View Full Version : Корекция на фаровете
Фаровете ми светят нагоре. Четох в менюала и там пиши само с врътката, че се коригират, лошото е че ако взема да я въртя те се качват нагоре. Някой може ли да ми каже защо така (да не би нещо да не са сложени както трябва) или какво да направя за да ги сваля още надолу?
Върти в другата посока :idea: :idea: :idea: ако ли не трябва да разглобиш фаровете и да наместиш рефлекторите :wink: :wink:
Фаровете ми светят нагоре. Четох в менюала и там пиши само с врътката, че се коригират, лошото е че ако взема да я въртя те се качват нагоре. Някой може ли да ми каже защо така (да не би нещо да не са сложени както трябва) или какво да направя за да ги сваля още надолу?
Още преди (когато правехме инсталацията) ти казах, че щипките на рефлектора са счупени. В най-добрия случай трябва да се разглоби фара като се махне стъклото и да се мисли как да се оправят щипките или да се сменят. Другият вариант е да се смени фарът. Друг въпрос е, че при старата 33ка има 8-9 волта при фара. С 8-9 волта винаги ще светят като фасове. :? Трябват и релета и правилна настройка, за да имаш истински фарове. Най-вероятно и рефлектора + стъклото са зацапани. Сам решавай, какво да правиш. :!:
Да каза ми :) и сега ще гледам какво мога да направя сам :). Ясно ми е че са слаби по принцип, но поне малко да ги накарам да светят там където трябва :) и това ще помогне.
Колега, ако се стигне до нови нови фарове(от стария модел) мисля че Венци има такива и ми е казвал че са в мн. добро състояние.....
А ако ще ги правиш слушай Боби-33 пред него :bowdown:
ПОЗДРАВИ!!!
Знам за Bobi_33 :) Все пак като си взех колата беше в такова състояние, че няма на къде и той със Сашо я пооправиха :).
P.S. Искаше ми се да ги познавам преди да я взема ....
Alfa User
28-10-2006, 13:56
Знам за Bobi_33 :) Все пак като си взех колата беше в такова състояние, че няма на къде и той със Сашо я пооправиха :).
P.S. Искаше ми се да ги познавам преди да я взема ....
Много хора са на същото мнение колега :roll: Но както се казва, по-добре късно да се запознаеш с тях, околкото никога... Поне може да си покоен, че ще ти свършат работа :)
lada2105
17-08-2008, 00:54
аз също съм с 146 и на десния фар ми се появи проблем,немога да го дигна нагоре.маи това е обща болест