho
25-10-2006, 13:20
още когато сварши гонката ти казах да се пуснем пак ама за по 100лв,и пак го казвам аиде да се наредим пак пак да видим шипковия храст,как пак алфата ще яде бой от хондето 90коняяяяяяяяяяя...ПОЗДРАВИ
П.С. Казвай и ги пускаме пак от приказки смисал няма,но да уредим и камера правим 3 старта и ще ги пуснем тука във форума.

sharky
25-10-2006, 14:17
още когато сварши гонката ти казах да се пуснем пак ама за по 100лв,и пак го казвам аиде да се наредим пак пак да видим шипковия храст,как пак алфата ще яде бой от хондето 90коняяяяяяяяяяя...ПОЗДРАВИ
П.С. Казвай и ги пускаме пак от приказки смисал няма,но да уредим и камера правим 3 старта и ще ги пуснем тука във форума.

кат нема смисал от приказки кво пишеш тука та дразниш кериза мноо ти е бърза хондата евалата баце най-бързата е! 10х. ПО ЗДРАВИ

Naso
25-10-2006, 15:27

кат нема смисал от приказки кво пишеш тука та дразниш кериза мноо ти е бърза хондата евалата баце най-бързата е! 10х. ПО ЗДРАВИ

Абе адаш това ли са най-бързите хондета ? Можеш да ми ги подаваш по три едновременно! Дали ше им насмогна ?

Нейчо бате много си ербап, оти си далечко. Ако имаш път към София, си ни добре дошъл. Тогава ше разбереш такава хонда колко НЕ върви! Нащо момче или се е изложил, или нещо ти си се превъзбудил и май е второто :wink: Айде стига вече ! И ние харесваме хонда (макар и не всички), ама да ни говориш, че 90 конйов пластмасов леген е бърз.... е меко казано смешно!

търтей
25-10-2006, 15:33
шшш
момци
само не ме карайте да идвам с космича да издухам сичкото рацери :lol: :lol: :lol:

MONI
25-10-2006, 17:21
шшш
момци
само не ме карайте да идвам с космича да издухам сичкото рацери :lol: :lol: :lol:

аз мога ли да тичам отстрани.........ма айде нема че ше ми дишате прахта... :wink:

търтей
25-10-2006, 17:44
шшш
момци

аз мога ли да тичам отстрани.........ма айде нема че ше ми дишате прахта... :wink:

e как нема да тичаш веее
ми кой ше филмира как отвявав всички :lol: :lol: :lol:

goro
25-10-2006, 21:49
По принцип civic на английски означава "градски",ма след като прочетох тая тема си мисля,че вече знечи селскиии . :lol: :lol: :lol:

джуджанка
25-10-2006, 21:49
Е то дали ша тичаш или ша одиш = все едно Алфата караш :lol: :lol: :lol:
Баш пластмасовите коли не ги барайте - там смао отзад се гледа по принцип 8)

Mury
25-10-2006, 21:55

Само не ми говорете глупости бре всички знаем как наричат Хондите във всички форуми.Ама лошото е черазхода на масло на Вальо например ше им се види рай :screwy: :dyrvo_v_kenefa: .А тоя пич ако иска мое да дойде до София и ако иска да го разцепи една 33-ка/бабичка/ 1.5 .Да бе барто шо не вземеш да се пуснеш с някоя 33-ка в Бургас да те напляска-кола в твоя клас и с твойте/почти/килограми :idea: :idea:

джуджанка
25-10-2006, 22:00

Само не ми говорете глупости бре всички знаем как наричат Хондите във всички форуми.Ама лошото е черазхода на масло на Вальо например ше им се види рай :screwy: :dyrvo_v_kenefa: .А тоя пич ако иска мое да дойде до София и ако иска да го разцепи една 33-ка/бабичка/ 1.5 .Да бе барто шо не вземеш да се пуснеш с някоя 33-ка в Бургас да те напляска-кола в твоя клас и с твойте/почти/килограми :idea: :idea:

Май не знаете. В Щатските форуми например лафа е "Колкото и бърза кола да имаш - винаги има един Сивик по-бърз от тебе". Хич не е майтап ! :twisted:

Mury
25-10-2006, 22:07

Май не знаете. В Щатските форуми например лафа е "Колкото и бърза кола да имаш - винаги има един Сивик по-бърз от тебе". Хич не е майтап ! :twisted:

Аре изкарайте една Хонда на Божурище бре.В Събота има състезание докарайте някоя японска резачка да се посмееме малко :twisted: :twisted: :twisted: Зашо трябваше да правите тази дрязга.Аз доколкото помня само въпросния пич със Хондата каза че е бил па потребители от този форум казват други неща-а са кажи ми ти на кой да вервам :idea: :idea: :idea: Не е нужно да се нажежават нещата и да се стига до писане на глупости :idea: Аре със здраве-и когато една Хонда се появи на Божурище и направи нещо запомнящо се тогава може да се биете в гърдите :wink: :wink:

джуджанка
25-10-2006, 22:58

Аре изкарайте една Хонда на Божурище бре.В Събота има състезание докарайте някоя японска резачка да се посмееме малко :twisted: :twisted: :twisted: Зашо трябваше да правите тази дрязга.Аз доколкото помня само въпросния пич със Хондата каза че е бил па потребители от този форум казват други неща-а са кажи ми ти на кой да вервам :idea: :idea: :idea: Не е нужно да се нажежават нещата и да се стига до писане на глупости :idea: Аре със здраве-и когато една Хонда се появи на Божурище и направи нещо запомнящо се тогава може да се биете в гърдите :wink: :wink:

Е той Даркоси беше писал в темата. Пък и доколкото си спомням - когато той се появи на Божура - ВСИЧКИ Астри угаснаха :twisted: :twisted: :twisted: А и те бяха "голямата работа". Май трябва отново да го спомена - с АТМОСФЕРЕН сетъп. Още от миналата година сложи турбо ...
Умната - че после не знам к'во ша го правите тоя срам 8)

sharky
26-10-2006, 01:19
ахаха ха е па те точно па тия хонди връат много. ццц ех големи сте състезатели сичките :) тука май стана от мухата слон, а?

KGB
26-10-2006, 02:08
Малиииииййййй...Гледам биеш Волво с турбо 120коня или падаш с малко...или там каквото си писал.

Ако искаш ела да те пробвам с 115коня Дизел :lol: и половин тон отгоре на това което е останало от твоята хонда.

Само преди това Jamie да ми направи центровката 8)

MONI
26-10-2006, 08:57

Не бееее не си разбрал аз я тегля Алфата като ремарке за да има палстмасата некъв шанс поне да ми види номера и тва без растителни добавки .....

@търтей
Къде и в колко ше треее да снимам да съм по спортно екипче....

джуджанка
26-10-2006, 10:44
Малиииииййййй...Гледам биеш Волво с турбо 120коня или падаш с малко...или там каквото си писал.

Ако искаш ела да те пробвам с 115коня Дизел :lol: и половин тон отгоре на това което е останало от твоята хонда.

Само преди това Jamie да ми направи центровката 8)

Ще те почакам преди това да научиш български, после да се ръснеш за ново турбо и накрая - за тиксо да си залепиш спуканите маркучи :lol: :lol: :lol:
ПП: Верен е подписа на един фен тука - "Настоящий алфист крепкий духом и слаб голову" :twisted: Като гледам с кого говоря точно.

Bobo
26-10-2006, 13:02

Е той Даркоси беше писал в темата. Пък и доколкото си спомням - когато той се появи на Божура - ВСИЧКИ Астри угаснаха :twisted: :twisted: :twisted: А и те бяха "голямата работа". Май трябва отново да го спомена - с АТМОСФЕРЕН сетъп. Още от миналата година сложи турбо ...

Тука се изказа много неподготвен да дойде даркози със атмосверен леген да го пробвам с астрата, и като го бия ти ше требе да си купиш колело на което да пише всичко японско е леген - стаа ли спеца :wink:

джуджанка
26-10-2006, 13:29
[quote="jamie":1uhge7fi]Е то дали ша тичаш или ша одиш = все едно Алфата караш :lol: :lol: :lol:

Тука се изказа много неподготвен да дойде даркози със атмосверен леген да го пробвам с астрата, и като го бия ти ше требе да си купиш колело на което да пише всичко японско е леген - стаа ли спеца :wink:[/quote:1uhge7fi]

Спеца ти с атмосферката (като времена) да мълчиш :twisted:
Туй което писах СТАНА. Ти си говори - не ми пречиш 8)

hondoman
26-10-2006, 13:44
здравейте аз доста време не сам влизал в форума и гледам доста се се е изписало в тази тема незнам защо има толкова омраза към японските коли аз вече се севтосах с една 155 от моя край 2.0 веше човека с който се бягях ми каза че вила 150 коня веше пичага и като му предложих се съгласи както и на мен така и за него беше без значение кой ще бие за спорта не че подценявям алфите не ме разбирайте погрешно правихме 2 старта и двата старта го вих с около 1-2 коли по моя преценка някяде на старт та бяхме на равно но след 2-ра го дръпнах но не сам съгласен до се говори за хондите че са легени и то пласмасови те са се доказали за здравина и бързина в цял свят :D

hondoman
26-10-2006, 13:47
http://www.youtube.com/watch?v=ALZIS-5V ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=ALZIS-5V_mY&mode=related&search=)

hondoman
26-10-2006, 13:51
може да погледнете колко е здрав двигателя на хондата мисля като го погледнете да си промените мнението за хондите на тия копелета им трябваше 2 часа за да и преебат двигателя гледайте го цялото поздрави :D

hondoman
26-10-2006, 14:13
Имам питане понеже съм невежа да ви питам 155 2.0 16v 150 коня ли е така ми каза човека с който се бягах ?

MONI
26-10-2006, 14:31
Не бе колега тука е бъзик повечето, аз лично ги харесвам хондите и другите японски иначе 155 2.0 16в е толко 150 коня.

hondoman
26-10-2006, 14:35
мерси за информацията дано и другите са на твоето мнение :D

Mury
26-10-2006, 16:51
Аз също нямам нищо ама нищо против Хондите пич даже ги харесвам много особено новия Сивик :shock: :shock: :shock: ,просто за някои мнения не съм съгласен-просто са неподготвени а и Джейми налива мнооо масло в огъня :idea: :idea: :idea:

Искам да видя тоя Даркоси ли е къв е как ще бие Астрата на Бобо и Иван :?: :?: :?:поселдното и време което видях преди месец беше 13.95 :idea:

джуджанка
26-10-2006, 16:55
Аз също нямам нищо ама нищо против Хондите пич даже ги харесвам много особено новия Сивик :shock: :shock: :shock: ,просто за някои мнения не съм съгласен-просто са неподготвени а и Джейми налива мнооо масло в огъня :idea: :idea: :idea:

Искам да видя тоя Даркоси ли е къв е как ще бие Астрата на Бобо и Иван :?: :?: :?:поселдното и време което видях преди месец беше 13.95 :idea:

Ако си го гледал на ГТЕК с ролаут - нищо не си видял 8)
Ако е на Божура - Хондата атмосферна няма да бие (то тя не е атмосферна от бая време вече) - с турбо на Сивика Астрата просто няма шанс (над 0.5 разлика от ВСЕКИ старт).
За да не съм голословен - ще заложа на Даркоси - когато се уреди гонка. 13.95 за модифицирана е БАВНА кола освен ако е атмосферка.

Mury
26-10-2006, 16:57

Ако е на Божура - Хондата атмосферна няма да бие (то тя не е атмосферна от бая време вече) - с турбо на Сивика Астрата просто няма шанс (над 0.5 разлика от ВСЕКИ старт).
За да не съм голословен - ще заложа на Даркоси - когато се уреди гонка. 13.95 за модифицирана е БАВНА кола освен ако е атмосферка.

Ми аз говоря за атмосферна Астра бре :screwy: :screwy: времето беше дадено на Божура на последното мисля състезание дето беше със секундни класове :wink: :wink:

джуджанка
26-10-2006, 18:41

Ми аз говоря за атмосферна Астра бре :screwy: :screwy: времето беше дадено на Божура на последното мисля състезание дето беше със секундни класове :wink: :wink:

Щом е атмосферна - пак ще заложа на атмосферна Хонда (пак Даркоси - ако някога се върне назад със сетъп-а) срещу нея. С/без НОС - и двете коли еднакво.
В интерес на истината време под 14 за атмо-Астра си е много добре според мене.
ПП: Това че не знаеш кой е Даркоси означава че ти не си в час, човека е достатъчно известен (макар и скромен). 8)

hondoman
26-10-2006, 19:07
та за Даркоси хонделата му варви много не ,че подценявам алфите голям почитател сам им особено на 33-те 145-те и 155-те но всяка една варвяща алфа ще се изпоти ако се сгони с хондата на Даркоси хондето яко се орли :D

The Professor
26-10-2006, 21:54
Сигурно ще се изпоти, нали говорим за "пипната" хонда. :/

Mury
26-10-2006, 23:05

Щом е атмосферна - пак ще заложа на атмосферна Хонда (пак Даркоси - ако някога се върне назад със сетъп-а) срещу нея. С/без НОС - и двете коли еднакво.
ПП: Това че не знаеш кой е Даркоси означава че ти не си в час, човека е достатъчно известен (макар и скромен). 8)

Виж кво мойто момче аз не съм рацер и затова не съм редовен посетител на Божура и най-вероятно затова незнам кой е Даркос/зи :idea: :wink: :wink: познавам тези които трябва така че не се притеснявай за мен.Ела в събота/макар че аз няма да съм там/и ще видиш как върви Астрата :idea: :wink: па мое спечели пак гумета-мммм :lol:

джуджанка
27-10-2006, 10:14

Виж кво мойто момче аз не съм рацер и затова не съм редовен посетител на Божура и най-вероятно затова незнам кой е Даркос/зи :idea: :wink: :wink: познавам тези които трябва така че не се притеснявай за мен.Ела в събота/макар че аз няма да съм там/и ще видиш как върви Астрата :idea: :wink: па мое спечели пак гумета-мммм :lol:

Мойто момче, няма да се учудя и да съм ти батко :twisted: , а може и татко - като ти гледам стила на писане.
Не вися по Божура вече поне 2 години, като се замисля. Щом са взели да дават гумета за 13+ секунди кола, няма и защо да вися на пистата :lol: :lol: :lol: