View Full Version : Трети стоп
Решил съм да си монтирам 3-ти стоп (централен). Искам да го свържа както трябва към инсталацията на колата. Схемите обаче са малко противоречиви по въпроса. Та питането ми е - някой има ли оригинално монтиран трети стоп, знае ли какви цветове кабели са за него и откъде идват - отляво или отдясно откъм задните колонки на колата? За да потърся и аз дали има заложено нещо като инсталация по колата.
не знам как е при 164, но обикновено снопа с кабелите за задното осветление върви отляво. от левия стоп тръгва снопа за десния. 3-тия стоп се закача на левия стоп. маса - от тенекията.
При 164 вървят и от двете страни. По схема излиза специален кабел за 3-ти стоп от таблото, за да работи чека за стоповете. Лошото е обаче, че схемите са за щатска версия и има дребни разлики.
starata alfa
06-11-2011, 22:30
аз имам трети стоп предполагам че си е така оригинално утре ще погледна и ще ти кажа
Благодаря.
Освен това се оказа, че и кората до задното стъкло е различна с 3-ти стоп и без.
starata alfa
07-11-2011, 09:48
предполагам че е различна заради стопа,аз отзад имам освен трети стоп,жабка и 2 щори
виж това е от епера. обърни внимание на снопа който излиза горе вляво. до подгряването на стъклото.
starata alfa
07-11-2011, 11:35
при мен обаче кабелите отиват на левия стоп,а кората е на щипки и в жабката има пластмасови болтове които я държат
А случайно дали е бял/червен кабела към третия стоп? И черен другият?
Иначе корите до задното стъкло са 3 - само жабка и щори, с подготовка за музика и с трети стоп. Това от епера.
starata alfa
07-11-2011, 20:00
при мен и двата са черни
А всъщност каква е разликата в корите? Третият стоп под нея ли стои или как?
starata alfa
11-11-2011, 11:03
А всъщност каква е разликата в корите? Третият стоп под нея ли стои или как?
над кората е нее като на 156 под кората,иначе незнам точно каква е разликата.днес ще ти я снимам да я видиш
starata alfa
11-11-2011, 19:09
ето още снимки .щях да направя повече но ми падна батерията