View Full Version : неделя от 12:30 по Нова телевизия -8C
Alfa Mania4ka
13-10-2006, 18:31
стига да имате желание и свободно време,
гледаите за сал0на на н0вата 8C :D :wink:
Ши по4акаме до неделя :!:
:big_flowers:
Аз гледах "8С" в Париж (по "AB Moteurs", ако не се лъжа) и не ми хареса много, в смисъл такъв - да, изглежда умопомрачително и има невероятни характеристики, ОБАЧЕ всичко е заимствано от спортистите Ферари и Мазерати, даже на волана само са му сменили емблемата :roll: :(
Alfa Mania4ka
13-10-2006, 19:43
Аз гледах "8С" в Париж (по "AB Moteurs", ако не се лъжа) и не ми хареса много, в смисъл такъв - да, изглежда умопомрачително и има невероятни характеристики, ОБАЧЕ всичко е заимствано от спортистите Ферари и Мазерати, даже на волана само са му сменили емблемата :roll: :(
еЕееЕее... за визията както винаги...АЛФА няма равна.
За п0реден път г0 и д0казаха.Т0 няма лош0 в "заимстванет0"0т Ферари и Мазерати. :lol:
еЕееЕее... за визията както винаги...АЛФА няма равна.
За п0реден път г0 и д0казаха.Т0 няма лош0 в "заимстванет0"0т Ферари и Мазерати. :lol:
На живо изглежда много по-добре , по телевизията и на снимки седи малко като макет (поне за мен) но като я разгледаш от близо направо няма равна :wink:
Alfa Mania4ka
15-10-2006, 13:02
п0 това което разказваш... разбирам ,че....
явн0 си я видqл НА ЖИВ0 :shock:
Н0 се пак.. да не забравите да ГЛЕДАТЕ...
мно0о0о ми хареса...
А новото(бъдещ0) от VW е... кат0 някаква жаба,а след сравнениет0 им с... голф.. пр0сто изгубих желание и интерес да гледам :roll:
а визията му... нещо ми... "мяза" в предницата на Брера,н0... може да да греша .