View Full Version : Да върнем ли чат раздела?
Като гледам изтриването му нищо не промени... та?
Защо не...? Това си е някакъв вариант за по-бърза комуникация...
променило е, и това което там се считаше за нормално, няма да се допуска. надявам се с това да ви отговарям на темата
rossenvn
27-10-2011, 14:22
Нищо не е променило. Сега и Общи приказки са превърнати от няколко човека в кенеф - без извинение. Щом ви харесва продължавайте. Преди помията я правеха с някаква идея - за промяна. Аз промяна към по-добро не видях. Сега помията я повръщат за спорта - още по-зле.
п.п. Имам предложение - в една друга тема видях определение за общи приказки, а то беше "форумна тоалетна". Та нека бъде променено името на този раздел, така поне хората ще знаят къде влизат.
Furious 155
27-10-2011, 17:55
Аз съм против чата. Хората който искат да го ползват за чат с група други хора, могат да го правят по други начини през интернет свързаността си.
Linkestis
27-10-2011, 20:36
НЕ!
Това е автомобилен форум!
Плетивото в бг.мама има факбук за тая работа и безброй форуми за модерното "РАЗПУСКАНЕ".
Stoyan Georgiev
28-10-2011, 14:46
вкарайте някакви рестрикции на общите приказки, колко теми могат да се пускат за един ден и т.н. и оставете антракта да е за глупости
badmadafaka
28-10-2011, 14:55
вкарайте някакви рестрикции на общите приказки, колко теми могат да се пускат за един ден и т.н. и оставете антракта да е за глупости
А според мен най-добре да го направите като пропуснете червеното. И аз мисля, че това, което беше в "Чат" сега вече е почти същото в "Общи" :go:
Спред мен в общи приказки от теми, които не са важни и са на 1ва страница, трябва да останат следните:
Проблем с контраста на лаптоп
Монтирах генератор за газ на Браун
мнение за примера в пловдив
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.
Спред мен в общи приказки от теми, които не са важни и са на 1ва страница, трябва да останат следните:
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.
+1!
Stoyan Georgiev
28-10-2011, 18:04
Таблет?
именно!
Таблет?
Подкрепям напълно.
Светланчи
28-10-2011, 18:20
Таблет?
+ 1
Не мога да разбера, защо някои си мислят, че като сме автомобилен форум , всичките трябва да сме майстори.
Форум означава " говорилня".
Хората влизат тука да общуват.
Това включва и споделянето на всякакви щури идеи и мисли.
Точно чат разделите са форума!:pokey:
Техническите раздели са библиотеката на форума, където се мотаеме около 20 до 50 човека. Останалите са в "общи приказки" и "антракт" или както сте нарекли чата.
Ако някой има проблем с общуването и му е крив целия свят е едно на ръка.
Заради такъв асоциален индивид, няма нужда да се профанизира хубавия ни форум до обикновен технически справочник.
Щом спама е канализиран в отделен раздел, какъв ви е проблема!?
Като не ви кефи- не влизайте там!:comphits:
Махането на чат раздела доведе само до загуба на доста теми, които сега са недостъпни.:no:
Ядосвате ме и ще си сипя една ракийка!:ranting:
old alfist
28-10-2011, 18:44
Може би наистина е по-добре да се отделят в отделен раздел тъпотиите, но всяка такава тема може да стане умна и това зависи от хората, които пишат в нея, въпреки глупостите които са заразни - понякога и аз се поддавам.
Може би по-добре всички които пишат тук да се опитат да направят тези теми по-умни.
BillyBoy`
28-10-2011, 18:53
Гласувах със НЕ.Също така мисля че и раздел общи приказки не трябва да го има.
Гласувах ДА,чат се води и без това в повечето раздели,ако има Чат раздел поне ще е регламентирано.........
Има си чат (http://clubalfaromeo.walker-bg.info/). :smile:
Alexandrov70
29-10-2011, 17:50
Да се върне чата или квото и да е кенефно разделче, като опит да се опазят другите раздели от кенефизиране.:cheers:
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=94
Хайде честито ;)
Върнаха се нещата както си бяха :tooth: За това ли беше целия цирк?!
Добре че си подадох оставката, сега щях да се срамувам излишно.
Само си губих времето...баси майката.
А за някои технически раздели не ми се говори, няма кой да редактира даже грешките в заглавията.
Кой ли не се опитва да ме убеждава, колко било смислено всичко....
Alfa User
30-10-2011, 12:05
Е то не беше ли очевидно, че ще стане така в крайна сметка :)
Е то не беше ли очевидно, че ще стане така в крайна сметка :)
Така е, топлата вода е открита отдавна :)
Видя ли как изгонени от форума пишат отново? :) Но са подбрани! ;)
Явно и настоящите модератори от бившата милиция са клекнали! :)
А знаеш ли кой е Иван Руменов?! :)
Човек да не реши да пусне една е*авка... :whistle:
Честито, имаме си раздел пълен с хуманитарна помощ... я му сменете заглавието на "виртуален фууд файт" или "виртуален пишкомер" ... 8)
old alfist
01-11-2011, 18:13
На мен ми харесва сегашната организация на форума.
Не знам тези модератори как издържат вече - постоянно има недоволни и не може да се угоди на никой.
RUNNING WILD
01-11-2011, 20:44
аз съм против връщането на ЧАТ раздела щото..ми просто не ни трябва вече можеме и без него се оказа,и аз съм страшно доволен от сегашното подреждане на форума,всичко е някак си приветливо направено с желание с вкус,абе личи си че е женска ръка пипала някак си е дом уютно е,има всичко за всички,заповядайте да се уверите сами, стига с тая меланхолия бъдете европейци,жалко че чакахме толкова години развитието и прогреса.
аз съм против връщането на ЧАТ раздела щото..ми просто не ни трябва вече можеме и без него се оказа,и аз съм страшно доволен от сегашното подреждане на форума,всичко е някак си приветливо направено с желание с вкус,абе личи си че е женска ръка пипала някак си е дом уютно е,има всичко за всички,заповядайте да се уверите сами, стига с тая меланхолия бъдете европейци,жалко че чакахме толкова години развитието и прогреса.
И защото си против, за това си главен участник в него?
Интересна логика... :)
RUNNING WILD
01-11-2011, 21:06
Морфи не зная къде видя ЧАТ раздел колебая се да те попитам дека е он?че си зъл и не толерираш чуждо мнение от едно време си те помня....да не го приеме някой за провокация не за друго...
А новия раздел "за хора без работа", кой раздел наследява според теб?
На добрия, лошия и злия не им е мястото в настоящия раздел.
RUNNING WILD
01-11-2011, 21:23
не знам бе човек кой какво наследява не ги проучвам в детайли нещата теб не те ли товарят такива неща? равносилно е да те питам твоето място в форума кой го наследява според теб?
аз съм ЗА връщането на ЧАТ-а понеже сега във почти всяка тема в която вляза последните 10-15 поста няма нищо общо със темата а се въртят мякви разговори за филиики с лутеница смисъл нищо лошо не искам да кажа ама трябва да има място кадето да имаш свободно слово не само за коли да си говорим пък и това е форум неможе сички да сме разбирачи и не всички имат ФАК БУК или други тем подобни тук сме да разпускаме да се посмеем да се сплутим кат приятели нека да има каде не да се спанят разни теми а да си спамим у ЧАТ-а
Като гледам форума напоследък, трябва не чат раздел, а раздел Малоумни теми. В никакъв случай не съм против общите приказки-напротив, но всичко трябва да си има граници!
ето една добра опция - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65154
:)
възползвайте се, не ме жалете :))
ето една добра опция - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65154
:)
възползвайте се, не ме жалете :))
Вальо, не разбра ли, че всеки мрънка, ама идея няма!:lupe: